- Köszönetek: 4
Találkozások
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Bocs, tudom, hogy az Evenstarból jön, csak elírtam.Evenstar írta: Sil: Nem Évi, hanem Evi néni, mert nem Évának hívnak, és az Evenstarból jött az elnevezés (by Ronja, Böszke és Telu), másik verziója az Even néni!
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- aieless
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
csak még nem tudom, ráérnék-e (na de ,,hun van még karácsony" )
Fárasztónak biztos fárasztó lenne, mert
1:szilveszterkor nem illik alukálni
2: a premier éjfélkor van, nem? akkor megint nem alukálunk
+:különben se szokásunk a sok alvás
És tényleg 2 vagy 3-án mutatják be? nem valami 11.-éről lehetett eddig hallani?
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Augustíne
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ez iszonyú jó ötlet!!! Nekem nagyon tetszik!Rayan írta: Ja, és ha már fölvetődött a közös szilveszterezés -amire úgy tűnik, elég sokunknak van igénye-, volna egy ideám
Ring említette, és így majdnem biztos infónk van arról, hogy a Corvinban január 2-án vagy 3-án mutatják be A Két Tornyot. (Ring, megerősítést légyszi!) Namármost, ha többnapos bulit szeretnénk, intézhetnénk úgy is, hogy szilvesztertől a premier napjáig (3-4 nap) táboroznánk, oszt a TTT-vel koronáznánk meg a partit Mit szóltok? Vagy az kissé fárasztó? Mindenesetre nagyon vagány lenne És gyorsan kéne helyszínt is választanunk. "Az idő pé'z."
ORLANDO 4ever!!!!
- aieless
- Nem elérhető
Hogyaza ******** *********** ********** ************* (ezt a fantáziátokra bízom )
:bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
Na jó. Sürgősen meggyakorítom (magyarosan ) a heti internet-mennyiségemet... egyszerűen LEMARADTAM!!!! Azt se tudtam, hogy lesz tali! Mekkora csökött vagyok, jajj...
Legközelebb valaki dobjon meg egy maillel, lééééci! (ha esetleg fene bokros teendőim meggátolnának a netezésben).....
Óaffene. Na mindegy
Megj: ez nagyon tartalmas kirohanás volt, nem ?
Azért örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :itscool:
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Telumehtar
- Nem elérhető
Darkman írta: Midőn Istennek ama szent napján maga a magasságos és isteni fénnyel telített Szent Lélek belémszállt, megszabadított testi mivoltom kínjaitól, s az örök igazság fényével megáldva, mondatott nékem hogy írjak el 2 kört ama műanyag szék körül, mely maga a gonosz mellett parkolt.
S én, lévén bukott angyalként kaptam még egy esélyt, kiszolgáltam a mennyeknek kapuját, s beléphettem rajta.
Na ez nagyon szép volt Elismerésem
- Telumehtar
- Nem elérhető
Szervezzük be Estel társkeresésre???
- Evenstar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Sil: Nem Évi, hanem Evi néni, mert nem Évának hívnak, és az Evenstarból jött az elnevezés (by Ronja, Böszke és Telu), másik verziója az Even néni!
Dodiee: Legolas/Orli tali szept. 25., 18.00, Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, Szabó Ervin tér 1., VIII. kerület, de írok privit is.
Brisa: Én a helyedben nem lennék meglepődve, korodnál és főszervezői mivoltodnál fogva szerintem automatikus, hogy főkószának tekintenek az emberek!
Amúgy mindenkinek puszi, nagyon jó volt a tali, örülök, hogy bekerültem közétek!
Namarie!
"The light of the Evenstar does not wax and wane."
giftoftheevenstar.gportal.hu
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
A tali szerintem is naggyon jó volt (Akár hiszitek, akár nem ) !
És amíg a szabadban voltunk, nem is esett az eső...
Minden olyan program rewlz-ott, ami az eddigi talik és táborok alkalmával már hagyománnyá vált... :itscool: Talán a felolvasást tartom leginkább említésre méltónak, mivel ilyesmire egész eddig nem került sor (na jó, ez így ebben a formában nem igaz, Rayan egyszer már olvasott fel kószastoryt... )
Minerva utolsó szava
Pisti az Aragorn, és egyéb dalok gitárkísérettel :hello:
Ancalimon tortája :tongue: (gy.k.: finom volt!)
...
És még sorolhatnám, de mennem kell órára...
Az Eru Legyen Veletek! :closed:
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Álmos
- Nem elérhető
Igen, azt jól bevettétek. :tongue: :evil3: Bár nem volt szép Darkmantől, hogy elárult. Egy hulla legyen jólnevelt, és maradjon csöndben. Ne szaladgáljon a széke körül. :nono:
[/quote]
Midőn Istennek ama szent napján maga a magasságos és isteni fénnyel telített Szent Lélek belémszállt, megszabadított testi mivoltom kínjaitól, s az örök igazság fényével megáldva, mondatott nékem hogy írjak el 2 kört ama műanyag szék körül, mely maga a gonosz mellett parkolt.
S én, lévén bukott angyalként kaptam még egy esélyt, kiszolgáltam a mennyeknek kapuját, s beléphettem rajta.
Úgyhogy bocs
puszak
Darky
Huhú
- Minerva
- Nem elérhető
Rayan: csúcsszuper az ötlet! GyUtól elfáradni? Olyan nincs!Rayan írta: Ja, és ha már fölvetődött a közös szilveszterezés -amire úgy tűnik, elég sokunknak van igénye-, volna egy ideám
Ring említette, és így majdnem biztos infónk van arról, hogy a Corvinban január 2-án vagy 3-án mutatják be A Két Tornyot. (Ring, megerősítést légyszi!) Namármost, ha többnapos bulit szeretnénk, intézhetnénk úgy is, hogy szilvesztertől a premier napjáig (3-4 nap) táboroznánk, oszt a TTT-vel koronáznánk meg a partit Mit szóltok? Vagy az kissé fárasztó? Mindenesetre nagyon vagány lenne És gyorsan kéne helyszínt is választanunk. "Az idő pé'z."
Jaj, én is marha jól éreztem magam. Gyilkosozás, utolsó szó joga: Szeretlek, Aragorn!
Estel (ill. Koppány): tényleg, hány feleséged is van?
Evenstar: imádom a kártyáidat!
Ancalimon: Boldog szülinapot! (és akkor is Fecó! )
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Liang
- Nem elérhető
Szóval oltárian jó volt.Az a palacsintázás délután hatkor,tömve az egész,hidegebb van mint kellene,poénhegyek,meg ami belefér...
Hmm,viszont úgy lelécelt mindenki,hogy Aralationnnal még elköszönni sem volt időnk a tali után.No nem baj...akkor is jó volt.
A Röjön az tényleg tetszik...
Szauronnak pedig tényleg nem volt esélye !!!!!!!!!
"Ha a Nap már messze is jár,mi még mindig itt vagyunk"
Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka
- Aralataion
- Nem elérhető
A nagyi palacsintázója mindig tele van
Nem érdemes teraszra ülni 18 óra után főleg szeptemberben
Vannak rendes büfések a világon
SZAURONT LEGYŐZTÜK!!!!!!!!!
Énekelni jó de másnap beszélni már nem annyira.
Rayan nevét ezentúl ejtsd: röjön
Összegezve, kellemes vasárnap délután este volt.
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- Rayan
- Nem elérhető
Viccet félretéve, az infoim Ringtől vannak, szóval még őt kellene megkérdezni a filmmel kapcsolatban. Se másodika, se harmadika egyáltalán nem biztos. De arról se feledkezzetek meg, hogy hónapokkal ezelőtt beleegyeztünk, hogy együtt nézzük meg a filmet a premier napján (v, ha összejön, premier előtti vetítésen). És ez bizonyos dolgokat von maga után. Valamit valamiért.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Yavanna
- Nem elérhető
Köszi a kártyákat! Én is bezsebeltem néhányat közűlük!
Kár, hogy olyan későn értem oda, dehát ez van. Majd legközelebb jobban igyexem!
Ja, és milyen palacsintázásról van itt szó?
"Aure entuluva!"
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Brisa
- Nem elérhető
És arra is rá kellett jönnöm, hogy igen hálátlan feladat ez az "főkószaság" (ahogy egy Cica fedőnevet viselő emberke rendszeresen szólít, nem is értem, miért :heu: ), főleg betegen... Remélem tesztek róla, hogy jobban érezzem magam. (Na, ezt nevezik érzelmi zsarolásnak, de ne zavartassátok magatokat. Csak írjatok szorgalmasan. :evil3: )
A tali eredményei:
A kószás sztorikat kéretik minnél előbb felrakni a kószás oldalra
Bármilyen kószás témával kapcsolatos irományt, rajzot és egyebet Svinnek kell elküldeni, hogy felrakhassa a kószás oldalra.
A következő kósza tali okt. 23-án, szerdán lesz minden valószínűség szernit. A helyszín: Margitsziget, az Atlétikai Centrum büféje (tehát ahol most voltunk).
Sokaknak tetszett az együtt szilveszterezés gondolata, ezért már meg is nyílt az ezzel kapcsolatos szavazós topic.
Szintén sokakat érdekelt a könytáros program, annak is nyílt egy saját topic.
A még megbeszélés tárgyát képező 111. évforduló az MTT hatáskörébe tartozik...
Rayan: Jó az ötlet, csak ne feledkezz meg a 111. évfordulóról, amire nagyszabású rendezvényorozattal készül az MTT és ami jan. 3-án veszi kezdetét. Remélhetőleg a TTT premierje is része lesz ennek...
Lili: Szavazz a megfelelő topicban.
Brisa
- Elanor
- Nem elérhető
Rayan írta: Ja, és ha már fölvetődött a közös szilveszterezés -amire úgy tűnik, elég sokunknak van igénye-, volna egy ideám
Izé, szóval csak annyi, hogy január 3-án lesz Tolkien 111. szülinapja, és akkor nem vmi nagyszabású dolgot (buli, rendezvény, nevezze aki ahogy akarja ) akar rendezni az MTT? Szóval nemtom, hogy ezt hogy lehet megoldani...
Apropó: mi az, hogy ilyen ''hamar'' lesz a premier??? Én még le vagyok ragadva kilencedikénél... 8O
I feel complete when I feel sick inside
- Sil
- Nem elérhető
Én is. Éjfélre.Telumehtar írta: Elég késön értem haza.....
Igen, azt jól bevettétek. :tongue: :evil3: Bár nem volt szép Darkmantől, hogy elárult. Egy hulla legyen jólnevelt, és maradjon csöndben. Ne szaladgáljon a széke körül. :nono:Telumehtar írta: Gyilkosozás RULZ volt... Sil kontra Darkman
Ja, és örök hála Évi néninek a kártyákért. Kell valakinek magyar nyelvű szabálykönyv hozzá? Ma kaptam. Pdf fájl. (Jelentkezés priviben.)
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Cicaful
- Nem elérhető
A könyvtáros dolgon meg töröm az agyacskámat...
A képeket már elküldtem Svinnek - kb. 50 lett.
off: Fin, mi felvettük, ha kell, csak szólj!
Üdv:
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Lili
- Nem elérhető
Telumehtar írta: Rayan:Csak aza gáz hogy ha jó tom akkor 3.-án kezdödik a suli 8O
[size=9:3va7y8oq]És egyébként 2.-án van a szülinapom...[/size]
Ha minden igaz a suli csak január 6.-án fog kezdődni.Legalábbis a hiradóban azt mondták...
Ja és nagyon jó ötlet ez a több napos bulizás!Talán ezúttal elmehetnék...
- Telumehtar
- Nem elérhető
[size=9:14ato0yr]És egyébként 2.-án van a szülinapom...[/size]
- Áfonya
- Nem elérhető
Büféscsajszi tényleg rendes. :itscool: Ezt viszont nem lehet elmondani a Westend-beli poszter-tulajdonos boltosokról.
Evenstar: köszi, hogy kirabolhattuk a kártyakészleted!
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Finduilas
- Nem elérhető
Nagy köszönettel tartozunk a büfés lánynak, aki nagyon kedvesen felajánlotta a helyet az MTT számára. Tehát jöhet a rosszidő! :tongue:
Szupi volt az esti palacsintázás! Cica, Röyön köszi a kostolót. :up:
(Jajj, Hair!!! nem is tudtam, hogy most volt. :crying:
Etttől függetlenül hajnali fél négyig felváltva hallgattam Hairt és az István a királyt. :itscool: )
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Naon jó volt a tali
A gyilkosozás (amibe csak hobbit voltam )
Az éneklés , Középfölde-song . Palacsintázás, ja, ezúton szeretném megköszönni, hogy Gillztől, Rayantől, Szutól, Brandírtól és Fintől, hogy velem maradtak, amíg értem nem jöttek a szülők (sorry ha vkit kihagytam)
Evenstar: Naon kösszi a kártyákat .
Sil: a Cross Borns kazit
Telu: A visszakapott fényképeimet
Az egész társaságnak a szervezést és a jó hangulatot, jó veletek találkozni!!!!
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Rayan
- Nem elérhető
De nagyon sirály volt! Mindenkinek hatalmas puszi ^_^
Hah, palacsinta RULEZ!!!
Jajj, úgy szeretlek titeket
*grouphug*
Ja, és ugye nézitek a Hairt???
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Telumehtar
- Nem elérhető
Elég késön értem haza.....
Ami nagyon teccet:
Nr.1:Éneklééééééééés!!!Nagyon rulz volt...A képekre kiváncsi leszek mivel Thaur éneklés közben is fényképezett...Ja és a Koppányos énekelgetésbe beszállnék....
Jó volt még Ancalimon tortája (második lépésnél már leesett a marcipán Ja és nem tudom hogy vizsgáltátok-e a padlót de elág szép szine lett a sütitől....
A társasjátékkal nem játszottam
Gyilkosozás RULZ volt... Sil kontra Darkman
Estelt mindig kinyirtátok...affranc 1X sem voltam nazgul...
Sokkmindent kihagytam...
De a lényeg hogy nagyon KHIRÁLY volt
OFF: Estel: Rájöttem hogy a villamosom kereken negyed óra után jött amikor Te elmentél a másikkal
- Kincső
- Nem elérhető
Rövid beszámoló:
"Miért nincs fent a kószás sztorid?", szilveszter (?), Ancalimon Tortája (Boldog szülinapot!), GyU társas - hősi önfeláldozás a győzelemért (de én szereztem meg Éowynt ), éneklés, könyvtáros megbeszélés - ami átment 111. szülinapba , "kicsik" és "picik" , felolvasás (végre volt!) :hello: , ööö... mit hagytam ki?
Na mindegy. Csúcsszuper volt Veletek! :pimp: :agree:
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Léli
- Nem elérhető
Hazaértem. Ismét jó volt veletek. :bounce: :hello: Jól szórakoztunk! (Mi legalábbis) Egy baj volt: a könyvtáras megbeszélés egybeesett a nagy énekléssel
Koppány: hány feleséged is van? :hein:
Ööö... Meghagyom a részletesebb elemzést a többieknek (a fényképeket remélhetőleg hamarosan előhivatom )
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."