Találkozások

Több
22 éve 4 hónapja #64914 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
nekem tök 8 meik időpont, de nekem volna egy gondom...
hol is van pontosan ez a Corvin mozi ? :oops:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #64910 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is az 5 órai előadásra szavaznék.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #64884 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
CSatlakoznék Yavihoz...nekem is aznap van vizsgám

Huhú :)

Több
22 éve 4 hónapja #64834 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is az 5 órát támogatnám.

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #64831 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Gyerekek! Legmélyebb könyörgésemben fordulok hozzátok és kérem, hogy amennyiben lehetséges 17.00., vagy későbbi legyen az időpont; én aznap vizsgázom és azon a tanszéken teljességgel bizonytalan, hogy mikor jut be az ember! :roll: egyik haverom pont tegnap vizsgázott ott és semmi szín alatt nem engedték be este hat előtt! :cry: Remélem az én eseetemben eddig azért nem fajul a dolog...
Ha minden igaz, akkor az lesz az utolsó vizsgám és nagyon szívesen ünnepelném veletek ezt az eseményt egy mozizás keretében! :D
A Corvin egyébként tökéletes!
[/b]

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 4 hónapja #64809 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Találkozások
Ez ám az összmunka, Fíriel :) :) :) :)

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 4 hónapja #64808 Írta: aieless
na.. sikerült nagyjából megemésztenem, hogy ilyen is van a világon!!! :mrgreen:
Mégegyszer KÖSZÖNÖM, CICAFÜL!!!!!
Ez most túrázós lesz, igye? Háááá, az a jó :)
na akkor MOZI:
a Corvinba akartunk menni, nem? Legalábbis vki azt mondta.
thehát Corvin - Szerda - Jégkorszak:
11:45 13:30 15:15 17:00
A többi sztem már túl korai/túl késői.
Na?? Ki mire gondol???
Megj: én a 15:15-re szavaznék :)

We still can find a way
Even cold November rain

Több
22 éve 4 hónapja #64807 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Találkozások
Nnna, íme a moziidőpontok: (Jégkorszak)
Corvin: Szerda (június 26.) Szerda (június 26.) 10:00 11:45 13:30 15:15 17:00 18:45 20:30 22:15

Westend: Szerda (június 26.) 10:15 12:15 14:15 16:15 18:15 20:15 22:15

Remélem, megfelel a hely!
Fíriel :)

Több
22 éve 4 hónapja #64803 Írta: aieless
CICAFÜL, ÁLDÁSOM REÁD!!!!! KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM!!!!!
nahát.. teljesen meghatódtam .. hüpp.. hüpp.....
ó ezt el sem hiszemm..... egyszer az életben jó az időpont.. 12 és 13 is.. hüpp hüpp... hüpp....
teljesen elérzékenyültem, KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM!!!!
Hú de jó lenne... jahahajjj.. de meghatódtam :cry: :cry: hüpp...

We still can find a way
Even cold November rain

Több
22 éve 4 hónapja #64800 Írta: Fíriel
Na, mi lenne, ha mindkét időponton találkoznánk/nátok? Csak azért, mert valakinek ez jó, az nem jó, az meg pláne, stb.... Szerintem jó ötlet.
Akkor a szalonnasütés mikor lesz? A táborban, vagy a talin? És az éneklés??
Megnézem a moziműsort, de utoljára kérdem:
MELYIK MOZIBA AKARTOK MENNI??? KB. HÁNY ÓRAKOR???

Több
22 éve 4 hónapja #64787 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Találkozások
Nekem júli 6. lenne jó. 13-án van a Nagy Halászléfőző Népünnepély, ami nálunk amolyan családi program. :cry:
Hol is van egyébként ez a Pilisborosjenő? :?:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 4 hónapja #64768 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Találkozások
émmegitten abszolútli sehova nemmegyek! :( :cry:
ugyanis,-1.(szinte!)eggész nyáron nem leszek netközelben :? (ez jót tesz a...szemeimnek! :wink: )metyek Gárdonyba! :roll:
-2.meg ien,hogy tábor,el se engednének :(
-3.ennyi...nekem elég! :?

:P Gillz!A Zsuzsi(!) meg a körtemuzsika... :)
(és én mikből fogok kimaradni... :cry: )

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 4 hónapja #64733 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Affranc, mekkorát szívok most 1ikre sem tudok menni, na ez a júl. 13 lehet, hogy jó, de se a tábor, se a mozi, se a Sziget nem jó :cry: :cry:

(Brisa: Siófok, én is :) )

Nem baj nem adom fel a reményt, ugyanis megkaptam a szülőktől az előzetes engedélyt, hogy ha lesz tali akkor mehetek, végre vmi jó hír :)

Üdv mindenkinek, jó nyaralást, mert én holnapután megyek Siófokra: Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 4 hónapja #64730 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Dark: akkor hozol kis magnot? Én majd egy két cd-t tudok csak hozni. Amiben sajnos nincs benn a GYU. :cry:

Brisa: te mázlista, én Cspoakon fogok rohadni :lol: a család két férfi tagjával. Pfuj.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 4 hónapja #64716 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Julius 6. most eppen jo. Elemes magnorol zenere tancolunk? Ha megyek, es mar yo lesz gitarom, tudok vele szolgalni. Kortemuzsikalni hugom tud 1 kicsit, ha jon akkor hoz is. De ez most hany napos? Emlekeim szerint tabortuz meg csillagfeny ejszaka van... Vagy a 3naposrol beszeltek? :? :) :D
De akkor szalonnasutesrol se feledkezzunk meg! Es a tuz koruli ritualis tancrol... 8)

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 4 hónapja #64711 Írta: Álmos
Na igen, a hangfalakhoz kéne erősítő, ahhoz kéne generátor, a hangfalak nagy zajt csapnak, azon kívül odavonzza a falusi helyi bika csávókat is...

hmhm, akkor egy kisebb magnó? Mindegy, azt úgyis viszek, mert Szegeden is baramira hiányzott a Tisza partnál..de nekem a tábortüzes is naon teccik ;-) körtesíp? Hugicámnak meg okarinája van, majd én meg azt viszem :)

Yavanna: vajon honnan is az ötlet....hmmm, nem tudom :lol:

Franky: tényleg, az állatok! :roll: moss hogy mondod...

ölelés

D.

Brisa: Darkman nem egy jó táncos, de élvezi, amikor csinálja :)

Több
22 éve 4 hónapja #64709 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások

Darkman írta: Képzeljétek el, ahogy lent vagyunk sookan a Pilisben, az erdő közepén. Képzeljetek el fáklyákat, meg a csillagos eget-csupán ezek világítanak nekünk. Namármost, képzeljétek el azt is, hogy nagyon jó hangulat uralkodik a társaságon :) ))) és most rakjatok az erdő közepére két hangfalat...

éjszakai táncika az erdp közepén, csillagok alatt, fáklyák fénye közben...

Hm.... Honnan is vehetted ezt az ötletet? Hmhm, pedig olyan ismerősnek tűnik.... :wink: :mrgreen: :wink: Talán még Cicának is rémlik valami...

Az ötlet egyébként jó, csak attól tartok ezt nagyon-nagyon nehéz lenne kivitelezni. Ezeken a bulikon általában agregátorokat (vagy mi a fenéket) használnak és egy rakás műszaki kütyüt. :(
A gitáros tábortüzes megoldás szintén tecccetős!

(Zene, tánc, természet, tábortűz...Halásztelek forever!!! 8) )

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 4 hónapja #64698 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Jó, akkor nekem ezek közül a 13-a előnyösebb lenne.

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 4 hónapja #64695 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Csak egyet szeretnék kérni:
neazt mondjátok, mi nem jó, hanem, hogy melyik jó?
Két dátum között kéne dönteni a júli 6 vagy a júli 13 - mind a kettő szombat.
Én Aieless miatt szerettem volna a 13at, mert neki a 6 megint nem jó - és szegénynek ez már a harmadik kószás talija lenne, amiből kimarad (a négyből) :roll: De döntsetek Ti!
Nekem mindkettő megfelelő, úgyhogy tessék kérem dönteni - azt amelyik jó odaírni

Brisa: a későbbi már nagyon belelógna a 3 naposba...az nem túl szerencsés :roll:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 4 hónapja #64694 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Én 15-én jövök haza a Balatonról (Fio: Siófok. Ti?), ill. a nagyszüleimtől. Nekem csak egy későbbi időpont lenne jó.

(Elanor: Nem lehet mindenki számára megfelelő egy időpont sem.)

Én is inkább Franky ötletét támogatnám, bár azért szívesen megnézném, hogy táncol Dark. :wink:

(Van egy körtesípom. Tud valaki ilyennel bánni?)

Én meg azt találtam ki, hogy elviszem a távcsövemet az állvánnyal együtt (még jó, hogy teleszkópos). Meg persze vinnék egy csillagtérképet is. Megkeressük majd a Jupitert meg az Andromédát? (Hopsz, csak ne felejtsem el megnézni a Jupiter mostani helyzetét. :roll: )

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #64691 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Azt hiszem, nekem megfelelne 12-e, vagy 13-a, bár ahogy itt látom, egyre többen jelentik be, hogy nekik nem jó :(

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 4 hónapja #64636 Írta: franky
franky válaszolt a következő témában: Találkozások
hihi...
örülök, ha örülök, jobb ötlet, ha jobb ötlet:)

meg kéne beszél nitán? 8)

Több
22 éve 4 hónapja #64627 Írta: Fíriel
"Valaki mondja meg, milyen az élet,
valaki mondja meg, miért ilyen?"

"Nyár éjszakán, ha nem jövök,
esik az eső, és mennydörög,
a csillagokkal, ha szédülök,
esik az eső, és nem találsz rám..."

Csak egypár dal, ami eszembe jutott az osztálykirándulásról... :) Olyan jó volt! Bocsi az OFF-ért. De ez szerintem is jobb ötlet!

Több
22 éve 4 hónapja #64618 Írta: franky
franky válaszolt a következő témában: Találkozások
Akarom felvetni a villamos nafta kérdésének paradoxonját, valamit a hangszigetelés kérdésének paradoxonját...

lévén a hangfal nem megy villamos nafta nélkül (meg még pár hi-tech biszbasz nélkül sem) valamint gondoljunk a környezetvédelemre...

Darky! Azok a csóri erdei állatok aludni szeretnének!!! Odaviszünk nekik 300 James Wattot subwooferrel, akkor biztos rossz éjszakájuk lesz... hmm?

Szerintem ilyen gitár/tábortűz buli jobb, nem? 8)

"Egy dal, s Te újra köztünk élsz,
Ma újból te zenélsz, úgy van, ahogy rég volt."

Több
22 éve 4 hónapja #64600 Írta: Fíriel
Jó ötlet!!!!!!!!!!! Benne vagyok!!!!!!!!!! :)

Több
22 éve 4 hónapja #64590 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Oké Darkman de te hozod a hangfalat. :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 4 hónapja #64581 Írta: Álmos
Szia mindenkinek!

Tudjátok, eszembe jutott valami. Nem tudom, ki mit szól hozzá, én mindenesetre nagyon bírnám, ha támogatnátok és még ráadásul meg is tudnánk valósítani...

Képzeljétek el, ahogy lent vagyunk sookan a Pilisben, az erdő közepén. Képzeljetek el fáklyákat, meg a csillagos eget-csupán ezek világítanak nekünk. Namármost, képzeljétek el azt is, hogy nagyon jó hangulat uralkodik a társaságon :) ))) és most rakjatok az erdő közepére két hangfalat...

éjszakai táncika az erdp közepén, csillagok alatt, fáklyák fénye közben...

Na? Vélemény?

Üdvikeee

Darkman

Több
22 éve 4 hónapja #64571 Írta: Fíriel
Sajnos nekem nem jó a július 12-e vagy 13-a! Akkor megyünk nyaralni! De nem baj, majd meséltek.... :cry: :cry: :( Előbb vagy utóbb biztos találkozunk.... :cry: :( Mért van az, hogy a taliidőpontok sohasem jók nekem? :cry: Mikor fogok Veletek élőben megismerkedni? Talán a júli 6 még jobb..... de nem biztos. De döntsön a többség!
Mozi!!!!!! Ez az!!!!! Akkor legyen DÉLUTÁN?????????

Több
22 éve 4 hónapja #64498 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Találkozások
Július 12-13? Ó hogy a jó...Grrrrrrr,sajna megint nem leszek.Dühítő,de ami késik nem múlik 8) .

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 4 hónapja #64448 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Menjetek júl. 12.-én! :lol: Én majd közben gondolok rátok Írországból! 8)
Természetesen kéretik minden eseményt dooku(:wink:)mentálni, fénykép, videjó, hűdejó, stb.! :D

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.369 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére