Találkozások

Több
22 éve 2 hónapja #75609 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Hát én akkor nem viszek pokrócot... Vizes fűbe úgysem akarunk ülni... :roll: :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #75574 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások

Kincső írta: Ezt ott is megbeszélhetjük... Ha néhányan vissza akarnak, azt is lehet... :roll: Az a lényeg, hogy 12-kor a Nyugatinál, és utána megyünk az orrunk után. Illetve az után, aki elvezet a CD-fű"-höz. :wink:

Én naggyából oda találok....De Evenstar ajánlotta a helyet szal ő bizti hogy ismeri....Megyek megirom a listát...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #75555 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Legolasos talihoz hozzászólás: lányok, élni kívánok a lehetőséggel, hogy legyen egy póttali vmikor nov.-dec. környékén, de légyszi, mindenképpen hétvégén, mert én nem tudok hétköznapokon felmenni Pestre!!! :cry: :bawling: :crying: :closed: Köszi!

Több
22 éve 2 hónapja #75552 Írta: Kincső
Ezt ott is megbeszélhetjük... Ha néhányan vissza akarnak, azt is lehet... :roll: Az a lényeg, hogy 12-kor a Nyugatinál, és utána megyünk az orrunk után. Illetve az után, aki elvezet a CD-fű"-höz. :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #75546 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Telu: Kösz. naon ügyi vagy, hogy megtaláltad. Sztem nem kell együtt visszamenni a Ny-hoz.

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 2 hónapja #75540 Írta: Telumehtar
Thaur:Igen....

Na milyen ügyes voltam...megtaláltam hogy hol van az a teaház... Pontosabban "CD-fű teaház"...
A Kálvin tér és a Ferenciek tere között van....én onnand simán hazatalálok...és oda is találok.... ;)

Több
22 éve 2 hónapja #75534 Írta: Thaurwathiwen
A gyülekező 12 órakor lesz a Nyugatinál, ugye?
Csak biztonság kedvéért lefixálom :wink: .

Több
22 éve 2 hónapja #75520 Írta: Kincső
Aj-jaj... Most volt a TV-ben időjárásjelentés, és hát... erős szél, helyenként zápor, zivatar... :roll: :? Lehet hogy marad a teaház? De akkor inkább nem cipelem el a pokrócot... Ha rossz idő lesz, mikor indulok... Kár! :cry:

Több
22 éve 2 hónapja #75518 Írta: Telumehtar
Állitólag olyanlesz mint tegnap....gyerekek...please a végén menjünk vissza a Nyugatihoz...Nem igaz hogy senki se tudja hol van ez a teaház.... :evil:

Több
22 éve 2 hónapja #75495 Írta: Kincső
Én ma voltam futófesztiválon és már 10-11-től ragyogó idő volt, szerintem holnap sem lesz rossz. :roll: :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #75489 Írta: Thaurwathiwen
Léli: köszi.
De tényleg hol van és beférünk-e 30 vhányan. De most helyet fogl.-ni kicsit durva lenne Naon siessünk, mert vidékiek is vannak (pl: én) és nekünk már hamarabb el kéne indulnunk (nekem 9 felé, de vannak akik hamarabb indulnak, szal még ma este el kéne döntenünk gyorsan. Sztem.

Vigyünk pokrócot vagy bizti, hogy teaházba megyünk?
Állítólag délután mondjuk kellemesebb az idő, legalább is ma oan volt, de nem tudni mien lesz holnap az idő.

És mikor lesz kb. vége a talinak, és visszamegyünk-e együtt a Nyugatihoz, vagy a teaházból v. a Msz.-ről megyünk haza külön-külön?

Thaurwathiwen

Kérek mindenkit, hogy a vidékiek érdekében válaszoljatok még ma.

Több
22 éve 2 hónapja #75482 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Thau: Igen, a B változat az a teaház.
Tud róla egyáltalán bárki valamit? Hol van? Beférünk-e ennyien... :?: :?: :?: [size=9:1b2i7mor]És nem ártana gyorsan...[/size]

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 2 hónapja #75475 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Találkozások
Legolas találkozó:
Én sajnos nem tudok menni, hétköznap semmiképp. Még a hétfő is csak 40%, hogy menne.................. :bawling: :crying: :closed: (Pedig a szülinapomon lesz........ :cry: )

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 2 hónapja #75424 Írta: Telumehtar
Narië: Kár hogy nem tudsz jönni!!!! :(
Nekem annak a teaháznak a cime kellene...mármint hol van hogyan lehet megközeliteni stb.
És ha rossz idő van...esetleg esik az eső akkor ugye azért bent taliznánk a táblánál...csak mert nem szeretnék megfázni...bár mondjuk már megvagyok :roll:
Még 2 kérés:
1.:Az estleges végleges listát valaki betenné nekem???
2:Merut inkább csak Vikinek hivjátok mert szentem nem passzol hozzá az a név...
+1: Feltettem Thaur képeit a netre...a minőség elég silány ugyanis apukám munkatársai szoftveresek scennelték be és megcsinálták de nem jó a minőség... a cimet mindjárt belinkekem...Szerintem más megtudja jobbra csinálni szal Thaur án viszem a képeket de addd még valakinek oda hogy legyen fenn a neten normálisan....
silent.sote.hu/szandra

Több
22 éve 2 hónapja #75422 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Találkozások
Hi!Na közbe jött az az 1 százalék :roll:
A meccsemet átrakták 12 órára,vagyis megint nem tudok jönni :evil: :evil:
Sorry,hogy ilyen késôn szólok!
Pliz írjátok le részletesen,hogy mi történt,mert annyira kíváncsi vagyok..
Jó talizást!!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #75396 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Találkozások
Hello-bello.
Ha lehet akkor hoznék még egy emberkét a talira, a neve: Lariniel.
(ha minden jól megy sikerül rábeszélnem, hogy regisztrálja magát.)
Ancalimon: Ha nagyon szépen megkérnélek, csinálnál nekünk névtáblácskát? :roll:
Előre is: KÖSZI! :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
22 éve 2 hónapja #75381 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Hi!

Legolas-találkozó, szeptember 25.
Információ by Vic by ÉSzAH, egy lappal hátrébb :)

EMBEREK, GYERTEK TALIRA!

Jó lenne, ha mihamarabb jeleznétek (pl. jövök! v. naná, hogy jövök! v. persze, nélkülem nem ér semmit az egész stb.), + értékelném, ha nemcsak a Nilder Eldaron árválkodna (+én) a Szabó Ervinben :roll:

Köszi előre is :lol:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 2 hónapja #75370 Írta: Thaurwathiwen
Léli: A B változat az a teaház volt ugye?
Nem kéne helyet foglalnunk ha odamegyünk, mert hát elég sokan leszünk?
1ébként hol van ez a teaház, hogy hívják?

De ezt tényleg sürgősen meg kéne beszélni.

Több
22 éve 2 hónapja #75356 Írta: Léli
Thau: a Főfőfőfőbejáratnál. Annál a szép díszesnél. A csarnokba vezető üvegajtónál.
Viszont egy sürgős megbeszélnivaló: Nem lesz valami jó idő vasárnap (ha nem is esik az eső, attól még lehet hideg...) Szóval nem kéne áttérni a B változatra?

Több
22 éve 2 hónapja #75350 Írta: Thaurwathiwen
Nem lehetne picit pontosabban meghat.-ni, hogy hol, meik bejáratnál gyülekezünk. Gyors választ kérnék, ha lehet.

Több
22 éve 2 hónapja #75256 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Találkozások
Yavi:nocsak...talán máshol is láttad :twisted: ?

"A halál? A halál korántsem a legrosszabb állapot" :twisted:

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 2 hónapja #75249 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok mindenki,talira én is megyek!Már a kószára,a színdarabos változqatlanul nem jön össze,de majd mindent beszélek helyben,most nincs sok időm.Akkor majd azt is elmondjátok,mér nem a várdíszlet v. Teve-szikla v. nemtommi.
Legyetek jók

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
22 éve 2 hónapja #75211 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
A következő témákat gondoltam megbeszélni:
:arrow: az újak "beavatása" :twisted:
:arrow: Kószák Könyve állapota :shake: (gyűjtsétek a kifogásokat)
:arrow: a kószás oldal
:arrow: a következő tali
:arrow: a következő táborok
:arrow: és akit érint és érdekel, annak regélnék a könyvtáros programról
:arrow: meg ami még eszembe jut :roll:
:arrow: és persze arról is, ami nektek jut eszetekbe :wink:

Kifogás? Kérés? Javaslat?

Brisa

Több
22 éve 2 hónapja #75193 Írta: Kincső
Brisa: Itt az ideje hogy kipróbáld! (Ti. a gyilkosozást.) :wink: :twisted: 8) :)
Léli, Rayan: Viszek furulyát meg pár kottát, jó?

Több
22 éve 2 hónapja #75191 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar_Leli írta: Brisa: Hogy követhettél ekkora bűnt kósza mivoltunk megcsúfolására??? 8O :evil: :?: Kihagytad a nemzeti játékunkat, a Gyilkosozást :!:

Hát úgy, hogy én még soha életemben nem gyilkosoztam és nemes egyszerűséggel besoroltam a társasok közé (a kártyát is). :oops: :oops: :oops:

Yavi: Már hogyne lenne? Mind a két példányban.

Brisa

Több
22 éve 2 hónapja #75182 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Érintettek figyelem! Lenne egy kérdésem:
GyU. társas lesz? Lécci-lécci legyen!!!! :bounce:

OFF:
Yao! Miért érzem úgy, hogy ez az idézet nem csak a Bibliából ismerős? :D (Pontosabban onnan egyáltalán nem... :oops: )

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 2 hónapja #75177 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Thaur, egy olyan villanyossal fogunk utazni kábé 3 percig, ami általában mindig zsúfolva van, és az ellenőrök nemes egyszerűséggel tesznek fölszállni, szal nem kell aggódnod.

Gumi, hozd a gitárt!!!
(Hülye vagyok, vagy mi. De akkor is köllenek a hangszerek. Léli jól szólt.)
Cicafül, hozd el légyszi Banyapókot! ;) Már hiányolom. *szipp*

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 2 hónapja #75167 Írta: Thaurwathiwen
A Nyugatitól gyalog v. vmi tömegközlakedési eszközön fogunk eljutni a Margitszigetig, és kell-e vmien buszjegy vagy vmi. iesmi. bocs, hogy ien hülyeségeket kérdezek, csak nem vagyok Pesti, így fogalmam sincs ienekről?

Több
22 éve 2 hónapja #75159 Írta: Léli
Brisa: Hogy követhettél ekkora bűnt kósza mivoltunk megcsúfolására??? 8O :evil: :?: Kihagytad a nemzeti játékunkat, a Gyilkosozást :!:

Ja igen. Ide is írom, hogy aki tud, az hozzon magával zajszerszámokat, meg kottákat!

Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli

Több
22 éve 2 hónapja #75147 Írta: Kincső
Sziasztok!
Miután nagy nehezen eldöntöttük, mi lesz a színdarabos talival, íme a végeredmény:
Szeptember 21-én 10 órakor gyülekezünk - a változatosság kedvéért - a Nyugati pu.-val szemben lévő Skála áruház előtti Óra alatt, amelynek helyét Laegolas-Beleg a következőképpen vázolta fel:

Beleg írta: Tok ecceru, hogy hol az ora.
Kijossz a Nyugatibol es pont szemben van. Az a b@zi nagy fekete oszlopon allo fenyreklam, ami mutatja a homersekletet meg az idot. Korbe-korbe megy rajta a fenyreklam. Nem lehet elteveszteni.
Azt hivjak Oranak a Nyugatinal

Ezek után - a változatosság gyönyörködtet :twisted: :roll: - elvillamosozunk - na hova? :wink: - a Margitszigetre. Az eső pedig nem fog esni :nono: .
Minden kedves érdeklődőt szeretettel (na meg vmilyen szereppel :twisted: ) várunk! :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.213 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére