Találkozások

Több
22 éve 1 hónapja #78710 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: Találkozások
Noss, életem első tolkienes talija tök jól sikerült. :wink: Bár nem mondhatom, hogy hozzá tudtam szólni a témához, azért tetszett. Főleg az ebédszünet. :) :) Jó, bocs, illetlen vagyok, csak vicceltem.
Üdv :wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #78675 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások

Yavanna írta: Bocs Darky, de azért nem vagytok semmik! :roll: :lol:
Elviekben azt tudnotok kellett, hogy tűzoltóság, meg hogy első utca jobbra...
Nos a Szentendre tábla után, az első jobbos lehetőségnél ott díszelgett egy csodaszép tábla, rajta: Tűzoltóság, egy szép piros autó és egy nyíl. :wink:

Igenám, csakhogy azt nem tudtuk hogy első utca jobbra :confused2: Így aztán csak az Ipar utca 5 és a tűzoltóság szolgált támpontként. De ezek a szentendreiek még azt sem tudják, hogy hova forduljanak ha tűz van :D

Huhú :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #78642 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Bocs Darky, de azért nem vagytok semmik! :roll: :lol:
Elviekben azt tudnotok kellett, hogy tűzoltóság, meg hogy első utca jobbra...
Nos a Szentendre tábla után, az első jobbos lehetőségnél ott díszelgett egy csodaszép tábla, rajta: Tűzoltóság, egy szép piros autó és egy nyíl. :wink:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 1 hónapja #78637 Írta: Álmos

Elanor írta:

Darkman írta: Miután feltérképeztük Nazzival Szentendrét és közelebbről is megismerhettük az igen butus lakosait

Na, ezt kikérem magamnak! :evil: Igaz, én se tudtam eddig, hogy hol leledzik az Ipar utca :wink: 8O :lol: (Talán azért, mert nagyon a város peremén van, csak úgy lóg a levegőbe Szentendre és Budapest között... :roll: :) )

Allrájt, akinek nem inge, ne vegye magára :)

Több
22 éve 1 hónapja #78624 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások

Darkman írta: Miután feltérképeztük Nazzival Szentendrét és közelebbről is megismerhettük az igen butus lakosait

Na, ezt kikérem magamnak! :evil: Igaz, én se tudtam eddig, hogy hol leledzik az Ipar utca :wink: 8O :lol: (Talán azért, mert nagyon a város peremén van, csak úgy lóg a levegőbe Szentendre és Budapest között... :roll: :) )

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 1 hónapja #78603 Írta: Álmos
Miután feltérképeztük Nazzival Szentendrét és közelebbről is megismerhettük az igen butus lakosait ( nemigaz hogy egy se tudta hol az Ipar utca ), könnyes szemekkel röhögve a magunk hülyeségén végre betoppanhattunk a tűzoltóságra - huh -
De mégegyszer elnézést azoktól, akik bárminemű negatív eseményt kényszerültek miattunk elszenvedni - szóval bocs.

Maradok hűen a sötétség -hikk-

cupp

Több
22 éve 1 hónapja #78595 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások

Ancalimon írta: Minerva: Mi a :cross: :hein: :eek4: csinálsz a Közgázon szombaton???

Ancalimon: pontosan azt. Felvételi előkészítőn vagyok (voltam), 4 óra töri, négy óra matek. :cross: :crap: :rmad2: És ez ezután minden szombaton így lesz :cross: , amíg fel nem vesznek. :dead: :bawling: :crying:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #78552 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások
Jóestét emberek...és vimpárok ;)

Nos én kb: 6ra hazaértem...a KGY nagyon jó volt....a KGYs részéről nem irnék sokkat mert én csak ültem ott mint 1 zsák krumpli...de azért élveztem :D
Ööö...a szünetek naggyon jók voltak :D
Arról majd holnap..na pááá: Telu

Több
22 éve 1 hónapja #78551 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások
Ahogy anyám mondták, megjöttem. Köszönöm Batti! :D Köszönöm Anyám! :D Köszönöm Mindenki! :itscool: Most megyek, mert így is illegálisan vaok benn, ha jól sül el a holnapi beszélgetés,akkor nemsokára (pár nap...) leszek, ha nem.. akkkor a hétfőn amennyire belógok a könyvtárba... Gondorjatok rám holnap, amikor.. hm... elmondom apának a jegyeimet... túlélem... csakazértis.. :twisted:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 1 hónapja #78550 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdvözletem!

Jelentem, én is már itthon vagyok, Eiát fölraktam a vonatra (Batti, Lam, Gumipók: elértük az 55-öst (köszönjük elnök úr :itscool: )), és már ő is otthon van.
Jó bandázást a többieknek!

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 1 hónapja #78480 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Találkozások
Hát, akkor ma találkozunk! :D

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 1 hónapja #78470 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Találkozások
Látom, engem nem írtatok föl, és milyen jól tetétek... :(
Sajnos a változatosság kedvéért megint nem tudok eljönni. Már eddig is úgy volt, hogy az unokaöcsém szülinapjára megyünk, de azt még kihagyhattam volna, viszont ugyane unokaöcsémet a minap orrbavágták egy ajtóval, ennek következtében érdekes sérüléseket szenvedett... :) Ez nem túl vicces, de ha ismernétek az unokaöcsémet... ilyen csak vele tud ám történni :) .
Most viszont már muszáj elmennem meglátogatni meg felköszönteni :(
Eredményes és hatékony érdemi munkát kívánok :mrgreen:

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 1 hónapja #78466 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Találkozások
Minerva: Mi a :cross: :hein: :eek4: csinálsz a Közgázon szombaton???

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
22 éve 1 hónapja #78440 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások

Telumehtar írta: Ahá...akkor találkozunk holnap ;)

Máraki... :twisted: Mert én a Közgázon fogok rohadni. :rmad2: Egész nap! :mad2:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #78436 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Találkozások
Brisa: engem is írj fel a listára! Ott leszek! (Ha mégsem, valakit felhívok, pl. Lamorakot)

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #78435 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Bizony... :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 1 hónapja #78418 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások
Ahá...akkor találkozunk holnap ;)

Több
22 éve 1 hónapja #78405 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
A lista:

Ari
Cueddo (?)
Eia
Esgal
Estel
Evenstar
Fin
Hobbitleány
Lamorak
Léli
Ring
Rogue
Telu + barátnő
Ulmo
Varda
és én.

Tehát szombaton a Batthyányi téren gyülekezünk 8:30 és 9 óra között.

(Aki nem tudja, hol szoktunk gyülekezni a Batthyányi téren: fel kell jönni a mozgólépcsőn a felszínre, és ott jobbra kell nézni. Az üvegen keresztül rá lehet látni néhány padra. Ott szoktunk összegyűlni. )

Ja, és a 9:00-ás HÉV-vel megyünk. Legkésőbb a 9:10-sel. A közgyűlést időben kell elkezdeni.

Brisa

Több
22 éve 1 hónapja #78334 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Sajna én megyek vidékre a nagymamámékhoz szüretelni, úgyhogy erről a taliról is lemaradok! :roll: :oops: :? :shake: Na, nem baj! Viszont a Lijesetannál jobban várom! :)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #78322 Írta: Rogue
Köszi, Bri! Csakazértis Bri! :)
Holnap talizunk de jóóó sziasztok.

Több
22 éve 1 hónapja #78321 Írta: Brisa
Rogue: Fel vagytok írva. Küldtem mailt is.

Aki nem tudja, hol szoktunk gyülekezni a Batthyányi téren: fel kell jönni a mozgólépcsőn a felszínre, és ott jobbra kell nézni. Az üvegen keresztül rá lehet látni néhány padra. Ott szoktunk összegyűlni.

Ja, és a 9:00-ás HÉV-vel megyünk. Legkésőbb a 9:10-sel. A közgyűlést időben kell elkezdeni.

Brisa

Több
22 éve 1 hónapja #78317 Írta: Rogue
Brisa! Engem is írj fel! Légyszi. Ugye nem baj, hogy csak ma mondom? És ha lehet, én 6 óra előtt eljövök.
Ja, Hobbitleány is jön veelm vszínűleg.

Több
22 éve 1 hónapja #78310 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Lovaglós tábor! HiperAragorn!!!! :itscool: :bounce: :cooljump: :hello: :itscool:

Én nagyon benne lennék, mert imádom az ilyesfajta programokat! Azonban szerintem egyelőre nem kéne elsietni a dolgot! Még azt sem tudom, hogy a hétvégén mit csinálok, nem hogy jövő nyáron! :oops: Ha fixáltok valamit, most azt mondom OK. de ettől még soxáz dolog közbejöhet addig! :(

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 1 hónapja #78292 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Ez tök jó 5let! Mehetnék én is, ha nem lesz semmi dolgom? :?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #78290 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Off: Cicafül: Mikor 1eztetjük a kószás sztorit?
On

Dae: Ez nagyon jó lenne ha elmehetnénk
Cicafül: A lóhátról íjazás az bejönne nekem is csak nehéz (próbáltam) + úgy az egész tábor.

Aug eleje jó, ha a szülők nem tesznek be vmi programot

Üdv: Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 1 hónapja #78286 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Dae: Cicafül: frászt. Van még egy csomó más foglalkozás is. Én pl., amikor most voltunk a húgommal, csináltam agyagból egy Gandalfot. Csak szegény szétmállott az esőben. :(
Láttam én is. :D Én se úgy gondoltam, hogy akármit, hanem a programok valamelyikét, amik fel voltak sorolva - mondjuk én íjászkodni szeretnék (ha lehet, lóháton... :P )

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 1 hónapja #78281 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Cicafül: frászt. Van még egy csomó más foglalkozás is. Én pl., amikor most voltunk a húgommal, csináltam agyagból egy Gandalfot. Csak szegény szétmállott az esőben. :cry:

Egyébként nem is biztos, hogy 21000 Ft lenne... ha most megbeszéljük, sztem tuti többen jönnéek, mint 25, akkor pedig, mivel a fennmaradók kénytelenek lesznek sátorozni, alkudhatunk az árból. Rendeseka tulajok. :)

Fimbrethil: abszolút nem kell tudnod lovagolni. Egy barátnőm is volt velünk, ő a büdös életbe nem lovagolt még, itt meg megtanították lovagolni. :D

Szal, jó lenne eldönteni, hogy akarunk-e menni, mert akkor felhívom őket és kérek egy időpontot. Augusztus eleje jó lesz mindnekinek, ugyi?

Több
22 éve 1 hónapja #78270 Írta: Ringbearer
Óóó, fel lettem írva! :dance:

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #78265 Írta: Brisa
A lista eddig:

Ari
Cueddo (?)
Eia
Esgal
Estel
Evenstar
Fin
Hobbitleány
Lamorak
Léli
Ring
Rogue
Telu + barátnő
Ulmo
Varda
és én.

Tehát szombaton a Batthyányi téren gyülekezünk 8:30 és 9 óra között.

Brisa

Több
22 éve 1 hónapja #78262 Írta: Ringbearer
Én is jövök!!!!!! :D
Köszi Estel!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.142 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére