- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- bea/mag
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Dae/siss írta:
Angwen írta:
Gondolod, hogy bölcsész sajátosság? Bocs, Alyr--angol szakos. Talán meg kéne kérdezni Cuét, hogy neki mennyi lett?Dae/siss írta:
Angwen írta: Nesze nektek, csak hogy örüljetek: nekem csak 120 lett. Tessék, lehet az orrom alá dörgölni, hogy mindenki okosabb nálam.
Nekem is csak annyi. Heh. Legyünk buták együtt
Jóságos ég, most látom csak: EGY CSÍRA PÁZMÁNYOSSAL EGY ÉRTELMI SZINTEN VAGYOK?! 8O 8O
kac-kac-kac-kac-kac-kac
Tudtuk mi, hogy az Eltések túl sokat képzelnek magukról. :evil3:
ja ja és alaptalanul:-)))))))))))))))
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
[size=9:2jvva739]De azért látszik, hogy átlagszámításról nem tanultatok [/size]
Our knees do not bend easily
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Artemisz
- Nem elérhető
Gandalf írta: Én is bölcsész vagyok, s nekem 124 jött ki. 8O
Igaz, néhányszor nem volt türelmem gondolkodni, s tippeltem hasraütésre (pl. a "melyik szám nem illik a sorba" kérdéseknél már a megpillantásukkor is felment az agyvizem, s találomra nyomtram egy gombot gondolkodás nélkül).
Dettó! Így lett 118. TTK-s biológus, akinek harmadévesen nincs meg az elsős matekja...
Siss: :up:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Dae/siss
- Nem elérhető
(Szín. Gonosz Felagund be, fekete köpeny, halálfej-smink, gonosz nézés, gonosz fej, gonosz haj, gonosz ruha, bőszen lobogtatja a TDK-ját)
GF: Íme, tudományosan is bebizonyítottam a bölcsészek és a TTK-sok IQ-szintje közti különbséget a TTK javára! Hahahaha!
(Jobbról be a 120 IQ Duó: Okos Bölcsész Angwen és Szintén Okos Bölcsész Siss, hősi göncben)
OBA+SzOBS: Megállj csak, te galád! Hazug irományodat megvirítjuk... izé, pirítjuk!
GF: Hahahaha! Jöttek ellenem bölcsészek, köztük is hercegek, grófok, válogatott cigánylegények, egy sem bírta a strapát, sírhat a mamájuk utánuk. Hát akkor mit akartok ti ketten, ti szellemi szőnyegek?
(OBA és SzOBS bambán összenéznek. OBA tesz egy kétfelé irányuló ujjmozdulatot, és felragyog az arcuk)
OBA+SzOBS: Ez az, te ikúilag szárnyaló pszichopata! Mi KETTEN vagyunk! Ennél fogva duplán számít az IQ-nk!
GF: He?
OBA+SzOBS: Jól hallod, 260 messze több, mint 132!!
OBA(suttogva): Te, a 120+120 az nem 250?
SzOBS(suttogva): Ööö... az is több, mint 132!
(együtt) Tehát hajolj meg előttünk, hülyébb vagy, mint mi!
(legyakják GF-et, és megmentik a bölcsészek becsületét)
Vége
- Felagund
- Nem elérhető
Erről írok TDK-t...
A bölcsészek és TTK-sok/Műszakisok IQ-különbségéről! (Egész jól elválik a kettő )
Our knees do not bend easily
- Dae/siss
- Nem elérhető
Angwen írta:
Gondolod, hogy bölcsész sajátosság? Bocs, Alyr--angol szakos. Talán meg kéne kérdezni Cuét, hogy neki mennyi lett?Dae/siss írta:
Angwen írta: Nesze nektek, csak hogy örüljetek: nekem csak 120 lett. Tessék, lehet az orrom alá dörgölni, hogy mindenki okosabb nálam.
Jóságos ég, most látom csak: EGY CSÍRA PÁZMÁNYOSSAL EGY ÉRTELMI SZINTEN VAGYOK?! 8O 8O
kac-kac-kac-kac-kac-kac
Tudtuk mi, hogy az Eltések túl sokat képzelnek magukról. :evil3:
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Igaz, néhányszor nem volt türelmem gondolkodni, s tippeltem hasraütésre (pl. a "melyik szám nem illik a sorba" kérdéseknél már a megpillantásukkor is felment az agyvizem, s találomra nyomtram egy gombot gondolkodás nélkül).
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Az én eredményem 142
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Aeglos
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Meg az is lehet h elmegy a néni hangja és rekedt suttogás lesz a koncert.
Vagy ienek.
Akkor Tarja sírni fog a hentesboltban...
bocs, tudom, hogy nagyon-nagyon rossz volt, de ezt egyszerűen képtelen voltam kihagyni...
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Mírrand írta: Alyr:
Kb 1,5 hónap alatt 7 féle képpen próbáltam jegyet szerezni, de most az utolsó is befuccsolt; család legjobb barátja együt hokizik a Finn Konzulátus Kultúrális Attaséjával. Ő sem tudott jegyet szerezni, de most derült ki, h még azt sme tudta elérni, hogy felkerüljön a nevem a "VIP" listára. Szóval ezt az előbb tudtam meg, szóval "kicsit" el vagyok kenődve (akárcsak a sminkem). Főleg azok után kiborító a dolog, hogy kb 90 %-om volt arra, h bejussal
Hmmm...
Azaz adatséf (Fülig Jimmy után szabadon) remélem elkenődik a következő hokimeccsen...
Ne kenődj el.
Szép az élet (asszem)
Süt a nap (valahol)
Kék az ég (a szmog felett)
A madarak énekelnek ( míg le nem lövik őket)
Mi okod van hát szomorúnak lenni? (a mindenen kívül)
Meg az is lehet h elmegy a néni hangja és rekedt suttogás lesz a koncert.
Vagy ienek.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
Kb 1,5 hónap alatt 7 féle képpen próbáltam jegyet szerezni, de most az utolsó is befuccsolt; család legjobb barátja együt hokizik a Finn Konzulátus Kultúrális Attaséjával. Ő sem tudott jegyet szerezni, de most derült ki, h még azt sme tudta elérni, hogy felkerüljön a nevem a "VIP" listára. Szóval ezt az előbb tudtam meg, szóval "kicsit" el vagyok kenődve (akárcsak a sminkem). Főleg azok után kiborító a dolog, hogy kb 90 %-om volt arra, h bejussal
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Aeglos írta: Egyébként nem árt vigyázni a netes IQ tesztekkel, mert nem igazán adnak hiteles információt. Mindegyik máshogy van összeállítva, és nem mindegyikben ugyanazt az intelligenciát vizsgálják.
Elvileg egy jó IQ tesztet az is meg tud magas eredménnyel oldani, aki matekból nem olyan jó, de logikája van. Elég diszkriminatív lenne, ha egy bölcsész már labdába sem rúghatna az IQ tesztekben...
[size=9:i4skiw6m]Hozzá kell tennem, hogy én még sosem oldottam IQ tesztet, és előreláthatólag nem is fogok...[/size]
Én bölcsész vagyok.
Ennyire minimálisan azért egy bölcsésznek is illik érteni a matekhoz különben az első adandó alkalommal átvágják.
Megjegyezném, hogy a fentebb szereplő teszt viszonylag elenyésző számban tartalmaz "matematikai" feladatot.
Egyébként nem diszkriminatív, egy bölcsész lehet olvasott és művelt, de az égegyadtavilágon semmire nem megy vele ha nincs elég esze.
Mírrand: Miért nem?
UI: Muszáj elmondanom: nem adták meg a lakhatási engedélyt az új házrészre mert nem akartunk kis fehér ámde vastag borítékot csúsztatni a jegyző nénik zsebébe...
Jövő héten megin jönnek, mi a fenét sináljak szerintetek?
(fegyveres fenyegetésre már gondoltam... )
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Aeglos
- Nem elérhető
Elvileg egy jó IQ tesztet az is meg tud magas eredménnyel oldani, aki matekból nem olyan jó, de logikája van. Elég diszkriminatív lenne, ha egy bölcsész már labdába sem rúghatna az IQ tesztekben...
[size=9:3f2ciiea]Hozzá kell tennem, hogy én még sosem oldottam IQ tesztet, és előreláthatólag nem is fogok...[/size]
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- elodyke
- Nem elérhető
nálunk anno a fazekasban
voltak kutatni (ilyen egyetemről Intelligencia szintet)
nem csak gépen kellet dolgozni.. volt mindenféle feladat.. több hónapig tartott
többfordulós volt
nos majdnem kiderült hogy külön-külön az osztálytársaimnak mennyi az IQ ja de az utolsó forduló az valahogy 3. évéége utolosó napjára esett, és ki kellett vlna mennünk az Egyetemre.. hát ez nem állt szándékunkban.
így csak anni derult ki hogy kinek hol mozog az IQja
nemmondom hogy az enyém mennyi lett.. mert megijjednétek tőlem..
[size=9:3sb3molh]annyi derult csak ki, hogy 140 felett van (hogy mennyivel azt nem tudták megmondani kevés volt hozzá a tudásuk)[/size]
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Artemisz
- Nem elérhető
Dae/siss írta: [size=9:1rz72snd]Volt egy srác a giminkben, 8- osztályban megnyert minden létező magyaros versenyt, emellett hobbiból minden héten kivert legalább egy ablaküveget a paraszt haverjaival...[/size]
Na ezért utálom én, hogy Feanor a magyar verzióban
"a legnagyobb nolda mind kézügyességben mind bölcsességben..."
Eszes az volt. Na de bölcs...
Leguan ennyivel is jobb mint Feanor!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Dae/siss
- Nem elérhető
Artemisz (Erenya) írta: Az olvasottság nem = az intelligenciával..
Hasonlóképp a bölcsesség és az okosság sem...
[size=9:1gw7revu]Volt egy srác a giminkben, 8- osztályban megnyert minden létező magyaros versenyt, emellett hobbiból minden héten kivert legalább egy ablaküveget a paraszt haverjaival...[/size]
- Artemisz
- Nem elérhető
Csakhogy ez a szivacs vizsgaidőszakban intenzív sztrájkba kezd!
Az olvasottság nem = az intelligenciával..
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- sebcsaba
- Nem elérhető
És ez az 100000000. hozzászólásom!!!
[size=9:a82bpyz0]permí hülye kocka[/size]
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Száz fölött szvsz mindenki büszke lehet magára. (Előd, te meg töltsd ki akkor, ha több időd van rá... )
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Artemisz
- Nem elérhető
_Neo írta: :dance: :hello: :bounce: :dance: :bounce: :hello: :dance: :hello: :bounce: :dance: :bounce: :hello: :dance: :hello: :bounce: :dance: :bounce: :hello: :dance: :hello: :bounce: :dance: :bounce: :hello:
THIS IS THE DAY!!!
:dance: :hello: :bounce: :dance: :bounce: :hello: :dance: :hello: :bounce: :dance: :bounce: :hello: :dance: :hello: :bounce: :dance: :bounce: :hello: :dance: :hello: :bounce: :dance: :bounce: :hello:
DAY OF THE SLEEPING SUN ?
Én meg sajna addig, amíg az IQ-tesztekben számítási feladatok lesznek, számot tarthatok az unintelligens állandó díszítő jelzőre...
Utálom a matekot! [size=9:lx3u79vf](118-as IQ-jú lettem... )[/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
THIS IS THE DAY!!!
:dance: :hello: :bounce: :dance: :bounce: :hello: :dance: :hello: :bounce: :dance: :bounce: :hello: :dance: :hello: :bounce: :dance: :bounce: :hello: :dance: :hello: :bounce: :dance: :bounce: :hello:
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- sebcsaba
- Nem elérhető
[size=9:2brnof7l]Ez most jót tett az egómnak, pedig már kezdtem lemondani a kor előrehaladtával a mentális képességeim nagyrészéről...[/size]A tesztet 28 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 55 sikerült helyesen megoldani.
Az IQ-d értéke 146 pont.
Amúgy van közte egy halom olyan feladvány, amelyen nem árt ismerni az IQ-tesztek készítőinek gondolkodásmódját. Meg jópár, amelynél szívesen leálltam volna vitatkozni a készítőkkel, mert szerintem több helyes megoldás is lehet...
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"