BESZÉLGETŐS topic
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ankalimon írta: Alyr, kicsit pontosítani kellene, mert így kevés az infó:
Mit jelent, az hogy a "vezérlőpult szerint működik", illetve, hogy "nem elérhető sajátgépből sem".
Milyen típusú szkennerről van szó?
Milyen programot használsz a szkenneléshez?
HP Scanjet 3400.
A hozzá kapott programot használom, HP PrecisionScan LTX
A vezérlőpult szerint működik annyit tesz, hogy amikor az "új hardver hozzáadása" menüpont alatt kijelöltem a scannert akkor azt írta, hogy az eszköz megfelelően működik. Ha a vezérlőpult - fényképezőgép és képolvasó menüpontjára kattintok azt írja ki, hogy nincs kapcsolat. (ugyanezt írja ki ha a hozzá kapott programot nyitom meg. - azaz nincs kapcsolat)
Ha kihúzom az USB kábelt aztán bedugom, kiírja a tálca felett szövegbuborékban hogy csatlakoztatva lett a scanner...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Megkaptuk a Warner Home Videotól a hivatalos felkérést a DVD reklámkampányában való részvételtől.
Tehát akkor 2 fős csoportokat keresnek, akik egy-egy helyszínen 6-8 órát "szakértősködnének", segítenének a hostessnek, válaszolnának a kérdésekre, szórólapot osztogatnának és általában jelmezekben növelnék az esemény fényét.
A különböző helyszíneken (amelyek Tesco, Auchan, Cora és Media Markt üzletekben lesznek) május 27, 28, és 29-én (péntek, szombat vasárnap)lesznek az események.
A helyszínek nagy része budapesti, vagy Budapest környéki, de néhány megjelenés van Székesfehérváron, Győrben, Pécsett, Szegeden, Miskolcon és Debrecenben is.
Összesen 27 alkalom van, minden egyes napon 9-9 (4 Bp-en, 5 vidéken).
Ezek alapján tehát keresünk olyan emberek jelentkezését, akik kettesével, egy warneres hostess-szel kiegészítve egy-egy helyszínen, jelmezbe öltözve részt vennének az akcióban (naponta az egész országban 18 emberre lenne szükség)
Olyan emebrek jelentkezését is várjuk, akik maguk nem szívesen vesznek részt az akcióban, de van jelmezük, amit fel tudnak ajánlani (elvileg - ha mindenki beöltözik - naponta 27 különböző jelmez lenne az ideális)
A részvételért a Warner fizetni nem tud, de DVD-ket és videókat kapunk a munkáért, illetve a kölcsönadott jelmezekért.
A jelentkezéseket, felajánlásokat e-mail-ben várom.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mit jelent, az hogy a "vezérlőpult szerint működik", illetve, hogy "nem elérhető sajátgépből sem".
Milyen típusú szkennerről van szó?
Milyen programot használsz a szkenneléshez?
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Miért lehet az, hogy a gépem érzékeli a scannert (újonnan feltelepített de már használt) és a vezérlőpult szerint működik, mégsem tudom elérni ha scannelni akarok, mi több nem elérhető sajátgépből sem.
(és ahogy hallom nem csak nálam műveli ezt)
egyébként usb csatlakozó van hozzá.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Julcsi_
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
argh
- Gandalf
- Nem elérhető
Én köszönöm!Melyanna írta:
Gandalf írta: Egy hibát találtam rajta: Völgyzugolynak már évek óta nem ez a címe! A mostani elérhetősége volgyzugoly.uw.hu/ ! Kérlek, javítsd!
Köszi, hogy szóltál, a javítás megtörtént!!!
- Melian
- Nem elérhető
Gandalf írta: Egy hibát találtam rajta: Völgyzugolynak már évek óta nem ez a címe! A mostani elérhetősége volgyzugoly.uw.hu/ ! Kérlek, javítsd!
Köszi, hogy szóltál, a javítás megtörtént!!!
Büzsü: privi ment!!!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Görénycucc
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Silcucc-Görénycucc
Az úúúúúútragonoszGörénycucc
- Gandalf
- Nem elérhető
Egy hibát találtam rajta: Völgyzugolynak már évek óta nem ez a címe! A mostani elérhetősége volgyzugoly.uw.hu/ ! Kérlek, javítsd!Melyanna írta: Végre-valahára volt időm frissíteni... ráfért már, tudom...
www.tolkien.lap.hu
Köszönök minden látogatást!!! :bounce: :bounce: :bounce:
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
konkrétan milyen újítások vannak?Melyanna írta: Végre-valahára volt időm frissíteni... ráfért már, tudom...
www.tolkien.lap.hu
- Dae/siss
- Nem elérhető
Namarie/Alatariel írta: 05. sissee, Elryn,
06. Aralataion, Dae- elena
Hihi, íme az előnye, ha vki két alteregóval mászkál... :evil3:
- Melian
- Nem elérhető
www.tolkien.lap.hu
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Ringbearer
- Nem elérhető
agatha írta: Sziasztok! huh hát fent vagyok elég nehezen ment, de örülök neki h itt vagyok Remélem lassan sikerül megismernem titeket
Szia! nahát, felregisztráltál?
"Be the change you want to see." Gandhi
- agatha
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Mindenkinek ott volt a nyelve hegyén, Tyler meg én csak kimondtuk...
- GalenEszter
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."
- Dínchamion
- Nem elérhető
Jane Chance keddi előadására Gumipók csinált plakátokat. Kellene pár ember, aki elmegy Pókhoz, elviszi a plakátokat, és kirakja egyetemeken/főiskolákon/gimikben.
FONTOS!! SÜRGŐs!!! TESSÉK AKTIVIZÁLÓDNI!!!
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Kijavitottam! Amúgy nem vettem a szívemre, mert tényleg tévedtem, de mert nagyon siettem, én is néha szeretek kötekedni... ilyenek vagyunk...Léli írta:
büzsü2003 írta: Hallod, nem valahol nincs csinálva egy az összes felhasználóról, vagy nem lehetne feltenni a tolin.hu-ra egy ilyen listát.. kinek kéne ezt ajánlani nem tudom : 8O
Ha már a helyesírásodat, meg az értelmét nem ellenőrzöd, legalább a tolkien.hu nevét jól írd le, pls.... mégiscsak itten vagy, vagymi
[size=9:11e84hfh]Ne vedd nagyon a szívedre, csak most épp kötözködni volt kedvem [/size]
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Léli
- Nem elérhető
büzsü2003 írta: Hallod, nem valahol nincs csinálva egy az összes felhasználóról, vagy nem lehetne feltenni a tolin.hu-ra egy ilyen listát.. kinek kéne ezt ajánlani nem tudom : 8O
Ha már a helyesírásodat, meg az értelmét nem ellenőrzöd, legalább a tolkien.hu nevét jól írd le, pls.... mégiscsak itten vagy, vagymi
[size=9:1juiucss]Ne vedd nagyon a szívedre, csak most épp kötözködni volt kedvem [/size]
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Hallod, Nam, valahol nincs csinálva egy az összes felhasználóról, vagy nem lehetne feltenni a tolkien.hu-ra egy ilyen listát.. kinek kéne ezt ajánlani nem tudom : 8ONamarie/Alatariel írta: Az év második felének ünnepeltjei. Ha valaki hibát lát, szóljon, ha valkit fel szeretne még íratni, annak, ha kérhetem, privibe küldje el a szülinapi dátumát!
Köszönöm!
Július:
04. Olosta
10. Meleth_lin
10.Nilraen
10. Kíra
19. Leguan
Augusztus: ......
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Léli
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
Köszönöm!
Július:
04. Olosta
10. Meleth_lin
10.Nilraen
10. Kíra
11. Jocii
19. Leguan
Augusztus:
05. Rouge
09.Rayan
11.DaroNight
12.Morgul
15.Rabyn
22.Léli
28. Angie, Dínchamion
Szeptember:
10. Sil
11.Minerva
14. Ankalimon, Árnyelf
20. Gyémánt Hajnal
24. Thaur
26. Adelard
28. Finduilas
29. Brisa
okt.
02. Angwen
04.Kincső
07.Nolindir
14. Beleg Cúthalion
17. Szürke Gandalf
30.Melyanna (Melian)
nov.
01. mogy
05.Suhifarok
15. Ryana
25.Mau Rauser?
26. Esgal
és még van novemberink...
dec.
01. Alyr
03.Nimdorc, Yavanna (?)
04. Darkman
05. sissee, Elryn,
06. Aralataion, Dae- elena
07. Peredhil,
11. Batti
15. Nóli
21. Augustine
30.Ringbearer
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Hát, amikor bekerültem a 10-be, én is kb így éreztem magam... Meg csak néztem, hogy mit keresek én ott... De meg lehet ám szokni...Artemisz (Celebthil) írta:
Mert szómenésem van, azééér..... De amíg nem emelnek ellenem egyöntetű óvást, addig talán nem gáz...Suhifarok írta:
Artemisz (Celebthil) írta:
[size=9:2g32tgk6]Ez aaaannyira gáz! Kezdem magam élősdi betolakodó, vérszívónak érezni... [/size]
Mosméééééééééééér????????????
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Artemisz
- Nem elérhető
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, JAJ;Szürke írta: Ezt találtam a gépen amikot leültem eléje...
people.inf.elte.hu/secsaba/marsians.jpg
Sírtam a röhögéstől...
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, JAJ!!!!
Én meg kalózkodom ezerrel a Blind Guardian-fórumon.. sűrűn igénybe véve a szotar.sztaki.hu segítségét... De egy nézetemet kifejtve máris megkaptam, hogy IGAZAM VAN!!
/me egója villámsebesen duplájára nőtt...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Léli
- Nem elérhető
Szürke írta: Ezt találtam a gépen amikot leültem eléje...
Sírtam a röhögéstől...
ÁÁÁÁÁ )))))
Ez dúúúúúúúúúrva naggyon jóó (kb. annyira, mint a Gyűrű keresése )
- sebcsaba
- Nem elérhető
Sírtam a röhögéstől...
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Artemisz
- Nem elérhető
[size=9:507a7lx5]És is téged, Léli.... De aranyos.. juj...... (perme elbújik egy sarokba, és szép csöndesen örömkönnyeket hullat)
Köszi! [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Gandalf
- Nem elérhető
- Suhifarok
- Nem elérhető