Találkozások

Több
22 éve 4 hónapja #66283 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások
Leli:Én benne vagyok....

Legjobban a Te szereposztásodat várom :wink:

Ird meg gyorsan :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #66274 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Ai na vennui!

Az igazat megvallva nem tudom, hogy a következőket hova kéne tennem, de, mivel nemrég egy színdarabról volt szó, ide írom. A beszélgetés hatására elkezdtem egy A Gyűrűk Ura film - kicsit másképp címen filmet/színdarabot (ez majd elválik) írni, illetve tervezem A Gyűrűk Ura a'la Hungária című változat készítését is. Azt szeretném megkérdezni, hogy lenne-e rá igény (ha igen, akkor milyen szinten), illetve írjak-e külön a Mi szereposztásunkra színdarabot?

Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #66270 Írta: Telumehtar
Leli:jajj...nem tom nincs kedvem beszúrni az egészet (lusta vagyok) jó ez ahogy itt van....

Több
22 éve 4 hónapja #66266 Írta: Léli

Telumehtar írta: Leli:és épp ezért írtam ide....mert én nem rajzolok (egyébként szoktam csak nem ilyeneket) nem is szobrozom....úgyhogy.....

De hiszen a jelmezkészítés is képzőművészet. Épp ezért nem kézműves lett a topik (és a szekció) neve. Hogy ez a rész is beletartozhasson. Egyébként, ha tudni akarod, én sem rajzolok jól, nem szobrászkodom, meg semmi ilyesmi, mégis ott vagyok. És szeretném, ha te is velünk lennél, oda írd be ezt az előbbi tervedet, és hátha jelentkezik még néhány személy, aki majd segíteni fog. Bár még eléggé messze van a film attól, hogy a jelmezekkel foglalkozzunk... De sosem lehet túl korán elkezdeni a szervezést (és a tervezést)!

Telcontar Léli

Több
22 éve 4 hónapja #66264 Írta: Telumehtar
Leli:és épp ezért írtam ide....mert én nem rajzolok (egyébként szoktam csak nem ilyeneket) nem is szobrozom....úgyhogy.....

Több
22 éve 4 hónapja #66260 Írta: Léli

Telumehtar írta: A ruhakészitést még itt is felvetem....ha valaki esetleg nem tud majd eljönni.

Telu: Ezért is jött létre a képzőművészet topik. Célunk (többrk közt) a film(ek)/színdarab(ok)/musical(ek) díszleteinek, kellékeinek, jelmezeinek készítépse (habár eddig még csak rajzosok és szobrászok jelentkeztek ott)

Telcontar Léli

Több
22 éve 4 hónapja #66246 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Találkozások
Juj, én is beszállok! Lehetnék Rozi? Úgys olyan hobbitalkatom van (értsd: némi +)!
A filmes talira jövök, legalábbis remélem, hogy elengednek!

Több
22 éve 4 hónapja #66245 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Lehetek Éowyn??? Plííízzzz.... :)

Több
22 éve 4 hónapja #66213 Írta: Telumehtar
Brisa:Te nem utaztál el? :wink:

A ruhakészitést még itt is felvetem....ha valaki esetleg nem tud majd eljönni:

Nos:
Nekem a ruhakészitésben nagyon sok ötletem van....
Ha lesz anyag amit varni lehet és rövid időn belül elsajátítom a varógép rendes használatát ja és megkapnám a szereplők mell derék csípö stb bőségeit akkor esetleg még jelmezt is tudnék varni.
Nazgúl ruhát pl. nagyon egyszerő varni (szentem) a gond még a ló a fegyverek és a csuka.
A ló az szerintem lehet műló is mert semmi értelme hogy igazi lovakat hozzunk a terembe.
A fegyverek:valaki írta hogy otthon van pár fegyver náluk...ez természetesen jó ötlet csak én azért nem díjazom mert lehet hogy esetleg eltőrjük stb. és ha erősen szúr akkor életveszélyes is lehet.
Meg aztán gondolom senki nem akar egy 4-5 kgos fegyvert hordozgatni az előadás alatt...
A megoldás:Vagy sajátkezüleg készítünk fegyvereket vagy lehet venni olyan késeket meg lándzsákat amik kifejezetten ilyen előadásra lettek fejlesztve azaz élethőek de könnyüek és nem élesek...
A másik dolog a cipő:
Ruhát még csak-csak varunk (vagy varok) valahogy de cipő ügy az nehéz kérdés...(Ha csak valamelyik tisztelt fórumozó éppen nem cipész vagy annak készül) Bár ilyen régi csizmákból (nem ilyen tarkákból!!!) meg lehetne csinálni...Legolas meg ugyebár ilyen topánkát hor amit lehetne balett cipőből készíteni ( :lol: :lol: VICC)...
Nos nem tudom....ha még van valakinek ilyen ötlete az írjon ide vagy privizzen rám...

Több
22 éve 4 hónapja #66210 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Találkozások
Musicalt? Hú hát akkor lehet, hogy jobb ha van már Arwenetek.
Igaz mondták már, hogy olyan a hangom, mintha rossz bőrszínbe születtem volna, de persze azóta már biztos megkopott a hangom.

Több
22 éve 4 hónapja #66209 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Telu: Rayan-t ismered. Nagyon jó fej, és roppant aranyos. Szóval menj csak el bátran. (Ott vesd fel a ruhakészítési ötletedet.)

Arwenünk van már! Lamorak felesége az illető. :lol:

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #66202 Írta: Telumehtar

shaira írta: Mi ez a Morgana mint Faramir v. Galadriel? Úgy értem film v. valamilyen felolvasás?
[size=9:25wnfa6k]Arwent nem kerestek? Elvállalnám.[/size]

shaira:Olvasd vissza...a téli megbeszélés (?)-en előadnánk valami musicalt asszem.
(Egyébként Arwenünk még nincsen :wink: )

Több
22 éve 4 hónapja #66200 Írta: Telumehtar
Rayan:Én elmennék a filmes talira de hol is találkozunk???
Ja meg még alig ismerek itt valakit...(jójó a Jégkorszakon ott voltam de Brisán kívül alig dumáltam valakivel)
Na mind1...

Több
22 éve 4 hónapja #66161 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Srácok!

Jövő hét szerdán (július 3.) filmes tali!
Találka: 1/2 5-kor a Nyugati bejáratánál.
Letelepedési hely: Valószínű a Félix kávézó, de úgyis együtt megyünk. (Aki később jönne: a Ny-itól a Margit híd irányába 1 megálló villamossal. Az út egyik oldalán a Vígszínház, de nekünk a másik oldala kell. A Kávézó pont a színházzal szembeni mellékutcában foglal helyet.
-Ez szép volt, Rayan :roll: )

Gyertek!! Tudom, hogy sehol se állunk, de talán most mégis :) Ha meg nem haladunk előre semmit, legalább dumálunk egy jót. Az is jöjjön, aki ráér, meg az is, aki nem :)

Csók

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #66160 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Találkozások
Mi ez a Morgana mint Faramir v. Galadriel? Úgy értem film v. valamilyen felolvasás?
[size=9:1lrrnks9]Arwent nem kerestek? Elvállalnám.[/size]

Több
22 éve 4 hónapja #66149 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Találkozások

Brisa írta: Hé, Svin, Morganát nem Galadrielnek beszéltük meg?

Középfölde leghatalmasabb tünde úrnője?...
Hmmm, nem rossz. Benne vagyok. 8)

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
22 éve 4 hónapja #66147 Írta: Léli
Ai na vennui!

:lol: :lol: :lol: Ennyire jó ez a szereposztás. Én esetleg lehetnék Gollam? Bár egy kicsit (khm...) még fogynom kéne a szerephez...

Telcontar Léli

Több
22 éve 4 hónapja #66140 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Én majd leszek a pici Elanor :lol:
Csak össze kéne mennem egy kicsit. ;)

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 4 hónapja #66137 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
nazgúl: sirály 8) 8)

Hey, hey, álljon meg a menet! Mintha...ehh...csak Samu és Frodó + a többi hobbit szerepeire szántunk volna lányt...eredetileg nem úgy volt, hogy Pippin és Trufa szerepét két legény alakítja? :twisted: :twisted: :twisted:
(Bármilyen szerepet vállalok, legyen az Fa vagy Bokor. Esetleg a Fangorn-erdőt is eljátszanám. :D )

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #66120 Írta: Telumehtar
Brisa:Azt modtad hogy én lehetnék Aranymag....ez nekem OK! és a többieknek?

Több
22 éve 4 hónapja #66118 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Morgana, egyelőre elég jó nincs, csak én... ;)
Köszi a jelölést, Svin!

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 4 hónapja #66085 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Hé, Svin, Morganát nem Galadrielnek beszéltük meg?

És Gimlink már van (kettő is :wink: )!

Dark kedves, miről mondjak többet? A szakálladról? Nos, nézzünk meg először anélkül, aztán majd meglátjuk. :lol:

Batti: Akkor beszélek Arival, hogy ő is ügyesebb legyen Gandalfként. Elvégre ő is maia. :wink:

Dín: Tudod milyen nehéz nálunk összehozni egy többnapos programot? Amúgy pontosan mikor lenne az a júli közepe?

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #66084 Írta: Telumehtar
Hm....én is mennék egyenlőre szerep nuku....nem tom....valami hobbitnak kéne lennem.....(ugyanis nem tartozom a magasak közé gyenge 162-3 cm-emmel.......

Ja és Gollam ki lesz?

Mondjuk lennék kettes számú nazgúl

(Szentem a főnazgúl azaz a Boszorkányúr szerepére Nazgúl lenne a tökéletes választás :wink: )

De az neeeeeeem éééééér hogy a jó szerepeket már mind elosztották :)

Nem tom én mint Mini Nazgúl :lol: :lol: :lol:

Milyen szerep illene rám?

Gondolkozz.....gondolkozz.....Micimackó ööö....azatz Telumehtar gondolkozz.... :D

Na eleget szórakoztattam magam....akinek van ötlete hogy milyen szerepben lennék én jó az adjon tippet....

Thank You:Telumehtar

Több
22 éve 4 hónapja #66081 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Találkozások
Én bevállalom Éowynt, csak találjatok ám jó Faramirt. :D

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
22 éve 4 hónapja #66080 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Találkozások
Gumipok, mivel himnemu egyedekbol hiany van, ellentetben a GYU-ban csak ugy tolonganak, attol tartok esetleg fel kell magadat aldoznod mint Boromir.
A hobbitok szerepeire eddigi jeloltjeink:
Trufa: Eia
Pippin: Aieless
Frodo: Ring-bearer
Samu: Fiona (jo lesz Fio?)
Estel lehetne Faramir

Kereseunk meg szereploket Theoden, Eowyn, Eomer, Denethor, Gimli es Galadriel szerepere.
Illetve mar van egy nazgulunk is :)

Több
22 éve 4 hónapja #66077 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: Találkozások
Én leszek a Banyapók::::))))

Több
22 éve 4 hónapja #66058 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
Ööö...nem igazán értem most eztet itten :roll: mi ez az MTT-s szereposztás? Valami komédia a'la Gyűrűk Ura? Dejó! Engem is meghívtok? Köszönöm :oops:
Várjunk csak, Legolas? Hm, hát izé, nem is tudom, köszönöm szépen, de azt hiszem a szakállal gondok lesznek...nem lehetne meghagyni? Vagy beszőkíteni? :) Az a gond ugyanis, hogyha azt levágom, akkor kész ferde leszek...vagy pont ezt szeretnétek? :evil:

Brisa mondanále erről többet?

Üdvike néktek

Szőke Dark'

Huhú :)

Több
22 éve 4 hónapja #66055 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Találkozások
Brisa és mindenki: az a Szarumán lehet hogy elhibázta a dolgot de én nem fogom. :twisted: Különben is Maia vagyok, a testemet elpusztíthatjátok de visszatérek és erősebb leszek mint valaha. :twisted:

"Kane o Keizai Suru"

Több
22 éve 4 hónapja #66049 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Brisa én iissss!!!!! Hogy minek azt még nem tudom de ééénnn isssss!!!!! Légysszzíííííííííííí!!!!!!!!!!!!!

Leszek egy a tömegből csak én is!!!!!!!!!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 4 hónapja #66043 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Találkozások
:!: :!: :!: Közérdekű közlemény!!!! :!: :!: :!:

Szeretnék szervezni egy túrázást/kirándulást a Mecsekbe, valamikor július közepe felé... Akit érdekel, az írjon egy e-mailt, mert min. öten-hatan legyünk, máskülönben nincs értelme!

A tervezett programból: mindenféle fakultatív program (sörözés, beszélgetés, ha igény van rá: szerepjáték, stb.). 4-5 napot lennénk lenn, alvás sátorban, a hely még nem biztos, vagy az erdőben, vagy vmi sátorhelyen.

Akit érdekel, szóljon!

Üdv:
Dínchamion

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.323 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére