Találkozások

Több
22 éve 4 hónapja #66042 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedves Kószák! (és mindenki más)

Lassan el kéne kezdeni a 13-i taliról beszélni. Kik jönnének, mikor találkozunk, mit fogunk csinálni, stb.
Cicafül már írt egy előzetes listát, hogy kik jelezték, hogy jönnek, de azon nagyon kevés név szerepelt! Úgyhogy mindenki szóljon, aki jönni akar. A múltkorin harminc körüli létszám volt. Jó lenne, ha most is olyan sokan lennénk. :D

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #66022 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
nazgul: :twisted:

musical: én lesyek a halottak, meg a meghalók, illetve egyéb elveszett statiszták...

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #66011 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Találkozások
Megírtam a refrént a Balrog-Gandalf duetthez - igaz, hogy ez egyelőre csak a Balrog része, de majd jön a többi is...

Khm.

"Won't let you go away,
so you will have to stay,
I need you, oh, Gandalf the Grey!"

Na? Teccik? :mrgreen:

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 4 hónapja #66003 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Közkívánatra:
Szóval felmerült, hogy a GyU-ból kéne csinálni egy musicalt. Lamorak lenne Aragorn, a felesége Arwen (a haját kéretik befestetni!), Gimli pedig a szegedi Gimli lesz, Legolasnak Darkyt szánjuk (szakállal le, hajat szőkére és hosszúra!), Gandalf Ari lesz (tudod mit kell tenned a szakálladdal), Szarumán Batti lesz (szakáll! Jó hosszúra és fehérre!), Sötét Úr pedig... tudjátok ki (hangsúlyosabb szemeket kérünk, lehetőleg pirosat és csak egyet!)... asszem eddig jutottunk. Rájöttünk, hogy a könyvben túl sok a ffi, amiből itt kevés van, illetve túl kevés a lány, amiből meg van bőven. :wink:
Ja, Dín Elrondnak tökéletes lesz, a hobbitok pedig "lányokból lesznek megcsinálva". :D

Ó, és a legfontosabb kimaradt: Árpi bácsi lesz Eru :!:

Na és az első előadás Lamorak téli-konferenciáján lenne. Csak hogy ki lehessen bírni. :D Most képzeljétek el, Lamorak megtartja a roppant izgalmas és rövid előadását, aztán legördül a függöny, de csak azért hogy aztán felemelkedjék, és megjelenik Lamorak énekelve Aragornként...
Ne mondjátok, hogy nem lenne sikere. :lol: :lol: :lol:

U.i.: Azóta le van stoppolva két ent: Svin lesz Szilszakáll, én Hamariberkenye, és reszkess tőlünk Batti! :D

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #65992 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
1000 sorry a mozi miatt, de sajni közbejött egy csúúúúúúnya alkotmányjog vizsga! :( Azt is nagyon bánom, hogy nem lehettem ott a dumcsin utána, dehát ez van... Viszont az nagggon jól esett, hogy gondoltatok rám és felhívott Fin telefonon!!! Komolyan, teljesen meghatódtam! *szipp-szipp* :D :D :D
Szóval miről is szólt ott a csevely? GyU MTT-s szereposztás? Ezeket az infókat én is szívesen meghallgatnám ám! :wink:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 4 hónapja #65986 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások

Elanor írta: Nekem A Gyűrűk Ura szereposztás MTT módra is tetszett! ;)

Naaaa, azt én is hallani akarom! 8O Hogy is volt ez a dolog? :D

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 4 hónapja #65957 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások

Brisa írta: A mozi utáni traccspartin megbeszéltük, hogy mi mindent kéne csinálni az MTT-vel. Jobbnál jobb ötletek születtek, és viccesek is. :lol: Különösen, ami Lamorak tudományos konferenciáját illeti. :lol: :lol: :lol:

Nekem A Gyűrűk Ura szereposztás MTT módra is tetszett! ;)

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 4 hónapja #65944 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Találkozások
Tök jó volt a mozi!!!! Bár a traccspartin nem lehettem ott, azért élveztem. Cuki ez a film. :lol: Kár, hogy Veletek nem tudtam jobban megismerkedni! :(
Fíriel :)

Több
22 éve 4 hónapja #65943 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Ai na vennui!

Brisa írta: A mozi utáni traccspartin megbeszéltük, hogy mi mindent kéne csinálni az MTT-vel. Jobbnál jobb ötletek születtek, és viccesek is. :lol: Különösen, ami Lamorak tudományos konferenciáját illeti. :lol: :lol: :lol:

Brisa: Ezt nemgem is érdekel. Szerintem kör-privit kéne a témában írnod (vagy valamelyik fórumba betenni). :D

Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 4 hónapja #65929 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Hehehe én előttetek egy orávla néztem meg az utolso sorbol és az utloso öt percben vettük meg a jegyet. Igaz nem a rendes helyünkre ültünk de azért arra a heyre ahol mi ültünk nem jött senki. :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 4 hónapja #65828 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Emberek, (ill. st.)

nagyonnagyon sajnalom, hogy vegul nem mentem, de epp akkor huztak meg, amikor utoljara indulhattam volna, hogy odaerjek 5re :cry:

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 4 hónapja #65827 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Találkozások

Kedves Brisa
Mondanál pár szót arról mi is hangzott el ott MTT ügyben. Akár priviben is lehet. Nagyon érdekelnek az ötletek. :idea:

"Kane o Keizai Suru"

Több
22 éve 4 hónapja #65820 Írta: Brisa
Mozizásról: Hát ilyen közelről sem láttam még filmet. A második sorból néztük alulról a vásznat. :D Így vegyen jegyet az ember az utolsó negyed órában. (Természetesen a mozi majdnem tele volt. :roll: )

A mozi utáni traccspartin megbeszéltük, hogy mi mindent kéne csinálni az MTT-vel. Jobbnál jobb ötletek születtek, és viccesek is. :lol: Különösen, ami Lamorak tudományos konferenciáját illeti. :lol: :lol: :lol:

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #65677 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások

Ulmo írta: Elanor: ha valaki hoz nekem egy 1 méter képátlójú tévét, akkor részemről mehet :wink: . Sok jó ember kis helyen is elfér. A többi rész (DVD, hangrendszer) már megvan. Már csak a filmet várom. Még 5 hónap!

Szerintem csináljátok úgy hogy akasszatok fel valahova egy lepedőt és szerezzetek egy kivetítőt......

Több
22 éve 4 hónapja #65676 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások
Na én is mennék moziba!!!!!!
Csak valaki tályékoztasson a dolgokról (16:30 a Corvin elött?)

Valaki hívjon please fel és mondja el....KÖNYÖRGÖM!!!!!!!!!

A számom:06302095085

Légyszi.....ja és elötte mutatkozz be amikor felhívsz.....(na de ne úgy hogy Nagy Béla mert akkor azt sem tudom hogy mi van hanem mondjuk Telumehtar (mármint az itteni neveddel!!!!))

Elöre is köszike.....DE PLEASE HIVJON VKI FEL!!!!!

Telumehtar

Több
22 éve 4 hónapja #65646 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Találkozások
ÉN IS MEGYEK MOZIBA! Ill. jövök. Valaki dobjon meg egy emillel, hogy mikor hol stb, mert sajna nem tom már megnézni... lejárt az időm... ááááá!!!

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 4 hónapja #65609 Írta: Elanor
Én is a félötös találkozást támogatnám, mert ez nincs túl korán, akinek programja van előtte az is oda tud érni (remélhetlőleg.... :roll: ), de ha vki esetleg késik negyedórát, még az sem késett le a film elejéről, és a pénzügyeket is el tudja rendezni.

Több
22 éve 4 hónapja #65602 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
Sajnos nem tudok elmenni moziba brühühüü :cry: :cry: :cry: a rohadt éptöri vizsgám miatt....

Huhú :)

Több
22 éve 4 hónapja #65600 Írta: Fíriel
Milyen könyv?? Tényleg, valaki tudja, honnan lehet kivenni a Gyűrű keresését??
A moziba az én Bátyám is jön, szóval 15 ember. És esős időben bent a Corvinban, jó időben a lépcső előtt legyen a tali, jó? És szerintem négytől hn 5-ig kéne odaérni. Biztos, ami biztos. Legalább előtte még cseveghetünk.

Több
22 éve 4 hónapja #65576 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Találkozások
Brisa: én már nem emlékszem, hogy mozit illetően hány órai találkozóban állapodtunk meg. Amit írtam, az saját vélemény. Hogy kint vagy bent? Kint (csak legyen jó idő).
Jegyek: 14 ember, ebből 1 (?) bizonytalan. Aieless szerint nem érdemes előre lefoglalni. Napi 8 előadásban megy a film, 250 fős teremben. Ha akarunk foglalni, olyan tegye, aki hamar oda is ér (én fél 5-nél előbb nem valószínű, hogy odaérek).
Előre is köszi a könyvet!

Több
22 éve 4 hónapja #65573 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
szerintem yo a 16.30, de túl korán ne leen a találkozás időpontja, mert nekem előtte gyógytesim van, és még vhogy oda is kell érnem a corvin mozihoz :?

Több
22 éve 4 hónapja #65571 Írta: Brisa
Most akkor le vannak foglalva jegyek? És nem úgy beszéltük meg, hogy egy órával korábban találkozunk?

Ulmo: Viszem a könyvet! Hogyne vinném. Ki se lépek nélküle az ajtón. :lol:

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #65569 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások

Ulmo írta: Fereste: információim szerint holnap 600 pénz lesz a jegy. A film 5-kor kezdődik, tehát legkésőbb 16.45-remindenkinek oda kellene érni a Corvinba.

Szerintem legyen ez 16.30! Legutóbbi mozis tapasztalatunk alapján is csak kb. 5en értek oda a megbeszélt időben...
És hol? Corvin bejárat előtt kint? :roll:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 4 hónapja #65549 Írta: Ulmo
Fereste: információim szerint holnap 600 pénz lesz a jegy. A film 5-kor kezdődik, tehát legkésőbb 16.45-remindenkinek oda kellene érni a Corvinba.

Több
22 éve 4 hónapja #65545 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
mozi: mennyi is lesz a mozijegy? és hánykor és hol találkozunk? :oops:

Több
22 éve 4 hónapja #65485 Írta: Ulmo
Elanor: ha valaki hoz nekem egy 1 méter képátlójú tévét, akkor részemről mehet :wink: . Sok jó ember kis helyen is elfér. A többi rész (DVD, hangrendszer) már megvan. Már csak a filmet várom. Még 5 hónap!

Több
22 éve 4 hónapja #65482 Írta: Elanor

Ulmo írta: (akár nálunk is meg lehetne tartani, de itt sem volt még 15-nél több ember egyszerre).

Mindent el kell kezdeni egyszer.... ;)

Több
22 éve 4 hónapja #65480 Írta: Ulmo
aieless: a közös DVD-zés már tervbe van véve, ha a forgalmazó is kegyes, november végén meg lehetne csinálni. De ha valakit kihagyunk, az nem lenne jó (akár nálunk is meg lehetne tartani, de itt sem volt még 15-nél több ember egyszerre).

Több
22 éve 4 hónapja #65467 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Mozi: sajna most nem tudok Veletek menni, de azért jó szórakozást! Majd meséljetek milyen volt! :)

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 4 hónapja #65431 Írta: Fíriel
Akkor 13-a a végső időpont? Nee!!!! De kár! Akkor én javában a horvát tengerparton fogok csücsülni! :lol: :) :? :( Szóval, örülök is, meg nem is. Majd gondolok Rátok!
Akkor ki jön még moziba?? És biztos lesz elég hely a moziban! Szerdán sosincsenek sokan. (Persze nélkülünk.)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.158 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére