BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 5 hónapja #202516 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Fin megcsinálta! [size=9:xjlnc97a](na, mit mondtam)[/size] Túl van rajta. :hello: :hello: :hello:

Boldog szülinapot Kinga! :dance:

Brisa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #202515 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Szürke írta:

Orsie írta:

_Neo írta: off: www.borda.ca/showthread.php?t=51904&page=1&pp=20
ez amerika, wazz

WAZZ, ez vérlázító! Akkor asszem az összes kézikamerát is be lehet vonni, mert az is lehet ilyen alapon visszaélés a személyiségi jogokkal, ha valaki bármit felvesz vele... meg a fényképezőgépeket is... stb.

Húúú, permí most iszonyúan feldühödött! Ha a hülyeségtől és korlátoltságtól nőni lehetne, akkor az amcsik már simán fekve nyalnák a holdat...

Szerintem diszkriminatív ezt a hülyeséget az egész amerikai társadalomra kivetíteni. Szvsz ott is 99% hülyeségnek tartja, de nálunk is könnyen találhatnál olyan politikust aki simán érvelne mellette... Amúgy hasonló dolgok bárhol előfordulnak.

OK, Szürke, természetesen igazad van, nem minden amcsi hülye, helyesbítek: az egészet azokra vonatkoztattam, aki ilyen baromságokat képesek kitalálni... amúgy vicces, hogy Amerika a szabadság és a lehetőségek hazája, de épp ott találják ki a legtöbb ilyen értelmetlen és hülye tiltást. :? :quasi: Attól is nyüszöghetnékem van, ha itthon hallok valami hasonló agymenést :D

Finduilas: kicsit megkésve UNGABUNGA, de remélem sikerült az államvizsga! (Bár biztosra veszem, hogy igen :D )

Büzsü, Neked is UNGABUNGA holnapra! Német rúlz!!! :mrgreen:

BSZ, Kinga!

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #202512 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
FINCnek UNGA-BUNGA!!! - már 11kor gondoltam Rád ezerrel :wink: Ügyes vagy, mi tudjuk!

Más.
Ezeket találtam, és szerintem haláliak :lol: :lol:

"A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup."

Informatikusok figyelmébe...vagy a szőke nőkébe...

"A processzor füsttel működik. Ha a füst kijön, nem megy tovább..."

Lehet, hogy már szakálluk van - akkor bocsi - én még újszülött vagyok és ugye nekem minden vicc... :P

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
20 éve 5 hónapja #202510 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin Nostare, Kinga-Pippin! :hello: :cheers:
Eru éltessen sokáig! ;) :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 5 hónapja #202509 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hohó!! 8O :D

VALIN NOSTARE, KINGA!! :hello:

BÜZSÜ, HAJRÁÁ! :itscool: Menni fog!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 5 hónapja #202508 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagy UNGABUNGÁT kérnék szépen holnap reggelre, a német szóbeli érettségimre :roll: !!! Köszike előre is :)

Több
20 éve 5 hónapja #202507 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagyon boldog 13. szülinapot Pippin (Kinga)! :hello: :dance: :deal: :cheers: [size=9:1sew44eh](ez kölyökpezsgő, nem sör :tongue: ) [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 5 hónapja #202503 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Aki néz tévét, az láthatta, hogy hamarosan leadnak egy filmet amiben hemzsegnek a sárkányok meg effélék, ennek a címe Sárkányok Háborúja.

Nomármost: aki látta a filmet, az tudhatja, hogy ez a D&D szerepjátékból készült film, ami még a harmatnál is gyengébb. A sztorija hasonlít a Dragonlance-hez kb olyan szinten, hogy a készítők vsz már láttak Dragonlance könyvet kívülről és esetleg hallottak róla elejtett megjegyzést.
Egyébként a fantasy klisék borzalmasan rossz adaptációja mellett (többek között feltűnik egy vörös szakállú törp(e) aki folyton zsörtölődik... ehe-ehe) elkövetik az összes alapvető hibát amit ilyen filmnél el lehet követni. ( pl. a tolvaj főhős kardpárbaja a hiperszuper erős gárdisták hiperszuper erős főnökével, aminek a végén majdhogynem győz)

Ezt csak azért írtam, le hogy nehogy valaki abban a hitben ringassa magát, hogy látni fog egy jó fantasy filmet a tévében...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 5 hónapja #202496 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Finduilas írta: Nagy-nagy unga-bungát kérek szépen holnapra!
Fél 11kor államvizsgázom...

Kicsit megkésve bár, de HAJRÁ FIN! :bounce:

Több
20 éve 5 hónapja #202494 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Minek ez a nagy felhajtás?!
Úgyis tudjuk, hogy simán megcsinálja!!!
8) :D

[size=9:dc4jggcc]hajrá, Finc![/size]

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 5 hónapja #202492 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hajrá Fin!!!!! Sok-sok szurk!!!!!!!!!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 5 hónapja #202490 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
!!!!!!!!!!!!!HAJRÁ FIN!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 5 hónapja #202488 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Perme szurkol és küldi a pozitiv energiát ((:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
20 éve 5 hónapja - 20 éve 5 hónapja #202487 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Személyemben pedig Fincnek akad egy lelkes szurkolója... pont MOST! ;)
időzített UNGA-BUNGA, Finduilas! :bounce: :dance: :hello:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 5 hónapja #202486 Írta: Brisa
Fin mindjárt bemegy államvizsgáztató bizottság nevű kivégzőosztaghoz... (Mondjuk 200%, hogy túléli, de azért szorítsunk neki.)

Szurk-szurk-szurk

Neo, a lányok nem a nagyobb szavak használatától fogják nagyobbnak érezni a kihívást. Csak tájékoztatásul... :wink:

Amúgy a lány-focicsapatnak van egy lelkes szurkolója a személyemben. :D

Brisa

Több
20 éve 5 hónapja #202479 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nólindir írta: Ja és: Angwen a csapat tagja lesz, csak még nem tudja... :twisted:

És én, és én, és én???!! 8O :bawling:

Énisakarokfociiiiiiii!!! Nyiif!

HAJRÁ MINDEN TÜNCNEK!!! :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 5 hónapja #202474 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

ez amerika, wazz

:deal: Eddíg is tény volt, hogy az emberi hülyeség nem ismer korlátokat. Íme egy újabb bízonyítása az említett tételnek.
Ma már ott tartunk, hogy a szerzői jogok védelme végett a technika sem fejlődhet tovább, gondolok itt minden kép- és hangrögzítő eszközre. Tehát ha úgy vesszük, a legújabb telefonokat sem lenne szabad a későbbiekben piacra dobni, hiszen egy részük immár mozgókép rögzítésére is alkalmas.
Az a sajnálatos szituáció áll születő-félben, hogy fontosabb az egyén vagyonának gyarapítása, mint a közösség életét könnyebbé, élvezhetőbbé tevő, világméretű technikai fejlődés.

Mírrand nyelvéről emberire fordítva: Ezek az amerikaiak megint bebizonyították, hogy a hülyeség legújabb verziójának előállításáért is ők a felelősek! :quasi:

[size=9:26ofzd7h](Elnézéseteket kérem, ha kicsit érthetetlen vagyok, de hajnali 2:22-kor nem tudok máshogy fogalmazni)[/size] :roll:

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
20 éve 5 hónapja #202473 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csak annyit szerettem volna, hogy:
Visszarakosgattam egy csomó képet az oldalamra:
kep.tar.hu/drizzt
Ha esetleg érdekel valakit...és, ha épp műkszik ;)

Több
20 éve 5 hónapja #202468 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Orsie írta:

ez amerika, wazz

WAZZ, ez vérlázító! Akkor asszem az összes kézikamerát is be lehet vonni, mert az is lehet ilyen alapon visszaélés a személyiségi jogokkal, ha valaki bármit felvesz vele... meg a fényképezőgépeket is... stb.

Húúú, permí most iszonyúan feldühödött! Ha a hülyeségtől és korlátoltságtól nőni lehetne, akkor az amcsik már simán fekve nyalnák a holdat...

Szerintem diszkriminatív ezt a hülyeséget az egész amerikai társadalomra kivetíteni. Szvsz ott is 99% hülyeségnek tartja, de nálunk is könnyen találhatnál olyan politikust aki simán érvelne mellette... Amúgy hasonló dolgok bárhol előfordulnak.

A belinkelt oldal írta: de még a hagyományos videómagnó is törvénytelenné válhat, mivel fel lehet őket használni a szerzői jog megsértésére.

Öt éve engem a gimiben kitiltott a számtechtanár a gépteremből, mert állítólag "olyan programokat tároltam a szerveren, amelynek segítségével feltörhettem volna azt." Erre az én reakcióm az volt, hogy "a két kezem és az ismereteim alkalmasak arra hogy feltörjem a szervert, akkor már azért is ki kell tiltani?" Erre nem tudtak mit válaszolni.

Másik történet: kitiltották az iskolából a lézerpointereket, mert "belevilágíthatunk vele mások szemébe és megvakíthatjuk." Én akkoriban nagy, erős esernyővel mászkáltam, és azon töprengtem hogy mi akadályoz meg abban hogy a folyosón sétálgatva egyszerűen hasbaszúrjam vele a szembejövőt? Tehát az esernyő is legalább ilyen veszélyes. Az is tiltsuk be!

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 5 hónapja #202457 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Brisa, :mrgreen: ...

Tudod, ha feladzs egy magas lasztit, drága öcsém azt lecsapja egy hegyesre faragott szóviccel, :D

Több
20 éve 5 hónapja #202456 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Brisa írta: Neo, attól félek, hogy ebben az esetben a pasi-csapat súlyos vereséget szenvedne, mivel nem a labdára figyelnétek... A lányok meg halálra unnák magukat a futószalagon gyártott góloktól. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Szóval rém uncsi lenne. Szerintem a lányok ennél jóval nagyobb kihívásra várnak. Vagy tévedek? :wink:

Kihivjuk oket barhova ß)
Bar szerintem a fentebb vazolt szerelesben ok lesznek kihivok ß)

[size=9:14m7horo]ez itt egy "enn"[/size] :arrow: n
LANYOK, GYERTEK KI!!!
[size=9:14m7horo]ez meg az "n"-nél joval nagyobb kihivas ß)[/size]

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
20 éve 5 hónapja #202455 Írta: _Neo

elodyke írta:

_Neo írta: a megoldas a Szocreal!
bemesz az indexeddel, es ha van aznapi elegtelened, kapol egy ingyen piat

nemár télleg?
akkor msot be fogok rugni :D

fontos, hogy aznapi legyen az elegtelen...

Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani

Több
20 éve 5 hónapja #202453 Írta: elodyke

_Neo írta: a megoldas a Szocreal!

nemár télleg?
akkor msot be fogok rugni :D

Több
20 éve 5 hónapja #202452 Írta: _Neo

elodyke írta:

Ulmo írta: Most olvastam az alábbi hirdetést:

A4-es hófehér rajzlapomat hasonló típusú Audi-ra cserélném...

8O :mrgreen:

1/2 es Mechanika szigorlatomat hasonló arányú Boroskólára cserlném

a megoldas a Szocreal!

Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani

Több
20 éve 5 hónapja #202449 Írta: elodyke

Ulmo írta: Most olvastam az alábbi hirdetést:

1/2 es Mechanika szigorlatomat hasonló arányú Boroskólára cserlném

Több
20 éve 5 hónapja #202446 Írta: Brisa
Eltévedt hozzászólások:

_Neo írta:

Felagund írta: Kedves futballrajongó lányok és fiúk!

Július 12-én aki szeretne, jöjjön az Első Nagy MTT-s Fociderbire!!!
Helyszín a Margitszigeti Atlétikai Centrum műanyagborítású pályája (jó esetben, ha sikerül lefoglalni), vagy valalmelyik füves térség.
Az időpont még megbeszélés tárgya.
Légyszi, ha akartok jönni, jelezzetek (privibe' nekem, vagy Andriscuccnak), mert a pályabérlet pénzbe kerül, de minél többen jöttök, annál olcsóbb egy személyre!!!

Az alakulgató focicsapatok tagjainak a részvétel melegen ajánlott!!!

(fiúk, a lányok vehemenciájára való tekintettel, ha lehet, hozzanak sípcsontvédőt!) :twisted:

regen, amig a klubnak nem voltak megkulonbozteto trikoi, ugy oldottuk meg a csapatok megjeloleset, hogy az egyik fel mez nelkul jatszott. szerintem -de csakis lovagiassagbol- a mi esetunkben megengedjuk a lanyoknak, hogy mez nelkul focizzanak, nehogy tulzottan kimelegedjenek. igy persze mi jobban fogunk izzadni, de ennyi elonyt kaphattok ß)

no, mit szoltok?
szerintem zsenialis 5let ß)

Alcarcalimo írta: Gratulálok, kedves _Neo torninya, igazán nem csalódtam benned:)))

Mellesleg: ha itt vagy, gyere be az eldaryonra

Nólindir írta:

_Neo írta: no, mit szoltok?
szerintem zsenialis 5let ß)

OFF
szerintem meg te teljesen kattant vagy... :wink:
ON

[size=9:1ao04azp]Fordítva se lenne ám rossz... :P [/size]

Rabyn írta: Julcsi: szerintem fürdőruha felsőt láttak már, különben is majd MELLbedobással győzünk!

Naszal aki holnap akarna jönni biciklizni, az kettő és fél három között legyen a Mardig híd budai hídfőjénél. Onnan még nem tudom hová megyünk. A hídő azt takarja, hogy lent van egy aluljáró és ottantájt kell találkozni:)

Brisa írta: Neo, attól félek, hogy ebben az esetben a pasi-csapat súlyos vereséget szenvedne, mivel nem a labdára figyelnétek... A lányok meg halálra unnák magukat a futószalagon gyártott góloktól. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Szóval rém uncsi lenne. Szerintem a lányok ennél jóval nagyobb kihívásra várnak. Vagy tévedek? :wink:

Brisa

Több
20 éve 5 hónapja #202445 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Drizzit: akár nálunk is a pinyóban, csakhát pl én nem mennék le oda egyedül.. elég.. hmmm.. ilyesztő hely. bár gondolom inkább csak nekem: pókok, sötét, kész rémálom....
Meg aztán ugye a hegyen vagyunk, felfele elég szar:DDD de azért ha nincs más.. bár te nemtod pontosan hol lakom, a budai hídfőtől, 5 perc közepes tekeréssel, szal okis végülis. de nem erőszak:D

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 5 hónapja #202444 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Most olvastam az alábbi hirdetést:

Több
20 éve 5 hónapja #202443 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Iszonyat nagy Unga meg Bunga meg ilyenek minden vizsgázónak, felvételizőnek, ítéletre várónak, stb, stb, stb...

S persze mennek a Nolda energiák is ezerrel!!!

Több
20 éve 5 hónapja #202439 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Drizzt: én esetleg fel tudom ajánlani az erkélyünket. az enyém is ott tárolodik. Könnyen megközelítehtő három busz jár erre plusz a HÉV.

Ide is beírom, hogy aki holnap kettő körül ráér az jöhetne bicajozni. Kettő és negyed-fél három közt találkozunk a Margithíd budai hídfőjének a lábnál. (ott ahol az aluljáró van)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.375 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére