BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 4 hete #275541 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alison West írta:

Alyr Arkhon írta: PiciRigó:
Most már nem esztek csirkét a madárinfluenza miatt???
Dehát a sütés kiöli belőle a vírust...

Hádde azért a sült vírus sem túl bizalomgerjesztő... :? Meg így sem 100%, hogy nem kapsz el valamit...

Sohasem 100% hogy nem kapsz el valamit.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 4 hete #275533 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Háát.. ez az evés téma nekem alapból kényes, ugyanis általában "nagy bulit" tartanak itthon, ha napi 1szalámiszsömlét (kedvenc eledelem) megeszek. Nah eddig a csirkemellsonkát imádtam és azt megettem(a zömléckémben). A disznó, meg marha meg ienekért nem rajongok, meg nem eszem meg, szal most mi a csodát egyek?! :cry: Ez azért van, mert anyum kitalálta, hogy csirke, szárnyas mostmár kilőve, sőt! Már fenyeget az oltással is, amit már előre tok, hogy úgyse lesz belőle semmi :P

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 4 hete #275528 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alison West írta:

kriszana írta: Hahó,

eddig 17 ember van a Samhainra
ki akar még jönni?

Holnapig, azaz október 28-án délelőtt 10.00-ig jelentkezzen előzetesen a kriszana@tolkien.hu címen az, aki részt szeretne venni a rendezvényen.

különben elmarad..

Nem kevés ennyi idő..? :( Ha valaki csak hétvégén jut nethez pl...

Hát, igen. Már az is későnek bizonyult, hogy én ma délután jutottam nethez. Azért írtam a megadott címre, remélem még nem késtem le.

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
19 éve 1 hónapja #275441 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

kriszana írta: Hahó,

ki akar még jönni?

Holnapig, azaz október 28-án délelőtt 10.00-ig jelentkezzen előzetesen a kriszana@tolkien.hu címen az, aki részt szeretne venni a rendezvényen.

különben elmarad..

Nem kevés ennyi idő..? :( Ha valaki csak hétvégén jut nethez pl...

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
19 éve 1 hónapja - 19 éve 1 hónapja #275440 Írta: Alison West

Hádde azért a sült vírus sem túl bizalomgerjesztő... :? Meg így sem 100%, hogy nem kapsz el valamit...

Több
19 éve 1 hónapja #275436 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hahó,

ki akar még jönni?

különben elmarad..

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
19 éve 1 hónapja #275434 Írta: Alyr Arkhon
PiciRigó:

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 1 hónapja #275417 Írta: Alison West

PiciRigó írta: Ohh.. párizsiról jut eszembe. Ilyen is csak nálunk lehet!! A dögök párizsit kapnak, én meg egyek amit találok az üresen kongó hűtőben.. Yeah!! :? //Elharapódzott nálunk az a tipusú gondolkodás, hogy a dögök mindennél előbbrevalóak, szal madárinflu előtt egy sültcsirke nekem, egy sültcsirke a kutyusoknak.. Éljen a gondoskodás!! :D //

Nem ez a durva, hanem amit múltkor mondtak a híradóban, hogy a virsliben meg a nemtommiben hússzeméttel pótolják a hiányzó dolgokat. Mi meg együk azt. Meg a gyerekek, meg öregek, aztán azt se tudjuk, hogy mitől vagyunk betegek... Meg mitől alakul ki a csirke-nátha...

Több
19 éve 1 hónapja #275413 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta: Etetés: sok- sok nyers gyümölcs és zöldség, tojás, joghurt, vajaskenyér, párizsi

Sztem ezt ne írd bele :wink: Valahogy mindenki megijed, ha ezt meglátja mint etetés.
Ohh.. párizsiról jut eszembe. Ilyen is csak nálunk lehet!! A dögök párizsit kapnak, én meg egyek amit találok az üresen kongó hűtőben.. Yeah!! :? //Elharapódzott nálunk az a tipusú gondolkodás, hogy a dögök mindennél előbbrevalóak, szal madárinflu előtt egy sültcsirke nekem, egy sültcsirke a kutyusoknak.. Éljen a gondoskodás!! :D //

Ha már adás-vétel:
Lenne pár 140kg-s szomszéd, egy hisztibajnok-közveszélyes nővér //aisa//, meg egy enmagam is. Természetesen ingyen adom!! Bárminemű juttatás fejében úgyse kéne senkinek, bár valszeg így se.. :P

Több
19 éve 1 hónapja #275412 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Fio írta: Én nem adok semmit. Nekem minden így jó, ahogy van. Ha kicserélném normális emberekre a körülöttem levőket, akkor tök unalmas életem lenne. :)

Az én családomra, szomszédságomra mindent lehet mondani csak azt nem hogy normálisak; nem kellenek? :nagykerekszemekkelkérdőnnézéskönyörög:

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!

Több
19 éve 1 hónapja #275407 Írta: Alison West

Fio írta: Én nem adok semmit. Nekem minden így jó, ahogy van. Ha kicserélném normális emberekre a körülöttem levőket, akkor tök unalmas életem lenne. :)

Na ez az Én emberem, ilyesmit akartam írni :lol:

Több
19 éve 1 hónapja #275380 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Toma gazda írta: átmentünk vaterába? :lol:

Eladó a menyasszony!

No az nem ;)

Én csak a középkori pénzkupacomra várok, de úgy tűnik, nevezett senkinek sem kell :P :P 8)

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
19 éve 1 hónapja #275373 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Állandóan migrénes fejemet elcserélném egy újra. És ha lehet szebb is legyen - ráfizetéssel :lol: :P

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
19 éve 1 hónapja #275368 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én nem adok semmit. Nekem minden így jó, ahogy van. Ha kicserélném normális emberekre a körülöttem levőket, akkor tök unalmas életem lenne. :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
19 éve 1 hónapja #275360 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
átmentünk vaterába? :lol:

Eladó a menyasszony!

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 1 hónapja #275359 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

icke írta: Üdvözletem!

Estel, bmeg... :roll: Már bocsánat... :x
Adásvevés: húgomat kisebb összegért, öcsémet ingyen vihetitek... Macskáink meg tavasszal lesznek, szintén ingyen. (Mert anyám idén is későn adta be a fogamzásgátlót, és jövőre se fog átcsapni jósnőbe, hogy tudja, mikor kezdenek tüzelni a nőstényeink.)

icke

van foga,mzásgátló injekció is cicáknak. Amúgy saccperkábé januárban fognak először tüzelni.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 1 hónapja #275324 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Igen, tudom. :oops: Bocsiii. :crap:
[size=9:361686me]Csak abban merek reménykedni, hogy ezt sem veszitek komolyabban, mint az összes többit... :look:[/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 1 hónapja #275323 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdvözletem!

Estel, bmeg... :roll: Már bocsánat... :x
Adásvevés: húgomat kisebb összegért, öcsémet ingyen vihetitek... Macskáink meg tavasszal lesznek, szintén ingyen. (Mert anyám idén is későn adta be a fogamzásgátlót, és jövőre se fog átcsapni jósnőbe, hogy tudja, mikor kezdenek tüzelni a nőstényeink.)

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
19 éve 1 hónapja #275322 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ejnye, mekkora ziccer.... :roll: de inkább nem szeretnék most finn énekesnőket szóba hozni, úgyhogy maradjunk abban, hogy nem adok el és nem is veszek senkit... ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 1 hónapja #275310 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Eladó egy darab MTT! }:) hehhe...übereljetek!!! Kispályás póréhagymák! :P ''''

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
19 éve 1 hónapja #275306 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Panniii írta: Tök jó :P :P :P :P

Ez a 100. hozzászólásom

:D Gratula! :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
És már csak még egy nulla kell utánna! :lol:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 1 hónapja #275299 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tök jó :P :P :P :P

Ez a 100. hozzászólásom

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/

Több
19 éve 1 hónapja #275298 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzy_mama/Eldawen írta:
Mi történik itt :?: :!: Senkinek nem kell a családja, gondolatok topik meg pont családot alapít. Vicces :P

dehogynem kellenek csak néha jólesik egy kis változatosság, hogy utána még jobban örüljünk nekik.

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/

Több
19 éve 1 hónapja #275297 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Próbáld meg rokonosztogatással, és ha megveszik, küldj egy macsekot is... :wink: :D

Több
19 éve 1 hónapja #275296 Írta: Alyr Arkhon

Remzy_mama/Eldawen írta:

Alyr Arkhon írta:

Remzy_mama/Eldawen írta: Alyr: Miért betonszín, ami foltos?

Mert szürke alapon véletlenszínűen foltos a feketétől a rozsdáig, pont mint a beton a kavicsokkal benne.

Milyen igazad van :hello:

Mi történik itt :?: :!: Senkinek nem kell a családja, gondolatok topik meg pont családot alapít. Vicces :P

Én csupán felesleges cicáimat osztanám szét, de hiába...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 1 hónapja #275284 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta:

Mert szürke alapon véletlenszínűen foltos a feketétől a rozsdáig, pont mint a beton a kavicsokkal benne.

Milyen igazad van :hello:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
19 éve 1 hónapja #275272 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tehát szomszéd:

Darabszám: 25
Életkor: 0-60
Etetés: csak nyitva kell hagyni a frigót
Funkciók: fest, énekel, zenét hallgat, pincérkedik, nyugdíjaskodik, elmeháborodott, stb.
Szállítás: légiposta :twisted:
Ár : akár ingyen is

Több
19 éve 1 hónapja #275269 Írta: Alyr Arkhon

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 1 hónapja - 19 éve 1 hónapja #275268 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Magamat is lehet kínálni?

Darabszám: 1, de néha hatnak tűnik
Megnevezés: göndör, vörösesszőke hajú, hatdioptriás szemüvegű félboszorka, aki időnként elég fiús kinézetű filozófiai érdeklődésű egyén
Életkor: 27 és fél év
Foglalkozás: most épp keres, amúgy hivatásos kekeckedő
Etetés: sok- sok nyers gyümölcs és zöldség, tojás, joghurt, vajaskenyér, párizsi
Kinézet: lásd fentebb
Funkciók:
-hivatásos kíváncsiskodó, vitakeltő-és folytató, gondoskodásával időnként a másik agyára menő szomorúságoszlató,
- ha néha akarsz azon csodálkozni, hogy a szőke nők mennyirre hülyék is tudnak lenni, kiváló vizsgálati alany
-ha egy ember ambivalenciáin akarsz elcsodálkozni, úgyszint (képes verselemzés közben a környék egyetlen kutyagumijába lépni)

Szállítás
- vonaton, buszon, de saját lábon veszélyes távokat kíván megtenni, és azt akarja, hogy Te menj vele

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 1 hónapja #275264 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na jó, szomszédot is ér, ugye? :D

Szomszéd
jellemzők:
darabszám: 1 (de ez bőven elég szvsz :D )
életkor: passz, sztem olyan 60 körül
etetés: húsok (bárány, disznó, sztem minden :P ) a kertben sütve grillen
funkció: ha valaki szeret Lagzi Lajcsit, meg efféle zenéket hallgatni, annak melegen ajánlom (mi ugyanis már megőrülünk tőle lassan), ez a funkció főleg nyáron, vagy hétvégenként lép életbe, de akkor kitart egész napig, és egybekötődik a kertben való sütéssel is; fűtést alig fogyaszt, takarékos
hátrány: nem szereti a metálzenét (sőt, a felesége rosszul lesz tőle)
szállítás: akár szűkebb családi körrel együtt, szomszédok bosszantására tökéletes; bármikor elvihető (most már vsz alszik, szal)
ár: megegyezés szerint, de akár ingyér odaadom :D

asszem nincs más :lol:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.463 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére