- Köszönetek: 0
Találkozások
- Brisa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Brisa
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
És ezúton jelentem, hogy elkészültwek a talis fényképek, csak sajna scannelni nem t'ok. szal várnotok kell a köv. taliig
Tényleg mikor lesz a következő?? : : :
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Telumehtar
- Nem elérhető
Ulmo írta:
Estel Adániel írta: Ja, és Annyira Aragorn Volt A Gyilkosozás!! :dance:
Ulmo! Te vagy a legügyesebb ELF a Margitszigeten!! 8O
Estel: köszi, igyekszik a vala Egyébként Thaurra és Telura kicsit mérges vagyok. Kétszer gyorsan is taccsra tettek, mikor elf voltam :rmad2: Hát szabad ezt?
Egyébként az éneklés igenis jó volt! :up: Estel, Ari, csak így tovább!
Na de Ulmo.....hehehe....naon naon jó volt a tali...ezt már párszor irtam....
Szentem jó volt a kórus....
- bea/mag
- Nem elérhető
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Jaj, Köszi szépen Ari nevében is... Na, majd a táborban domborítunk nagyokat!!
(Éljen az MTT énekkórus! :dance: )
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Minerva
- Nem elérhető
Egyébként oan gonoc volt, hogy az ártatlanul elítélteket még csak meg sem hallgatják... Hát igen, a kószarendőrség már csak ilyen.
Tök jó volt a tali!
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Elanor
- Nem elérhető
A gyilkosozás (vagyis pontosabban lidércezés ) volt a legjobb, de a kártyázás is jó volt, és komolyan mondom, élmény volt hallgatni Ari és Estel duóját (hogy jó vagy rossz élmény, azt döntse el mindenki maga, én az elsőre szavazok ), és a fagyi is nagyon finom volt
Ja, egy kérdés: szerintetek az, hogy vkinek kockás a nadrágja, arra enged következtetni, hogy ő egy elvetemült gyilkos?????? :rmad2: :shake:
I feel complete when I feel sick inside
- Rayan
- Nem elérhető
TERMÉSZETESEN az ügy érdekében tenni is kell valamit, úgyhogy erőltessétek meg az agyatokat (Fölvetném továbbá, hogy i-m-á-d-o-m a citromfagyit, a tokajit és a színes buborékokat... )
Ulmo: valóban bámulatos érzéked van hozzá, benned tényleg egy vala akarom mondani Elsőszülütt-izé veszett el!
Estel: köszi az SMS-t, Fiona Néked is azt üzente, hogy üdvözöl. És egyszer sem voltam gyilkos!
Marha jól éreztem magam szombaton, ja, ezt már mondtam. Ari és Estel "vérszegény" duettje is űberkúl volt
aieless: 3 nap! 3 nap! 3 nap! Lécciléccilécci! (Pedig nem is vagyok szőke.)
UFF, ennyi elég volt.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Ulmo
- Nem elérhető
Estel Adániel írta: Ja, és Annyira Aragorn Volt A Gyilkosozás!! :dance:
Estel: köszi, igyekszik a vala Egyébként Thaurra és Telura kicsit mérges vagyok. Kétszer gyorsan is taccsra tettek, mikor elf voltam :rmad2: Hát szabad ezt?
Egyébként az éneklés igenis jó volt! :up: Estel, Ari, csak így tovább!
- aieless
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- aieless
- Nem elérhető
Afrancba afrancba.. Na mindegy! Azétr örülök, hogy jót taliztatok (amint látom, az nem kifejezés )
Akkor JÓ LESZ A 10 - 11????
(nekem jó)
Ja és:
KÉT VAGY HÁROM NAP LEGYEN??
És még valami:
MINDeNKI, AKI SZERETNE JÖNNI, LÉÉÉÉCI LEGKÉSŐBB 29-ig PRIVIBEN SZÓLJON!!!
köszi![/b]
We still can find a way
Even cold November rain
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
GYŰRŰSZÖVETSÉG GYÖNGYBŐL REWLZ!!
Léli: A játszótér? Arról mesélhetnénk 1 keveset Finnel, Gollammal, és Minervával...
:bounce: :itscool:
Telu: Zene : Miféle zene :
(Thaur: Az énekléssel kapcsolatban váltottunk sms-t Aralationnal...
Ari! Neked volt igazad, én is így vagyok vele... - mármint, hogy mi voltunk az igazi gyilkosok, amit azokkal az énekekkel tettünk... Brrr! )
Ja, és Annyira Aragorn Volt A Gyilkosozás!! :dance:
Olórin, olyan csendes voltál! Miért?
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Gumipók
- Nem elérhető
Hol maradtam???? Mit kell hozzám eljuttatni??? Miért? Milyen görbevektor?????
Csak pislogok mint Gimli Lórienben....
Valaki homályosítson fel plíííz 8O
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Rayan: A gyöngyfigurák n. jók voltak
Az éneklés meg 1szerűen csúcs volt
Na meg a gyilkosozás, Thaur mint szinte állandó lidérc
1 biztos: köv. talin számíthattok rám
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Telumehtar
- Nem elérhető
A gyilkosozás nagyon jó volt (Ari: Bocsi amiért amikor VÉGRE 1X elf lehettél elrontottam... )
A zene nagyon tetszett
Na khirály volt...jó táborozást...én holnap után megyek a Balatonhoz...de akkor is...jövöre megyek én is táborba...
- Léli
- Nem elérhető
Tényleg nagyon jó volt :itscool: . Lamorak: Nem csuklottál? Beszéltünk róla, hogy mennyire sajnáljuk, hogy nem tudsz eljönni ilyen talikra. Énekelhettél volna Arival és Estellel, vagy gyilkosozhattál volna velünk (esetleg egy kis UNO party). Ja, meg a játszótér (a hazautazásról nem is beszélve). Az anyukák eléggé... "érdekes" képet kaphattak rólunk (mégfurcsábbat, ha tovább maradnak... ). Na jó, nem fájdítom tovább a szívedet (és azokét, akik kihagyták ezt az irtózatosan jó bulit).
Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Fereste
- Nem elérhető
Bmi yol éreztem magam, különösen a gyilkosos tetszett mikor már picit kevesebben játszottuk ( és sokáig kibítam mikor lidérc voltam )
- Rayan
- Nem elérhető
Cicafül: irgum-burgum-khazad-dúm! :rmad2: :mad2: :crazy: :heu: :blackeye: :eek4: :biggrin2: Hozd el táborba lécci, vagy juttasd el Gumipóknak
Ehh, nagggyon jó volt veletek!!!
Az MTT tábor már csak 11 nap! *bugi-wugi*
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Telumehtar
- Nem elérhető
Rayan írta: Nya, hazajöttem.
Aieless: imádom a szöveget! Istenkirály! :cooljump:
A táborhely remek! (Halk megjegyzés: Tőserdő bazi jó hely, 4 éve ott nyaraltam 2 hetet, és tuti strand, minigolfpálya, szórakozóhelyek dögivel, Tisza-holtág... Ott néztük a foci-vb-t )
Aug (9)-10-11 jobb lenne :look:
Holnap kaptok vmit gyöngyből. Filmesek tudják :tongue:
OFF:Jóóóóó volt ma....Aragorn...Rayan:Gumipók akarommondani Banyapók nem Cica fülén maradt????
- Olórin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Fereste írta: régebben IRC chaten nekem Olórin aszonta, hogy jön ő is, de nemtom hogy most mi van vele kapcs. ha jön chatre ma, megkérdem..
Na, Olórin aszongya, hogy ha semmi nem jön közbe, akkor jön
Csak a nap tüzétől kéne megóvni a fejem (ez valami ork-beütés lehet nálam... nem bírom a napot és a dögmeleget )
üdv
Olórin
- Dez
- Nem elérhető
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- Rayan
- Nem elérhető
Aieless: imádom a szöveget! Istenkirály! :cooljump:
A táborhely remek! (Halk megjegyzés: Tőserdő bazi jó hely, 4 éve ott nyaraltam 2 hetet, és tuti strand, minigolfpálya, szórakozóhelyek dögivel, Tisza-holtág... Ott néztük a foci-vb-t )
Aug (9)-10-11 jobb lenne :look:
Holnap kaptok vmit gyöngyből. Filmesek tudják :tongue:
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Telumehtar
- Nem elérhető
Gumipók írta: Én is megyek! Énismegyek!
De szinte sewmmi tnem tudok...kinek kell fizetni??? mennyit???? mikor??????
Tudatlan pókvagyok....segíííítsetek...nem akarok lemaradni....Valaki dobjon egy privit az infókkal kapcsolatban:::)))
Gumipók:Melyikről beszélsz????
Ha az augról akkor azt még nem tudni...
Ha a mostani táborrol akkor meg kérdezd Svindlert....
De egyálltalán mi is van????
- Dez
- Nem elérhető
Nem tudok menni szombaton a talira!!! Nagyon szomorú vagyok, de sajnos pont akkor kezdődik az az esküvő (még nem a sajátom sajnos :clown: ) amire mennem kell, amikor a megbeszélt időpont van. Azt hittem, délután lesz, így egy kicsit be tudok ugorni, de nem...
Érezzétek nagyon jól magatokat!!!
Kósza üdv:
Dez
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- Gumipók
- Nem elérhető
De szinte sewmmi tnem tudok...kinek kell fizetni??? mennyit???? mikor??????
Tudatlan pókvagyok....segíííítsetek...nem akarok lemaradni....Valaki dobjon egy privit az infókkal kapcsolatban:::)))
- Fereste
- Nem elérhető
- aieless
- Nem elérhető
Szóval, sajnos rossz hírem van: (képzeljétek ide a fórumról letiltott összes csúnya szót)
MÉGSEM TUDOK JÖNNI,
bonyolult okok miatt. Na majd legközelebb (bár az csak augban lesz, mert a tábor sem jó )
Bocs Cicafül!! Pedig milyen rendesen átszervezted miattam!!! (dehát nem rajtam múlt )
Na azért csak jó talizást, meg szülőkkel ismerkedést!!
Lélekben gondoljatok rám! (ez képzavar? )
We still can find a way
Even cold November rain
- aieless
- Nem elérhető
(tényleg bocs az offért, de olyan sokat szenvedtem vele )
A BALROG MUSICALE:
I was lonely.....
But then you came and turned up the light
In my heart everything was bright
You are my candle in the night
So if you want to go, I"ll FIGHT!
Refrén: by nazgúl
Won't let you go away...
Gandalf: (olyan Koppányos stílusban:) )
Who the fuck wants to stay
I've got things to do
You'd better let me go
I will not play with you
Na jó elismerem nagyon fáradt voltam....
We still can find a way
Even cold November rain