BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 10 hónapja #312112 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Köszönöm. Csak az a gond, ha egy lapot hagyok bent, akkor mindjrt kiírja, hogy a nyomtatóban nincs papír. :roll:

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #312111 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Missy írta: Valaki segítsen!!!
A nyomtatóm beveszi a papírt, egymás után vagy 800000-et , máskor meg csak egyet és aztán mielőtt elkezdene nyomtatni kattog egyet és beakad. Nekem meg nagyon kéne nyomtatnom, de sehogy se tudom áthidalni a problémát.

legelőször kikapcs
előző nyomtatnivaló kitöröl
újra add neki
az enyém pont ezt csinálja
egyesével adagold a lapokat
tudom, lassú és unalmas
de így jár, akinek nem telik jobbra :wink:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #312109 Írta: Missy
Valaki segítsen!!!
A nyomtatóm beveszi a papírt, egymás után vagy 800000-et , máskor meg csak egyet és aztán mielőtt elkezdene nyomtatni kattog egyet és beakad. Nekem meg nagyon kéne nyomtatnom, de sehogy se tudom áthidalni a problémát.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.

Több
17 éve 10 hónapja #312094 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A farsang febr. 10-én lesz?

Ez az adatbázis dolog jó ötlet! Ki kéne jelölni egy embert akinek mindenki elküldi a személyes adatait és egy rövid leírást magáról. (annyi személyes adatot amennyit meg akar adni magáról)

"Similis simili gaudet"

Több
17 éve 10 hónapja #312077 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
javítva :)

Toma gazda írta: :bombadil1: Mélyen tisztelt társaság, segítséget szeretnék kérni!
Lenne igény az *NNT-re augusztus közepe felé?

A segítséget előre is köszönöm! Válaszaitoknak következménye lesz. :)
:bombadil1:

*Nagy Nyári Találkozó

ui: ide is írhatjátok de a privit biztosan megkapom :wink:

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
17 éve 10 hónapja #312003 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Toma esetleg ne töpörtyű betűkkel írd oda mi az a NNT egyébként szerintem lenne csak ne essen egybe a szigettel.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 10 hónapja #311980 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben írta: (Különben hogy függ össze a polgári neved az öreg fúzfával? :o )

Te célozgatsz valamire?- kérdeztem gyanakodva. (:twisted: )

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 10 hónapja #311979 Írta: Missy

dorwinion írta: A civil névre kb. senki nem fog emlékezni, akik már korábban nem ismerték egymást. (Az enyémet ki tudja, most, ebben a pillanatban? :lol: )

Én is!!! :D :D

Mondjuk tényleg a nicket kéne ám kirakni.

Több
17 éve 10 hónapja #311978 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dorwinion írta: Az más. Te azt is tudod, hogy írják azt, hogy "Fűzfa apó". :D

Öööö... igen? Ezek szerint jól tippeltem? :D (Különben hogy függ össze a polgári neved az öreg fúzfával? :o )

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 10 hónapja #311976 Írta: dorwinion

Ben írta:

dorwinion írta: A civil névre kb. senki nem fog emlékezni, akik már korábban nem ismerték egymást. (Az enyémet ki tudja, most, ebben a pillanatban? :lol: )

Én. :P De szerintem azért jó dolog, ha kint van a polgári név is. Aki nem egyezik bele, annak nem rakjuk ki, ennyi.

Az más. Te azt is tudod, hogy írják azt, hogy "Fűzfa apó". :D

Több
17 éve 10 hónapja #311975 Írta: Ben

Én. :P De szerintem azért jó dolog, ha kint van a polgári név is. Aki nem egyezik bele, annak nem rakjuk ki, ennyi.

Több
17 éve 10 hónapja #311974 Írta: dorwinion
A civil névre kb. senki nem fog emlékezni, akik már korábban nem ismerték egymást. (Az enyémet ki tudja, most, ebben a pillanatban? :lol: )

Az emberek ha keresni fognak valakit a tablón akkor a nick-ek szerint fognak keresni, nem a belépés/regisztrálás éve szerint. Szerintem abc szerint legyenek sorba rakva és legyen utána feltüntetve a dátum.

Több
17 éve 10 hónapja #311963 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta:

Aeglos írta: Ha addig nem történne semmi, egy unalmas nyári délelőttön biztos előveszem a problémát, és megkísérlem megoldani... 8)

Rabyn és Ben is vállalkozna rá :P
akkor legyen :lol:

adatgyűjtésre akár én is... a szerkesztést a magam módján még mehg tudnám csinálni, de a színvonalas dolgokhoz gyökér vagyok :P

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #311960 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:bombadil1: Mélyen tisztelt társaság, segítséget szeretnék kérni!
Lenne igény az *NNT-re augusztus közepe felé?

A segítséget előre is köszönöm! Válaszaitoknak következménye lesz. :)
:bombadil1:

*Nagy Nyári Találkozó

ui: ide is írhatjátok de a privit biztosan megkapom :wink:

:?: :geek:
:geek: :?:

Több
17 éve 10 hónapja #311956 Írta: Tünde

Aeglos írta: Ha addig nem történne semmi, egy unalmas nyári délelőttön biztos előveszem a problémát, és megkísérlem megoldani... 8)

Rabyn és Ben is vállalkozna rá :P
akkor legyen :lol:

Több
17 éve 10 hónapja #311954 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta: nekem lenne egy kérdésem illetve kérésem

sajnos még ennyi idő után sem tudok mindenkit a névhez párosítani
nem lehetne egy tablót csinálni rólunk, hogy azok is, akik csak fórumoznak tudják a képeken ki szerepel

mintha már lett volna erről szó

1, adatgyűjtés
2, összerakás
3, tolkien.hu-s tárhelyért kuncsorgás

1,
:arrow: Kis kép az illető IRL megjelenéséről.
:arrow: Avatar kép.
:arrow: Fórumos név.
( :arrow: Civil név (bár ezzel jogi problémák lesznek asszem))

Azt, hogy ki lenne rajta, pusztán az igények eldönthetnék.
Mondjuk akik csinálják, összeszedik az összes embert aki csak MTT-s rendezvényen megfordult, valami jelentősebb nyomot hagyva maga után.
Akik fölkerültek, azoknak tenniük kell javaslatot további emberekre, akikre ők emlékeznek, mi nem, vagy kimaradtak valahogy stb...
Akár már a Kő hegyi tábortól kezdve is lehetne a képeket és a neveket gyűjtögetni, hadd tudják meg az újak is, hogy kik alapították az MTT-t :)

2, ha nem is családfaszerűen (minek) de csatlakozás idejének sorrendjében lehetne készíteni.

3, ...

Ha addig nem történne semmi, egy unalmas nyári délelőttön biztos előveszem a problémát, és megkísérlem megoldani... 8)

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
17 éve 10 hónapja #311951 Írta: Tünde
és engem is lefényképeztél :oops:
de van ami tecc :P
nagyon jó képek

gracca a 3. évhez

fq a csúcs, nemhiába életünk egyetlen szerelme :wink: :P

Több
17 éve 10 hónapja #311949 Írta: Ben

Orsie / Fraktál írta: no felkerültek a LEP-es képeim a netre, <A href="kep.tar.hu/orsie/50417586#2">itt megtekinthetők.

amúgy majdnem el is felejtettem, hogy január 5.-én már én is három éves lettem a Fórumon..

Grat a 3. évhez! :D

Ez meg jó: Posztmodern meditáció . :D :D

Több
17 éve 10 hónapja #311943 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
no felkerültek a LEP-es képeim a netre, <A href="kep.tar.hu/orsie/50417586#2">itt megtekinthetők.

amúgy majdnem el is felejtettem, hogy január 5.-én már én is három éves lettem a Fórumon..

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
17 éve 10 hónapja #311867 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hehe, az a kép, amit Ankalimon betett a LEP-es topicba szinte jó is lenne tablónak. 8)

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
17 éve 10 hónapja #311855 Írta: Ben
Ja igen, családfa az nem kell. :) (Hacsak nem szeretnénk vázolni az mtt-n belüli non-vimpár családi dolgokat, de az enyhén szólva zavaros lenne. :D )
Ha adtok anyagot, megpróbálhatom összedobni.

Több
17 éve 10 hónapja #311854 Írta: Rabyn
olyasmire csak könnyebben megoldhatóra (itt ugye nem kell családfa se meg ilyenek) szal még én is meg tudom csinálni egy honlapszerkesztővel...

Több
17 éve 10 hónapja #311834 Írta: Ben

Rabyn írta: Akiről nincsen fotónk az küld magáról és kész. Sőt hogyha nem változnának az avatarok néha akkor azt is mellé lehetne tenni. Vagy az illető profilját vagy ilyesmi. Én arra gondoltam, hogy egy adatbázisfélét lehetne csinálni azokról a forumozokról/mtt tagokról akik már megjelentek valahol, és feltenni képpel meg névvel. Az általános iskolám lapján van egy olyn, hogy "tanárink" és ha rákkatintasz egy tanár nevére kijön egy lap amin van róla egy kép és egy pici szöveg.

Magyarul olyasfélére gondolsz, mint a vimpárhonlap? :D Szerintem ahhoz kérdezzük meg Csabát. :)

Több
17 éve 10 hónapja #311832 Írta: Rabyn
:D D

Akiről nincsen fotónk az küld magáról és kész. Sőt hogyha nem változnának az avatarok néha akkor azt is mellé lehetne tenni. Vagy az illető profilját vagy ilyesmi. Én arra gondoltam, hogy egy adatbázisfélét lehetne csinálni azokról a forumozokról/mtt tagokról akik már megjelentek valahol, és feltenni képpel meg névvel. Az általános iskolám lapján van egy olyn, hogy "tanárink" és ha rákkatintasz egy tanár nevére kijön egy lap amin van róla egy kép és egy pici szöveg.

Több
17 éve 10 hónapja #311828 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta:

Ben írta: Ja, csak ha lúd, legyen kövér. Illetve friss. :) Aki nem akarja, azt felhozzuk a képtárak mélyéről... :twisted:

Aki a 2004-es velemi képeimet be meri tenni, az a Valák haragjával játszik... vagy az életével :evil2:

Pedig olyan csini voltál abban a fűszoknyában... :P

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 10 hónapja #311824 Írta: Ben

Ulmo írta: Aki a 2004-es velemi képeimet be meri tenni, az a Valák haragjával játszik... vagy az életével :evil2:

:lol: :lol: Azt hiszem, láttam valahol egyet... :D (viccelek csak :) )

Több
17 éve 10 hónapja #311816 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben írta: Ja, csak ha lúd, legyen kövér. Illetve friss. :) Aki nem akarja, azt felhozzuk a képtárak mélyéről... :twisted:

Aki a 2004-es velemi képeimet be meri tenni, az a Valák haragjával játszik... vagy az életével :evil2:

Több
17 éve 10 hónapja #311777 Írta: dorwinion
NÉPEK!

Aki jön szombaton az ELTE nyílt napra, és úgy gondolja, hogy jó lenne valaki, aki elkíséri őt a helyszínre, dobjon egy privit.

(2en már vagytok :wink: )

Több
17 éve 10 hónapja #311776 Írta: dorwinion

Ben írta:

dorwinion írta: Azok, pedig, akik ilyen-olyan okok miatt nem tudnak/tak résztvenni táborokban, egyebekben, de aktív fórumozók küldjenek képet magukról, hm...?

Vagy valaki elkap máskor, HNE, LEP, akármi. :) Nem? :look:

És aki külföldön él? Vagy nagyon vidéki? Nem kötözködöm, csak kérdezem... :oops:

Több
17 éve 10 hónapja #311775 Írta: Ben

dorwinion írta: Azok, pedig, akik ilyen-olyan okok miatt nem tudnak/tak résztvenni táborokban, egyebekben, de aktív fórumozók küldjenek képet magukról, hm...?

Vagy valaki elkap máskor, HNE, LEP, akármi. :) Nem? :look:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.433 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére