Találkozások

Több
22 éve 6 hónapja #59333 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
nos, Hayden játékáról:
yol játszott, de szentem nem kiemelkedően yol. ahogyan Brisa, énis csak egy kamasz fellángolását láttam benne, bár a buckalakós részt télleg Bmi yol alakította. az a rész rohadt yo... :D

egyébként nekem Szarumán.. ööö, vagyis Dooku gróf ( :D ) poénján kívül Obi-wan "Good job"-ja tetszett :D :D :D de Ewan téren elfogult vaok... :twisted:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #59312 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Jaa! 8O *Cica megértette! :lol: * Ja, tényleg helyes!! Nem bánnám, ha Amidala vagy a színésznő (ilyen késői órán már a nevét se tudom) helyében lennék... Na jó, azért egy érett, 19 éves lány vagyok....(meg fáradt és zavaros)

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #59310 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Cica: Csak azért bocsiztam kacsintva, mert neked is tetszett a srác. Szimpla hülyéskedés. :roll: :lol:

Darkman: Bizony, romantikusak vagyunk. De ugye nem baj?

Galadrijel (nehéz megszokni az új nevedet): Szerintem ez nem is kérdés. Amúgy én bíztam benne, hogy jobban fogják ábrázolni Anakin lelki gyötrelmeit. Pszichológus szemmel nézve, ez egy egészséges, serdülőkori lázadás. Amit ugye már Luke-nál is láthattunk. Sőt Bennél is, azaz Obi-van-nál. (Kíváncsi lennék, Lucas Obi-wan-nak, vagy Obi-van-nak írja a nevét.) Vajon mi lesz az, ami miatt pont Anakin fog áttérni a sötét oldalra? (Hiszen Luke elveszíti Owen bácsiékat meg Bent, Obi-van pedig a mesterét Qui-gon-t, teját a 10 éve nem látott anyja halála a film logikája szerint nem igazán lehetne ok. Persze a való világban már ige, hisz amit elvisel az egyik ember, a másik már nem biztos.) Természetesen valamennyire azért adja magát a válasz...

(Hú, de sajnálom, hogy nem lehettem ott a téma megbeszélésén!)

Brisa

Több
22 éve 6 hónapja #59309 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Hát nem is tudom mit kéne most írnom, végülis a film után úgyis elég sokat járt a szám! :roll:
Mindenesetre nekem -már megint- nagyon tetszett! :D A trükkök, a story, a karakterek, a helyszínek, a jelmezek (Különös tekintettel ugye Amidala ruhatárára -főleg arra, amelyiket az erkélyjelenetben visel- :wink: ; és Anakin cuccaira! A fekete palást és az a bőr akármi nagyon találó volt az ifjú 'vader' karakterhez!) Hayden tényleg nagyon-nagyon jól játszott! A Tatooinon (?) időnként olyan volt a tekintete, amivel tényleg gyilkolni lehet... És tényleg nem rossz a srác! :oops: Én is 'elviselném', ha 10 évig csak rám gondolna! :wink:
Szerintem egyébként nem volt nyálas! Ennyi romantika bőven belefért. A szerelem már csak ilyen: csöpögős! Csajok: Nekem ne mondjátok, hogy nem éreznétek jól magatokat egy nabooi villában szívetek választottjával! 8O
És ezt még muszáj leírnom: Yoda volt a csúcs! (Főleg a fénykardpárbaj Dookuval! "Sokat kell még tanulnod őszhajú padavan...") És a vége! Amikor a klónok bemasíroznak a birodalmi cirkálókra emlékeztető hajókba, és szépen bekúszik a Birodalom zenéje...

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 6 hónapja #59307 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Huh, hali mindenkinek! :D

Először is: BAROMIJÓVOLT!!! (Khm... ezt muszáj volt közzétenni) - köszi a türelmet mindenkitől a kissé kaotikus szervezés miatt.. :oops: :roll: :P
Dumcsi utána: Sirály volt! Nagyon jól éreztem magam! :wink:
Film: izé... elfogult véleményt nem akartok hallani, ugye? :twisted:
Na de...
1) akarok egy srácot aki így gondol rám mindennap :oops:
2) akarok egy Amidala-ruhatárat 8O
3) akarok egy Yodát házi tanítómesternek! :lol: :lol: (baromi gyep!)
4) "You must join me Obi-Wan" - a nap poénja :lol: :lol:
5) Hayden: zseniális. Huh, hogy tud nézni! Néha határozottan megijedtem! (lsd: buckalakós rész)
6) Obi: szintén zseniális + még mindig a legistenibb pasi 8O 8)
Ööö, izé, abbahagyom, mert hát ez mégis egy Tolkien fórum... :roll:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 6 hónapja #59306 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Találkozások
Amikor Anaklin mondta hogfy az összes buckalakot megölt a gyerekeket és asszonyokat is az a gonmosszávállását jol elörevetitette, igy az se lepödne talán meg, aki csak ezt a részt látta és utána a következöt nézi, ugy hogy közbe csukva a füle....

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
22 éve 6 hónapja #59304 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások

Brisa írta: Bocs, Cica. :wink: )

Bocs Brisa...ezt én most nem értem :? Mért kérsz bocsánatot? Avass be engem is!!! :( :roll:

A szerelmi szál nekem is nagyon tetszett! És igen, én is ilyen romantikusan látom a dolgokat - mondjuk most jöttem rá valamire ezzel kapcsolatban...(de ez nem a SWhoz tartozik)

De nekem az tetszett igazán, hogy mekkora ötlet már a "gonosz" történetét mutatják be! 8O :D Ez szerintem csúcs! Egészen lázba hozott ez a film!

(Annyira sajnálom, hogy nem Veletek néztem meg :cry: - Mondjuk az öcsém se volt utolsó filmnéző-társ :lol: )

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 6 hónapja #59299 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Találkozások
A film jo volt,de láttam már jobbat is
az eleje nagyon csöpögött szerintem(bocs Brisa), de aztán a többi már jo volt
birtam amikor C-PO fejét rárakták arra a droidra
akkor legközelebb eljsején a talin látjuk egymást?

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
22 éve 6 hónapja #59288 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
Ó a romantikus hölgyek :-) )

Huhú :)

Több
22 éve 6 hónapja #59285 Írta: Brisa
Egyetértek Ferestével a következőkben:
- jó volt a film, de nem eget-földet rengető (mindigis mondtam, hogy az első résznél nem nehéz jobbat csinálni :P )
- és Amidalának télleg tök jó rucijai vannak 8O (Azért érdekes volt, hogy az a szörnyecske pont toppá szabta át a lány felsőjét. :wink: )

DE: nekem a szerelmi szál tetszett! Mit nem adnék, ha egy ilyen srác 10 éven keresztül minden nap gondolna rám... :oops: :D (Bocs, Cica. :wink: )

Valaki mondja el, miről maradtam le. (miért nincs könyörgő tekintetű smile?)

Brisa

Több
22 éve 6 hónapja #59265 Írta: Fereste
nahát akkor a filmről:
yo volt, de nem kiemelkedően szuper yo. nekem a szerelmi szál lebonyolítása nem tetszett annyira, pl. Ani már az elején azzal kezdte hogy "mindig rágondoltam " stbstb. nem azt mondom, hogy nyálas lett, mert szentem ebben a mértékben abszolút belefért még az érzelem. :D
továbbra is fenntartom azt a véleményemet, miszerint Anakin sehol nincsen Mesteréhez képest... (Bi yol áll neki ez a szakáll szentem... :D )
a Yodás részen én behaltam! kész volt! :lol: :lol: :lol:
yah és még1, amit mondtunk már sokan: qrva yo ruhái vannak ennek az Amidalanak!!!

Több
22 éve 6 hónapja #59253 Írta: Brisa
Annyira rossz volt, hogy csak úgy el kellett jönnöm. Szinte fájt. :(

A filmet még emésztem...
Azért elég furcsa (meg nevetséges) volt a pattogó Yoda, nem?
De tök jó, hogy végre megtudtam, hogy jön majd be a képbe Owen (bácsi) és Beru (néni).
Azt hittem, Organa szenátor azért több szerepet kap már a 2. részben.
Csak én láttam, hogy Padménak már az esküvőn domborodott a pocakja?

Brisa

Több
22 éve 6 hónapja - 22 éve 6 hónapja #59252 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Na hali mindenki!

Én negyed nyóckor leléptem, mert szólított a kötelesség (anyu), és még egy negyed óráig könyvesboltban böngésztem -Elég sok Tolkien könyvet láttam, mondhatni az összeset, kivéve a Szil.-t. Ha már a SW-nál tartunk, levettem a pócról 'a film képes elbeszélése' jellegű könyvet, és olyan képek vannak benne, hogy még! (Obi-Wan az isten :D) Gondolkodtam, hogy megvegyem-e A klónok támadását, aztán rájöttem, hogy 1. nincs lóvém 2. majd máskor, először inkább a Szilmarilokra ruházok be :lol:

Mozi: Király volt! ->Ez a Hayden gyerek nagyon tehetséges! Valóban nem egy szépfiú. Mikor bevallotta Amidalának, hogy minden buckalakót kinyírt, akkor már határozottan tetszett :twisted: Nem egy buta kislány ez a Natalie Portman, hogy őt választotta :P
Duma: Araggorn volt! Szintén 8)

(Ami a baromira furcsa, hogy mikor a gonosz Dúku lennyisszantja Anakin jobb alkarját, nem történik semmi! De semmi! Anakin nem is nyög olyan nagyon meg nem szörnyülködik, Obi-Wan úgyszintén csak fekszik, és Amidala részéről is semmi sikoly vagy sírás, csak egy gyenge 'Anakin!' kiáltás, azt kész. Olyan az egész, mintha nem történt volna semmi különös, mintha csak a Jedik kifáradtak volna a harcban, és csak egy kis karcolás érte volna őket. De könyörgöm, azért a szemét Dooku mégiscsak levágta Anakin karját! Ez számomra olyan bizarr volt :? Szóljatok, ha rosszul látom!)

A Filmből kedvenc szövegünk: "You must join me, Obi-Wan."
:lol: :lol: :lol: :lol: (Asszem nem pontos az idézet.)
Azé' a 'Dark Lord' se volt semmi, meg a naboo-i szerelmi fészek korlátjeleneténél a háttér->hát az tisztára Völgyzugoly! Meg a 'gépek csinálnak gépeket'-jelenet kísértetiesen hasonlít Orthancra, meg az orkok szaporítására :lol:

Mindenkinek köszi!

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 6 hónapja #59241 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Találkozások
Mondtam előre, hogy itthon harc lesz ebből... csak épp nem seprűnyéllel, hanem esernyővel... :mrgreen: Most pont az öcsém harcol valami láthatatlan ellenféllel, de mingyár beszállok én is! ;)

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 6 hónapja #59229 Írta: Szendi
Szendi válaszolt a következő témában: Találkozások
Köszönöm a szervezőknek és a résztvevőknek, hogy együtt mozizhattunk, és hogy megvártatok. beszélgetni ugyan nem volt mód, (legalább is velem) de remélem, hogy a talin velem is szóba áltok! :roll:

Ai lintulinda Lasselanta

Több
22 éve 6 hónapja #59227 Írta: Fereste
pipike: közbe rájöttem, hogy a pénzügyeket nem nálam kell intézni, tehát ha az a problémád, hogy nem fizetted ki, akkor Áfonyához fordulj :D

Bmi yo volt a mozizás, és főleg az azt követő beszélgetés! én spec naon élveztem, és már alig várom a köv talit.. :D :D

Több
22 éve 6 hónapja #59216 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: Találkozások
Köszönjük a mozit.

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.

Több
22 éve 6 hónapja #59212 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Találkozások
Hú,tök jó volt a mozizás!Mondjuk a film nem tetszett(de ez az én véleményem)és el is kellett jönnöm a végéről,de nagyon tetszik,hogy ilyen tuti közösség alakult itt ki!Ja és Fereste,a talira hozom a pénzt!!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 6 hónapja #59113 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Koszonjuk Anna! :o :o

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 6 hónapja #59077 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Nna, akkor holnap kettőkor (és környékén) szeretettel várunk mindenkit! :mrgreen:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 6 hónapja #59029 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: Találkozások
sziasztok. most úgy néz ki megyünk mind a ketten de ebben a családban semmi sem tökéletesen biztos. szerintem is 790. 99,99% ÜDV: CSAVARGÓ

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.

Több
22 éve 6 hónapja #59023 Írta: Narië
Kösszike,akkor jövök!Csak nekem a dumcsira már sajnos nem lesz időm,mert rohannom kell edzésre.(17:30 kor kezdődik :? )De majd a talin!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 6 hónapja #58995 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
Öcsikém (Aralataion ) is szeretne jönni. Az a baj, hogy csak ma este tudok beszélni vele. Anna jegyét le akartam foglalni neki, de látom ő már átadta másnak. :( Gondolom nem valószínű, hogy fél nyolcig kiderül lesz-e még hely neki. Na mindegy, megpróbálok rendelni egyet.

Egyébként szerintem 790 a jegy. 16 óra előtt lesz nem ?

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 6 hónapja #58972 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
kb. 17.30-ra lesz vége, mert a film 135 perces, de az elején, ugye, 15 perc reklámot ki kell még bírni... :P

A jegy ára 990 Ft, Hollywood Multicarddal 20% kedvezmény - lenne, ha volna...
Ha kell, átvesszük a tiédet is, majd megbeszéljük, ki.

A névsor:
Brisa
Yavanna
Estel
Ulmo
Fereste
Rayan
nazgúl
Gillz + húga (:arrow: Anna helyett)
Galadrijel
Szendi + Csavargó :?: (ugye igen? ;) )
Dez + öccse
Minerva
Darkman
Elanor
Áfi
Finduilas
pipike (last, but not least... :D )

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 6 hónapja #58971 Írta: Fereste
én tutira maradnék egy kis beszélgetésre, mert én Bmi közel lakok a DPtől (Káposztásmegyeren, ami yo északra van, nade 10 perc alatt odaérek) . szóval én támogatnám ennek a lehetőségét :D

Több
22 éve 6 hónapja #58970 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
pipike: lapozz hátrébb :)

Brisa: lesz, részemről :D
Gondolom a vidékieknek előbb kell hazaindulniuk, de remélem azért maradunk egy páran (főleg akik egy köpésre laknak, ugye Estel :D )

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 6 hónapja #58962 Írta: Narië
Nem tudjátok hogy mikor lesz vége a filmnek?Mert nekem 1/2 6-tól edzésem van,és hogy odaérek -e,vagy toljam el későbbre!Ja és még vmi:lécci az én jegyemet is vegye fel vki,mert 1/4 3 ig sulim van és a legnagyobb jóindulattal sem tudnék 2re odaérni.Kösszike:pipike.
tényleg,kik jönnek és mennyi a jegy?

Narië

No more blood for oil!

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 6 hónapja #58944 Írta: Anna
Anna válaszolt a következő témában: Találkozások
Helyettem elmehetne Gillz húga, mert én sajnos nem tudok menni.Nagyon szerettem volna megnézni a filmet, de rajtam kívülálló okok miatt sajnos nem fog összejönni. :(
Nektek azért jó mozizást! :)

Több
22 éve 6 hónapja #58924 Írta: Brisa
Gillz: Javaslom, emeld fel most a telefont és kérdezd meg. Ez a legegyszerűbb.

Yavanna: Ott leszek a mozi előtt. ÚÚÚÚÚgy várom már!

A film után lesz traccsparti?

Brisa

Több
22 éve 6 hónapja #58921 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Szerintetek marad még jegy akkorra? Mert jönne hugom is, csak nem jelentkeztem neki időbe :oops: :oops: :oops:

need more brainz. yourz. now.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.255 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére