BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 5 hónapja #199455 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BSZ icke, meg boldog mindenfélét mindenki másnak is, akinek mostanában volt efféle!

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #199453 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin Nostare, Melda Icke!!! nai Eru antuva len alta alasse!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #199447 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BSz icke! :wink: :cheers:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 5 hónapja #199446 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin Nostare, icke! :cheers: :hello:
Gusztáv tartson meg épségben sokáig! :D ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 5 hónapja - 20 éve 5 hónapja #199445 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bóóódog Szülinapot, icke!!! :) = :) = ;) =

Mostmár teljesen bűntethető vagy :deal: :cross:

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 5 hónapja #199444 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Arden Borough írta: Timona:én is láttam és ,hát cucc...
egy lila-fekete cucc elment egy nagy Nap előtt...
legalábbis szerintem...

Na, szép, akkor azt jól átaludtam....
Ki kellett pihenni az előző napra való két órás alvást... :P :)
Szép volt?

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 5 hónapja #199443 Írta: M
M válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Timona írta: Hivatalos MCSE forrás szerint: 2012-ben is láthatunk majd Vénusz-átvonulást azonban az a Föld teljesen más részein lesz látható, hiszen a jelenségek bekövetkezte között nem pontosan egész napnyi a különbség, így más területeken lesz nappal a következő eseménykor.

Köszi. :P Majd a legközelebbire jobban felkészülök. 8) :lol:

Amúgy szerintem is egy pajzs volt az, Kincső, csak beelőztek a válasszal. :P

Több
20 éve 5 hónapja #199439 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kincső: az egy pajzs :wink:

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 5 hónapja #199438 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hivatalos MCSE forrás szerint: 2012-ben is láthatunk majd Vénusz-átvonulást azonban az a Föld teljesen más részein lesz látható, hiszen a jelenségek bekövetkezte között nem pontosan egész napnyi a különbség, így más területeken lesz nappal a következő eseménykor.
Tehát ez tőlünk nem fog látszódni...

Ja és szabad szemmel is látható volt, persze csak és kizárólag arra alkalmas sötét lencsével!

A pici lilás fekete folt mégis csak a Vénusz volt és ez nekem izgi! :wink: :D

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 5 hónapja #199435 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kérés!
Ha valaki jár Debrecenben, és utána Pestre jön, keressen meg priviben/e-mailben, mert Pippin sikeresen ott hagyta a sportcipőjét a koleszban, ahol laktunk hétvégén. :roll: Megtalálták, de a portás azt mondta el kell menni érte. :roll:

És egy kérdés (tudom inkább a kérdések topicba illik de ha már itt vagyok): Pippinnel azon vitatkoztunk, hogy amivel az első filmben a főork a "fához szögezi" Aragornt, az pajzs vagy valami dárda vagy ilyesmi? [size=9:15ddp0pj](sorry nem értek a fegyverekhez)[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 5 hónapja #199432 Írta: M
M válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rochgil írta:

Toma gazda írta: én is láttam a TV ben 8) :lol:

én is csak a TV-ben láttam 8O :?

Én is, mert teljesen elfeledkeztem róla, hogy lesz :oops: , de szerintem szabad szemmel úgyse nagyon lehetett volna látni semmit... :o

Már hallottam azt is, hogy legközelebb 128 év múlva lesz, meg azt is, hogy 8 év múlva: akkor most melyik az igaz? :P ( Szerintem a nyolc. )

Több
20 éve 5 hónapja #199425 Írta: Rochgil
Rochgil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Toma gazda írta: én is láttam a TV ben 8) :lol:

én is csak a TV-ben láttam 8O :?

önreklám: :P

Több
20 éve 5 hónapja - 20 éve 5 hónapja #199409 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Timona írta: Csöndben jegyezném meg, hogy ma délelőtt volt a Vénusz- átvonulás!!! :dance:

Tök jó volt, de lehet, hogy csak az amatőr csillagász beszél belőlem :oops: :oops: :oops: , [size=9:3q751x20]mert 122 évvel ezelőtt volt az utolsó és kb ennyi idő múlva lesz a következő...[/size]

8évmúlva lesz :wink: (sorry nem tudok 12ből 4-t kivonni...)
ung-bung

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 5 hónapja #199408 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
én is láttam a TV ben 8) :lol:

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 5 hónapja #199402 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Timona:én is láttam és ,hát cucc...
egy lila-fekete cucc elment egy nagy Nap előtt...
legalábbis szerintem...

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 5 hónapja #199395 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csöndben jegyezném meg, hogy ma délelőtt volt a Vénusz- átvonulás!!! :dance: Tök jó volt, de lehet, hogy csak az amatőr csillagász beszél belőlem :oops: :oops: :oops: , [size=9:37l950ly]mert 122 évvel ezelőtt volt az utolsó és kb ennyi idő múlva lesz a következő...[/size]

Wááááá, de holnap meg adózás vizsgám lesz és nagyon fujjjjjjjjjj a dolog, ráadásul nem is megy annyira, mint szeretném :( , ezért kérnék egy kis ungabungeszt holnap 14h körülre!!!!!!!

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 5 hónapja #199375 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ryana, uncsitesóm esküvőjén voltam lent, sajna nem volt időm naon járkálni most, meg szabadidőm sem volt. De 20-ától lent leszek sztem több, mint egy hétig, mert országos kosárdöntőt játszunk, és akkor vmikor lehetne esetleg vmi tali :) Naon jó lenne! :D

Arwena, gratu :D
vakáció.../me-nek még meg sem fordult a fejében ez a szó, oly távoli még :roll:

Több
20 éve 5 hónapja #199374 Írta: Léli

Arwena írta: Sikerült! semmiből sem buktam meg!!! és nekem holnaptól Vakáció!!!

Gratula ;) :)
Mázlis, nekem még jövőhéten lesz érettségi, és rájöttem, h semmit nem tudok... (najó, a Hunyadi tételt, meg még talán 2-t igen...) és ez csak abból gáz, h töriből így még meghúzhatnak... másból nem, de töriből igen.... 8O

Több
20 éve 5 hónapja #199373 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sikerült! semmiből sem buktam meg!!! és nekem holnaptól Vakáció!!!

:bounce: :hello: :dance: :biggrin2: :bounce: :hello: :dance: :biggrin2: :bounce: :hello: :dance: :biggrin2: :bounce: :hello: :dance: :biggrin2: :bounce: :hello: :dance: :biggrin2:

És köszönöm mindenkinek aki drukkolt nekem

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
20 éve 5 hónapja #199351 Írta: Léli
Jövőhéten hétfőn 15:00-tól lesz megint KHE próba, és (reményeink szerint az utolsó) szereplőválogatás. [size=9:25d5d2ec]Remélem, aznap nem leszek rosszul, így születhet tényleges döntés szereplőkről.[/size] Ti csak gyertek el! ;) Jah, és tudjátok a szövegeteket :)

Több
20 éve 5 hónapja #199312 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Pééécsen voltál?? Mért nem szóltál? Szórakoztattunk volna meg minden... ;) Osztálykirándulásod volt? Vagy milyen apropóból kerültél ide? :)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
20 éve 5 hónapja #199307 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én csak tegnap éjjel értem haza Pécsről, de utólag is :D Nagyon Bóóódog Névnapot Alcar!! :D :hello:

Több
20 éve 5 hónapja #199304 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Köszönöm az ungabungákat.

Viszont van egy rosszhírem meg egy jó. Matekból ez az év nekem nem sikerült.. majd augusztusban... Viszont a többi igen szal csak a matekra kell készülnöm.. (ha apa megtudja kitekeri a nyakam..) :( :cry:

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 5 hónapja #199298 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ooops, ezek szerint tegnap csak akartam, de nem tettem meg...

Boldog névnapot, Alcar!!!
:oops: 8) :twisted:

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 5 hónapja #199290 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Cicafül: amatőr autós tájékozódási verseny. Hmm, nehezebb elmagyarázni, de itten elolvashatod, ha érdekel. ;) :arrow: www.cityrallye.hu/folap2.html Mondjuk ez itt kicsit más, mert amire most megy, az profibb, meg nemzetközi, meg minden. De az alapja ilyen. ;) Na majd ha jön, lehet h jobban elmondja. :)
És Orsie: alszik ám, csak azzal sose büszkélkedik. :P Ritkán, igaz, de akkor sokat... Úgy 2-3 napot. :D Najó, nem is, de ha eccer ráér aludni, akkor egész nap alszik... :)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
20 éve 5 hónapja #199277 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tyű Szürke!
Miféle autóverseny ez? 8O
Én vagyok csak lemaradva, hogy nem tudom....

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
20 éve 5 hónapja #199276 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Szürke írta: Köszi az ungabungát azoktól akik küldték, a mai vizsgám kilencere sikerült. Az egyik ötös, a másik négyes. Bár jobbat szerettem volna, de annyira ez sem rossz.

Most előre kérek még egy ungabungát: hétvégén autóversenyezni megyünk bátyámmal Prágába, nemzetközi futamra, és szükségünk van a szurkolásra. Pláne péntek estétől szombat délig.
Hajrá magyarok!

Szürke, drakula a vizsgákhoz - még mindig nem fér a fejembe, hogy hogy bírsz így teljesíteni, mikor szinte sosem alszol???

Autóverseny rúlz, Prága még rúlzabb :D , szóval ungabungázok majd ezerrel! :mrgreen:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 5 hónapja #199275 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mikor lesz már kész az a Naptár.. ami mutatja majd mindenkinek a minenfele ünnepét.. + hasonlo aprosagokat?????

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 5 hónapja #199274 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
UNGBUNG Szurke.. aztán nem kara.. izé Nyerjetek ám!

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 5 hónapja #199273 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Köszi az ungabungát azoktól akik küldték, a mai vizsgám kilencere sikerült. Az egyik ötös, a másik négyes. Bár jobbat szerettem volna, de annyira ez sem rossz.

Most előre kérek még egy ungabungát: hétvégén autóversenyezni megyünk bátyámmal Prágába, nemzetközi futamra, és szükségünk van a szurkolásra. Pláne péntek estétől szombat délig.
Hajrá magyarok!

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.614 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére