- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Timona
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Adelard írta:
gilloth írta: Kincső: mert ha már a Nyugatitól elgyalogoltam odáig (mivel a Székely Budo-ban volt dolgom) akkor úgy voltam, onnan már ANNYIRA nincs messze a Keleti... tévedtem
Mért, télleg nincs messze.. persze, ha jó irányba mész;) A Balhától már látni is a Keletit egyébként amugy meg sztem sokkal értelmesebb gyalog menni, mint metróval, hogyha pl nincsen bérleted;)
De nekem mindig van bérletem
Kivéve pl. ma, mert tegnap még jó volt de rájöttem hogy ma már 6.-a van, ehhez képest 6 BKV-járművön utaztam, ebből 4 metró/földalatti volt, és nem taliztam ellenőrrel
Permí "csak" 7. a hozzászólások számát tekintve...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Olosta
- Nem elérhető
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Brisa
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Pfuj... csak matek és biokémia nem lenne..
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Rabyn
- Nem elérhető
egyébként csak én unatkozom vagy mások is?
- Fio
- Nem elérhető
Rabyn írta: Fio: nem tudom! Talán az, hogy sok helyre írok közrejátszik ebben.
Mindenesetre gratula hozzá.
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Rabyn
- Nem elérhető
- Fio
- Nem elérhető
Rabyn írta: Ja amugy tudom nem nagy dolog, de mostmár harmadik vagyok a hozzászolásaimmal Sil és Alyr mögött: )
Basszus, hogy csináljátok???? És még nekem mondják, hogy "nagy szájam" van!
- Rabyn
- Nem elérhető
Ja amugy tudom nem nagy dolog, de mostmár harmadik vagyok a hozzászolásaimmal Sil és Alyr mögött: )
- Adelard
- Nem elérhető
gilloth írta: Kincső: mert ha már a Nyugatitól elgyalogoltam odáig (mivel a Székely Budo-ban volt dolgom) akkor úgy voltam, onnan már ANNYIRA nincs messze a Keleti... tévedtem
Mért, télleg nincs messze.. persze, ha jó irányba mész;) A Balhától már látni is a Keletit egyébként amugy meg sztem sokkal értelmesebb gyalog menni, mint metróval, hogyha pl nincsen bérleted;)
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Namarie
- Nem elérhető
Mírrand / mIRC írta: Angwen: De gondolj csak bele; milyen gazdag kultúrális örökség hullott így az öledbe! Nem beszélve a kalandos kedvű utódokról
lyúúúly: emberek, kulturális, kulturális, de mi ugye azért KÚLTÚRÁLIS társaság vagyunk, ugye, w.....
Ne haragudj, Mírrand..
Angwen: nahát.....
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Laurelen
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Brisa
- Nem elérhető
Angwen, miért, te hogy értelmezed a Vas-leány nevet?
Brisa
- Laurelen
- Nem elérhető
már alig várom ! izzítom a távírányítót!Angwen írta: Ja, amúgy holnap 4-től az M1-en látható lesz Felagund egy tévés vetélkedőben. Lehet szurkolni
egyébként ki is annak a legolas gyereknek az anyja?...
a névrákeresős ötlettől vezérelve:
http://history.ealdormere.ca/coe/books/1-7.html írta: May A.S. XIV (C.E. 1979)
Crown Tournament was held this spring in the March of the Unicorn, in the Barony of the Flaming Gryphon. Sir Hugo was defeated only by the two finalists, the victorious Sir Alen and Duke Merowald. He was disappointed at this result, for he knew that Merowald had only been convinced to enter the tourney at the last minute to fill an uneven list. King Laurelen challenged the knights of the Midrealm to take up the Great Quest for knowledge; and several knights did so. And Laurelen summoned Torbin of Amberhall, and for his contribution to this Quest, made Torbin baron.
illetve:
címerrel és fényképpel
cleftlands.cwru.edu/directory/person.asp?id=5 (egyébként ezt a honlapot érdemes tanulmányozni, ezek kb. ilyen mtt szintű őrülteknek tűnnek...)
és:ööö...
Katt Ide
[size=9:3bw7to3j]*Link szerkesztve by Ery*[/size]
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Angwen
- Nem elérhető
Nem egészen. Nekem Thranduil igaz szerelmének ármányos testvérének szerepe jutott a történetben. Csak átfutni volt időm, de asszem valami gonosz praktikával tönkreteszem a boldogságukat, bosszúból, amiért nem engem választott... 8O Azt hiszem, valaki radikálisan másképp értelmezte a Vas-leány nevet...Mírrand / mIRC írta: Angwen: De gondolj csak bele; milyen gazdag kultúrális örökség hullott így az öledbe! Nem beszélve a kalandos kedvű utódokról
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Angwen
- Nem elérhető
Ezt a mondatot figyeljétek: Now, there was one elf that loved Thranduil with a great passion. She was Angwen, a proud, handsome elf. Many sought her hand in marriage, but she would settle only for Thranduil. She felt certain that she would one day win him over and become queen of the Silvan Elves and all of Greenwood. 8O 8O 8O 8O és megint csak 8O Méghogy én és Thranduil!!!
Ja, amúgy holnap 4-től az M1-en látható lesz Felagund egy tévés vetélkedőben. Lehet szurkolni (és kiröhögni, ha valamit nem tud )
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- gilloth
- Látogató
Hiába, no: mindenütt jó, de legjobb otthon, [size=9:3lbvncsg]kis falumban [/size]
mogy: ha a Blaha után mész tovább a József körúton, hááát, jobbra lesz egy kis utca.... de nemtom megmondani mennyit kell menni.... annyira azért nem sokat... az tuti h közben még van egy elég nagy utca is ami átszeli a József(???) körutat, de ez a Blahához levezető Rákóczi körút után van és kevésbé forgalmas. Azt tom, hogy a bal oldalon ahol én gyaltam, volt egy jáccótér, és vmi Rákóczi tér kiírás, és ott mentem a jobb oldalra át és ott volta kis utca... ööö remélem, megtalálod. Iszonyat sok, és sokféle könyv van, de "csak"(?) németül meg angolul. én már nem is bánom h eltévedtem
Huh remélem érthető volt azért, ha hosszú is...
- Drowse
- Nem elérhető
az előbb néztem az mtt-fórumot, és a Gyerekszoba pont a Gomuncs fölött volt, én meg egy pillanatra Gumiszobának néztem
[size=9:20o0z85o](bocs)[/size]
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
gilloth írta: mért nincs a Blaha téren egy tábla az olyan hülyéknek mint én, akik nem tudják, hogy merre kell menni a Keleti felé? Még azóta is fáj a lábam :crap: mert annyit gyalogoltam (rossz irányba illletve viszafelé ). [size=9:2sxcm0za]De találtam egy idegennyelvű könyvesboltot (!! :dance: :hello: ) és vettem egy HoME-t (a 12.kötet.Jó drága volt... De olyan rég szerettem volna egyet... )[/size]
Mert senki nem számít arra, hogy mikor ha felszállsz a metróra egy megálló és ott vagy, Te gyalog akarsz menni...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- icke
- Nem elérhető
Nagy ambíciókat ápolgató színészpalánták tekintgessék hirtelen a Színművek topikot, találhatnak benne egy érdekes hozzászólást.
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Trinkler
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
(Na, még ilyen szépen sem fogalmaztam meg a "bunkó" szót)
- mogy
- Nem elérhető
Timona: elküldenéd az emilemre?-))) köcce-) csak érdekel-)))
mellesleg disznóság, itten nem lehet csetre menni...
gilloth: hol az a bolt?? megnézném nagyon....
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- gilloth
- Látogató
de én nem tervezem bennragadni, mert a világ már így is eléggé fura és groteszk. ([size=9:9burzags]számomra[/size])
Más:
mért nincs a Blaha téren egy tábla az olyan hülyéknek mint én, akik nem tudják, hogy merre kell menni a Keleti felé? Még azóta is fáj a lábam :crap: mert annyit gyalogoltam (rossz irányba illletve viszafelé ). [size=9:9burzags]De találtam egy idegennyelvű könyvesboltot (!! :dance: :hello: ) és vettem egy HoME-t (a 12.kötet.Jó drága volt... De olyan rég szerettem volna egyet... )[/size]
- Lora
- Nem elérhető
meg sörgyárat.
Gyöngycem (voltam valaha)
- elodyke
- Nem elérhető
télleg mit csinálna egy<br>
TESCO
``````
az egész emtétével, ha berohanna és csak úgy lenne benn??
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Timona
- Nem elérhető
Nálunk most nemrég MadarasTesco nyilt...
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos