Találkozások

Több
22 éve 4 hónapja #66789 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Ez az info qrva fontos, úgyhogy idefigyelni!!!

1. Mivel a diákok vannak többségben, és azt hiszem, jön is a megkívánt 15 főnyi diákember a felnőtteken kívül, a szállásdíj NEM 4000, hanem 3600 Ft személyenként!! (Mindenki, akinek van, hozza el a diákigazolványát!!) És ha hoztok hálózsákot, vagy ágyhuzatot (egyébként a néni külön kérte, hogy hozzunk), az további 100 Ft kedvezmény, tehát 3500 Ft a végleges számla!!!

2. Legkésőbb jövő hétfőig nekem mindenki jelezze, hogy tud-e jönni vagy nem, mert a helyfoglaló 24000 Ft, ami az első éccaka ára és minél előbb fel kéne adni => ki kéne számolni, ki mennyit küld nekem, és én majd feladom! Igaz, a néni azt mondta, nem vészes, ha nem küldünk foglalót, de amúgy is olyan kedves volt, ne éljünk vissza vele.

Ennyi! Remélem, mindenki hallotta!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #66712 Írta: franky
franky válaszolt a következő témában: Találkozások

Rayan írta: Franky, aranyom, hát voltál Te Szegeden?! Persze, hogy voltál! Vagy az is lehet, hogy csak Miss Sarant bámultad, pedig volt ott egy olyan Kreatív Blokk, tudod, hát az egészen olyan, ahová Te óhajtasz tartozni :tongue: :wink:

Felváltva bámultalak téged, és Miss Sarant :twisted: :twisted:
Különben tegnap este beszélgettem erről Battival. Ő mondott is dolgokat, de én még mindig nem látok tisztán bizonyos dolgokat... :roll:

James Francis Rayan! Segítesz nekem?:) már orientálódni...
különben meg mi ez a franky sinatra? annyira azért nincs jó hangom 8)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #66661 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások
RAYAN!!!!!RAYAN!!!!PLEASE,JELENTKEZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAAAAA....................

Több
22 éve 4 hónapja #66638 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Ai na vennui!

Körülbelül ilyen reakciókra számítottam. Bilbó nem hisztérikus tömeggyilkos, hanem éppen dosznót vág. Azonkívül (Svinről mintázva) egy reménytelenül feledékeny hobbit.
Amit eddig írtam, az egy mínusz valahanyadik verzió, tehát még rengetegszer átírom. Úgy látom, hogy azt a ZH-t ki kell hagynom. Nem baj. Majd csak lesz valahogy... (hozzáteszem, Gandalf karakterét Ariról mintáztam...)
franky! Tiszteletben tarom az érzéseidet. Ha nem tetszik, nem kérem, hogy legyél benne. Egyébként, nyugodtan javasolhatsz bele bármit! Sőt! MIndenki adjon javaslatokat, hogy mi hogyan legyen. Ezeket majd összegzem, összegyúrom, és megalakul egy darab, amely teljesen a mi színdarabunk lesz.

Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 4 hónapja #66635 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások

franky sinatra írta: Ezel én lezártam a témát, vagyis feltennék egy olyan kérdést az illetékesek felé, hogy létezik az MTT-nek olyan része, ami nem tudományosan közelíti meg Tolkien-t, illetve ami nem infantilis butaságról szól? Szeretnék oda tartozni...

Franky, aranyom, hát voltál Te Szegeden?! Persze, hogy voltál! Vagy az is lehet, hogy csak Miss Sarant bámultad, pedig volt ott egy olyan Kreatív Blokk, tudod, hát az egészen olyan, ahová Te óhajtasz tartozni :tongue: :wink:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #66626 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
én persze nem akarok az a dologba beleszólni, nekem megvan Éowyn, akármit csinálunk ebből :) ... de sztem Léli a ZH dolgot megy egyebeket csak szemléltetésnek írta, hogy milyen lenne ez az egész... ha mégse, akkor bocsánat!

Több
22 éve 4 hónapja #66607 Írta: franky
A meglátásom szerint ez Tolkien megcsúfolása, nem akarok forradalmat, és nem fogok semmit tenni, ha eljátsszák, amit akarnak, de ettől függetlenül gyerekesnek, borzalmasnak, és nevetségesnek tartom a ZH-t is meg az összes többit...

Sajnálom... Léli! Nem akarsz inkább valami olyasmit feldolgozni, aminek köze is van Középföldéhez, de még nem csinálták meg. Szerintem felesleges olyasmit eljátszani, amit már többen "megénekeltek" az amatőr zenekarokat sem szeretem, amikor nem saját dolgokat játszanak, hanem feldolgoznak számokat. Lehet, hogy túlontúl maximalista vagyok, de ez akkor sem az a hely és idő, ahol ilyesminek teret szabad adni.

Fölösleges tovább ragozni a kérdést. Léli nagyon szívesen részt veszek bármi ilyesmiben, lévén amúgy is színész szerettem volna lenni, csak tehetségtelen vagyok hozzá, de kizárólag normál keretek között... Szerintem a paródia egészen más, mint amit ti akartok megcsinálni. Egy jó poén átalakítva a GYU-t ok. Egy egész fejezet tele erőltett butaságokkal már gáz. Ugyanez vonatkozik a színdarabra, ha mondjuk újraszinkronizáljátok a filmet, ami tele van intuitív poénokkal a megfelelő helyeken, az oké. Ha folyamatos erőlködés ezeréves poénok, meg ilyen főiskola/egyetem specifikus ZH-kkal, amiknek semmi köze a GYU-hoz, akkor tök fölösleges.

Nem tudom, mennyire volt érthető, amit mondtam, kicsit talán belekavarodtam... Nem bántani akarok senkit, dicséretes, hogy egyáltalán foglalkoztok a dologgal, de ha lehet, akkor inkább olyasmit kéne csinálni, aminek értelme van, nem olyat, ami borzasztó...

Ezel én lezártam a témát, vagyis feltennék egy olyan kérdést az illetékesek felé, hogy létezik az MTT-nek olyan része, ami nem tudományosan közelíti meg Tolkien-t, illetve ami nem infantilis butaságról szól? Szeretnék oda tartozni...

Több
22 éve 4 hónapja #66606 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Találkozások
Cicafül:bár én már jeleztem,de mondom itt is.Sajna nem leszek.De úgysem ússza meg a banda:egyszer találkozunk :evil3: :dance: :itscool: :sungl: .

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 4 hónapja #66595 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Jelzek Cicafülnek

Pontosabb időpont? Mert előtte még táborban leszek, úgyhogy lehet, hogy kések vagy mi :confused2: Addig is, töltsétek meg élettel a nyarat :clown:

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 4 hónapja #66581 Írta: Rayan
franky, most is igazad van, sajna :(
Léli: az a véres jelenet...Majdnem szívrohamot kaptam.
Ez komoly?? Szegény Bilbó :bawling:

Darky: gyilkolászás lesz! :crazy: Miért váltottál avatart? :shake: Jobb volt a régi :tongue:
Ha rám hallgatsz persze :biggrin2:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #66573 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
Szia Leli

Nem azért, mert rosszat akarok, de ez nekem sem igen tetszik. Persze lehet, hogy valakinek meg igen :)

Huhú :)

Több
22 éve 4 hónapja #66562 Írta: Telumehtar
Leli:Nem tom...nekem kicsit úgy tünik mint a modern középföld kicsit humorral megspékelve....Mit szolnátok ahhoz ha valamikor az egyik kedves humoristánk paroodizációját játszanánk el???
De ahhoz már a jelmezek is enyhén brutálisak lennének....

Több
22 éve 4 hónapja #66534 Írta: Léli

franky írta: Jézusom Léli!

Ezt teljesen komolyan gondoljátok?
Elnézést, amiért ilyen furin reagálok, de ez teljesen komoly, hogy ezt még el is akarjátok játszani?

Lehet, hogy velem van a baj, de hurrogjatok le nyugodtan... ez botrányos lenne...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Eszerint nem vállalod :cry: Egyébként nem botrányos, hanem kalandos. Szerintem isonyatosan JÓ lenne, ha összejönne. [size=9:2uugterk](Én biztos, hogy élvezném)[/size] Ez egy hatalmas buli lesz! Úgy kell felfogni! Nem szégyen, nem égés, nem botrányos, hanem egy élvezetes őrültség.
Akkor keresek még Balrogot, Denethort és Gwaihirt....

Telcontar Léli

Több
22 éve 4 hónapja #66530 Írta: Léli
Ai na vennui!

Hogy egy kicsit ON is legyek: Az a tiszakécskei (vagy milyen) tábor mikor lesz? hány napos lesz? mi lesz ott? ..... (és egyéb tudnivalók érdekelnének)

Telcontar Léli

Több
22 éve 4 hónapja #66528 Írta: franky
Jézusom Léli!

Ezt teljesen komolyan gondoljátok?
Elnézést, amiért ilyen furin reagálok, de ez teljesen komoly, hogy ezt még el is akarjátok játszani?

Lehet, hogy velem van a baj, de hurrogjatok le nyugodtan... ez botrányos lenne...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Több
22 éve 4 hónapja #66524 Írta: Léli
Ai na vennui!

Mivel SÚ nem reagált legutóbbi sorozatomra, megint OFFolok egy cseppet... :tongue: :deal:

OFF
Szóval, amit én elterveztem, illetve a musical, két különböző, egymástól majdnem teljesen független dolog. Ugyanis olvasgattam itt az előbbi szereposztását, és nem sokkal később azon kaptam magam, hogy egy színdarab körül keringenek a gondolataim, melyben a szereplők Ti vagytok. És én nem musicalt akarok ebből csinálni, hanem egy egyszerű, hétköznapi színdarabot, mely azért mégsem annyira egyszerű és hétköznapi (értsd: A karakterek az őket játszó színészek karaktereihez nagyon hasonlítanak (+ lesz benne némi költői túlzás)).
Egy kis ízelítő, hogy értsétek, mire gondolok (bár ez a rész is még átalakulhat a jövőben):

Frodó bejön, leül egy fa tövébe énekelni. Gandalf hátizsákkal (melyből kilóg 1-2 furcsa alakú tárgy) megérkezik.
Frodó:Gandalf! Már megint késtél.
Gandalf döbbenten ránéz, leveszi a kalapját.
Gandalf:Sajnálom Frodó. De nagyon sok dolgom volt. Egyébként is! Nem mondtam, hogy mikor jövök, tehát nem késtem.
Gandalf és Frodó elmosolyodnak, összeölelkeznek, lassan elindulnak. Az ajtón hobbitok jönnek be, tárgyakat (asztal, szék, kupa…) hoznak be.
Frodó:Mesélj! Mit csináltál az elmúlt időkben?
Gandalf:Ó, hát nagyon sok mindent. Sokfelé jártam, új barátokat szereztem, régiekkel találkoztam, tanultam, és írtam egy ZH egyest.Frodó:Melyik tantárgyból?
Gandalf:Anyagismeretből.
Frodó:És mikor pót-ZH-zol?
Gandalf:Bilbó ünnepsége után.
Frodó:Akkor nem is zavarlak tovább. Jó tanulást!
Frodó a többi hobbithoz megy, Gandalf pedig visszamegy az ajtóhoz, melyen a tábla: „Belépés csak saját felelősségre!” Bekopog. Bilbó hangja:
Bilbó:Jól meggondolta, hogy ide be akar lépni?
Gandalf (tétovázva):Igen.
Bilbó kijön, egyik kezében véres kés, a másikban véres húsvilla, ruhája szintén véres.
Bilbó:Tényleg?

És a szereposztás pedig hasonló lenne, mint, amit eddig ide leírtak egyesek. Ezt mindjárt beteszem... mondjuk a Beszélgetős topikba.

ON

Telcontar Léli

Több
22 éve 4 hónapja #66483 Írta: Rayan

Léli írta: Akkor mostmár csak félve kérdezem meg: Rayan! Jó lenne a Banyapók szerepe?

Léli, mármint nekem? Mé', olyan ijesztő vagyok? :)
Hagyjuk meg Banyapóknak! Izé, Gumipóknak. Vagy kinek :)
Entet viszont szívesen vállalok, amennyiben az a FA kategóriába tartozik :)

Cica, aieless: jövök!!! :twisted:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #66481 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Találkozások
Sürgős!!!! Sőt: Törékeny! Felrázni tilos, robbanásveszély! :lol:

* Dín apó jelez Cicafülnek *

Némi fenntartással: ha éppen edzőtáborom lesz, akkor nem megyek veletek, de egyébként próbáljatok csak meg visszatartani!!!! :twisted:

Üdv:
Dín apó

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
22 éve 4 hónapja #66452 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Találkozások
NAZGÚL: ÁLLLATI JÓÓÓÓÓ A BALROG MUSICALE!!!!!
Szétröhögtem magam :) :) :)

Egyébként: a mozi óta nem tudtam feljönni, de szerintem FANTASZTIKUS volt (pláne a traccsparti a film után).... Hazafelé a buszon ötpercenként fulladásos rohamokat produkáltam, mikor igyekeztem visszafojtani a röhögést :) :) De hát nem ment... mindig bevillant Lamorak tudományos előadása és máris a padlón voltam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Amúgy Pippint szívesen vállalom (majd kitöröm jobbra az állkapcsomat valahogy :) :) :) Pippin mindig úgy tartja)

Ja és KÖSZI FIN, hogy elkísértél!

*JELZEK CICAFÜLNEK!!*
Sajnos még nem 100%, de igazán mindent megteszek, és eddig valószínűleg összejön. Hát ha már miattam szervezted át (hála neked!) , vagy mijafene!!! :)

AUGUSZTUSI TALI:
Natehátakkorugye.... (mondaná a fizikatanárunk :) )
Kinek lenne kedve egy 2-3 napos ,,pótló" táborhoz aug 11 vagy 18 körül?
Svin javasolta Tiszakécskét, és már találtam is egy szálláslehetőséget, csak persze tudni kéne, hányan leszünk.

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 4 hónapja #66443 Írta: Telumehtar
Svin:Darkyval már beszéltünk erről az éneklésről....se Ő sem Én nem szeretnénk énekelni (én tekintettel a többiekre és az ablakokra :wink: )
Nem lehetne más?

Több
22 éve 4 hónapja #66424 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar_Leli írta: Svin nem hiszem, hogy lehetne Szilszakáll. Csaupán azért gondolom, mert (mint már említetted) túl sok férfi szerep van, és az entek amúgyis eléggé be vannak öltöztetve, tehát valószínű egy lány fogja játszani. Viszont Svint véletlenül sem szeretném kihagyni. Javasolnám Théoden szerepére.

Viszont Svin annyira, de annyira nem tud enekelni, hogy azt Ti el sem hinnetek :) ) Mar konyorogtek nekem terdenallva, hogy igerjem meg, ha valaha is gyerekem lesz, soha, de soha nem eneklek neki altatot ;)
Hummogni viszont elsoosztalyuan tudok! Hmm, hmmm :)

OFF:
Ismertem egy fazont, aki mindig hummogott. A "hm" eleg gyakran hagyta el a kezet (irasban hasznalta ugyanis). Az "m" mindig azt jelentette manguszta, vagy manguszta-lany, a "h" meg valami jelzo volt. igy pl:
"hm" = helyes manguszta-lany
"hm" = hulye manguszta
"hm" = hebehurgya manguszta
"hm" = hatalmas manguszta
stb... :D
OFF VEGE

Több
22 éve 4 hónapja #66420 Írta: Léli
SÚ!

Kérlek engedj meg nekem egy utolsó ( :?: ) OFF-ot.

OFF

Brisa írta: U.i.: Azóta le van stoppolva két ent: Svin lesz Szilszakáll, én Hamariberkenye, és reszkess tőlünk Batti! :D

Svin nem hiszem, hogy lehetne Szilszakáll. Csaupán azért gondolom, mert (mint már említetted) túl sok férfi szerep van, és az entek amúgyis eléggé be vannak öltöztetve, tehát valószínű egy lány fogja játszani. Viszont Svint véletlenül sem szeretném kihagyni. Javasolnám Théoden szerepére.

Illetve még egy kérdés. Ki vállalná el a Balrog szerepét?

ON

Telcontar Léli

Több
22 éve 4 hónapja #66415 Írta: Léli

Cicafül írta: Kedves kis Kószáim!
Aki szeretne jönni júli 13-án az jelezze nekem, légyszi!

Cica: Nagyon fontos lenne már most megmpndani? Az igazat megvallva én még nem tudom. Maj eldől azon a héten.

Telcontar Léli

Több
22 éve 4 hónapja #66413 Írta: Léli

Sötét Úr írta: Légyszi a szereposztást meg hasonlókat a Kreatív Szexjó :o ) megfelelő topicjában tárgyaljátok ki!

SÚ: Jelenleg nincs megfelelő topik. Még mielőtt valaki letorkollna, gyorsan folytatom, hogy tudom, hogy van filmes topik, de az más. Jelen pillanatban ott tartunk, hogy ennek is külön topik kéne, ha ennyire komolyan gondoljuk, ugyanis egy helyen a film+a színdarab (később akár több is lehet) teljesen összekeveredne.

Sötét Úr írta: Egyébként nagyon kiváncsi lennék arra, hogy amikor később a szereposztással kapcsolatban kerestek hozzászólást, megtaláljátok-e itt? Pontosabban: eszetekbe jut-e itt keresni? :o }

Már kiírtam, úgyhogy nem kell.... :twisted: :twisted: :twisted:

Sötét Úr írta: Ha így folytatjátok, rátok szabadítom a dzsungelt... izé, az orkjaimat... csak tudnám, hova tettem őket??? :o )))

Akkor mostmár csak félve kérdezem meg: Rayan! Jó lenne a Banyapók szerepe?

Telcontar Léli

Ui.: Egyébként 99%, hogy a "téli előadásra" nem készülünk el. (Raktatok ti már össze színdarabot az alapoktól, egymástól sok-sok kilóméterrel elválasztott, igen sok dolgozó szereplővel?)

Több
22 éve 4 hónapja #66399 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások

Cicafül írta: Kedves kis Kószáim!

*Elanor jelez Cicafülnek!*

:)

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 4 hónapja #66388 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedves kis Kószáim!

A Pilis annyiban stimmel, hogy Pilisborosjenő környékére megyünk, a Teve-sziklához, ahol az Egri csillagokat forgatták (ott van a díszletvár is)

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 4 hónapja #66387 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdv mindenkinek!
Phúúú!Végeztem a kéthetes kihagyásom után felgyülemlett anyag visszaolvasásával.Na végtre...
Júl 13-lesz a Pilis?Mert akkor szerencsémtre tudok menni...és a többnaposra is,talán,bár sorsom még az őseim kezében van...
Filmes talin is ott leszek...
tudok örülni a csupa jó időpontnak,nem ütközik semmivel!
GYU-musical...ezen remekül vigyorogtam...kár hogy már nincs szabad szerep (még hobbitnak is túl magas vagyok),de sebaj...aki egy gimi egy személyers alt szólama a kórusban,az elvan mellékszerepben is... :)
Na mind1.Rohanok...
Namárië!
Esgal

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
22 éve 4 hónapja #66347 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Találkozások
Hát, mégse jöhetek a filmes talira...
És a táborba se, rossz az időpont...
:cry: :cry: :cry:

Több
22 éve 4 hónapja #66326 Írta: Rayan
Sötét Úr: furcsállom, hogy a biztosanmegrendezésre kerülő filmes talit meg sem említetted... ;)
Biztos mindenki látta Dín hirdetését, elég nehéz figyelmen kívül hagyni :lol: Csak pont egy olyan időpontot szúrt ki, és ráadásul több napot, hogy szerintem alig lenne ember, aki részt venne most ilyesmiben (én benne vagyok).

A szereposztás meg csak a film utáni élménybeszámolónak felel meg, és a Jégkorszak pedig a Találkozásokhoz tartozik :P ;) Ti. ekkora hülyeséget (GyU-s musical) is csak mi találhatunk ki, és egyelőre csak laza ökörködésnek számít, így nem szándékozunk a Humor topicot terhelni vele :lol: , mert pl. elvesznének a sok hülyeség között a Te kiváló írásaid 8)

És mielőtt végigOOFFFolnám ezt a topicot (is), akkor szerdai talin számítok rátok! :)

Ja, és Sötét Úr: Kreatív Szexjó??? Hogy képzeled ezt?!? Meggyalázod Kreatív Körünk szencségét!!! Azonnal vond vissza!!! :P :? :D :lol: :wink: :twisted:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #66324 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha valaki esetleg az értelmetlenül ide pakolt cseteléstől nem látta volna...

Dínchamion írta: :!: :!: :!: Közérdekű közlemény!!!! :!: :!: :!:

Szeretnék szervezni egy túrázást/kirándulást a Mecsekbe, valamikor július közepe felé... Akit érdekel, az írjon egy e-mailt, mert min. öten-hatan legyünk, máskülönben nincs értelme!

A tervezett programból: mindenféle fakultatív program (sörözés, beszélgetés, ha igény van rá: szerepjáték, stb.). 4-5 napot lennénk lenn, alvás sátorban, a hely még nem biztos, vagy az erdőben, vagy vmi sátorhelyen.

Akit érdekel, szóljon!

Üdv:
Dínchamion

Légyszi a szereposztást meg hasonlókat a Kreatív Szexjó :o ) megfelelő topicjában tárgyaljátok ki! Ki vagyok akadva azon, hogy ennyire nem tudtok fegyelmezetten fórumozni... :o \ Van csevelynek is, kreativitásnak is megfelelő helye, nem tudom, hogy miért kell a találkozási lehetőségeket megfojtani azzal, hogy a meghirdetését már senki se láthatja, mert szétoffoltok mindent? }:o[
Egyébként nagyon kiváncsi lennék arra, hogy amikor később a szereposztással kapcsolatban kerestek hozzászólást, megtaláljátok-e itt? Pontosabban: eszetekbe jut-e itt keresni? :o }

Ha így folytatjátok, rátok szabadítom a dzsungelt... izé, az orkjaimat... csak tudnám, hova tettem őket??? :o )))

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.360 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére