Találkozások

Több
22 éve 4 hónapja #63475 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is megyeeek Szögedre! Jegyet előre vegyem meg eszerint? Hmm. Oké. Amúgy intercittyel megyünk, vagy nem? Vki sürgősen válaszoljon plíííz!!! emilben vagy SMS-ben- 06205138324 szenkszalot

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #63471 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Találkozások
OK Brisa!!!
Szerintem is, legyen inkább fél nyolc!
Azon a negyed órán nem múlik, viszont tutira lesz helyünk.
Köszi, a tábla alatt nagyon jó lesz. Azért felírom rayan számát, majd telefonálok, ha elvesztem (nehogy úgy járjak, mint a múltkor majdnem nazgúl :) :)

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #63469 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Igaza van aielessnek! Nem kéne inkább fél 8-kor találkoznunk? Amíg mindenki befut és megtaláljuk a vonatot... szóval időbe menjünk, hogy legyen hely nekünk. A vonaton még mindig tudunk ücsörögni. :wink:
(Nem makaózunk útközben?)

aieless: Gyere el a Nyugatihoz. A bejáratát nem fogod eltéveszteni. Bemész és rögtön meglátod azt a nagy táblát, amin az induló/érkező vonatokat ismertetik. Az alatt fogunk várni.

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #63467 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Találkozások
Rayan:
Én jövök! Ott leszek a Nyugatiban hnegyed nyolcra. Nyugatinál pontosan hol???? (baromira nem vagyok ismerős). Próbáljunk helyet fogni, mert nem lenne jó 3 órát állni! (már csináltam ilyet, élveztem ám nagyon :) )
Ja, és selei nem vonattal jön. Elv. Szegedre érkezik busszal, még nem tisztázott, hogy hova.
mobilom (de jó, ma kaptam! :) ) 06 20 574 0068

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 4 hónapja #63420 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Léli+mindenki!
Akkor mégeccer.*sóhaj*

2. Javaslok egy hn8-as találkozást a vonatok előtt. Jegyet mindenki magának vesz. (A vonat valószínű másodosztályú, magyarán nem kell foglalni helyet.)

Szóval nem Intercittyel megyünk.
Eddigi csapat:

aieless
Brisa
Dez
Eia
Léli
Rayan
selei

Skacok, ennél azért többen raktuk föl a kezünket jún. 1-jén :? (mentségemre mondva, már nem emlékszem, kik :oops: )
Valaki még esetleg? :D

Mobilom: 06-20-538-28-34

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #63268 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Akkor 26 a végeredmény :cry: :cry: Akkor én nem tudok menni...
Na mindegy, akkor - remélem - majd legközelebb!!!!!!! :wink:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 4 hónapja #63265 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Egy gyors jelentkezés: én is jövök ám moziba! Cak hogy tudjátok. Nem kéne lefoglalni? Azért húzós, ha sokan vagyunk! De jó lesz!!! Nna. Sz'al számítsatok rám, még élek! Kitartás! :wink:

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 4 hónapja #63233 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások

Brisa írta: Elanor: Nem tudom. Svin azóta sem válaszolt nekem. Lehet, hogy tanul...

Értem, Brisa.
Pedig ez tényleg egy jó ötlet, mert akkor összegezve láthatnánk, hogy végülis melyik időpont jó a többségnek.

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 4 hónapja #63191 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Felhívtam Ari és Fio kulcsosházát, azt mondták, vasárnap hívjam megint. Megteszem.

Több
22 éve 4 hónapja #63173 Írta: Brisa
Elanor: Nem tudom. Svin azóta sem válaszolt nekem. Lehet, hogy tanul...

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #63172 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Jaj-jaj...vlsz. nyáron fogok dolgozni, csak azt nem tudom, mikor, és ettől függ, hogy el tudok-e menni. Lehet, hogy egész júliusban, és akkor az nekek kiesik, de vlsz. holnap fog eldőlni a dolog, és akkor már okosabb leszek...

Mi van azzal a szavazással, amit Svintől kértünk (?), az időpontok kiválasztása érdekében?

Hmm..ez érdekes mondat lett :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 4 hónapja #63169 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Találkozások
Akkor a mozi június 26-án lesz, pontosan hány órakor?
Fru :)

Több
22 éve 4 hónapja #63167 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Találkozások
Van egy jó hírem!!!!!!! :D Ha a kirándulás júliusban lesz, én is el tudok menni a Bátyámmal!!!!! Főleg a július eleje-közepe lenne jó!!!!!! Az nekem mindegy, hogy a Pilisbe, vagy a Bakonyba megyünk, csak az a lényeg, hogy olyan legyen a hely, ahol van WC és zuhanyzó! Más nem is kell. (És persze a pénz sem elhanyagolható. )
Fru :)

Több
22 éve 4 hónapja #63157 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
MILYEN MOZÍÍÍÍÍÍ???
Amúgy én is benne vagyok bármilyen kirándulásban, csak mondjátok a részleteket! Köszi.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 4 hónapja #63156 Írta: Brisa
Akkor valaki hívja fel az Ari által megadott túristaház telefonszámát és kérdezze meg, hogy mikor mehetnénk.

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #63147 Írta: Dae/siss
Nekem is mindegy, hová megyünk, csak döntsük már el, mert tényleg lemaradunk az időpontokról...

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 4 hónapja #63107 Írta: Anna
Anna válaszolt a következő témában: Találkozások
Nekem mindegy hová megyünk, csak augusztus elején, vagy július végén menjünk.Akkor általában az idő is nagyon jó.
Ja, és ne kerüljön nagyon sokba, ezért én inkább a menedékházra szavazok aPilisben.

Több
22 éve 4 hónapja #63104 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
Szerintem sokkal többen akarnának jönni, de attól félek örülhetünk, ha húsz ember összejön, annyian mondták, hogy nem tudnak jönni. :(

Én is olyan helyet támogatnék, ahol csak mi vagyunk. De nem tűnik rossznak Darkman ötlete sem.

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 4 hónapja #63102 Írta: Brisa
Ari, csak 22-en akarnánk menni?

Darkman: Én inkább egy olyant támogatnák, ahol teljesen a magunk urai vagyunk. Ahol attól kezdve, hogy mit eszünk, odáig, hogy mivel ütjük el az időt az erdő közepén, mi döntjük el. Szerintem ez lenne az igazi kószás kirándulás. :wink:

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #63088 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Ari: ezt nem én raktam föl véletlenül pár lappal lejjebb? :)

Rayan: köszike. Brisa szerint te képed lett a legjobb. :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 4 hónapja #63030 Írta: Aralataion
Aralataion válaszolt a következő témában: Találkozások
Írták:
Találtam egy jó kis házat a Pilisben. Az ajánlat eléggé tetszik tehát ezért fel is rakom.
www.kulcsoshaz.hu/pilis/pilis04.html

A Pilis nagyon szép és jól kiépített utak vannak rendbetartva. Nekem nagyon tetszett. Azonkívül Pomázról induló túravonalakat már felfedeztük barátaimmal. :wink:
De a Bakony is jó lenne mert ott még sohanem jártam.

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.

Több
22 éve 4 hónapja #63014 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Találkozások
Bocsesz,elég régen nem jártam itt.Megtenné vki,hogy leírná,hogy milyen moziba megyünk és mi ez a Pilisi ház.Előre is köszönöm!
Puszi pipike

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 4 hónapja #62965 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
A medvebocsok mi vagyunk, ki más? :D Na ha tetszik, én ezt sem tartanám rossz ötletnek! Egy nagyon jó barátom volt már náluk, és kifejezetten jó élményekkel tért haza!
Nem kell félni, nincs térítés :) csupán egy kis spiritualizmus, egy kis természet, egy kis nyugalom :-)

Az a jó benne, hogy teljesen el van zárva a külvilágtól, hiszen csak kilencen lakják a helyet...lehetne álmodozni éjszaka, nézni a csillagokat, meg gitározni, énekelni, meséket mesélni, kirándulni

hah :)

Huhú :)

Több
22 éve 4 hónapja #62946 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Fio: ahhoz képest, hogy egyszer használatos volt, tök ász képeid lettek, amin persze má megin rémesen nézek ki :twisted:

MINDENKI!-> SZOMBAT-BP.-SZEGED-KÓSZÁK!

Budapest-Zugló 08:11 gyors (Budapest-Nyugati pu. - Szeged)
Érkezés Szeged 11:08

Javaslok egy hn8-as találkozást a vonatok előtt. Jegyet mindenki magának vesz. (A vonat valószínű másodosztályú, magyarán nem kell foglalni helyet.)

Légyszi hápogjatok már, és írjatok telefonszámot (akinek van mobilja), akár ide, akár privibe! FONTOS, hogy tudjuk, pontosan hányan megyünk. Köszönöm.

*idegállapotom a kötélhez már csak álmaimban hasonlítható*

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #62931 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Milyen mozizás?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 4 hónapja #62889 Írta: Fio
Na itt vannak a képeim. Igaz kicsit késve de remélem azért még nem annyira. :)

A háttér tudom rettenetes dehát nem én csináltam ( igaz Dae :twisted: )

De legaláb fent vannak. :wink:

geocities.com/sky_eyes12/koszatali.html

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 4 hónapja #62851 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Azt én nem tudom... :roll: Mindenesetre nekem is tetszik... :D meg nincs is olyan messze otthonomtól... ;) csak az a "kisebb medvecsoportok" nem elég egyértelmű... :? vajon egy akkora macicsorda, mint a mienk beférne? :)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 4 hónapja #62843 Írta: Fio
Nekem is nagyon tetszik. De miota vagyunk mi medvék? :D

Több
22 éve 4 hónapja #62829 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Sámánénekek, lovaglás, kirándulás zabhegyezés!!! (Ha lehet ebben a sorrendben! :wink: ) WOW!!! Ez nagyon teccc'! :D :D :D

Egyébként a többi ötlet is szuper, csak nem igazán van időm hozzávakkantani a Tmához. :( De ami késik, nem múlik! :wink:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 4 hónapja #62796 Írta: Dae/siss
Húúú, teccik!!! Főleg a zene! 8) meg a kiscica is olyan cukor... De nehogy ott lelkigyakrolatokat tartsanak nekünk, mert akkor ateista énfenségem megőrülök...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.192 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére