BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 9 hónapja #317891 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Néhány gyöngyszem az ELMÜ-ÉMÁSZ call centeréből:
>
>
> Ügyfél: Az anyósom meghalt, és szeretném leállíttatni a számlázást, mert
> üres lesz a ház.
> Ü.i.: Részvétem. Természetesen leállítom. Szükségem lenne a fogyasztói
> számra.
> Ügyfél: Mondom. 7............
> Ü.i.: A nevet, címet kérem.
> Ügyfél: Bocsánat, de le kell tennem, mert most jöttek érte.
>
>
> Éjszaka, tél...
> Ügyfél: (se köszönés, se bemutatkozás) Fűccsé b...meg!
> Ü.i.: Hol lakik?
> Ügyfél: Minek az neked, még be is akarsz törni?
> (Levágja a telefont)
>
>
> Ügyfél (fiatalember): Az anyámnak a villanyszámlájáról akarok érdeklődni.
> Az anyám azt mondta, hogy minden számlát befizetett, mégis kapott
> felszólítást. Az anyám csak akkor tud fizetni, amikor fizetést kap. Az
> anyám bement az irodába, és ott azt mondták az anyámnak, hogy diktálja be
> a mérőállást, de az anyám.....(Levegőt vesz)
> Ü.i.: Hogy hívják Anyádat? Bocsánat! A kedves Édesanyja nevét kérem!
>
>
> Ügyfél: A számlámmal kapcsolatban szeretnék érdeklődni.
> Ü.i.: A fogyasztói számot kérem.
> Ügyfél: Az hol van?
> Ü.i.: Mit néz?
> Ügyfél: Épp a tévét.
> Ü.i.: Mi van a kezében?
> Ügyfél: A telefon.
>
>
> Ügyfél: Szeretném bejelenteni, hogy az egész utcában nincs áram.
> Ü.i.: Biztos, hogy a szomszédoknál sincs áram?
> Ügyfél: Biztos, mert itt állnak a házam előtt, és nem éppen a katolikus
> liturgia szerinti szavakkal illetik az ELMű-t.
>
>
> Ügyfél: Nincs áram a lakásban.
> Ü.i.: Felveszi a címet és tájékoztatja, hogy ha nem az Elektromos Művek
> részéről van a hiba, akkor az indokolatlan kiszállás 8.000,-Ft.
> Ügyfél: (5 perc múlva visszatelefonál) Töröltetni szeretném a címet, mert
> a 8.000,-Ft-tal sikerült annyira megijeszteni a férjem, hogy felállt a
> fotelból és visszakapcsolta az automatát.
>
>
> Ügyfél: Áramlopást szeretnék bejelenteni.
> Ü.i.: Ön honnan tudja, hogy lopják az áramot?
> Ügyfél: Onnan, hogy én csináltam a rendszert, de nem fizették ki a
> melómat.
>
>
> Ügyfél: Nincs áram itt a fatelepen.
> Ü.i.: Felveszi a bejelentést és mivel éjszaka van tájékoztatja a
> bejelentőt, hogy másnap reggel mennek a szerelők...
> Ügyfél: Az kérem nem lehet....én vagyok itt a biztonsági őr és.....
> félek
> Ü.i.: ???
>
>
> Ügyfél: (Nagyfogyasztó) Számlát szeretnék egyeztetni.
> Ü.i.: Három számlájuk nincs kiegyenlítve.
> Ügyfél: Áttértünk költségmegtakarításra.
>
>
> Ügyfél: Elment az áram az egész környéken, a közvilágítás sem működik.
> Ü.i.: A nagyfeszültségű vezetékre fennakadt egy siklóernyős, azt szedik le
> a tűzoltók.
> Ügyfél: Remélem túlélte, mert odamegyek és szétrúgom a seggét.
>
>
> Ügyfél: Mennyit fogyaszt a Sony TV-m?
> Ü.i.: Sokat.
>
>
> Ügyfél: Jó napot! Szentmártonkátáról telefonálok, és érdeklődöm mikor lesz
> áram, mert félek hogy lefagynak a palánták a fólia alatt. Ja és van egy 1
> éves gyerek is.
>
>
> Ügyfél: Szeretném megtudni, hogy Egerben mettől meddig lesz ma áramszünet?
> Ü.i.: Kapcsolom az illetékes kollégákat.
> Ügyfél: Csak ne robotot kapcsoljon, mert unom már a robotokat!
>
>
> Ügyfél: Azt szeretném kérdezni hétvégén miért nincs már egész nap éjszakai
> áram?
> Ü.i.: Nem áll rendelkezésre a hálózaton energiatöbblet ami kiadható.
> Ügyfél: Mér hova tűnt az atom, rászórták Irakra?
>
>
> Ügyfél: A fürdőszobában állandóan gázszagot érzek.
> Ü.i.: Ez az Elektromos Művek.
> Ügyfél: Jó, de ha felrobbannék, akkor szóltam.

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #317889 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Népek, március 17- én ismét lesz Békejel! Idén is lesz MTT különítmény?

bekejel.net/index.php?loader=hir ... irek&id=50

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #317872 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Acho írta: Kolozsvár, Marosvásárhely és Temesvár a Malév romániai célállomásai tudtommal!de a cég honlapján mindenki megtalálja a közvetlen járatok célállomásait! ;-) :-)

Kolozsvárt szerettem, szép nagyon. Sőt! Egész Erdélyt imádtam.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
17 éve 9 hónapja #317871 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kolozsvár, Marosvásárhely és Temesvár a Malév romániai célállomásai tudtommal!de a cég honlapján mindenki megtalálja a közvetlen járatok célállomásait! ;-) :-)

Több
17 éve 9 hónapja #317870 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gandalf írta: Erdélybe van közvetlen repülőjárat is tudtommal.

Még jó... Most gondoljátok el, mondjuk Párizson át jutnánk Erdélybe...

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
17 éve 9 hónapja - 17 éve 9 hónapja #317869 Írta: Missy

Gandalf írta: Erdélybe van közvetlen repülőjárat is tudtommal.

Lehet, de tudod nem akartam nagyzolni.... 8) Mégis csak ide a szomszédba megyek.. :)

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.

Több
17 éve 9 hónapja #317868 Írta: Gandalf

Több
17 éve 9 hónapja #317865 Írta: Missy

Feanor Faelivrin írta: Tudom tanúsítani hogy egyiptomba viszont megy közvetlen járat :P :twisted:

Mákos. Na én meg azt, hogy Erdélybe meg megy közvetlen járatos busz! 8) Na erre varjál gombot! Sőőőt! még a szomszéd faluba is...de ezt hagyjuk. :P

Több
17 éve 9 hónapja #317863 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tudom tanúsítani hogy egyiptomba viszont megy közvetlen járat :P :twisted:

"A mosoly a leger

Több
17 éve 9 hónapja #317861 Írta: Acho
sajna ez nem így megy!pedig nagyon-nagyon szívesen megtenném értetek,de csak a nagyon közeli családtagok kaphatnak kedvezményt!de higgyétek el,ha tudnék,tennék valamit az érdeketekben!de sajna nem tudok! :( :( :(

Több
17 éve 9 hónapja #317855 Írta: Missy

Acho írta: Missy:jól tudod. és mnt írtam,az igény határozza meg a járatok indítását,de VAN közvetlen légifolyosó! a szépen nézésnél azért kicsit több kell, Nóli! ;-) Galadrile:ha ez nekem szólt,akkor... :-)

Acho talán megpróbál vmit tenni az ügy érdekében. :D
Hmm. Nekem egy egyiptomi út kéne. 8) Acho PLIZZZ:lol: *szépen néz és még pillázik is hozzá nagyokat.* :o

Több
17 éve 9 hónapja #317842 Írta: Acho
Missy:jól tudod. és mnt írtam,az igény határozza meg a járatok indítását,de VAN közvetlen légifolyosó! a szépen nézésnél azért kicsit több kell, Nóli! ;-) Galadrile:ha ez nekem szólt,akkor... :-)

Több
17 éve 9 hónapja #317825 Írta: Missy

Rabyn írta: Tunézia csak egy példa volt:) A kérdés lényege, hogy mér tnincsenek közvetlen légifolyosók?

Talán tényleg nincs rá igény. Vagy ha van is, az nem olyan számottevő, hogy tegyenek bármit is az ügs érdekében. A másik meg, a MALÉV jól el van ám adósodva. Ha jól hallottam innen-onnan, félmondatos híradokból, akkor most akarják eladni.

Több
17 éve 9 hónapja #317814 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Tunézia csak egy példa volt:) A kérdés lényege, hogy mér tnincsenek közvetlen légifolyosók?

hát ez egy jó kérdés. Malév, te tudod? :lol: :lol: :lol:

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 9 hónapja #317801 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tunézia csak egy példa volt:) A kérdés lényege, hogy mér tnincsenek közvetlen légifolyosók?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 9 hónapja #317793 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
És ha szépen nézel bátyádra elviszi Rabynt? :mrgreen:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 9 hónapja #317775 Írta: Acho
Ben:a Fokker Bejrútig kibírja.simán.akkor Tunéziáig is. egyébként én már voltam Malév járattal (charterrel) Tunéziában. csak menetrendszerinti járat nem jár.tudtommal legalábbis. de charter megy Monastirba.és valóban az igény határozza meg,hogy hová repülnek.bátyám pilóta,tehát ez tuti.

Több
17 éve 9 hónapja #317766 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kincső (Thilanna) írta: Vagy nincs akkora igény Tunéziába repülni, és a MALÉVnak nem éri meg egy közvetlen járat...

Az is lehet.

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 9 hónapja #317763 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Vagy nincs akkora igény Tunéziába repülni, és a MALÉVnak nem éri meg egy közvetlen járat...

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 9 hónapja #317754 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Vsz csak úgy van légifolyosó, hogy Párizson keresztül, vagy mi. :) Üzemanyagkérdés is lehet, mert esetleg egy nagyobb gép kibírná az utat, míg egy kisebb (pl. Fokker) lehet, h már nem. De lehet, hogy hülyeséget beszélek. :) (Ha jobb viszonyban lennék apámmal, megkérdezném, h mi az oka, de így ez elmarad. :P

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 9 hónapja #317751 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A balatoni hajóutak is több ponton át vezetnek, olyanokon is, amik nem esek útba abszolút, mégis kiköt a hajó. Sajnos ez hosszabb idő :P

"Well, I'm back."

Több
17 éve 9 hónapja #317749 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Kérdés: Mért ott repülnek a repülők ahol? Mmint mért van az, hogyha én el akarok menni Tunéziába kkor előbb el kell mennem Párizsba ott átszállni és csak onnan repül a repülőm tovább?

Valószínűleg nincs közvetlen légicsatorna tunéziába, és így duplán kell megoldaniuk nehogy egyszerre egy folyosón egy időben két repülő legyen, ami elég nagy valószínűséggel katasztrófával járna. de lehet benne üzemanyagkérdés is. bár ennél tényleg nincs jobb ötletem...

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 9 hónapja #317744 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Kérdés: Mért ott repülnek a repülők ahol? Mmint mért van az, hogyha én el akarok menni Tunéziába kkor előbb el kell mennem Párizsba ott átszállni és csak onnan repül a repülőm tovább?

nem lehet, hogy az üzemanyaggal kapcsolatos ez? nem tudom, csak kérdem, mert eszembe jutott, hogy mi van ha nem lehet olyna könnyen beszerezni minden cuccost, ami a repüléshez szükséges. bár már mindenhol lehet mindent kapni. :P

"Well, I'm back."

Több
17 éve 9 hónapja #317709 Írta: Rabyn
Ulmo: köszönöööm!!!!!!!!!

Kérdés: Mért ott repülnek a repülők ahol? Mmint mért van az, hogyha én el akarok menni Tunéziába kkor előbb el kell mennem Párizsba ott átszállni és csak onnan repül a repülőm tovább?

Több
17 éve 9 hónapja #317701 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedves mindenki!
Ugye nem felejtettétek el, hogy a farsangi műsorba való jelentkezés határideje február 23., péntek, ami mindjárt itt van, a szombati (feb.24.) meghallgatással együtt?! :wink: Az "igényes, rövid (3-8perc) zenés, táncos produkciókat, komédiarészleteket, jeleneteket illetve egyéb kreatív színpadi műveket, amik illenek a karnevál hangulatához" a musor_2007'kukac'yahoo.com-ra várjuk! :idea:

Aktivizáljátok magatokat, plíz! :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 9 hónapja #317673 Írta: Missy

Grion írta: Nem teheted meg a leendő gyermekeddel, hogy nem adsz neki életet, mert a vége úgyis az lenne, hogy fájdalmat okozol neki. Örülj, hogy fájdalmat okozol neki, mert az igazolja, hogy sokat jelentettél számára! És ha így van, az meg neked fog örömet szerezni!!

"...
Arra születtem, hogy megszeressenek,
s megszeressem én is azt, akit lehet,
arra születtem, hogy boldog is legyek
s továbbadjam egyszer az életemet,
s végül arra jöttem én a világra,
hogy belehaljak abba, hogy éltem a világban,
..."

Több
17 éve 9 hónapja #317656 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta:

Rabyn írta: Nem emlékszik valaki annak a számnak a címére aminek a klipje a következő volt: egy naaagy szahara féleségben táncoltak mindenféle állotknak festett emberek és a végén egy naaagy vízesésbe ugrottak és lejött róluk a festék és utána már emberekként táncoltak.
kb 6-7 éves szám lehet de talán több is. Néha leadják a slágeren, de sose kapom el, hogy mi a címe...

Dario G: Sunchyme

Erre még én is emlékszem - pedig fitalabb vagyok ám -, és ez nagyon faja klipp :D szeressem

Több
17 éve 9 hónapja #317644 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Nem emlékszik valaki annak a számnak a címére aminek a klipje a következő volt: egy naaagy szahara féleségben táncoltak mindenféle állotknak festett emberek és a végén egy naaagy vízesésbe ugrottak és lejött róluk a festék és utána már emberekként táncoltak.
kb 6-7 éves szám lehet de talán több is. Néha leadják a slágeren, de sose kapom el, hogy mi a címe...

Dario G: Sunchyme

Több
17 éve 9 hónapja #317638 Írta: Rabyn
Nem emlékszik valaki annak a számnak a címére aminek a klipje a következő volt: egy naaagy szahara féleségben táncoltak mindenféle állotknak festett emberek és a végén egy naaagy vízesésbe ugrottak és lejött róluk a festék és utána már emberekként táncoltak.

A gyerekszüléshez és az önzéshez: Én szeretnék majd gyereket, sokat, amennyit odafent megadnak nekem. ÉS igen sok fájdalom vár majd rájuk de sok sok öröm is.

Több
17 éve 9 hónapja #317591 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Emberek!!
Kérlek szépen Titeket, hogy ha valakinek meg van közületek H.G. Wells: Az időgép c. könyve , és oda is tudná adni nekem a héten valamikor, keresssen meg!!
Nagyon kéne, plíííz... :cry: :cry:

Előre is köszönöm...

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.454 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére