Találkozások

Több
22 éve 2 hónapja #72774 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Persze.

Brisa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #72766 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Olyan is mehet, aki még egy talin se volt, és nem MTT tag?

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #72749 Írta: Brisa
Szept. 7-étől várom a priviket, SMS-eket, emileket azoktól, akik jönnek. De akkorra már csak a "biztosakat" kérem, oké! (A "lehet"-ek, a "talán"-ok, a "még nem tudom"-ok kíméljenek! :roll: )

Brisa

Több
22 éve 2 hónapja #72744 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is én is...hamindenigaz....

Több
22 éve 2 hónapja #72743 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Ott leszek...

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 2 hónapja #72732 Írta: Brisa
Szeptember 15-én lesz az 5. kósza tali. A helyszín az időjárástól függ (talán: 1) ha nem esik, kirándulás az Egri vár díszleteihez, 2) ha esik, CD-fű teázó). Egy közös talákozási pont mindenképp lesz (talán a Nyugati).

Időpontnak én a délelőtt 11 órát javaslom.

Program: Egy csomó megbeszélnivaló gyűlt fel megint (főleg a kószás-sztorik kapcsán), ezeket letárgyaljuk, majd játék (társasjáték, számháború, gyilkosozás, kártya, activity stb.) és traccsparti minden menyiségben.

Kifogás? Kérdés? Javaslat?

Brisa

Több
22 éve 2 hónapja #72431 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Na, gyűljetek! Majd legközelebb hozom a pontos programot. Így fejből: A Kispál aszem vasárnap este a Feneketlen tónál lesz. De egész napos programokat írt a füzet...

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 2 hónapja #72430 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Találkozások
31.-e és elseje?Az szombat-vasárnap...Talán vasárnap,a szombat egy frankó versennyel telik.Ha nem halok ki,akkor talán vagyok én is :dance: !

"Nincs kettő négy nélkül" :itscool:

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 2 hónapja #72331 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Sajna nekem se jo. ...... korus táborba leszek..... tanárommal.... !!!! :down: :crap: :closed: :bawling:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 2 hónapja #72323 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Találkozások
Sajna nem OK.Táborban leszek :bawling:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #72290 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Hogyne érdekelne!...De sajnos nem érek rá :crap:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 2 hónapja #72288 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Ez nekem is tetszik! :D

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 2 hónapja #72287 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Találkozások
Gillz: Jól hangzik...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
22 éve 2 hónapja #72271 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Halihó!

Európa napok a Feneketlen tónál meg máshol... Kispál és a Borz, M.É.Z., meg egyéb programok 31-én és 1-én.
Van akit érdekelne közös bulizás?

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 2 hónapja #72201 Írta: Narië
Ox,akkor felírunk a listára!Mobilszámod van?Különben a teljes listát megnézheted a Viggos topicban!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #72175 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha lehet én is mennék majd a találkára...
Minerva: Ha visszajöttél, üzenj majd.

"Mondd, mennyit ér az ember, ha bűntelen, de gyenge?
Oly távol vagy tőlem és mégis közel..."

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
22 éve 2 hónapja #71818 Írta: Minerva
Ki jön még?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 2 hónapja #71712 Írta: Telumehtar
1jén a Westendben találkozunk a vizesésnél de nem ott ahol a metro van hanem 1el feljebb.....12kor jönnek az emberek de Narieval mi fél 12kor találkozunk mert lehet hogy a vidékiek elöbb érnek ide....

A program mozizás....attól függ hogy mit adnak......Aztán tracsparti valahol a közelben.....

A istát még nem tudjuk de várunk szeretettel minden Viggost de olyat is aki nem......

Több
22 éve 2 hónapja #71710 Írta: Brisa
Akkor szept. 1-ére nem szervezünk kósza talit. :wink:

Amúgy ti, Viggosokmit fogtok csinálni?
Ja és hol, s pontosan mikor taliztok?

Dae: Nálunk nem is lesz őszi szünet. :cry: És a dolgozó emberek számára sem. De télen lesz majd valami... Szeged után megbeszéljük. (Azért utána, hogy a szervezések ne keveredjenek :roll: )

Brisa

Több
22 éve 2 hónapja #71706 Írta: Telumehtar
Az öszi szünet szerintem kicseszés mert 1 hetet adnak amiből 2 nap hétvége és 1 nap ünnep.....és 4 nap?????Háát....

Több
22 éve 2 hónapja #71703 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Egy barátnőm kérdezteti, aki nagyon szeretne veletek találkozni, hogy csinálunk-e tábort az őszi szünetben is.

Több
22 éve 2 hónapja #71700 Írta: Telumehtar
Figyelem aki akar jönni a Viggos talira az feltétlenül jelezzen nekem vagy Narienak mert nem szeretnem ha elkeveredne valaki....Elörre is köszike:

Telumehtar

Több
22 éve 2 hónapja #71693 Írta: Narië
A Viggosok talit szerveznek,de mindenkit szeretettel várunk,aki akar jönni!!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #71689 Írta: Brisa

Telumehtar írta: Minerva:Ne szomorkodj...ott a szeptember 1....az már csak 2 hét....

Miért, mi lesz szeptember elsején???

Brisa

Több
22 éve 2 hónapja #71667 Írta: Telumehtar

Minerva írta:

Brisa írta: Hát ha a kószás talira gondoltok, az csak szeptemberben. Addigis ott van Szeged...

Márakinek... :P :cry:
Mind1... akor viszlát szeptben! :evil: *sóhaj* :roll:

Minerva:Ne szomorkodj...ott a szeptember 1....az már csak 2 hét....

Több
22 éve 3 hónapja #70157 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Találkozások

Narië írta: Milyen Szeged?Milyen kószatali?Azt hiszem egy kicsit lemaradtam...Világosítson fel valaki!!Pliz!

Pót MTT tábor: aug. 23-25., Szeged
Lásd: azt a topicot...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
22 éve 3 hónapja #70155 Írta: Narië
Milyen Szeged?Milyen kószatali?Azt hiszem egy kicsit lemaradtam...Világosítson fel valaki!!Pliz!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #70104 Írta: Minerva

Brisa írta: Hát ha a kószás talira gondoltok, az csak szeptemberben. Addigis ott van Szeged...

Márakinek... :P :cry:
Mind1... akor viszlát szeptben! :evil: *sóhaj* :roll:

Több
22 éve 3 hónapja #70102 Írta: Minerva
Thaur: nekem van scannerem...

Több
22 éve 3 hónapja #70040 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdvözlet minden kedves Kószatársnak a Szigetről!!! Nagyon jó a buli! :dance: :cheers: :itscool: :cooljump:

Cica, nazgúl, Fin, Yavi

"Aure entuluva!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.324 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére