BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 10 hónapja #312499 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Oh igen, van kb 2 mondata, de nagyon jól fest rajta a jelmez. Mint egy igazi oroszlánszívű :)

[persze Círdannak nem lett volna jó]

Thereon, a vándorló varázsló

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #312497 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: Viszont úgy hallottam, hogy amiért nem írták ki 3. rendezőnek, összeveszett Rodriguezzel.

Ezt őszintén szólva nem hiszem... Ha összevesztek volna, nem rendeznének közösen filmet. Pedig a Grindhouse kettőjük műve lesz. Szvsz annyi történt, hogy Tarantino nem érezte akkora súlyúnak a közreműködését a filmben. Volt már ilyen korábban is, pl Sean Connery feltűnt a Kevin Costner-féle Robin Hood végén, mint Oroszlánszívű Richárd, mégse szerepel a stáblistán, saját kérésre.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #312495 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta:

Liliom írta: En is imadom Tarantinot.
Ezert is kellemetlenul erzem magam a kerdes miatt...
Akkor a Sin City-t ki is rendezte igazabol? Mert szamomra nem teljesen vilagos a vendegrendezo fogalma...

A Sin Cityt Robert Rodriguez és Frank Miller rendezte. Tarantino egyetlen jelenetet rendezett a filmből: amikor Dwight McCarthy a kátránytóhoz fuvarozza a halott Jackie Boyt (pisztolycső áll ki a fejéből). Közben a hulla jól elbeszélget a sofőrrel.

Nem tudtam h ennyire keveset rendezett belőle, a hatását több jeleneten is érezni véltem.

Viszont úgy hallottam, hogy amiért nem írták ki 3. rendezőnek, összeveszett Rodriguezzel.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 10 hónapja #312493 Írta: Ulmo

Liliom írta: En is imadom Tarantinot.
Akkor a Sin City-t ki is rendezte igazabol? Mert szamomra nem teljesen vilagos a vendegrendezo fogalma...

A Sin Cityt Robert Rodriguez és Frank Miller rendezte. Tarantino egyetlen jelenetet rendezett a filmből: amikor Dwight McCarthy a kátránytóhoz fuvarozza a halott Jackie Boyt (pisztolycső áll ki a fejéből). Közben a hulla jól elbeszélget a sofőrrel.

Több
17 éve 10 hónapja #312490 Írta: Liliom
Liliom válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
En is imadom Tarantinot.

...

Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #312479 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én nem szeretnék belépni hanem önkényesen beléptetem magam és utána kizáratom Rabynt :D

"A mosoly a leger

Több
17 éve 10 hónapja #312464 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta:

Feanor Faelivrin írta: Inditványozom Rabyn kizárását az előbbi hozzászólása miatt :wink:

Oké, ezennel kizárjuk a KFC ből (Kill Bill és Tarantino Fan Club, még 2 és fél éve alapítottuk Áfival :D ) hadd senyvedjen. :D

Én..én belépnék.. :D :D
Láttam a Shogun assasin-t vagy hússzor. Megvolt videokazettán ám! Nemrég láttam DVD-n!! Extra felújított változatban!

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #312463 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta:

Feanor Faelivrin írta: Inditványozom Rabyn kizárását az előbbi hozzászólása miatt :wink:

Oké, ezennel kizárjuk a KFC ből (Kill Bill és Tarantino Fan Club, még 2 és fél éve alapítottuk Áfival :D ) hadd senyvedjen. :D

szeretnék belépni
szabad??? :wink: :P

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #312462 Írta: Alyr Arkhon

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 10 hónapja #312447 Írta: Ulmo

Feanor Faelivrin írta: Látta valaki a Deja vu-t? Szerintem egész jó (szintén krimi)

Láttam. Egész jó cucc. Egyetlen gondom vele, hogy kicsit erősíti bennem a Big Brother-érzést.

Több
17 éve 10 hónapja #312445 Írta: Feanor Faelivrin
Látta valaki a Deja vu-t? Szerintem egész jó (szintén krimi)

"A mosoly a leger

Több
17 éve 10 hónapja #312442 Írta: Feanor Faelivrin
Inditványozom Rabyn kizárását az előbbi hozzászólása miatt :wink:

"A mosoly a leger

Több
17 éve 10 hónapja #312441 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: A Bíbor folyók szerintem krimi, méghozzá egész jó.

Igazad van, tényleg krimi. :) Elnézést. :roll: :oops:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 10 hónapja #312438 Írta: Tünde

Rabyn írta: És akkor heeeeent csöpög a vér:)) (mellesleg akkor biztosan nem ülnék be rá, kövezzetek meg de én nem szeretem Tarantino filmjeit...)

meg vagy dobálva :wink: :P

Több
17 éve 10 hónapja #312437 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
És akkor heeeeent csöpög a vér:)) (mellesleg akkor biztosan nem ülnék be rá, kövezzetek meg de én nem szeretem Tarantino filmjeit...)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 10 hónapja #312432 Írta: Tünde
nekem a Hetedik a kedvencem

Több
17 éve 10 hónapja #312431 Írta: Alyr Arkhon
A Bíbor folyók szerintem krimi, méghozzá egész jó.

A Jelek sem rossz, sőt, az eleje határozottan nyomasztó és szépen adagolj a félelmet, a vége viszont nekem nem tetszik.

A Halálsoron az filmdráma, nem "tipikus" Stephen King (egyébként King könyveiből általában borzalmasan rossz filmeket szoktak csinálni).

Az X akták első sorozatát nem láthattam mert a szülők átkapcsolták.

Szerintem a Círdan bosszúja 8 rendezésére kérjük fel Tarantinot.

Melian: nem lehetséges, hogy te túl komolyan veszed a filmeket?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 10 hónapja #312426 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Leguanember írta: Klasszikus B kategóriás horrortrash. Mivel Dreamer játszaná, talán pszichothriller is.

:D :D :D

Egyébként a thrillerek közül nekem tetszik a Bíbor folyók I. és II. része, nincs benne sok lélektan, v mittudomén, de a hangulata az nagyon jó. Meg A falu, illetve a Jelek se rossz film. :) Stephen King-feldolgozásból egyszer a Halálsoront láttam, az tetszett.

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 10 hónapja #312421 Írta: Tünde
én is az eposznál maradnék :wink:

Több
17 éve 10 hónapja #312419 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Akkor inkább melodráma... :P

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #312418 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Thereon írta:

Remzymama/Tünde írta: horror az csak sok vér
a triller amitől félni kell - bevallom én ezt imádom (lehet szörnyülködni :wink: )

És Earendil utazását milyen kategóriába soroljuk? [Círdan bosszúja 8] 8)

Klasszikus B kategóriás horrortrash. Mivel Dreamer játszaná, talán pszichothriller is.

Mmint persze a Círdan bosszúja 8.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
17 éve 10 hónapja #312416 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Thereon írta: És Earendil utazását milyen kategóriába soroljuk? 8)

Hőseposz! 8)
(filmes honlapok stílusában: akció/kaland/dráma/fantasy/romantika)
:lol:

Több
17 éve 10 hónapja #312415 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta: horror az csak sok vér
a triller amitől félni kell - bevallom én ezt imádom (lehet szörnyülködni :wink: )

És Earendil utazását milyen kategóriába soroljuk? [Círdan bosszúja 8] 8)

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 10 hónapja #312411 Írta: Tünde
horror az csak sok vér

Több
17 éve 10 hónapja #312407 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Érdekes, amiket írtok a horrorokról...
Én még soha nem láttam horrorfilmet, és valószínűleg nem is fogok - egyszerűen képtelen lennék végigszenvedni, hatalmas teher lenne 8O
Ezért aztán minden elismerésem a Tiétek :wink:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 10 hónapja #312402 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Missy írta: Ja, meg volt egy olyan szokásom, ha "félelmetes" a zene és tudni lehet, hogy most aztán hentelés lesz, akkor mindig vagy kimentem inni, vagy vmi kaját hoztam... mindegy csak ne legyek ott. :lol:

ilyet én is sokszor csináltam :D

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
17 éve 10 hónapja #312395 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: És vannak jó horrorok, amikben van bőven léketan, amik meg vannak komponálva és amiktől évek után is félni kezdesz.

Azt nem tudom mennyire jó film*annyira nem voltam oda érte*, de a Darkness Falls után egyszerűen nem tudtam megmaradni a sötétben. :lol: Ha este ki kellet vinni a szemetet, akkor is midig rohantam, díszkivilágítás..stb.. :oops:
Kb. így voltam- 7-8 éve adták a tv-ben- az X-látogatókkal is, vmi ufós film. Nem is horror, inkább thriller.Na azután meg kis zöld emberkét hallucináltam éjjel, és többet bele se mertem nézni a bejárati ajtó előtti tükörbe, ahonnan látszik az ajtón a kisablak.... :oops: De most már belenézek ám! :D

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
17 éve 10 hónapja #312394 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
heh. Az X-aktákon mindig féltem. Még néha most is. Ja, meg volt egy olyan szokásom, ha "félelmetes" a zene és tudni lehet, hogy most aztán hentelés lesz, akkor mindig vagy kimentem inni, vagy vmi kaját hoztam... mindegy csak ne legyek ott. :lol:

Tudom, tudom.... :lol:

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
17 éve 10 hónapja #312356 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
azért a gázláng se semmi filmt.
Nekem az ELM utcák kimaradtak az életemből... A kampóéz is, de azt asszem Dodie elmesélte kockáról kockára:)
Viszont volt egy King sztori amit kiskoromban láttam és nagyon féltem tőle, sajnos nem emlékszem már mi volt.
Ja amiken napokig gondlkodtam azok az X-akták részek voltak.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 10 hónapja #312337 Írta: Tünde
horror után nevessetek :lol: :lol: :lol:

8 leggyakrabban alkalmazott közlekedési szabály a gyakorlatban

1. Akinek hosszabb a középső ujja, nagyobb kocsija, vagy rövidebb a haja, annak van elsőbbsége.

2. Nyúlszőrkalapban a legnagyobb megengedett sebesség 30 km/h.

3. Terepjáróval mindenen meg lehet állni, amin átmegy az első kerék.

4. Az irányváltási szándékot úgy kell jelezni, hogy felnézünk a telefonról SMS írás közben.

5. A teljes hangerő háromnegyedénél feljebb csak akkor lehet felcsavarni a magnót, ha legalább két ablak le van húzva.

6. Az autóbusz öböl arra szolgál, hogy amíg az autók haladnak, addig tudjon hol állni a busz.

7. A szabályos közlekedés és a korrupció majdnem szinonimák.

8. Az udvariasság a gyengék mentsvára. Előzésnél abban bízunk, hogy aki szembe jön, gyávább, és előbb rántja el a kormányt.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.394 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére