Találkozások

Több
22 éve 4 hónapja #62791 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
Na kedves tünde-társak, s ehhez mit szóltok? :) )))))))) szerintem nagyon jó lehet!

www.tar.hu/frameset.phtml?path=/mackolak/

Huhú :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #62701 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Találkozások
nekem minden variáció szimpatikus. Az egyáltalán nem baj, ha kissé távol esik a nagyvilág zajától! (de megaszondtam :) )
Kifejezetten hangulatosak a világvégi táborok!
Tényleg, az időpontokkal mi van? (vagyis hogy lesz-e szavazás).

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #62698 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
ha nincsenek csótányok benne, tőlem mehetünk oda is, csak döntsük már el, hova, plíííz....

Több
22 éve 4 hónapja #62694 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Jásdon többször voltam már, egy erdő közepén egy dűlledező romban (háznak nem nevezném) éjszakáztunk. Pont olyan volt, amilyenre Darkman utalt. Tényleg varázslatos hangulata van az ilyeneknek.

Svin még nem válaszolt.

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #62692 Írta: aieless
Jaj.
Az est.hu közölte, hogy ,,jelenleg ebben az időpontban nem folynak vetítések" v. valami ilyesmit. Hát én is valahogy úgy gondoltam, hogy a jövőben nem folynak! :mrgreen: És mikor FOGNAK folyni??? :) :)

We still can find a way
Even cold November rain

Több
22 éve 4 hónapja #62680 Írta: Dae/siss

Gillz írta: A Bakonybélinek mi a cime?

település: Bakonybél
utca, házszám: Fő út 20.
telefonszám: (88 ) 461-282

Nekem az a Károlyháza is teccik..

Több
22 éve 4 hónapja #62587 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Károlyháza kulcsosház

Jásd

Na jó, nem irom ki az összeset...

A Bakonybélinek mi a cime?

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 4 hónapja #62583 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Ezek szerint 26 lesz a mozizás? Jaj, ne!!! :? Gondolom ilyen 2-3 körül :arrow: én akkor dolgozni fogok :cry: (úúútálom a nyári gyakorlatot :evil: )
Nem lehetne hétvégén?
[size=9:2l927550]bár ez csak egy kósza próbálkozás[/size]

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 4 hónapja #62541 Írta: aieless
Bakonybélről sok jót hallottam!
Szerintem kiváló!
26-mozi: remek!!!
Vki nézzen műsort (nekem mindjárt tépnem kell elfele :) , titokban vagyok itt :) ) !!!
fiona: augusztus legvége sem jó? (28 körül?)

We still can find a way
Even cold November rain

Több
22 éve 4 hónapja #62517 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Találkozások
Nnna, akkor 26-a mozi??????? Pontos időpont, hogy mikor??? Hánykor???
Bár én nem megyek Veletek túrázni, de én is javaslom a turistaházat!!!
Fru :)

Több
22 éve 4 hónapja #62463 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Találtam egy jó kis házat a Pilisben. Az ajánlat eléggé tetszik tehát ezért fel is rakom. :)

www.kulcsoshaz.hu/pilis/pilis04.html

Remélem, jó lesz. ha netán a Bakony nem lenne jó.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 4 hónapja #62455 Írta: Dae/siss
Benne vagyok én is, csak akkor keressünk már egy turistaházat, és kössük le az időpontot, mert nem valószínű, hogy épp a kószák hívását várják epedve... :)

Több
22 éve 4 hónapja #62452 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Nekem tetszik Darkman ötlete. Így legalább nem lennénk annyira elvágva a civilizációtól, lenne vizünk, világításunk, de emelett lehetne sátorozni is, és ha mondjuk nagyon rossz az idő be mehetnénk a házba, és egyébként ki-ki kedve szerint eldönthetné, hogy hol szeretne inkább aludni.

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 4 hónapja #62406 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
Jó ez a Bakonybél, tényleg, nekem tetszik az ötlet, de azon gondolkodom, mi lenne, ha túristaházba mennénk, ami azonban bent van a vadonban, vízzel WC-vel miegymással, s mellett meg lehetne sátorozni. Tudjátok, távol a civilizációtól, bent a vadonban :) Tavalyelőtt a Mátrában sátoroztam így, messze-messze a falutól, és csodás volt. Főleg éjjel...a csillagos egek :) )))

Huhú :)

Több
22 éve 4 hónapja #62391 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Tehát akkor ha a bakonyt megszavazzuk akkor megyünk oda. Szavazok. :wink:

De ne augusztusban legyen mert akkor mi Dae és én nem érünk rá.Szerintem julius második felében kéne ezt m,egcsinláni.

Brisa, Estel: bocs hogy zaklattalak titeket. :oops: Csak hiiányzott a net.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 4 hónapja #62385 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Találkozások
Akkor juni 26 mozi?
és a tábor mikor lesz?én bakonybélre szavazok, és augusztu ill. juli 2. hete nem jo, a többi idöm még szabad
kb hány nap lenne?és sátorba megyünk,vagy házba?mikorra tudtok részleteket?

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
22 éve 4 hónapja #62310 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

26-án már rég nem leszek itthon. Hüpp :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: De sajnálom.

Mi van a mozival?

Több
22 éve 4 hónapja #62270 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások
Dae: A fényképeken láttott helyeken már mindenhol jártam, de nagyon szívesen megteszem mégegy-kéccer :lol: :lol: :lol:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 4 hónapja #62265 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Találkozások
aielles: Akkor 26-a jó? A beiratkozáskor találkozhatnánk, és együtt mehetnénk a moziba. Az nagyon király lenne!
Többiek: Attól tartok, nem megyek veletek táborozni! Szüleim nem engednek el! Sorry!!!! :( :cry:
Fru :)

Több
22 éve 4 hónapja #62231 Írta: Cicaful
Yavanna: KÖSZIKE!!!
Ezt én is hallottam még régebben futólag. Ezek után azt mondom, hogy akkor nem kell. Inkább vigyázok. Ha eddig megúsztam.. (talán ennek nagyobb a füstje, mint a lángja?) :? :roll:

"A kihívás:

Több
22 éve 4 hónapja #62229 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Cica! Kicsit konyítok az ilyesmihez és nem nagyon ajánlanám ezt az oltás dolgot. Több eset is volt, ahol szövődménye lett az esetnek, illetve minimális, de van annak is esélye, hogy az oltás által elkapd az agyVELŐgyulladást. Szóval van azért kockázata... :roll: Hogy mikortól hat azt pontosan nem tudom, de több mint valószínű, hogy kell azért egy kis átfutási idő. Az viszont biztos, hogy a kullancs nem akkor fertőz, amikor megcsíp, hanem kb 4 órával a csípés után valamilyen véralvadásgátlót fecskendez vissza a sebbe és ekkor kerülhetnek át az esetleges kórokozók is. Szóval a legideálisabb, ha az ember 4 óránként leellenőrzi a frekventált pontokat. Ja és még egy fontos dolog kullancs ügyben: Elterjedt az a tévhit, hogy ha az ember kullancsot talál magán akkor be kell kenni valamilyen olajjal, krémmel. EZ EGY ŐSBAROMSÁG!!! Ha bekenik, nem kap levegőt és 4 óra ide vagy oda, azonnal mindenféle fellelhető testnedvét elkezdi befecskendezni a sebbe.
Nos ennyit tudok... Ki-ki döntsön belátása szerint! :roll:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 4 hónapja #62225 Írta: Cicaful

Dae-elena írta: Jut eszembe, ha megszavazzuk a Bakonyt, ugye mindenki be van oltva agyhártya meg Lyme-kór ellen?

Én nem. És kedden rendesen meg is ijedtem, mikor életem első kullancsát szedtem ki magamból, ami azért érdekes, mert már évek óta szoktunk kirándulni menni a haverokkal, meg montizok.
Kérdés, azokhoz, akik ebben otthon vannak:
Ha most beoltatom magam, akkor az azonnal elkezd védeni, vagy mondjuk csak hónapok múlva?

"A kihívás:

Több
22 éve 4 hónapja #62190 Írta: Dae/siss
Halihó!!!

Nohát, felhívtam őket- de sajnos csak 20 férőhely van, azt meg lekötötték egész nyárra. :( De ajánlottak mást, az is Bakonybélben van, adatai:

Helyszín:
ország: Magyarország

közigazgatási egység: Veszprém megye
település: Bakonybél
utca, házszám: Fő út 20.
telefonszám: (88 ) 461-282

Szállás tudnivalói:
típus: sátorhely, turistaszálló
férőhelyszám: 30 fő, 1x2, 1x6, 1x6, 1x14 ágyas szoba

árkategória: *
(799 Ft-ig: *; 800-1499 Ft között: **; 1500 Ft fölött: ***)
ár: 600 Ft/fő/éj, sátorhely: 500 Ft/éj

étkezési lehetőség: tüzrakó hely, egyéb fözési lehetöség
tisztálkodási lehetőség: közös fürdö, közös mosdó, közös WC, udvari WC
nyitvatartás: fűtési idényen kívül
egyéb szolgáltatás: társalgó

Kezelő:
név: Bakonybél Polgármesteri Hivatala
cím: 8427 Bakonybél, Jókai u. 2.
telefonszám: (88 ) 461-033 (Pallós Tiborné gondnok: (88 ) 461-282)

Szerintem egész jónak tűnik.

Jut eszembe, ha megszavazzuk a Bakonyt, ugye mindenki be van oltva agyhártya meg Lyme-kór ellen?

Elöljáróba meg egy-két bájos fotócska Bakonybélről és az ő közelében levő csodákról itt:

www.brody-ajka.sulinet.hu/_de/odk/bakonybel/bakonybel.htm

Több
22 éve 4 hónapja #62164 Írta: Cicaful
Pontosítok, ill. javítok: a 12 mégse jó nekem (spinningem lesz :lol: )
Így én is a 26ra szavazok vagy valamelyik hétvégére.

"A kihívás:

Több
22 éve 4 hónapja #62156 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

A múltkori mozizáskor is már meg volt a jegy a Star Wars- ra! :evil:
Most is itt ülök kezemben egy jeggyel, ami az Ice Age -re szól! :evil: :evil: :cry: Hát én sose jutok el veletek a moziba? :? :cry:

Több
22 éve 4 hónapja #62048 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Mozi ügyben egy kis összegzés:

Cica, Gillz: 12-e OK.
Fin, Fru, aieless: 26-a OK.
Fereste, Fru, Áfi: 12-e nem OK.

Tehát eddig a 26-a vezet. Nekem ugye a 26 (késő délután), és a 12 is jó! Többiek?

De szvsz mindenképpen az Ice Age-t nézzük most meg, mert már az SW mozizásnál is ez volt az alapkoncepció és nazgúl is ezt vetette föl. Tényleg nazgúl! Neked, mint kezdeményezőnek, mikor lenne jó? :roll:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 4 hónapja #62036 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
aieless: június 12.-re értettem... miért, július 12.-én mi lesz? De végeredményben az is mindegy, mert akkor meg nem leszek itthon, szóval az sem jó... :roll:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 4 hónapja #62031 Írta: aieless
Jégkorszak - Pókember, végülis mindegy. Áfonya, ezt a 12-t a talira és júLiusra értetted?
Egyébként mozi akkor 26 jó lesz? (június, szerda). Ja, kéne néni moziműsort :) :)

We still can find a way
Even cold November rain

Több
22 éve 4 hónapja #62028 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Találkozások
A jégkorszak jo lenne, biztos jo.Amugy nekem majdnem mindig jo,de kb egy héttel elötte szoljatok jo?

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
22 éve 4 hónapja #62019 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Ööö... 12. semmiképen nem jó - 13.-a szigorlat. :cry:
Tényleg jó lenne vmi olyan időpontot találni, amikor már kicsit nyugisabb időszak van. 20. körül-után sztem nagyobb lenne a ráérési arány - persze ez csak az én véleményem. :roll:
Film: Pókemberre annyira nem vagyok beindulva (bár az a Tobey Akárkicsoda nem néz ki rosszul :roll: ), de azt hallottam, hogy jó, szóval az is jöhet. Ice Age is biztos király. Nekem elviekben mindegy. 8)

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.212 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére