BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 7 hónapja #247262 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Estel Adániel írta: Na, alighanem mától megkezdtem a negyedik évemet is ezen a fórumon! :) Örök hálámat szeretném ez alkalomból leróni J.R.R. Tolkiennek, Peter Jacksonnak és Svindlernek, akiknek a közreműködése nélkül három évvel ezelőtt nem tudtam volna felregisztrálni erre a fórumra - na jó, úgy értem, arra a bizonyos "régire"... ;)

Te még mindig fejben tartod, mikor érkeztél ide először, Bátyus? :) (emlékszem, a Bemutatkozásod volt az első beszólásod :) ) De hát akkor eszerint én már a negyedik évemet taposom... kb. 8 napja :D mert kb. ennyivel előtted érkeztem, legalábbis, ha jól emlékszem, hogy tavaly ezt számoltam ki... de régen is volt az a három évvel ezelőtt... ennél többet azóta nem nagyon tudtam volna változni.... :) Köszönöm mindazoknak a régieknek, akik itt voltak akkor, és most is itt vannak, vagy már nincsenek... no és persze köszönöm annak a néhány újnak, akik szintén fontos szerepet játszanak az életemben :) Úgy is tudja mindegyikőtök, hogy bizony rá gondolok ;)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja - 19 éve 7 hónapja #247261 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na, alighanem mától megkezdtem a negyedik évemet is ezen a fórumon! :) Örök hálámat szeretném ez alkalomból leróni J.R.R. Tolkiennek, Peter Jacksonnak és Svindlernek, akiknek a közreműködése nélkül három évvel ezelőtt nem tudtam volna felregisztrálni erre a fórumra - na jó, úgy értem, arra a bizonyos " régire "... ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #247259 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem tudom, mi a baj Billgéccel. Én speciel szeretem a Vindózt, minden hibájával együtt. Még mindig jobb, mintha semmi sem lenne. Meg aztán, ha jól tudom, elég sok más grafikus operációs rendszer jött létre úgy, hogy a Windowsnak akartak konkurenciát állítani.
:)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
19 éve 7 hónapja #247214 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Holtak vezére írta: GillothNővér: Bill Gatest lovaggá ütötték 8O :D

8O 8O 8O 8O 8O 8O Wow... 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Snuffles: Gratula az avatarhoz :)

Több
19 éve 7 hónapja #247083 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bill Gates lovaggá ütését inkább nem kommentálom.

Köszönöm mindenkinek, aki drukkolt nekem, a közérztetem kezd helyreállni, a teendőimet ennek függvényében nagyobb örömmel fogom végezni, és őszintén remélem, minőségit fogok alkotni...

Emberek, egy kérdés: hogy a fenében lehet könyvtárban úgy krákogni, hogy mindenki dermedve figyeli, mikor fog az illető csulázni? (bocsánat, de ez most sokkol )

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 7 hónapja #247075 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát, akkor asszem előbb-utóbb a McDonald's is lovaggá lesz ütve, mert pl. Amerikában a Bill Gates-féle érdekeltségek mellett ők a másik nagy pénzeszsák pl. a tudományfinanszírozási ügyekben...
Sic transit mundus (a "gloria mundi" sajnos már rég odavan...)

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
19 éve 7 hónapja #247072 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta: Pedig sajnos tényleg ez a helyzet. A 'sir'-t amerikai lévén nem használhatja, de lovag lett.
Amúgy igaz ami igaz, rengeteg pénzt áldoz humanitárius célokra...

Lehet, hogy lelkiismeretfurdalása van a sok kékhaláltól?

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 7 hónapja #247071 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Pedig sajnos tényleg ez a helyzet. A 'sir'-t amerikai lévén nem használhatja, de lovag lett.
Amúgy igaz ami igaz, rengeteg pénzt áldoz humanitárius célokra...

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 7 hónapja #247070 Írta: Well-of-Souls

Holtak vezére írta: GillothNővér: Bill Gatest lovaggá ütötték 8O :D

Ez remélem csak valami vicc, mert ha igaz, akkor én most hangos zokogásra fakadok, és elvesztem a tradicionális európai kultúra jelenlegi megvalósulási formáiba vetett maradék hitemet is :cry:

Joseph de Maistre

Több
19 éve 7 hónapja #247069 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta: No comment :mrgreen: [size=9:2wv1s8pq]Gyk.: a szöveg egy link[/size]

2900 pont. 8) :D [size=9:2wv1s8pq](igaz, csak másodjára)[/size]

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
19 éve 7 hónapja #247051 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Balázs Pali volt a fábryban

istenem de.. gátz volt ez a showder

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 7 hónapja #247019 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gil: Gratula a 300 hoz :bounce: :bounce: :bounce:
Snuffles: Jó az avatarod :D

Több
19 éve 7 hónapja #246998 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Asszem mostmár van avatarom. Csak mert szóvá lett téve (helyes magyar beszéd rúlz..), hogy nincs. :)

"Well, I'm back."

Több
19 éve 7 hónapja #246968 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
GillothNővér: Bill Gatest lovaggá ütötték 8O :D

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
19 éve 7 hónapja #246963 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Namarie: sikerülni fog, nyugi ;) Én tudom :P
Gilem: :lol: Nem is vagy .. tudsz és bűvölöd a gépet ;)

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 7 hónapja #246947 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gonosz gondolat támadt fejemben: Bill Gates vajon olvassa ezt? :twisted:

forums.happy-messaging.com/discus/messages/35/1214.html

[size=9:2x4wsf4u]vagy csak ennyi szgépzseni :twisted: van, olyanok, mint /me... 8)[/size]

[size=9:2x4wsf4u]és: 300...[/size] 8O :D

Több
19 éve 7 hónapja #246944 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
No comment :mrgreen: [size=9:2d3aobst]Gyk.: a szöveg egy link[/size]

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 7 hónapja #246928 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mindenki, akit érdekelnek a Magyar Tolkien Társaság idei nyári táborai (Nagy nyári tábor, Relax-tábor) az töltse ki az alábbi kérdőívet!!!

tolkien.hu/mtt_nagytabor2005pre1.php

A kérdőív kitöltése nagyon nagy segítséget nyújt mindkét tábor szervezőinek!

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
19 éve 7 hónapja #246747 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:D RUKKDRUKK: :bounce:

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
19 éve 7 hónapja #246740 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta: Szeretnék valamit kérni tőletek. Tudom, nagyon nyavalygok mostanában, de nagyon ócskán vagyok, és csomó mindent kell/kéne/szeretnék csinálni.

ha lehet, kérlek, szurkoljatok, hogy amit magam elé tűzte, a közérzetem ellenérre is meg tudjam csinálni.

Köszönöm előre is!

Erőt, egészséget meg főleg akkor kítartást kívánok részemről.....

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
19 éve 7 hónapja #246730 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csatlakozom!!! :)

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 7 hónapja #246725 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta: Szeretnék valamit kérni tőletek. Tudom, nagyon nyavalygok mostanában, de nagyon ócskán vagyok, és csomó mindent kell/kéne/szeretnék csinálni.

ha lehet, kérlek, szurkoljatok, hogy amit magam elé tűzte, a közérzetem ellenérre is meg tudjam csinálni.

Köszönöm előre is!

/me kívánja, hogy sikerüjön a terved :)

Több
19 éve 7 hónapja #246707 Írta: Namarie
Szeretnék valamit kérni tőletek. Tudom, nagyon nyavalygok mostanában, de nagyon ócskán vagyok, és csomó mindent kell/kéne/szeretnék csinálni.

Köszönöm előre is!

Több
19 éve 7 hónapja #246405 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ismerősömenek mintha lenne ilyen kötete

:?: :geek:
:geek: :?:

Több
19 éve 7 hónapja #246387 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Silima írta: Képzeljétek, tegnap este a Duna TVn a família nézte az esti mesét... .lol: (a legifjabb körünkben a 13 éves öcsém volt :D ) És a Zsebtévé című mese vagy akármi ment (tudjátok talán, Móka Miki, ilyenek... :) :nosztalgia:... ) szóval egyszer volt vmi tanmeseszerűség, és Móka Miki kezében megjelent a Gyűrűk Ura egyik legelső kiadása, hogy ez az ő kedvenc könyve, neki nincsenek is barátai, csak ez a könyv a mindene... :) Az a Két Torony volt, aminek az elején egy Gandalf-rajz látható... :) Néztem nyüsszögve addig a másfél percig, aztán visszavonultam :) Jó volt látni! :D

Arra a részre én is emlékszem, de még régről :)

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 7 hónapja #246378 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Silima írta: Képzeljétek, tegnap este a Duna TVn a família nézte az esti mesét... .lol: (a legifjabb körünkben a 13 éves öcsém volt :D ) És a Zsebtévé című mese vagy akármi ment (tudjátok talán, Móka Miki, ilyenek... :) :nosztalgia:... ) szóval egyszer volt vmi tanmeseszerűség, és Móka Miki kezében megjelent a Gyűrűk Ura egyik legelső kiadása, hogy ez az ő kedvenc könyve, neki nincsenek is barátai, csak ez a könyv a mindene... :) Az a Két Torony volt, aminek az elején egy Gandalf-rajz látható... :) Néztem nyüsszögve addig a másfél percig, aztán visszavonultam :) Jó volt látni! :D

:D Én láttam üzletben azt a kiadást... :D

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 7 hónapja #246372 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Képzeljétek, tegnap este a Duna TVn a família nézte az esti mesét... .lol: (a legifjabb körünkben a 13 éves öcsém volt :D ) És a Zsebtévé című mese vagy akármi ment (tudjátok talán, Móka Miki, ilyenek... :) :nosztalgia:... ) szóval egyszer volt vmi tanmeseszerűség, és Móka Miki kezében megjelent a Gyűrűk Ura egyik legelső kiadása, hogy ez az ő kedvenc könyve, neki nincsenek is barátai, csak ez a könyv a mindene... :) Az a Két Torony volt, aminek az elején egy Gandalf-rajz látható... :) Néztem nyüsszögve addig a másfél percig, aztán visszavonultam :) Jó volt látni! :D

Több
19 éve 7 hónapja #246287 Írta: Namarie

Irunien írta: Anna, Isten hozott itthon újra, örülünk, hogy ismét közelünkben vagy!!!

Csatlakozom! Remélem, nem fogsz agyonfagyni ebben a jóóóó szeles időben... :P

Több
19 éve 7 hónapja #246282 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Anna, Isten hozott itthon újra, örülünk, hogy ismét közelünkben vagy!!!

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
19 éve 7 hónapja #246272 Írta: Well-of-Souls
És egyébként is, meglehetős gyanúval szoktam szemlélni az ilyen digest verziókat...

Joseph de Maistre

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.353 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére