BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 8 hónapja #287164 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alison West írta: Vegyél olyan hatalmas, színes óriás papagájt, az tündéri aranyos 8) (Megszólalt az állatszakértő... :mrgreen: :P )

vennék én, de nincs pénzem akkora kalitkára, sem az eltartására ;P apró csipogó lesz szerintem mindenképp.

Alcar: nem is járok emtétések közé :P de varjú az van a társasház udvarán is, itt vinnyognak telente morzsáért.

"Well, I'm back."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 8 hónapja #287163 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alison West írta: Nagyon jó hülyemacskás videó :mrgreen:

www.metacafe.com/watch/81866/funny_cats_2/

:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: Kösz Alison!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 8 hónapja #287159 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagyon jó hülyemacskás videó :mrgreen:

www.metacafe.com/watch/81866/funny_cats_2/

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
18 éve 8 hónapja #287135 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alcarcalimo írta: Vegyél varjút. Jól mutat a rocker mtt-sek között, :P PP

Elnézést: hollót. A metál arisztokratikus műfaj :D

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
18 éve 8 hónapja #287120 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hó ide vagy oda, úgy tűnik mégis itt a tavasz...
kep.tar.hu/papaiolorin/50037589/20262898#2

:up:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 8 hónapja #287105 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Köszi bratyó:) tudtam, hogy rád számíthatok:)
most megyek csicsika...pusszancs mindenkinek...
és reméljük együtt, hogy jövő 7en már jobb idő lesz:)

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
18 éve 8 hónapja #287100 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
cafrang, caplat, cakkos, cakkoz, cakkpakk, cammog, "cakazértisz!" (ja, ez Gollum volt)...
Ennyi elég? nem nagyon van több:)))

Több
18 éve 8 hónapja #287099 Írta: Beleg
Beleg válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Engem nagyon nyomaszt már ez az időjárás... Lenne már tavasz, akkor talán feltöltődnék energiával és sikeresebb lenne a "készülés az érettségire" project. :P

"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits

Több
18 éve 8 hónapja #287097 Írta: mogy
oops, első kérdés tárgytalan, a cakó jelentése gólya. de a másikra várok variációkat:)))

Több
18 éve 8 hónapja #287096 Írta: mogy
halee...igen még élek, lenne egy kérdésem. Létezik e olyan szó, hogy cakó, és ha igen, mit jelent? és tud e valaki olyan magyar szavakat gyűjteni, ami úgy kezdődik, hogy ca
(mindegy milyen hosszú)
ami már volt:
cafka, cafat, cammog, canga (ez variáció a biciklire)
várom a válaszokat:)köszi

Több
18 éve 8 hónapja #287094 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alison West írta:

Snuffles írta:

Alison West írta: Milyen madarat? :)

először pintyre gondoltam, de szegényekhez nem lehet hozzáérni, mert összetörnek és nálunk a lakásban macska is van (akinek a fotóját az állatos topikban megcsodálta tavaly a nép) és ha feldöntené netalántán a kalitkát, akkor azt csak egy szívósabb alkatú csipogásláda bírná ki, mondjuk egy papagáj. persze örülni ő sem örülne... :) de nyilván távoltartanám azt a nagy lomha dögöt a madártól.

Vegyél olyan hatalmas, színes óriás papagájt, az tündéri aranyos 8) (Megszólalt az állatszakértő... :mrgreen: :P )

Azzal nemigen tud mit kezdeni a macska :lol: meg meg lehet tanítani beszélni :lol:

Merielle i evellon

Több
18 éve 8 hónapja #287093 Írta: Alcarcalimo
Vegyél varjút. Jól mutat a rocker mtt-sek között, :P PP

Több
18 éve 8 hónapja #287083 Írta: Alison West

Snuffles írta:

először pintyre gondoltam, de szegényekhez nem lehet hozzáérni, mert összetörnek és nálunk a lakásban macska is van (akinek a fotóját az állatos topikban megcsodálta tavaly a nép) és ha feldöntené netalántán a kalitkát, akkor azt csak egy szívósabb alkatú csipogásláda bírná ki, mondjuk egy papagáj. persze örülni ő sem örülne... :) de nyilván távoltartanám azt a nagy lomha dögöt a madártól.

Vegyél olyan hatalmas, színes óriás papagájt, az tündéri aranyos 8) (Megszólalt az állatszakértő... :mrgreen: :P )

Több
18 éve 8 hónapja #287067 Írta: Snufi

"Well, I'm back."

Több
18 éve 8 hónapja #287061 Írta: Alison West

Snuffles írta: és én ebben a tegnapi marhanagy zimankóban és latyakos trutymóban el is tévedtem budafokon! :P de vettem egy madárkalitkát, amiben madárkát fogok tartani :) nem azért mert jobb neki ketrecben, hanem mert lehet hogy más rosszabbul bánna vele. namindegy, ez nem tartozik a latyakhoz.

Milyen madarat? :)

Több
18 éve 8 hónapja #287052 Írta: Snufi
és én ebben a tegnapi marhanagy zimankóban és latyakos trutymóban el is tévedtem budafokon! :P de vettem egy madárkalitkát, amiben madárkát fogok tartani :) nem azért mert jobb neki ketrecben, hanem mert lehet hogy más rosszabbul bánna vele. namindegy, ez nem tartozik a latyakhoz.

"Well, I'm back."

Több
18 éve 8 hónapja #287029 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mi az hogy hülyeség???? :evil:

HURRÁÁÁÁÁÁÁ!!! Legpippinebb Rabynunk épen-egészségesen ott lehet velünk a Táborban!!!! :bounce:

[size=9:1hkmrf48]Mi pedig majd, összekapargatván tábortól izomlázas tagjainkat, zarándokutat fogunk járni bicebóca-tehozzád a kórházba Tábor után!!![/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 8 hónapja #287028 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Najo ez egy kicsit most hülyén fogja kivenni magát de meg kell oszatnom az örömömet mindenkivel:)

MEHETEK TÁBORBA!!!!!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 8 hónapja #287022 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzy_mama/Tünde írta: Rabyn: tavaly is esett húsvétkor. És bár Ti nem nagyon emlékezhettek rá, de mikor Remzy pocaklakó volt :D (1987) -20 fok körül volt még ilyenkor és 1 méteres hó volt februárban.

Én emlékszem rá :D
(mivel vén vagyok és ősöreg) hasig érő hóban mentem kenyérért a boltba, és teljesen elvoltunk zárva a világtól... :D

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 8 hónapja #287016 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jó volt az Oscar, végignéztem. Végre nem húzták a sok felesleges mellébeszélésel órákig, bár így is elég hosszú volt. Azért csalódtam egy-két díjban. :(

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 8 hónapja #287015 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hajrá emberek Oscart nézni :lol:

Szia Remzy_mama!

Több
18 éve 8 hónapja #287009 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ecthelion írta:

Panniii írta:

Ryana írta: A déli féltekén csak csúnya szürke felhőből vmi vizes nyavalya esik. És jó hallani h ott van hó, mert így van esély rá, h ez is azzá alakul és akkor tudok menni este korizni. :)

Pécstől nem egész 10 kilométerre falun már hó az a vizes nyavalya szóval esély az van rá :wink:

És már Pécsen is az. :D :?

Aha. :) 3 óra korizás után olyan hóemberek voltunk mint a csuda. :)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
18 éve 8 hónapja #287008 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én is emlékszem.

Akkor még halvány buja gondolat sem voltam.

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
18 éve 8 hónapja #287005 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzy_mama/Tünde írta: Rabyn: tavaly is esett húsvétkor. És bár Ti nem nagyon emlékezhettek rá, de mikor Remzy pocaklakó volt :D (1987) -20 fok körül volt még ilyenkor és 1 méteres hó volt februárban. Nem jártak a buszok itt Budapesten januárban. Sztem az volt az évszázad legkeményebb tele.

Emlékszem. A suliban úgy kellett utat vágni magunknak, pedig csak 5 percre van gyalog.
Tanitás is alig volt mert az osztályok havat lapátoltak, hogy a kajáskocsi be tudjom jönni :P

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
18 éve 8 hónapja #287004 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Erre én is emlékszem. Épp meglehetősen rosszul álltam matekból és ott idegeskedtem, hogy be kéne érni, mert aznap volt egy témazáró, amit meg kellett volna írnom :D A buszok ugyan nem jártak, de végül is valahogy beértem...

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
18 éve 8 hónapja #286999 Írta: Alcarcalimo

Remzy_mama/Tünde írta: Rabyn: tavaly is esett húsvétkor. És bár Ti nem nagyon emlékezhettek rá, de mikor Remzy pocaklakó volt :D (1987) -20 fok körül volt még ilyenkor és 1 méteres hó volt februárban. Nem jártak a buszok itt Budapesten januárban. Sztem az volt az évszázad legkeményebb tele.

Etuil: szia, rég láttunk. :P

Erre emlékszem... úgy ástuk ki az iskolát a hóból, :P PP Brutál tél volt, az már szentigaz... januárban leesett a hó, azt itt marad vagy március közepéig...

Több
18 éve 8 hónapja #286995 Írta: Woland
Woland válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ho' ??????????? 8O
itt Kolozsvaron este havazik, nappal elolvad, de legalabb 20 centis minden reggel
amugy 2 napja esik, ez a havazos a het kozepen volt :cry:

Több
18 éve 8 hónapja #286993 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
hó-zik-zik

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
18 éve 8 hónapja #286988 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Panniii írta:

Ryana írta: A déli féltekén csak csúnya szürke felhőből vmi vizes nyavalya esik. És jó hallani h ott van hó, mert így van esély rá, h ez is azzá alakul és akkor tudok menni este korizni. :)

Pécstől nem egész 10 kilométerre falun már hó az a vizes nyavalya szóval esély az van rá :wink:

És már Pécsen is az. :D :?

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
18 éve 8 hónapja #286987 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.532 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére