Találkozások

Több
22 éve 3 hónapja #70028 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Hát ha a kószás talira gondoltok, az csak szeptemberben. Addigis ott van Szeged...

Brisa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #69909 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Nos hazajöttem Horváto-ból
És ezúton jelentem, hogy elkészültwek a talis fényképek, csak sajna scannelni nem t'ok. szal várnotok kell a köv. taliig

Tényleg mikor lesz a következő?? :?: :?: :?:

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #69837 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Najó, és mikor lesz a kövi tali? :evil3: :mrgreen: :biggrin2: :itscool:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 3 hónapja #68699 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások

Ulmo írta:

Estel Adániel írta: Ja, és Annyira Aragorn Volt A Gyilkosozás!! :dance:
Ulmo! Te vagy a legügyesebb ELF a Margitszigeten!! 8O

Estel: köszi, igyekszik a vala :D Egyébként Thaurra és Telura kicsit mérges vagyok. Kétszer gyorsan is taccsra tettek, mikor elf voltam :rmad2: Hát szabad ezt?

Egyébként az éneklés igenis jó volt! :up: Estel, Ari, csak így tovább!

Na de Ulmo.....hehehe....naon naon jó volt a tali...ezt már párszor irtam....
Szentem jó volt a kórus.... :lol:

Több
22 éve 3 hónapja #68369 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Találkozások
Elanor mostmár én is kezdem sajnálni, hogy nem jöttem el! Na mindegy jó táborozást neked!

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
22 éve 3 hónapja #68317 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Elanor: Szerintem igen, ez egyértelmű... :evil3: :lol: :roll:
;)
Jaj, Köszi szépen Ari nevében is... :oops: :cry: :? :P :) 8) Na, majd a táborban domborítunk nagyokat!! :D
(Éljen az MTT énekkórus! :dance: )

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 3 hónapja #68229 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Ugyan, Elanor, dehogy!
Egyébként oan gonoc volt, hogy az ártatlanul elítélteket még csak meg sem hallgatják... :( Hát igen, a kószarendőrség már csak ilyen. :D
Tök jó volt a tali! :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 3 hónapja #68086 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Kicsit megkésve ugyan, de én is csatlakozom, azokhoz a véleményekhez, melyek szerint nagyon jó volt a tali!! (Na, ezt jól emondtam, mi? :roll: :) )
A gyilkosozás (vagyis pontosabban lidércezés :lol: ) volt a legjobb, de a kártyázás is jó volt, és komolyan mondom, élmény volt hallgatni Ari és Estel duóját (hogy jó vagy rossz élmény, azt döntse el mindenki maga, én az elsőre szavazok ;) ), és a fagyi is nagyon finom volt :)

Ja, egy kérdés: szerintetek az, hogy vkinek kockás a nadrágja, arra enged következtetni, hogy ő egy elvetemült gyilkos?????? :evil: :rmad2: :shake: :wink: :lol: 8)

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 3 hónapja - 22 éve 3 hónapja #68064 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Ezennel fölajánlom A Gyűrű Szövetségének tagjait és A Gyűrűk Ura további szereplőit (épp most készülnek :D ) bárkinek, aki igényt tart rá. (Milyen poén lesz, majd nézegetjük egymás között; hogy jééé, neked ez van meg? az enyém GALADRIEL, nnnééé, az enyém meg Gimli! :mrgreen: ) Persze sorozatgyártásra is hajlandó vagyok :)

TERMÉSZETESEN az ügy érdekében tenni is kell valamit, úgyhogy erőltessétek meg az agyatokat :lol: (Fölvetném továbbá, hogy i-m-á-d-o-m a citromfagyit, a tokajit és a színes buborékokat... :D )

Ulmo: valóban bámulatos érzéked van hozzá, benned tényleg egy vala akarom mondani Elsőszülütt-izé veszett el!

Estel: köszi az SMS-t, Fiona Néked is azt üzente, hogy üdvözöl. És egyszer sem voltam gyilkos! :P

Marha jól éreztem magam szombaton, ja, ezt már mondtam. Ari és Estel "vérszegény" duettje is űberkúl volt 8) ;)

aieless: 3 nap! 3 nap! 3 nap! Lécciléccilécci! (Pedig nem is vagyok szőke.)

UFF, ennyi elég volt.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 3 hónapja #68021 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Találkozások

Estel Adániel írta: Ja, és Annyira Aragorn Volt A Gyilkosozás!! :dance:

Estel: köszi, igyekszik a vala :D Egyébként Thaurra és Telura kicsit mérges vagyok. Kétszer gyorsan is taccsra tettek, mikor elf voltam :rmad2: Hát szabad ezt?

Egyébként az éneklés igenis jó volt! :up: Estel, Ari, csak így tovább!

Több
22 éve 3 hónapja #67977 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Találkozások
Megj: ezt hogy csesztem el ennyire?? :)

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 3 hónapja #67975 Írta: aieless
Hááááááááá de jó egyeseknek :( :( :( :( :(
Afrancba afrancba.. Na mindegy! Azétr örülök, hogy jót taliztatok (amint látom, az nem kifejezés :) :) :) )
Akkor JÓ LESZ A 10 - 11????
(nekem jó)
Ja és:
KÉT VAGY HÁROM NAP LEGYEN??
És még valami:
MINDeNKI, AKI SZERETNE JÖNNI, LÉÉÉÉCI LEGKÉSŐBB 29-ig PRIVIBEN SZÓLJON!!!
köszi![/b]

We still can find a way
Even cold November rain

Több
22 éve 3 hónapja #67956 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Banyapók gyöngyből készült verziója (kb. ötcentis fesztávolságú lábaival) a jelek szerint fennmaradt Cicafül cicafülén... :lol: :up: :mrgreen: :roll: Gumipók, lehet, hogy a tiéd lesz! ;) (A görbevektorokról most inkább nem beszélek, nehogy elsötétítsem a nappal fényét... :twisted: )

GYŰRŰSZÖVETSÉG GYÖNGYBŐL REWLZ!!

Léli: A játszótér? Arról mesélhetnénk 1 keveset Finnel, Gollammal, és Minervával... ;) ;) ;)
:bounce: :itscool: :lol:

Telu: Zene :?: Miféle zene :!: :?: :D :D :D

(Thaur: Az énekléssel kapcsolatban váltottunk sms-t Aralationnal...
Ari! Neked volt igazad, én is így vagyok vele... :roll: - mármint, hogy mi voltunk az igazi gyilkosok, amit azokkal az énekekkel tettünk... Brrr! :oops: :P ;) :) :D )

Ja, és Annyira Aragorn Volt A Gyilkosozás!! :dance:

Olórin, olyan csendes voltál! Miért? :o

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 3 hónapja #67928 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: Találkozások
Mi van velem????
Hol maradtam???? Mit kell hozzám eljuttatni??? Miért? Milyen görbevektor?????
Csak pislogok mint Gimli Lórienben....
Valaki homályosítson fel plíííz 8O

Több
22 éve 3 hónapja #67872 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Király volt a tegnapi tali!!! :D :D
Rayan: A gyöngyfigurák n. jók voltak :)
Az éneklés meg 1szerűen csúcs volt :D
Na meg a gyilkosozás, Thaur mint szinte állandó lidérc :)

1 biztos: köv. talin számíthattok rám :D :D

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 3 hónapja #67848 Írta: Telumehtar
Na ez a nap khirály volt....azaz Aragorn...de lehet hogy napszúrást kaptam... :cry: Egyszerüen állati volt...esik az eső je-je....
A gyilkosozás nagyon jó volt (Ari: Bocsi amiért amikor VÉGRE 1X elf lehettél elrontottam... :( )
A zene nagyon tetszett 8) :lol: :lol: :lol:

Na khirály volt...jó táborozást...én holnap után megyek a Balatonhoz...de akkor is...jövöre megyek én is táborba...

Több
22 éve 3 hónapja #67838 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Ai na vennui!

Tényleg nagyon jó volt :itscool: . Lamorak: Nem csuklottál? Beszéltünk róla, hogy mennyire sajnáljuk, hogy nem tudsz eljönni ilyen talikra. Énekelhettél volna Arival és Estellel, vagy gyilkosozhattál volna velünk (esetleg egy kis UNO party). Ja, meg a játszótér (a hazautazásról nem is beszélve). Az anyukák eléggé... "érdekes" képet kaphattak rólunk (mégfurcsábbat, ha tovább maradnak... :roll: ). Na jó, nem fájdítom tovább a szívedet (és azokét, akik kihagyták ezt az irtózatosan jó bulit).

Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 3 hónapja #67832 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
tömören: ÁLLATI VOLT!!!!!! :lol: :lol:
Bmi yol éreztem magam, különösen a gyilkosos tetszett mikor már picit kevesebben játszottuk ( és sokáig kibítam mikor lidérc voltam :twisted: )

Több
22 éve 3 hónapja #67820 Írta: Rayan
Telu: DE!
Cicafül: irgum-burgum-khazad-dúm! :rmad2: :mad2: :crazy: :heu: :blackeye: :eek4: :biggrin2: :lol: Hozd el táborba lécci, vagy juttasd el Gumipóknak :lol:

Ehh, nagggyon jó volt veletek!!!
Az MTT tábor már csak 11 nap! *bugi-wugi*

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 3 hónapja #67803 Írta: Telumehtar

Rayan írta: Nya, hazajöttem.

Aieless: imádom a szöveget! Istenkirály! :cooljump:

A táborhely remek! (Halk megjegyzés: Tőserdő bazi jó hely, 4 éve ott nyaraltam 2 hetet, és tuti strand, minigolfpálya, szórakozóhelyek dögivel, Tisza-holtág... 8) Ott néztük a foci-vb-t :) )

Aug (9)-10-11 jobb lenne :look:
Holnap kaptok vmit gyöngyből. Filmesek tudják :tongue:

OFF:Jóóóóó volt ma....Aragorn...Rayan:Gumipók akarommondani Banyapók nem Cica fülén maradt???? :lol:

Több
22 éve 3 hónapja #67761 Írta: Olórin
Olórin válaszolt a következő témában: Találkozások

Fereste írta: régebben IRC chaten nekem Olórin aszonta, hogy jön ő is, de nemtom hogy most mi van vele kapcs. ha jön chatre ma, megkérdem.. :D

Na, Olórin aszongya, hogy ha semmi nem jön közbe, akkor jön :)
Csak a nap tüzétől kéne megóvni a fejem (ez valami ork-beütés lehet nálam... nem bírom a napot és a dögmeleget :) )

üdv
Olórin

Több
22 éve 3 hónapja #67757 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Találkozások
Nekem a 10-e környéki időpont lenne jobb augusztusban.

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
22 éve 3 hónapja #67754 Írta: Rayan
Nya, hazajöttem.

Aieless: imádom a szöveget! Istenkirály! :cooljump:

A táborhely remek! (Halk megjegyzés: Tőserdő bazi jó hely, 4 éve ott nyaraltam 2 hetet, és tuti strand, minigolfpálya, szórakozóhelyek dögivel, Tisza-holtág... 8) Ott néztük a foci-vb-t :) )

Aug (9)-10-11 jobb lenne :look:
Holnap kaptok vmit gyöngyből. Filmesek tudják :tongue:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 3 hónapja #67751 Írta: Telumehtar
OFF:aieless:A Balrogos musical marhajó lett..... :wink: Gratula...

Több
22 éve 3 hónapja #67749 Írta: Telumehtar

Gumipók írta: Én is megyek! Énismegyek!
De szinte sewmmi tnem tudok...kinek kell fizetni??? mennyit???? mikor??????
Tudatlan pókvagyok....segíííítsetek...nem akarok lemaradni....Valaki dobjon egy privit az infókkal kapcsolatban::::))))

Gumipók:Melyikről beszélsz????
Ha az augról akkor azt még nem tudni...
Ha a mostani táborrol akkor meg kérdezd Svindlert....
De egyálltalán mi is van????

Több
22 éve 3 hónapja #67745 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Nem tudok menni szombaton a talira!!! Nagyon szomorú vagyok, de sajnos pont akkor kezdődik az az esküvő (még nem a sajátom sajnos :clown: ) amire mennem kell, amikor a megbeszélt időpont van. Azt hittem, délután lesz, így egy kicsit be tudok ugorni, de nem...
Érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Kósza üdv:
Dez

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
22 éve 3 hónapja #67744 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is megyek! Énismegyek!
De szinte sewmmi tnem tudok...kinek kell fizetni??? mennyit???? mikor??????
Tudatlan pókvagyok....segíííítsetek...nem akarok lemaradni....Valaki dobjon egy privit az infókkal kapcsolatban::::))))

Több
22 éve 3 hónapja #67740 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
régebben IRC chaten nekem Olórin aszonta, hogy jön ő is, de nemtom hogy most mi van vele kapcs. ha jön chatre ma, megkérdem.. :D

Több
22 éve 3 hónapja #67735 Írta: aieless
Hú.. látom, szépen monológozok itten :) ))
Szóval, sajnos rossz hírem van: (képzeljétek ide a fórumról letiltott összes csúnya szót)
MÉGSEM TUDOK JÖNNI,
bonyolult okok miatt. Na majd legközelebb (bár az csak augban lesz, mert a tábor sem jó :( :( :( :( :( :( :( :( )
Bocs Cicafül!! Pedig milyen rendesen átszervezted miattam!!! (dehát nem rajtam múlt :( :( )
Na azért csak jó talizást, meg szülőkkel ismerkedést!! :)
Lélekben gondoljatok rám! (ez képzavar? :) )

We still can find a way
Even cold November rain

Több
22 éve 3 hónapja #67633 Írta: aieless
Na akkor OFF:
(tényleg bocs az offért, de olyan sokat szenvedtem vele :) )

A BALROG MUSICALE:

I was lonely.....

But then you came and turned up the light
In my heart everything was bright
You are my candle in the night
So if you want to go, I"ll FIGHT!

Refrén: by nazgúl
Won't let you go away...

Gandalf: (olyan Koppányos stílusban:) )

Who the fuck wants to stay
I've got things to do
You'd better let me go
I will not play with you

Na jó elismerem nagyon fáradt voltam.... :(

We still can find a way
Even cold November rain

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.175 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére