Találkozások

Több
22 éve 3 hónapja #67103 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Ez a számháború tuti??? 8O 8O

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #67078 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások
Huhh...pokrócot is kell vinni?Én inkább maradok a törölközönél (de nehéz ezt leírni) huh....a 26-os busz??? OK! Király...

Lehet hogy nem jövök (sajnos) de ne örüljetek annyira mert lehet hogy igen sőt 70% igen 30% nem....
Szóval.....DEÉNCSAKAZÉRTUSELMEGYEK!!!!! :twisted:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #67072 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Találkozások
Tehát akkor szombat. Huh, rendben van. Én is ott leszek, ha minden igaz. /Utálom ezt a mondatot, ezzel pont azt fejezem ki, hogy tutira nem leszek ott, mert minden nem lehet igaz... (bocs, csak fáááradt vagyok :mrgreen: )/ Hmmm. Mintha akartam volna még vmit. Ja igen, akkor ez olyan pokrócozós parti lesz? :) Hobbitokkal, meg gitárral, meg ilyesmi?

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 3 hónapja #67067 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
lehet én is meek, de ez nem biztos..
szüleim múlik elengednek-e mostanában vhova... azért remélem mehetek.. majd meglátjuk..

Több
22 éve 3 hónapja #67060 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Felmerült a pontos időpont kérdése. Asszem a múltkori 11 órás megfelelő. Vagy ha valakinek korai, akkor indítványozom, hogy legyen egy 11kor és 13 órakor is. Az előbbire azért van szükség, mert pl. Kincső mamája mondta, hogy ő délelőtt ér rá (és mivel a szülőket meghívtuk, akkor szvsz illik tiszteletben tartani kérésüket :arrow: nekik kicsit kavesebb a szabadidejük, mint nekünk)

Tehát akkor a találkozó július 13-án 11 órakor lesz a Margit-szigeten!
A sziget Margit-híd felöli bejáratánál találkozunk a 26os busz megállójánál (van ott egy sorompó is).
Aki már volt margit-szigeti talin :arrow: a szokásos helyen. :)

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 3 hónapja #67059 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Találkozások

Darkman írta: Ugyanmár, nem égő az, ha anyukád is jön...azon mi már túl vagyunk, hogy ilyeneken röhögjünk, mint a dedósok az oviban :) Jöjjön csak el, te meg ne szégyelld, nézd a pozitívumát, legalább aggódik érted ;)

Nyugi,már belenyugodtam,hogy jön,és csak nem lesz az olyan szörnyű.Amúgy meg nem feltételeztem rólatok,hogy kifogtok röhögni emiatt... :)

Több
22 éve 3 hónapja #67049 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Én sajna nem tudok menni :( Mindegy, majd tábrban úgy kilövöldözlek titeket számháborúban, hogy néztek! :twisted: :twisted:

Estel: Éowyn szerepéért téged is elvisellek páromnak! :wink: (Csak Fiona meg ne tudja... :lol: )

Több
22 éve 3 hónapja #67035 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
13-án Msz?
Én is jönni akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 3 hónapja #67029 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
Ugyanmár, nem égő az, ha anyukád is jön...azon mi már túl vagyunk, hogy ilyeneken röhögjünk, mint a dedósok az oviban :) Jöjjön csak el, te meg ne szégyelld, nézd a pozitívumát, legalább aggódik érted ;)

Huhú :)

Több
22 éve 3 hónapja #67027 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Tyű, de jó, hogy idenéztem! 8O Szóval 13.-án Margitszigetezünk? :o Pedig a számháború is teccett volna... :cry:
Na sebaj! :D Jelzek, Cicafül! ;)

/Musical/
Dae! Azt az Éowynt te jól meggondoltad? ;) Merthogy én már önként és dalolva l e h o r g o n y o z t a m magam Faramir szerepéhez!! :lol:
Szóval, leszel a párom, Lovasvég Leánya? :deal: :itscool:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 3 hónapja #67018 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Találkozások
Én viszont az ország tulso felén fogok nyaralni, amig ti a margitszigeten punnyadtok :? most örüljek :D :D :D :D :D :D vagy ne :cry: :cry: :cry: :cry: ?

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
22 éve 3 hónapja #67009 Írta: Lili
Igen,éljen júliús 13.-a!! :bounce: Na jó nem offolok többet ebben a topicban sem... :oops: :lol:

Több
22 éve 3 hónapja #67006 Írta: Telumehtar
Hátakkormeg? ÉLjen julius 13.-a!!!!

Több
22 éve 3 hónapja #67004 Írta: Lili
Jajja,télleg az a fő cél,hogy mehessek a táborba,de csak a tali után miután találkozott veletek fogja megmondani,hogy mehetek-e.Ha nem,akkor én nem tudom mit csinálok... :evil:
Amúgy anyukám tök rendes,szóval nem hiszem,hogy égetni fog... :)

Több
22 éve 3 hónapja #67002 Írta: Telumehtar
Nyugi, mért lenne égő...????
Ott lesz anyukád és kész...
Ja és ha égsz akkor égsz..fő hogy mehetsz táborba, nem????

Több
22 éve 3 hónapja #67001 Írta: Lili
Telumehtar:köszi,most legalább egy kicsit megnyugodtam. :wink:
De még mindig azon izgulok,hogy csak az én anyukám lesz ott...Na jó nem nyavalygok tovább...

Több
22 éve 3 hónapja #66999 Írta: Telumehtar
Lili:a korosztály változó....van 12-13-14-15-16-17-18-19 stb stb...
Megjegyzem én fiatalobb vagyok nálad szóval nyugi mert az idősebbekkel is jól elleszel...
Lásd én a Filmes tali (az haláli volt) és a Jégkorszakon...
Puszi:Telumehtar

Több
22 éve 3 hónapja #66996 Írta: Lili
Sziasztok!

Képzeljétek anyukám most mondta,hogy megyünk a júliús 13-ai talira.Most olyan boldog vagyok,és utána még lehet,hogy a táborba is elenged... :dance:
Még egy kérdésem lenne:mivel még nem nagyon ismerlek titeket megkérdezhetnám,hogy tulajdonképpen milyen korosztály lesz ott a talin?Ugyanis én 14 éves volnék,és nekem úgy tűnik,hogy itt szinte mindenki jó pár évvel idősebb... :roll:

Cicafül:semmi gond,nem kötekedni akartam!

Ja és még vmi:ugye nem csak az én anyukám fog jönni?Mondjátok,hogy nem...Az olyan hogyis mondjam...égő lenne... :oops:

Több
22 éve 3 hónapja #66959 Írta: Cicaful
Bocs Lili! Igen júLiust akartam írni! Már ki is javítottam, hogy más szülő ne tudjon belekötni... :roll: :wink:

Rayan: ne aggódj, akkor a Margit-szigetre megyünk!

"A kihívás:

Több
22 éve 3 hónapja #66903 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
franky: ezt majd délután, privátban 8)
----

*kárörvend*

De jó, de jó lenne, ha a Margitislandre mennénk!
(Bocs Cicafül :biggrin2: Az az igazság, most jobban esne egy ilyen punnyadós tali. De tőlem mehetünk a Teve-sziklához is )

Azért is találom jónak ezt a dolgot, mert még sosem tartottam szülői értekezletet

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #66872 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Ai na vennui!

Én még nem tudom, hogy megyek-e arra a talira, de van rá esély. A Margitsziget mindenesetre jó ötlet. Még ki kell találni egy időpontot és egy helyszínt.

Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli

Ui.: Engem most tizedikéig nem fogtok látni és én se titeket :cry:

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 4 hónapja #66867 Írta: Lili
Sziasztok!

Tök jó ötletnek tartom ezt a Margit-szigetes talit,és valószínű,hogy akkor én is mennék anyukámmal! :wink: Ugyanis csak akkor lehet szó a táborról,ha előtte találkozunk Veletek...

Cicafül:júniús 13-a helyett nem júliús 13.-át akartál írni? :mrgreen:
Mikor megmutattam anyukámnak rögtön belekötött... :roll:

Több
22 éve 4 hónapja #66845 Írta: Telumehtar
Én is mennék kirándulni....de mind1.

Több
22 éve 4 hónapja #66844 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Akkor biztos, hogy nem kiándulunk? :( De tényleg jó, ha a szülők tájékozódnak 1 picit...

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 4 hónapja #66841 Írta: Telumehtar
Cicafül:OK!!!!

Hozok fényképezőgépet...

Több
22 éve 4 hónapja - 22 éve 3 hónapja #66840 Írta: Cicaful

Telumehtar írta: szóval...addig pl.:én mit csinálnék míg ti a szűlőkkel beszélnétek????

Telu: szerintem - legalábbis én nem úgy képzelem -, hogy az lenne, hogy megállnánk egymással szemben, mi és a szülők, és mint egy szülői értekezleten, kérdezhetnének, mi meg elmondanánk az álláspontunkat meg minden. Tehát én NEM ezt tervezem és nem is ezt szeretném! Hanem, hogy a szülőket is bevonjuk a dolgokba (activity, "gyilkos" és persze a beszélgetésbe), hogy saját tapasztalataik alapján dönthessenek. És a szülőktől sem kell félni, hisz ha már eljönnek egy ilyen talira, bizti jó fejek lehetnek! :lol: Szvsz!

Tehát! Aki tudja ezt mutassa meg aggódó szülőjének!

Kedves Szülők!
Szeretettel meghívjuk és várjuk Önöket is a legközelebbi kószás találkozónkon, amit július 13-dikán (előreláthatólag a Margit-szigeten) tartunk.
Tiszteletteljes üdvözlettel,
a Kószák Szövetsége nevében
Cicafül (Csávás Viktória - 06/30/9-216-360 - itt lehet érdeklődni)

"A kihívás:

Több
22 éve 4 hónapja #66838 Írta: Telumehtar
/me jelez Cicafülnek

Hosz ezt nem is itt igy kell :oops:

Na mind1 jelzek Cicafülnek....

Több
22 éve 4 hónapja #66833 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
Cica! Ez szerintem remek ötlet! Esetleg mehetnénk a Margitszigetre (az a szülőknek is elég közel van).
Lehetne egy rendes tali (activityvel, gyilkosos játékkal stb. ), csak a szülők is ott lennének egy kicsit, és kérdezhetnének mindenről, táborról, MTT-ről. Viszont akkor ezt valahogy tudatni kellene mindenkivel. Talán a táboros topicban.

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 4 hónapja #66831 Írta: Telumehtar
Cicafül:Hááát....nem tom...én tuti hogy a táborba nem megyek és akkor a szüleim sem jönnének....szóval...addig pl.:én mit csinálnék míg ti a szűlőkkel beszélnétek????
De felőlem....mind1 hogy hova megyünk csak mennyünk.... :wink:

Több
22 éve 4 hónapja #66814 Írta: Cicaful
Felmerült egy olyan igény, hogy a tábor előtt kéne egy olyan talit szervezni, ahol a szülők megismerhetnének minket - felősségteljes embereket. Ezért arra gondoltam, mivel úgyse tolongunk a júli 13-ai időpontra :cry: :? Így úgy gondoltam, hogy mi lenne ha mégse a teve-sziklához mennénk, és akkor jöhetnének az érdeklődő szülők! Vélemény?

"A kihívás:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.170 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére