BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 10 hónapja #310672 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben Kenobi írta: Ahá. Te pedig nem szereted a narancsot? :D :D :twisted:

Honnan szeded? De 30 narancsot nem merek bevállalni. Ha megeszem, akkor a LEPre nem tudok menni- de akkor a lembasokat is túszul tartom :twisted: -, ha fóliába rakom is gyorsan meg kell enni, fólia nélkül pedig kiszárad. Pont.

Nóli: akkor nem kérsz csokisat? :twisted:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #310671 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dorwinion írta: 2. Nóli csokisat kért, olyat kap. Mert megérdemli! :lol: (A másodikat még nem beszéltük meg.)

Éééén nem is kértem, te mondtad alapból, hogy olyat kapok... :roll: még a képek topicban. És ha hozok narancshéjat, kapok még egy natúrat :D *kistelhetetlen*

Ben írta: Ahá. Te pedig nem szereted a narancsot? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_twisted.gif

vagy éppen nioncs kedved megenni csütörtökig 40 narancsot?

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #310669 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ahá. Te pedig nem szereted a narancsot? :D :D :twisted:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 10 hónapja #310668 Írta: dorwinion
A reszelt narancshéj megy a tésztába. Az alapból benne van/ volt. :twisted:

Több
17 éve 10 hónapja #310665 Írta: Ben

dorwinion írta: 4. Egyéb óhaj- sóhaj? :D

Mi lesz a narancsból? :twisted: Kandírozott narancshéjas lembas? :D (Na jó, ez már csak kötekedés. :P )

Több
17 éve 10 hónapja #310663 Írta: dorwinion
:lol:

Tegyük tisztába a gyereket!

1. A csokis verzió Ben buksijából pattant ki először, ergo korábban nem létezett. (legalábbis az én háztartásomban :D )
2. Nóli csokisat kért, olyat kap. Mert megérdemli! :lol: (A másodikat még nem beszéltük meg.)
3. A csokis nem mazsolás. Alyr, jó lesz? :wink:
4. Egyéb óhaj- sóhaj? :D

Több
17 éve 10 hónapja #310644 Írta: Nóli i linantea
Fölső csíkban futósat nem találtam, csak ILYET

Több
17 éve 10 hónapja #310642 Írta: Nóli i linantea

Ben Kenobi írta:

Nóli i linantea írta: Neeeem, hanem azért mert én kitaláltam hogy hogyan ábrázolja a kép aztat amit ő mondott hogy ábrázolt :lol:

:hein:

A lembasodat nem vitatom el, de nem tudom, felmerült előtte is, hogy legyen belőle csokis verzió? :D Vagy volt, csak elfogyott? :P

[size=9:1ikcv116]szándékolt nép és a kóbor apácák megtévesztése sikerdett :mrgreen: [/size]

Dede acsokis verzió a te ötleted volt :D

Több
17 éve 10 hónapja #310641 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Megy a www.port.hu -n a LEP-reklám, nagyon szép :up:
(a felső csíkban fut, a moziműsornál találkoztam vele)

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 10 hónapja #310629 Írta: Ben

Nóli i linantea írta: Neeeem, hanem azért mert én kitaláltam hogy hogyan ábrázolja a kép aztat amit ő mondott hogy ábrázolt :lol:

:hein:

A lembasodat nem vitatom el, de nem tudom, felmerült előtte is, hogy legyen belőle csokis verzió? :D Vagy volt, csak elfogyott? :P

Több
17 éve 10 hónapja #310628 Írta: Nóli i linantea

Ben Kenobi írta:

Nóli i linantea írta: kell hogy legyen csokis, mert igért nekem egy ajándék csokisat :dance:

Persze, de csak azért, mert megkértem, h legyen csokis lembas is. :twisted: :P :D

Neeeem, hanem azért mert én kitaláltam hogy hogyan ábrázolja a kép aztat amit ő mondott hogy ábrázolt :lol:

Több
17 éve 10 hónapja #310627 Írta: Ben

Nóli i linantea írta: kell hogy legyen csokis, mert igért nekem egy ajándék csokisat :dance:

Persze, de csak azért, mert megkértem, h legyen csokis lembas is. :twisted: :P :D

Több
17 éve 10 hónapja #310619 Írta: Nóli i linantea

Ben Kenobi írta:

dorwinion írta: Aranyos vagy, de nekem ezt legkésőbb csütörtök este haza kellene hoznom, mert pénteken egész nap lembast sütök. :P

De legyen csokis is! :D :gonosz: Meg mazsola nélküli. (mer' azt Alyr nem szereti) :D :D

kell hogy legyen csokis, mert igért nekem egy ajándék csokisat :dance:

Több
17 éve 10 hónapja #310618 Írta: Ben

dorwinion írta: Aranyos vagy, de nekem ezt legkésőbb csütörtök este haza kellene hoznom, mert pénteken egész nap lembast sütök. :P

De legyen csokis is! :D :gonosz: Meg mazsola nélküli. (mer' azt Alyr nem szereti) :D :D

Több
17 éve 10 hónapja #310616 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csütörtökön leszek ott 12-től :wink:

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
17 éve 10 hónapja #310610 Írta: dorwinion

Idhren írta:

dorwinion írta: Aki csütörtök délután/este átad nekem némi reszelt narancshéjat, az kap egy ingyen lembast a LEP-en! (Összesen kb. 30 narancsot kellene felfalnotok. :D )
:D

Én viszek szivesen, sztem 12-től ott leszek.
De nem ismerlek, szal majd nehéz lesz össefuntunk... :)
Sebaj, maj "vörö rózsa lesz a kezemben" :mrgreen:
Najó nem, talán enélkül is megoldjuk :wink:

Aranyos vagy, de nekem ezt legkésőbb csütörtök este haza kellene hoznom, mert pénteken egész nap lembast sütök. :P

Több
17 éve 10 hónapja #310605 Írta: Idhren

dorwinion írta: Aki csütörtök délután/este átad nekem némi reszelt narancshéjat, az kap egy ingyen lembast a LEP-en! (Összesen kb. 30 narancsot kellene felfalnotok. :D )

Én viszek szivesen, sztem 12-től ott leszek.
De nem ismerlek, szal majd nehéz lesz össefuntunk... :)
Sebaj, maj "vörö rózsa lesz a kezemben" :mrgreen:
Najó nem, talán enélkül is megoldjuk :wink:

Több
17 éve 10 hónapja #310601 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Pont most ettem egyet XD

Több
17 éve 10 hónapja #310587 Írta: dorwinion
Aki csütörtök délután/este átad nekem némi reszelt narancshéjat, az kap egy ingyen lembast a LEP-en! (Összesen kb. 30 narancsot kellene felfalnotok. :D )

Több
17 éve 10 hónapja #310585 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Idhren: valóban szép és megható történet.

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 10 hónapja #310576 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
: )
Ez Tényleg szép: )

Nézzetek be az mtt topicba.
A kérdés az, hogy szerintetek megpályázzuk-e idén a szigeten a részvételt.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 10 hónapja #310572 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Idhren, ez a mese nagyon szép, teljesen meghatódtam, mire a végére értem... :oops:
És Isten nyugosztalja Lázár Ervint.

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 10 hónapja #310569 Írta: Ben
Ez a plakát nagyon durva... Nem csak a tünde rúnák, de a kard is elég érdekes, főleg az az ötágú csillag - vagy én vagyok hülye, vagy tényleg nem volt ilyen szimbólum a rómaiaknál. :roll: Nagyon tudom utálni, ha hollywoodi filmesek csinálnak egy filmet, azt kikiáltják történelminek és tele van pontatlanságokkal, akkorák, mint egy ház, ld. Trója, Mennyei Királyság. :roll: Ráadásul nemrég olvastam, hogy a Róma után újabb tévéfilmsorozatotakarnak készíteni, ezúttal a harmadik keresztes hadjáratról, már előre félek. :P Meg lesz most vmi film Spártáról '300' címmel, trailer alapján az is igencsak hiteles - tele van látványeffektekkel, durva. De hát brave new world, ugyebár...

Több
17 éve 10 hónapja #310566 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
ez jóóóó :P nagyon tetszett, köszönöm

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 10 hónapja #310561 Írta: Idhren
Mese...

Lázár Ervin: December tábornok

[size=9:3sdg4gki]Jégkristálytű borosta az arcán, deres halánték, sasorr, sastekintet. Zúzmara szállt a trónterem falára, amikor December tábornok beviharzott, pára csapódott a drágakövekre, megtompult az aranylemezek fénye.
- Győzelem! - rikoltott December tábornok, szájából kivillogtak a szép, fehér, lapos fogak.
A trónszékhez lépett, teli tüdőből ráfújt - November tábornok maradványai fáradt pernyeként szétlebegtek, elenyésztek a semmibe.
December tábornok a trónra huppant - a királyi szék nagyot nyögött.
- Én vagyok a király! - ordított December tábornok.
Az alattvalók mélyen meghajoltak.
- Király vagyok - ismételte December tábornok, s az alattvalókból halkan, mint a téli szél, elősustorgott:
- Éljen a király!
A terem kárpitjai mögül fagykígyók csusszantak elő, törékeny szárnyú didergések és vaskos vacogások lebegtek a mennyezet alatt.
- És most már soha többé... senkinek! - mondta December tábornok. - Ez a trón már örökre az enyém. Hahotázott. Égdörgés decemberben? De furcsa!
A hang végighömpölygött a tájon, forgolódott a völgyekben, felágaskodott a hegycsúcsokon - aztán magába szívta a palaszürke ég.
De akkor egy icike-picike ,,jaj'', sóhajnyi se, csak akkorka, mint egy tűszúrás, és újra, újra.
- Támadnak! - kiáltott rémülten az Első Ezredes. - Már elesett öt másodperc-katonám.
December tábornok felbődült a trónon, jégcsap-szakálla nőtt.
- Egyetlen katonámat sem adom! Egyetlen másodpercemet sem! Minden erővel védekezni!
Az ablakhoz ugrott, végigtekintett glédába állított hadseregén.
- Nem adjuk meg magunkat!
- Hurrá! - zúgta a sereg, felemelt kézzel vivátoztak a másodperchadosztályok, a percezredek, az óraszázadok és a napszakaszok. - Hurrá!
A nagy zaj elnyelte a haldokló másodperc-katonák kiáltásait.
December tábornok szeme végigpásztázta katonái fegyverzetét: a fagypipákat, zúzmaravetőket, hóvihartankokat, fényelhárítókat, jégpáncélosokat és széllökőket.
- Nem győzhetnek le - mormolta elégedetten.
Ekkor egy hangos jajkiáltás, a hadsereg elnémul, és végig a suttogás:
- Elesett az első nap! Ott elöl már bomlanak a sorok, hallatszik a fegyverek csettegése, süvítése, pattogása, rianások pendülnek.
- Elveszünk! - siránkozik az Első Ezredes; már csont és bőr, félelem piroslik a szemében; menekülne, de December tábornok vállon ragadja, az első sorba löki.
- Harcolj, kutya, még nincs veszve semmi!
S az Első Ezredes ott, a sor elején, puff, elzuhan. Egy hét már hősi halott.
- Tovább! - rikkant December tábornok, és csatasorba állnak a Második Ezredes katonái. Mintha most csitulna a harci zaj, csak kis jajok, csak aprócska jajdulások.
- Ki törődik velük? Kicsoda?! - üvölti December tábornok. - Csak hulljatok, másodpercek, adjátok értem véretek! Csak én maradjak meg! Ti se érdekeltek! - vicsorogja az ezredeseknek.
És ott kint újra feldübörög a csata. Piff-paff, esnek el a napok, a hős csütörtökök, vakmerő szerdák és lánglelkű péntekek.
Reszket December tábornok, üvölt December tábornok, tombol December tábornok. Az utakat hó fújja be, elakadnak a vonatok, nyögnek a háztetők a fehér súly alatt.
- Nem adom meg magam! - vicsorog December tábornok rongyos csizmában, széthasadt mentében. Jég a bordája, jég a térde, jég a szíve. Jégtábornok.
Rozog a jég, csukladozik. Már csak egy napja van, egyetlenegy. De mi ez? Az emberek táncolnak, jókedvűen járják az utcákat, fújják a trombitát.
- Mi ez? - kérdezi December tábornok, trónusára rogyva; már jártányi ereje sincsen.
- Téged búcsúztatnak - mondják az utolsó órák -, és Január tábornokot köszöntik. Ő lesz az új király.
- Nem lehet - liheg December tábornok -, ez az én trónusom! - Markolná a karfát, de az erő már elcsorgott ujjaiból, csak ordítani tud még egy utolsót, ezt is szánalmasan, egyre halkulóan.
- Én December... cember... ember...
- Látod - súgja neki az utolsó perc -, ha ajándékba adtad volna a napokat, órákat, másodperceket... Ha szép hókristályokkal, vastag hóbundával, szánkózó gyerekekkel...

És meghal.

Hallottad, Január? [/size]

Bocs az OFFér, de ez engem nagyon megfogott...
Remélem nektek is adott vmit, ha még nem ismertétek volna. :)

Több
17 éve 10 hónapja #310546 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ethuil írta: A petárdában mi a szórakoztató? Soha nem értettem, hogy mire jó, ha durrangatnak? Ilyen háborús fíling akar lenni? :?

A tüzijáték az nem rossz :)

én se de akiket eddig láttam azok mind annak találták :)

plakát: hát... a szó szoros értelmében véve: FURCSA...

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 10 hónapja #310545 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Elsőre nekem se tűnt fel.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 10 hónapja #310542 Írta: Nóli i linantea
És miért van az, hogy a jobb oldalon tükrözve vannak a betűk? 8O

Több
17 éve 10 hónapja #310534 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
ne feledjétek... az emberek nagy részének gőze sincs róla, mit lát

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 10 hónapja #310532 Írta: dorwinion
Nemcsak kicsinyes, hanem olcsó és hatásvadász trükk. Az ilyesmi nagyon taszít. :evil:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.424 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére