BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 8 hónapja #287820 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Estel Adániel írta: Hümm... nekem szombaton volt 4. :)
[size=9:oaw95d0i]Megj.: még a régi fórumon. ;) [/size]
Tulajdonképpen őszintén szólva fel se tűnt... :D

Gratula, Bátyus, hogy még mindig bírod :D ;) Akkor eszerint én is 4 éves lettem :D hasonló időben regisztráltunk... ha jól emléxem, én kb. 1 héttel korábban v. később.... :)

Amúgymeg, itt szólok mindenkinek, hogy minden valószínűség szerint nem megyek táborba.... Mert terveink szerint július 11-18 közt nem leszek Mo-n, és utólag meg nem a legjobb csatlakozni a táborozókhoz....

Ígyhát fájó szívvel, de ez lesz az első táborom, amit kihagyok.... :cry:

De ti aztán érezzétek magatokat jól és öregbítsétek az MTT hírnevét majdan nyáron ottan ;)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 8 hónapja #287800 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alison West írta: Küldöm mindjárt. :)

Köszönömköszönömköszönöm!

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 8 hónapja #287796 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
köcc:)
amugy a szabóervinben is 4 példány van összesen.... imádom amikor olyan könyvet adnak tételnek ami megszerezhetetlen.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 8 hónapja #287795 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: fogalmam sincsen micsoda asszem ilyen esszé cucc. csak azt tudom, hogy ez a címe.

Ha jól tudom ez egy verses kötet, bár tévedhetek is persze. :? :D A linken nézz szét amit írtam (bár már biztos megtetted :) ), ott vannak fent digitalizált könyvek, meg bibliográfiák.

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
18 éve 8 hónapja #287793 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli írta:

Hobo, vagy Kaláka-féle verzió kell?

Mindkettő... :oops:

Küldöm mindjárt. :)

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
18 éve 8 hónapja #287792 Írta: Nóli i linantea

Hobo, vagy Kaláka-féle verzió kell?

Mindkettő... :oops:

Több
18 éve 8 hónapja #287786 Írta: Alison West

Nóli írta: Akinek megvan József Attila Tudod h nincs bocsánat c verse megzenésítve MP3ban, az kérlek küldje el nekem emilben!

Hobo, vagy Kaláka-féle verzió kell? :)

Több
18 éve 8 hónapja #287783 Írta: Nóli i linantea
Akinek megvan József Attila Tudod h nincs bocsánat c verse megzenésítve MP3ban, az kérlek küldje el nekem emilben!

Több
18 éve 8 hónapja #287782 Írta: Rabyn
fogalmam sincsen micsoda asszem ilyen esszé cucc. csak azt tudom, hogy ez a címe.

Több
18 éve 8 hónapja #287778 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: KÖNYÖRGÖM HA BÁRKINEK MEGVAN NEMES NAGY ÁGNES NAPFORDULÓ C. KÖTETE AZ SIKÍTSON NAGYON FONTOS!!!!

Amennyiben ez egy verses kötet akkor nekem megvan gépen. :?
Link
Innen töltöttem. Nem tudom, hogy jó-e én annyira nem néztem át csak Panniiinak is kellet egy vers.

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
18 éve 8 hónapja #287777 Írta: Rabyn
KÖNYÖRGÖM HA BÁRKINEK MEGVAN NEMES NAGY ÁGNES NAPFORDULÓ C. KÖTETE AZ SIKÍTSON NAGYON FONTOS!!!!

Több
18 éve 8 hónapja #287774 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hümm... nekem szombaton volt 4. :)
[size=9:3shv8m4j]Megj.: még a régi fórumon. ;) [/size]
Tulajdonképpen őszintén szólva fel se tűnt... :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
18 éve 8 hónapja #287727 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gratula! :) )) :hello:

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
18 éve 8 hónapja #287726 Írta: Alison West

Artemisz (Erenya) írta: :o
Ma van 3 éve, hogy regisztráltam a Fórumon!!!!!! :dance: :bounce:

Még sokszor ennyit! :) :cheers:

Több
18 éve 8 hónapja #287725 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:o
Ma van 3 éve, hogy regisztráltam a Fórumon!!!!!! :dance: :bounce:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 8 hónapja #287696 Írta: Gwendir
Gwendir válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Emberek, tündék, lidércek, törpök figyeljetek!!!

Vadonat új, kíválló állapotan eladnám a bolti ár
77%-ért (2200Ft) a Szilmarilok díszkiadását. A könyvet Ted Nasmith illusztrálta. Én már egyszer megvettem, de most megkaptam ajándékba is, úgyhogy van egy fölösleges könyvem.

Akit érdekel az itt a fórumon megtalál, vagy elérhet az e-mail címemen : gwendir@freemail.hu :D

Több
18 éve 8 hónapja #287694 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Mást is dobál az msn???

Csak úgy pofoz...ha netán meg rendbe jön akkor elmegy a netem... :?

Több
18 éve 8 hónapja #287619 Írta: Rabyn
Mást is dobál az msn???

Több
18 éve 8 hónapja #287609 Írta: Rabyn

Phaedra/Namarie írta:

Melyanna írta:

Phaedra/Namarie írta: Halálosan ki vagyok merülve. No comment.

Jól sejtem, hogy erről a pénteken már fegyelmezhetetlen tanulóifjúság tehet...? :P

Néha már kedden is az.. azt, hogy kedden nehezen viselik a két magyarórát, megértem. De egy tudásszomjas, munkamániás noldának az, hogy valaki nem akar dolgozni, akinek dolgozni a kéne, nos hát az izéé.....
Érdekes módon pénteken már csend van. Mikor lesz valami jó focimeccs? akkor azt nézik, és másnap nem is kell fegyelmezni, csak mondani, hogy írunk..
meg sajnos van más is, ami nem a gyerekkel függ össze.

Én már héftőn nem bírom a magyarórákat, de csak mert szar magyartanárom van. Próbáld valahogy életben tartani a figyelmüket apró játékokkal, és akkor hátha nem lesznek olyan elviselhetetlenek. A biosztanáromnak ez a módszer bevált a mi végzős osztályunknál.

Több
18 éve 8 hónapja #287605 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Most találtam meg egy régi-régi tankönyvemet, amiből még én is tanultam, és hasonlóképpen éreztem...
kep.tar.hu/papaiolorin/50037589/20360622#2

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 8 hónapja #287587 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Melyanna írta:

Jól sejtem, hogy erről a pénteken már fegyelmezhetetlen tanulóifjúság tehet...? :P

Néha már kedden is az.. azt, hogy kedden nehezen viselik a két magyarórát, megértem. De egy tudásszomjas, munkamániás noldának az, hogy valaki nem akar dolgozni, akinek dolgozni a kéne, nos hát az izéé.....
Érdekes módon pénteken már csend van. Mikor lesz valami jó focimeccs? akkor azt nézik, és másnap nem is kell fegyelmezni, csak mondani, hogy írunk..
meg sajnos van más is, ami nem a gyerekkel függ össze.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 8 hónapja #287561 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alison West írta: "Magyar idő szerint hajnali két óra körül New Yorkban meghalt Halász Péter. A világhírű rendező egy hónappal ezelőtt rendezte meg saját ravatalozását, miután megtudta, hogy májrákja van."

index.hu/kultur/klassz/halasz0310

Hát igen, ezt már kitárgyaltuk a gondolatokban.

Isten nyugosztalja :(

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 8 hónapja #287558 Írta: Alison West
"Magyar idő szerint hajnali két óra körül New Yorkban meghalt Halász Péter. A világhírű rendező egy hónappal ezelőtt rendezte meg saját ravatalozását, miután megtudta, hogy májrákja van."

index.hu/kultur/klassz/halasz0310

Több
18 éve 8 hónapja #287553 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
18 éve 8 hónapja #287550 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alison West írta:

Rabyn írta: www.pokerhirek.com/valasztas/valasztas_elemei/image067.jpg
itt a párja:)
télleg ugye ez nem jelent politázlást?

Má' miért lenne? Ez gyűrűkuratopikos humorcsere. Senki nem politizál. :quasi:

Ezt meg én vagodstam össze, csak nem volt még időm igényesen kidolgozni :(
www.kepfeltoltes.hu/060310/gimli_orkok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Több
18 éve 8 hónapja #287545 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Halálosan ki vagyok merülve. No comment.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 8 hónapja #287512 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kedves világjáró vándorok!

Ha utatokon elfáradtatok, a csontjaitokba is beköltözött a tél hidege, térjetek be a Tolkien Fogadóba! A kietlen, szürke tájon közel s távol nem találsz más helyet, ahol felmelegedhetsz. Forró, erőt adó italok vidítanak fel és kedves régi társaid itt várnak rád.

A Fogadó hetedkor 2006. március havának 18-adik napján nyitja meg kapuit, mert erre a napra nagy népvándorlást ígérnek jósaink. A nap delelőjén túl, 13.30-tól térhetsz be hozzánk, és 17.00-ig tartunk nyitva első alkalommal. Éjjeli szálláshelyeink még nem készültek el, de rendeltünk hobbit-méretű ágyakat is.

Fogadóhoz híven, étel és ital (bizonyos keretek közt) korlátlanul áll rendelkezésedre, melyért - és a kiegészítő szolgáltatásokért cserébe - mindenkitől azonos mennyiségű arany kicsengetését kérjük belépéskor. Az esetleges elalvás megelőzésére a délután folyamán társasjátékok állnak rendelkezésedre.

Ha szeretnéd megismerni az asszonyok munkái közül a házak belső díszítésének fortélyait, Olosta segít neked ebben, ellát jótanácsokkal és alapanyagot is biztosít.

Ha a vándorutaidon látott különös dolgokról szeretnél többet megtudni, és szívesen osztanád meg tapasztalataidat másokkal, megteheted a Középföldéről szóló nagyobb beszélgetésben.

Másféle gondolataidat is megoszthatod nagyobb csoporttal, a GoMuncs csapata már készül.

Akinek kedve támad, részt vehet egy közös túrán, mely a Gondori tüzeket begyújtja (azaz a Békejel fáklyás rendezvénye, melyről többet tudhattok meg Kriszanától). Ezzel aznapra bezárja kapuit a Tolkien Fogadó.

Szeretettel várjuk mindazokat, akik már ismerik a törzsvendégeket, és ha még nem találkoztál mindenkivel, itt a remek alkalom, hogy megtedd! Várunk minden messziről érkezőt is, s ha a helyi káoszban nem igazodtok ki, vezetőt rendelünk érkezésetek helyszínére.

A Tolkien Fogadót megtalálod Budapesten, a Nagykörút és a nagy sugárút kereszteződésénél, az Oktogonnál. A pontos cím: Eötvös utca 24. , ahová az Oktogontól a Hősök tere magas oszlopának irányába elindulva az Andrássy úton, az első utcába kanyarodj balra, ez az Eötvös utca.

Meglepetéssel is készülünk!

Üdvözöl Téged a Fogadó csapata

Több
18 éve 8 hónapja #287479 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alison West írta: Legolas és a választás. :lol:

www.pokerhirek.com/valasztas/new3_elemei/image002.jpg

:lol: :lol: nekem teccik :D

Több
18 éve 8 hónapja #287478 Írta: Alison West

Rabyn írta: www.pokerhirek.com/valasztas/valasztas_elemei/image067.jpg

Má' miért lenne? Ez gyűrűkuratopikos humorcsere. Senki nem politizál. :quasi:

Több
18 éve 8 hónapja #287473 Írta: Rabyn
www.pokerhirek.com/valasztas/val ... age067.jpg

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.539 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére