- Köszönetek: 0
Találkozások
- Fereste
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
yol játszott, de szentem nem kiemelkedően yol. ahogyan Brisa, énis csak egy kamasz fellángolását láttam benne, bár a buckalakós részt télleg Bmi yol alakította. az a rész rohadt yo...
egyébként nekem Szarumán.. ööö, vagyis Dooku gróf ( ) poénján kívül Obi-wan "Good job"-ja tetszett de Ewan téren elfogult vaok...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Brisa
- Nem elérhető
Darkman: Bizony, romantikusak vagyunk. De ugye nem baj?
Galadrijel (nehéz megszokni az új nevedet): Szerintem ez nem is kérdés. Amúgy én bíztam benne, hogy jobban fogják ábrázolni Anakin lelki gyötrelmeit. Pszichológus szemmel nézve, ez egy egészséges, serdülőkori lázadás. Amit ugye már Luke-nál is láthattunk. Sőt Bennél is, azaz Obi-van-nál. (Kíváncsi lennék, Lucas Obi-wan-nak, vagy Obi-van-nak írja a nevét.) Vajon mi lesz az, ami miatt pont Anakin fog áttérni a sötét oldalra? (Hiszen Luke elveszíti Owen bácsiékat meg Bent, Obi-van pedig a mesterét Qui-gon-t, teját a 10 éve nem látott anyja halála a film logikája szerint nem igazán lehetne ok. Persze a való világban már ige, hisz amit elvisel az egyik ember, a másik már nem biztos.) Természetesen valamennyire azért adja magát a válasz...
(Hú, de sajnálom, hogy nem lehettem ott a téma megbeszélésén!)
Brisa
- Yavanna
- Nem elérhető
Mindenesetre nekem -már megint- nagyon tetszett! A trükkök, a story, a karakterek, a helyszínek, a jelmezek (Különös tekintettel ugye Amidala ruhatárára -főleg arra, amelyiket az erkélyjelenetben visel- ; és Anakin cuccaira! A fekete palást és az a bőr akármi nagyon találó volt az ifjú 'vader' karakterhez!) Hayden tényleg nagyon-nagyon jól játszott! A Tatooinon (?) időnként olyan volt a tekintete, amivel tényleg gyilkolni lehet... És tényleg nem rossz a srác! Én is 'elviselném', ha 10 évig csak rám gondolna!
Szerintem egyébként nem volt nyálas! Ennyi romantika bőven belefért. A szerelem már csak ilyen: csöpögős! Csajok: Nekem ne mondjátok, hogy nem éreznétek jól magatokat egy nabooi villában szívetek választottjával! 8O
És ezt még muszáj leírnom: Yoda volt a csúcs! (Főleg a fénykardpárbaj Dookuval! "Sokat kell még tanulnod őszhajú padavan...") És a vége! Amikor a klónok bemasíroznak a birodalmi cirkálókra emlékeztető hajókba, és szépen bekúszik a Birodalom zenéje...
"Aure entuluva!"
- Áfonya
- Nem elérhető
Először is: BAROMIJÓVOLT!!! (Khm... ezt muszáj volt közzétenni) - köszi a türelmet mindenkitől a kissé kaotikus szervezés miatt..
Dumcsi utána: Sirály volt! Nagyon jól éreztem magam!
Film: izé... elfogult véleményt nem akartok hallani, ugye?
Na de...
1) akarok egy srácot aki így gondol rám mindennap
2) akarok egy Amidala-ruhatárat 8O
3) akarok egy Yodát házi tanítómesternek! (baromi gyep!)
4) "You must join me Obi-Wan" - a nap poénja
5) Hayden: zseniális. Huh, hogy tud nézni! Néha határozottan megijedtem! (lsd: buckalakós rész)
6) Obi: szintén zseniális + még mindig a legistenibb pasi 8O
Ööö, izé, abbahagyom, mert hát ez mégis egy Tolkien fórum...
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Fimbrethil
- Nem elérhető
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Cicaful
- Nem elérhető
Brisa írta: Bocs, Cica. )
Bocs Brisa...ezt én most nem értem Mért kérsz bocsánatot? Avass be engem is!!!
A szerelmi szál nekem is nagyon tetszett! És igen, én is ilyen romantikusan látom a dolgokat - mondjuk most jöttem rá valamire ezzel kapcsolatban...(de ez nem a SWhoz tartozik)
De nekem az tetszett igazán, hogy mekkora ötlet már a "gonosz" történetét mutatják be! 8O Ez szerintem csúcs! Egészen lázba hozott ez a film!
(Annyira sajnálom, hogy nem Veletek néztem meg - Mondjuk az öcsém se volt utolsó filmnéző-társ )
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Fimbrethil
- Nem elérhető
az eleje nagyon csöpögött szerintem(bocs Brisa), de aztán a többi már jo volt
birtam amikor C-PO fejét rárakták arra a droidra
akkor legközelebb eljsején a talin látjuk egymást?
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Álmos
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
- jó volt a film, de nem eget-földet rengető (mindigis mondtam, hogy az első résznél nem nehéz jobbat csinálni )
- és Amidalának télleg tök jó rucijai vannak 8O (Azért érdekes volt, hogy az a szörnyecske pont toppá szabta át a lány felsőjét. )
DE: nekem a szerelmi szál tetszett! Mit nem adnék, ha egy ilyen srác 10 éven keresztül minden nap gondolna rám... (Bocs, Cica. )
Valaki mondja el, miről maradtam le. (miért nincs könyörgő tekintetű smile?)
Brisa
- Fereste
- Nem elérhető
yo volt, de nem kiemelkedően szuper yo. nekem a szerelmi szál lebonyolítása nem tetszett annyira, pl. Ani már az elején azzal kezdte hogy "mindig rágondoltam " stbstb. nem azt mondom, hogy nyálas lett, mert szentem ebben a mértékben abszolút belefért még az érzelem.
továbbra is fenntartom azt a véleményemet, miszerint Anakin sehol nincsen Mesteréhez képest... (Bi yol áll neki ez a szakáll szentem... )
a Yodás részen én behaltam! kész volt!
yah és még1, amit mondtunk már sokan: qrva yo ruhái vannak ennek az Amidalanak!!!
- Brisa
- Nem elérhető
A filmet még emésztem...
Azért elég furcsa (meg nevetséges) volt a pattogó Yoda, nem?
De tök jó, hogy végre megtudtam, hogy jön majd be a képbe Owen (bácsi) és Beru (néni).
Azt hittem, Organa szenátor azért több szerepet kap már a 2. részben.
Csak én láttam, hogy Padménak már az esküvőn domborodott a pocakja?
Brisa
- Rayan
- Nem elérhető
Én negyed nyóckor leléptem, mert szólított a kötelesség (anyu), és még egy negyed óráig könyvesboltban böngésztem -Elég sok Tolkien könyvet láttam, mondhatni az összeset, kivéve a Szil.-t. Ha már a SW-nál tartunk, levettem a pócról 'a film képes elbeszélése' jellegű könyvet, és olyan képek vannak benne, hogy még! (Obi-Wan az isten ) Gondolkodtam, hogy megvegyem-e A klónok támadását, aztán rájöttem, hogy 1. nincs lóvém 2. majd máskor, először inkább a Szilmarilokra ruházok be
Mozi: Király volt! ->Ez a Hayden gyerek nagyon tehetséges! Valóban nem egy szépfiú. Mikor bevallotta Amidalának, hogy minden buckalakót kinyírt, akkor már határozottan tetszett Nem egy buta kislány ez a Natalie Portman, hogy őt választotta
Duma: Araggorn volt! Szintén
(Ami a baromira furcsa, hogy mikor a gonosz Dúku lennyisszantja Anakin jobb alkarját, nem történik semmi! De semmi! Anakin nem is nyög olyan nagyon meg nem szörnyülködik, Obi-Wan úgyszintén csak fekszik, és Amidala részéről is semmi sikoly vagy sírás, csak egy gyenge 'Anakin!' kiáltás, azt kész. Olyan az egész, mintha nem történt volna semmi különös, mintha csak a Jedik kifáradtak volna a harcban, és csak egy kis karcolás érte volna őket. De könyörgöm, azért a szemét Dooku mégiscsak levágta Anakin karját! Ez számomra olyan bizarr volt Szóljatok, ha rosszul látom!)
A Filmből kedvenc szövegünk: "You must join me, Obi-Wan."
(Asszem nem pontos az idézet.)
Azé' a 'Dark Lord' se volt semmi, meg a naboo-i szerelmi fészek korlátjeleneténél a háttér->hát az tisztára Völgyzugoly! Meg a 'gépek csinálnak gépeket'-jelenet kísértetiesen hasonlít Orthancra, meg az orkok szaporítására
Mindenkinek köszi!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- nazgúl
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
- Szendi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ai lintulinda Lasselanta
- Fereste
- Nem elérhető
Bmi yo volt a mozizás, és főleg az azt követő beszélgetés! én spec naon élveztem, és már alig várom a köv talit..
- Csavargó
- Nem elérhető
Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.
- Narië
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
- Áfonya
- Nem elérhető
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Csavargó
- Nem elérhető
Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.
- Narië
- Nem elérhető
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Egyébként szerintem 790 a jegy. 16 óra előtt lesz nem ?
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
A jegy ára 990 Ft, Hollywood Multicarddal 20% kedvezmény - lenne, ha volna...
Ha kell, átvesszük a tiédet is, majd megbeszéljük, ki.
A névsor:
Brisa
Yavanna
Estel
Ulmo
Fereste
Rayan
nazgúl
Gillz + húga ( Anna helyett)
Galadrijel
Szendi + Csavargó : (ugye igen? )
Dez + öccse
Minerva
Darkman
Elanor
Áfi
Finduilas
pipike (last, but not least... )
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Fereste
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
Brisa: lesz, részemről
Gondolom a vidékieknek előbb kell hazaindulniuk, de remélem azért maradunk egy páran (főleg akik egy köpésre laknak, ugye Estel )
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Narië
- Nem elérhető
tényleg,kik jönnek és mennyi a jegy?
- Anna
- Látogató
Nektek azért jó mozizást!
- Brisa
- Nem elérhető
Yavanna: Ott leszek a mozi előtt. ÚÚÚÚÚgy várom már!
A film után lesz traccsparti?
Brisa
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.