BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 4 hónapja #202215 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A héten lesz KHE próba pénteken, úgy déltől (12:00) 3-ig a szokott helyen. Lécci ezt terjesszétek nagyon.

Jövőhéttől pedig hétfőn, szerdán és pénteken kéne próba. A megszokott 3 órától a megszokott helyen, de a tömegh nyomására arrébb lehet tenni pár órával. Aki valamelyik nap nem ér rá, az nekem írjon előre emilt v. privit széép indoklással, hogy miért nem.

És mindenki tudja a szövegét, mert anélkül nem lehet normálisan próbálni!!!

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #202201 Írta: Andriscucc
Andriscucc válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szurkolok!!!(szurk-szurk)
És a másikkal kapcsban pedig ami tény az tény. :) )))

" A boldogság egyetlen akadálya a valóság! "

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #202200 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Andirs: kööösz ééédes vagy:DD
Még, hogy nem lesznek nehéz meccseitek velünk:))

kérek szurszurk me ma megyek dokihoz a térdgyeimmel:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 4 hónapja #202198 Írta: Andriscucc
Ez egyszerüen zseniális!!!!!Mondom, hogy tipikus olasz védelmünk lesz!!!!:)))
Drizzt azért ne nézzük le az ellenfelet mert még a végén kapunk egy hatalmas pofont a pályán.De az azért biztos, hogy nem lesznek nehéz meccseink a lányokkal. :) )))

Több
20 éve 4 hónapja #202192 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Andriscucc írta: Tisztelt férfitársaim!!!

minden olyan emberkét aki szereti a focit és szeretne focizni is ezennel megkérem(megkérjük) arra,hogy jelntkezzen a férfi focicsapatba!:))))

1 fő kapus, (10 év szakmai tapasztalattal) vagy védő jelentkezem ;)

Andriscucc írta: U.I: Tegnap (hétfőn) végre vége a vizsgáknak és örömmel jelentem TECHNIKUS lettem!!:))

Ollé!
Gratula: :hello: :dance:

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 4 hónapja #202190 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ugyanmár...majd féllábon ugrál a fiú focicsapat, ami egyrészt vicces, másrészt a lányok kapnak némi esélyt ;)

Több
20 éve 4 hónapja #202184 Írta: Andriscucc
Cicafül!!

Azért az nem úgy megy. :) ))))MI sem most jöttünk le a falvédőről és sztemolyan tipikus olasz védelmünk lesz...Nem azt mondom, hogy nem vagyunk verhetőek csak sztem kissé nehézkes lesz!!:))))

Több
20 éve 4 hónapja #202183 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nah, a sok drukk használt, mert Idrilnek naon jól sikerült a szóbeli érettségije, jegyet még nem tud, de szvsz úgyis megadják neki az ötöst mindháromból (remélem!)... Ma estig kiderül!

Több
20 éve 4 hónapja #202181 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Andris (v. Tamás): grat! :wink:

A kihívás megvolt már? Igen? Akkor a lányok leiskolázzák a fiúkat! :lol: (Igaz, JulsC?) Ne is várjatok kegyelmet!

Finc: UNGA_BUNGA!!!! Soksik!!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
20 éve 4 hónapja #202180 Írta: Andriscucc
Tisztelt férfitársaim!!!

Gondolom, hogy már sokan hallottátok a hírt.A lányok a táborban női focicsapatot alakitanak.Azt is sokan tudják már, hogy a kihívás is megtörtént!Sajnos én nem leszek a táborban,de minden olyan emberkét aki szereti a focit és szeretne focizni is ezennel megkérem(megkérjük) arra,hogy jelntkezzen a férfi focicsapatba!:))))Lehet, hogy már ez megtörtént és késöi ez a kérés,akkor viszont bocsi a késésért. :) Viszont remélem, hogy nem csak a táborban lesznek mérközések!!!És miért?Mert én is szeretnék a csapat tagja lenni!!:)))Jobbhátvéd vagy védekező középpályás poszton. :) ))
Köszi!!!
Üdv:Andris

U.I: Tegnap (hétfőn) végre vége a vizsgáknak és örömmel jelentem TECHNIKUS lettem!!:))

Több
20 éve 4 hónapja #202173 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagy-nagy unga-bungát kérek szépen holnapra!
Fél 11kor államvizsgázom...

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
20 éve 4 hónapja #202172 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gyerekek, holnap és holnapután felvételit írok magyarból és töriből. Légyszi gondoljatok rám! (főleg csütörtökön, mert a töri az nagyon nehéz lesz nekem)

Az összes felvételizőnek nagy kalappal kívánok jó büdöset!!!!!

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
20 éve 4 hónapja #202164 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mindenkinek szívből köszönöm a jókívánságokat!
(Leírhatatlan, hogy mennyire jólesett!)

s, hogy én se maradjak ki a sorból:

Boldog Születésnapot Evenstar Holdnővérem!

Boldog Születésnapot Pennie!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 4 hónapja #202160 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Brisa írta: Ry, bocs...

Viszont elárulok egy trükköt. A böngésződben: Eszközök :arrow: Internetbeállítások :arrow: Speciális :arrow: Multimédia (ezt keresd ki a listából). Itt vedd le a pipát minden olyanról, ami megterheli a gépedet. Pl. a képek megjelenítéséről. :wink:

És így mindenkinek jó lesz.

[size=9:16whanur]Ugye, nem mondtam hülyeséget, számítógépzsenik? :D [/size]

Brisa, szvsz Ry nem akar minden képet kikapcsolni mert az a másik véglet: az avatarok meg a vezérlőikonok nélkül azért nem ugyanolyan... a beépített emotikonok meg le bírnak jönni normálisan.

Modemesek, fogjunk össze a fórumozásért! [;-]

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 4 hónapja #202156 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Brisa írta: Ry, bocs...

Viszont elárulok egy trükköt. A böngésződben: Eszközök :arrow: Internetbeállítások :arrow: Speciális :arrow: Multimédia (ezt keresd ki a listából). Itt vedd le a pipát minden olyanról, ami megterheli a gépedet. Pl. a képek megjelenítéséről. :wink:

[size=9:374ru1gb]Ugye, nem mondtam hülyeséget, számítógépzsenik? :D [/size]

Nem Brisa, jól mondtad :)

[size=9:374ru1gb]De azért csendben megjegyezném, hogy korábban Svin kérte, hogy ne tömjük tele emotikonokkal a hozzászólásokat, mert iszonyúan lelassítják a fórum működését[/size] :roll:

Több
20 éve 4 hónapja #202142 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Milendoria, az új avatarod nagyon rúlz!!! :up:

[size=9:27dcovqe]/me is most dolgozik azon, hogy legyen saját avatarja, gyűjti rendesen ennek feltételeként a sok avatart, hogy küldhesse Svinnek :mrgreen: [/size]

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 4 hónapja #202130 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ry, bocs...

[size=9:f1dndpjz]Ugye, nem mondtam hülyeséget, számítógépzsenik? :D [/size]

Brisa

Több
20 éve 4 hónapja #202128 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Deep Purple írta: No dirty jokes
Straight lace, straight face
The old straight jacket
We got no hope

L'Elfy, aláírásod RULZ! :D

Hú, képzeljétek, egy éve ilyenkor már vígan Spanyolországban voltam... Jaaaaj, /me nosztalgiázik 1000-rel... De szép is vót!

argh

Több
20 éve 4 hónapja #202126 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ryana írta: De amikor nyócvanezer ződfej báunszol az kib* oda tud vágni...

Ryana, IGAZAD VAN! Csatlakozom a "Modemmel az emotikonok ellen, avagy Fórumot a kisebbségnek is" mozgalomhoz.

De tényleg.

argh

Több
20 éve 4 hónapja #202112 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BSZ Ery, Evenstar, Pennie :lol: :lol:

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
20 éve 4 hónapja #202106 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog szülinapot Ery, Even, Panni! :hello:

És persze nagy-nagy unga-bunga azoknak, akiknek szükségük van rá!!! :dance: :bounce:

[size=9:3f8zaz6y]U.i.: Hogy teccik az új avatarom?[/size]

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
20 éve 4 hónapja #202105 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog szülinapot minden érintettnek! :)

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 4 hónapja #202103 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bocsánat h itten belepofázok gondolom majd jól meglesz a véleményetek, csak szeretnék panaszkodni a topicban eluralkodó viszonyok miatt. Ma jöttem rá egy régóta keresett összefüggésre, miszerint mért van az, h néha egy halom ablakkal simán megy minden normál letöltési tempóban, máskor meg alignéhánnyal 9 (!!) percig tart, amíg egyetlen privátablakot megnyitok (egy üreset, amit én akarok küldeni). A modem amúgy is egy áldás, ajánlom annak, aki még nem próbálta, ha adslhez van szokva, sztem rövid időn belül beleőrülne, hát még az mennyire édes, amikor 10 perc szenvedés után, h megnyiss néhány topicot, amit majd el fogsz olvasni, behal az egész, elkezd csíkozni és egymásbaolvadni, és még csak le se tudod őket menteni, mert annyira meghalt. Olyankor lecsaphatod a kagylót h bontsd a vonalat és nyomhatod a resetet, miközben szitkozódva áldod billgécbácsit és a felmenőit, és kezdheted elölről a letöltést, és élvezheted, ahogy kárba ment 10 drága perced a telefonszámlából. (Oké, egyszer nem sok. De amikor 2naponta megcsinálja, maradandó nyomot tud hagyni.)
Tehát ennek az okára jöttem rá, mert már sejtettem régebben is, h mikor vmi fullextrás honlapot nyitottam meg millióegy képpel és mozgókütyüvel, akkor nem bírta tovább a terhelést, de könyörgöm, én csak a fórumot akarom elolvasni, így is erősen szelektálom szegény topicokat, de ha ennyi rohadt sok emotikonnal pakoljátok tele ezt a szerencsétlent továbbra is, akkor kénytelen leszek őt is mellőzni, pedig itt azért néha szoktak lenni dolgok, amik érdemlegesek lehetnek... Nem azt mondom, h ne használjatok emotikont, mert nagyonfontos tudom meg jópofák, de mittomén mért kell ilyen rohadt nagyokat belerakni? És miért kell olyan sok? Vannak nagyon helyesek tudom amik mozognak, nem is az a gond. De amikor nyócvanezer ződfej báunszol az kib* oda tud vágni...
Nah csak ennyit akartam, neharagudjatok meg minden, csak már nagyon kikívánkozott... :oops:

p,
R.

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
20 éve 4 hónapja - 20 éve 4 hónapja #202102 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Köszi, Thaurwathiwen, de sajnos még a többi 6 vizsga hátra van... :( Majd csak túlleszünk rajta... :)

BSZ ERY, EVENSTAR, PENNIE!

Több
20 éve 4 hónapja #202094 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin Nostare, melda Penni, Even és Ery!!!

Nai Eru antuva len alta alasse!

Több
20 éve 4 hónapja - 20 éve 4 hónapja #202088 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog szülinapot Ery!

Boldog szülinapot Even!

Boldog szülinapot Pennie!

Erynek: Csak finoman, különben nem marad mit megenni. :wink:

Lányoknak: Sajnos nem volt jobbképűbb és fiatalabb...

Brisa

Több
20 éve 4 hónapja #202087 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
büzsü: gratulálunk!!:D :D
Even, Pennie, BSz :D !!!!!!!!!!!!!!!!

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
20 éve 4 hónapja #202084 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gyerekek, 9 es lett a román szóbelim (nálunk 10ig osztályoznak)... Köszi az ungabungát!!! Húúú, de boldog vagyok... :D :D :D :D

Több
20 éve 4 hónapja #202038 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin Nostare Ery, Evenstar, Pennie! :hello: :cheers:
Eru éltessen Titeket sokáig! ;) :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 4 hónapja #202034 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

drága Ery BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

[size=9:11kdus1t]"tündöklő szépségű asszony...vagymi :wink: "[/size]

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.393 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére