BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 2 hete #226708 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nocsak, a jó öreg Tolkienology kérdőív... :D Permí még mindig Tolkien Moderate...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hete #226678 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta: "TOLKIEN CONSERVATIVE: Traditional, loyal, faithful, and, above all, reverent defender of Tolkien and his works. You probably either belong to the Canon Police or are a sympathizer. Though you have a tendency to be pompous, supercilious, and condescending in conversing with fans who fail to meet your exacting standards for approval, you won't burn anyone at the stake."

:D

Én szintúgy. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hete #226675 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdv!
Csak gondoltam, írok nektek valamit... van itt valaki, akivel lehet beszélgetni? Perme unatkozik, mert nem ment be órára... :) (és 1 óra múlva lesz egy olyan órám, amire talán bemegyek).

Szóval? :)

Jaigen, itt esik az eső reggel óta :) Tök jó :) Perme szereti eső :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 2 hete #226662 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
"TOLKIEN CONSERVATIVE: Traditional, loyal, faithful, and, above all, reverent defender of Tolkien and his works. You probably either belong to the Canon Police or are a sympathizer. Though you have a tendency to be pompous, supercilious, and condescending in conversing with fans who fail to meet your exacting standards for approval, you won't burn anyone at the stake."

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 2 hete #226656 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
katt ide

:)

"TOLKIEN MODERATE: Live and let live is your rule of life. You like Tolkien, you don't have any great desire to be a deconstructionist or an iconoclast, but neither are you going to tell anyone else what to do in their fannish pursuits. In your pursuit of moderation and keeping the peace, you tend to end up getting flamed by the extremists at both ends of the spectrum."

need more brainz. yourz. now.

Több
20 éve 2 hete #226628 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

gilloth írta:

Kincső (Thilanna) írta: Más se tud felmenni csetre? Mert én az előbb fagytam és azóta se mircről, se webről... :roll:
Ha Ti se akkor gyertek a www.trefort.net-re a PajkosPoni szobába! :idea:
u.i. remélem elmegy a hozzászólás... :?

ööö.. nem kötözködni akarok, csak el vok keseredve...... :evil: :cry:
There was a problem connecting to the host you specified.

Possible reasons:

The target system was down and is not servicing requests
The network the target system resides on is unreachable
The firewall policy denied your connection request
Possible solutions:

Check that you typed the URL correctly
Check that you should have access to the URL you specified
Contact your system administrator for assistance

Page generated by firewall on Sat Nov 6 23:14:43 CET 2004.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

hülye technika vagy hülye gil:((((

Gilloth, ha még egyszer lehülyézed magad.... :twisted:

Tényleg, szerintetek miért bántják magukat az emberek oly nagy előszerettel? Talán nem bántja más őket leleget? Ha magukkal se tudnak megférni, akkor hogyan akarják, hogy mással megférjenek, és más is jóban legyen velük?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 2 hete #226619 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Figyelem minden érdeklődő!

Mivel beláttuk, a Lepkhe nem fog elkészülni LEP-re, a bemutatóját áttettük későbbre, a Farsangra. Ennél fogva adunk lehetőséget olyan személyeknek is, hogy szerepeljenek benne, akik sok LEP-es (és vizsgaidőszak-beli) elfoglaltságuk miatt nem akartak még egy szereplést vállalni. A válogatás jövőhéten vasránap (21-én) lenne délután 1/2 2-től 1/2 4-ig. Illetve speciális esetben meg lehet velem beszélni egyéb időpontot.

Akiket érdekel a dolog, kérem, jelentkezzen nálam emilben! ( telcontar.leli@freemail.hu )

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 2 hete #226585 Írta: Elone
Elone válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jajj, nagyon köszönök minden ötletet, kedves tőletek, biztos hasznát veszem:)) Most nagyon örülök, tényleg. Máris újságolom az illetékesnek, aki kérte tőlem ezt az egészet:)

"tévedésből jöttem a földre és félek hogy itt ragadok."

Több
20 éve 2 hete #226553 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ez a hangszerkészítős ötlet nem rossz :) Medgyesi Tibornak van valami budoárja a Luther utcában ( hangszercenter.hu/ ) - hangszerkészítő, és meglepően olcsó is tud lenni. Én személy szerint még nem próbáltam a cuccait, de elég jókat hallottam róla. Az Oroszlánék sajnos tényleg elég húzósak...

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
20 éve 2 hete #226551 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ami egyénre szabott az mindíg drága...ha a drágáról jut eszembe...azoroszlánbarlang...amikor utoljára ott jártam, akkor eléggé drágának számított. Van hangszerbolt a Rákóczi úton a blaha és a keleti között (ha a keleti felé mész akkor a bal oldalon), van egy a Rákóczi téren (ott tök jó fej volt az eladó), és van az Eldorádó a József körút jobb oldalán, ha duna felé megyünk...nemtok fejből pontos címeket, most hirtelen ennyi jutott eszembe...de ha van pénzed, akkor menj hagszerkészítőhöz ;)

Több
20 éve 2 hete #226550 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Elone írta: Tudom, tudom hogy nem épp ide illik, de segíteni kéne nekem. NEm tudom van e itt olyan aki pl gitározik vagy csak járatos a témában, de meg kell tudnom hogy lehet-e szerezni olyan gitárt, ami speciális, tehát kisebb az átlagnál és elbírja olyan is akinek mondjuk gyengébba a keze, és tud rajta tanulni így. Vannak egyáltalán ilyen egyénre szabottak? És ha igen akkor honnan lehet szerezni?

Elone, szerintem nézz be az Oroszlánbarlangba - ha jól emlékszem, ők az Ibanez meg a Washburn hivatalos viszonteladói, azok meg emlékeim szerint gyártanak ilyen modelleket is.

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
20 éve 2 hete #226507 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Még egyszer beírom (ide IS):

Több embertől hallottam, hogy találkoztak a Tábor uccsó napján az elvesztett türkizkék korall karkötőm darabjaival!

Szeretném tudni, mi lett vele! :(

Timona: :lol: :mrgreen:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 2 hete #226491 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Elone írta: igaz, csak gondoltam hátha most is kapok valami választ. De kösz:)

Szívesen máskor is. :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 2 hete - 20 éve 2 hete #226505 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

gilloth írta:

Kincső (Thilanna) írta: Más se tud felmenni csetre? Mert én az előbb fagytam és azóta se mircről, se webről... :roll:

Possible reasons:

Possible solutions:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Bírnám ha nem rendezgetné összevissza a hozzászólásokat... :?
Ugye nem csak egyszerűen rákattintottál a linkre, mert nwm írtam szóközt, helyesen www.trefort.net -re lett volna :oops: :P
És regizni kell...

Később: már műxik a cset :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 2 hete #226489 Írta: Elone
igaz, csak gondoltam hátha most is kapok valami választ. De kösz:)

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
20 éve 2 hete #226504 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Possible reasons:

Possible solutions:

Több
20 éve 2 hete #226503 Írta: Kincső
Megint... Pedig mind a kettőt Fiona "Szívesen, máskor is"-a után írtam... :roll:

Több
20 éve 2 hete #226502 Írta: Kincső
Hát ez poén önkényesen hátrébb rakta az előző hozzászólásomat... 8O

Több
20 éve 2 hete #226488 Írta: Fio
Elone: menj el egy hangszerboltba, és ott meg tudják mutatni, és választ tudnak adni.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 2 hete #226501 Írta: Kincső
Más se tud felmenni csetre? Mert én az előbb fagytam és azóta se mircről, se webről... :roll:

Több
20 éve 2 hete #226484 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ery ezer bocs és egy anyamedve, nem tudtam, hogy titok :oops:
:sorry: :P

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 2 hete #226482 Írta: Elone
Tudom, tudom hogy nem épp ide illik, de segíteni kéne nekem. NEm tudom van e itt olyan aki pl gitározik vagy csak járatos a témában, de meg kell tudnom hogy lehet-e szerezni olyan gitárt, ami speciális, tehát kisebb az átlagnál és elbírja olyan is akinek mondjuk gyengébba a keze, és tud rajta tanulni így. Vannak egyáltalán ilyen egyénre szabottak? És ha igen akkor honnan lehet szerezni?

Több
20 éve 2 hete #226481 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Timona: Most miért kellett idő előtt leleplezned?
Most mehetek vissza a Marsra... vagyis a Külső Sötétségbe... :crap:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 2 hete #226499 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
off: egy 7en 1x jut időm chatelni, akkor is meghal a rendszer?!

sőt, a hozzászólásom miért az oszlop közepére kerül? nem a tetején lenne a helye, mint a legfrissebb?

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
20 éve 2 hete #226496 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
csak én vagyok béna vagy a gépem, vagy a chat mármegint összeomlott (mIRC-ről)?

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
20 éve 2 hete #226477 Írta: Fio
Timona: Oppá :D

Több
20 éve 2 hete #226475 Írta: Timona
Szeretnék mesélni nektek vmit, [size=9:2vtcxgen]de senki ne küldjön át hirtelen az Élménybeszámolók topicba, mert OFFnak indulok, de nem leszek az ;) [/size]

Szóval ma voltam I. Mars Találkozón [size=9:2vtcxgen]oan tudományos előadássorozaton a Mars bolygóról[/size] és reggel 9kor kezdődött, majd egészen du. 5ig tartott. Fél órával a legvége előtt egy bácsi éppen a térképkészités rejtelmeibe próbálta bevezetni a jónépet én meg már majdnem bealukáltam, pedig a téma nagyonis érdekel :P , csak kicsit tömény volt az információáram :wink: Erre ekkor vmi olyasmit hallottam, amire húúúúdegyorsan felkaptam a fejemet:

A marsi 0. hosszúsági kör az Ery kráter közepétől indul
8O 8O 8O
:lol: :lol:
8)

Fodor Ákos

Több
20 éve 2 hete #226473 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Timona írta:

Alcarcalimo írta: ...de csak azert mert a "tollat" igazitja eppen? Szilszakall bizti orult neki... :)

... a szempillái és az ahogy pislákol nem vall egy harcias entférfira, főleg ezért :P

ehhe... a szempilla rezegtetes is lehet hatasos fegyver (na jo, nem egy falka baltas ork ellen), a ragados hajzselerol nem is beszelve....
na jo, OFF befejezve:)

Több
20 éve 2 hete #226472 Írta: Timona

Alcarcalimo írta: ...de csak azert mert a "tollat" igazitja eppen? Szilszakall bizti orult neki... :)

... a szempillái és az ahogy pislákol nem vall egy harcias entférfira, főleg ezért :P

Fodor Ákos

Több
20 éve 2 hete #226470 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
...de csak azert mert a "tollat" igazitja eppen? Szilszakall bizti orult neki... :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.364 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére