BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 7 hónapja #188394 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Cicafül írta: Ezek után egy kis ungabunga meg miegymás jól jönne: délután 5től és háromnegyed 8tól.....

[size=9:3sy1drj4]Ezeket túlélem, és utána, mint a kisangyal fogok tanulni, órára járni stb. Cicabecsszó![/size]

DETTÓ! :eek2:

Én is éppen így vagyok!

*perme kissé megrugdossa Cicát, aztán tartja a saját popóját is :oops: :oops: *

UNGABUNGA CICMICC! :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #188393 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Basszus, valaki rugdosson már meg, hogy így nem lehet tanulni, ahogy azt én csinálom...... A mai 3 zhból csak 2ről nem tudtam és a 3dikra is épp hogy csak készülgettem. Kezdek összeveszni magammal - mi lesz így velem......?? A francba!

Ezek után egy kis ungabunga meg miegymás jól jönne: délután 5től és háromnegyed 8tól.....

[size=9:3pw8zhb2]Ezeket túlélem, és utána, mint a kisangyal fogok tanulni, órára járni stb. Cicabecsszó![/size]

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #188390 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Help!!

Iszonyúnagy UNGABUNGÁT Elenielnek , aki TALÁN ÉPP MOST ÁLLAMVIZSGÁZIK ALKOTMÁNYJOGBÓL.. vagy miből... :roll:

Meg egy picurit nekem meg Felának is a ma esti Zh-ra, ha kérhetem... :oops:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #188371 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Celeb írta: Sziasztok!
Mint már egyszer írtam, holnap kisérettségizek. Szóval ha lehet holnap mindenki úgy negyed 11 körül teljes erejéből szurkoljon...légyszi.... :) :? :( :cry: :arrow: semmit sem tudok...
Üdv: Celeb

szurk-szurk!! ;)
én kedden irok probaérettségit... ugyhogy nekem is szurkoljatok please :? :roll: :) (4 feleletjegy.. :roll: 8O )

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
20 éve 7 hónapja #188357 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Celeb: ha későn is, de mindent bele, hajrá, szurki-szurki ésatöbbi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szürke Vándor: mint fiatal fórumos a sok régi között, én is szeretettel üdvözöllek, és kívánok neked eredményes és boldog Fórum-életet!!!! :lol: :P Nagyon jó helyre kerültél!!!!!

Több
20 éve 7 hónapja #188336 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ery írta:

Laurelen írta:

Ery írta:

Léli írta: Naná, egy töritanár :D :D Számodra a töri a legkönnyebb, mi? :) )

Nem. A földrajz is könnyű, de közgázból már vizsgáztam...

és nehezebbnek találtad mint a törit?

Igen. De ha bárki másmilyen következtetést vont le belőle, az szóljon.

Ha azt vesszük, hogy töriből mindig négyes-ötös voltam, de a közgáz szigorlaton hármasnál jobbat még nem kaptam, akkor Eryvel értek egyet.

Több
20 éve 7 hónapja #188333 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Laurelen írta:

Ery írta:

Igen. De ha bárki másmilyen következtetést vont le belőle, az szóljon.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 7 hónapja #188329 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ery írta:

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 7 hónapja #188320 Írta: Ery

Καναπή!

Több
20 éve 7 hónapja #188318 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Morgana: 20/222-98-51
csak ezt találtam a találkozások alján.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 7 hónapja #188316 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valaki küldje el nekem Dín (új) számát, légyszi!

[size=9:12upamb1]most...[/size]

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 7 hónapja #188313 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ery írta:

Laurelen írta: nem lehet közgázból? mert azt pillanatok alatt meg lehet tanulni, ezerszer könnyebb mint a töri

Ezzel azért vitatkoznék...

Naná, egy töritanár :D :D Számodra a töri a legkönnyebb, mi? :) )

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 7 hónapja #188310 Írta: Ery

Laurelen írta: nem lehet közgázból? mert azt pillanatok alatt meg lehet tanulni, ezerszer könnyebb mint a töri

Ezzel azért vitatkoznék...

Καναπή!

Több
20 éve 7 hónapja #188309 Írta: Léli

Laurelen írta:

Léli írta: Ezt erősen kétlem, mert (mint múlt héten megírták levélben) muszáj felvételiznem töriből, és semmi tényanyagtudásom nincs!! Ha nem 2. véhából fogok szóbelizni, akkor csoda lesz, ha a 30 pontból 5-öt elérek

nem lehet közgázból? mert azt pillanatok alatt meg lehet tanulni, ezerszer könnyebb mint a töri

Egyrészt már meg kellett mondani, miből felvételizek, másrészt a közgázt nem tudnám honnan tanulni, törit meg már elvileg vagy 12 éve tanítanak, úgyhogy valamit már csak tudok... :roll:

Több
20 éve 7 hónapja #188306 Írta: Laurelen

Léli írta: Ezt erősen kétlem, mert (mint múlt héten megírták levélben) muszáj felvételiznem töriből, és semmi tényanyagtudásom nincs!! Ha nem 2. véhából fogok szóbelizni, akkor csoda lesz, ha a 30 pontból 5-öt elérek

nem lehet közgázból? mert azt pillanatok alatt meg lehet tanulni, ezerszer könnyebb mint a töri

Több
20 éve 7 hónapja #188302 Írta: Léli

Laurelen írta:

Léli írta: És ez a szám várhatóan szeptembertől tovább nő Attól függ, sikerül-e a felvételim a szegedi GTK-ra ) (hogyha meg nem, akkor alkalmazott matematikus leszek )

de jó! :D FEL FOGNAK VENNI!

Ezt erősen kétlem, mert (mint múlt héten megírták levélben) muszáj felvételiznem töriből, és semmi tényanyagtudásom nincs!! Ha nem 2. véhából fogok szóbelizni, akkor csoda lesz, ha a 30 pontból 5-öt elérek :?

Több
20 éve 7 hónapja #188299 Írta: Laurelen

Léli írta: És ez a szám várhatóan szeptembertől tovább nő Attól függ, sikerül-e a felvételim a szegedi GTK-ra ) (hogyha meg nem, akkor alkalmazott matematikus leszek )

de jó! :D FEL FOGNAK VENNI!

Több
20 éve 7 hónapja #188296 Írta: Léli

Laurelen írta:

Szürke Vándor írta: Hali!
Új vagyok itt, és ezért szeretnék röviden bemutatkozni. Ezt találtam a legalkalmasabb topicnak. Pár perce történt hogy Olosta a www.felvetelizo.hu-n rákérdezett hogy GYU-fan vok-e. Mondta, hogy van ez az oldal így regisztráltam.
Magamról annyit hogy tavaly felvételiztem a Debreceni Közgázra és föl is vettek. Ja igen és Petinek hívnak. :D
Ha valakinek van kérdése akkor tegye föl nyugodtan.
Peti... izé :D ...
Szürke Vándor

tünc! azaz üdvözölve köreinkben! :D veled együtt már kb. 4re emelkedett a közgazdászok száma, gyarapodunk, gyarapodunk... :wink:

És ez a szám várhatóan szeptembertől tovább nő :D Attól függ, sikerül-e a felvételim a szegedi GTK-ra :) ) (hogyha meg nem, akkor alkalmazott matematikus leszek :roll: :) )

Több
20 éve 7 hónapja #188293 Írta: Laurelen

Új vagyok itt, és ezért szeretnék röviden bemutatkozni. Ezt találtam a legalkalmasabb topicnak. Pár perce történt hogy Olosta a www.felvetelizo.hu-n rákérdezett hogy GYU-fan vok-e. Mondta, hogy van ez az oldal így regisztráltam.
Magamról annyit hogy tavaly felvételiztem a Debreceni Közgázra és föl is vettek. Ja igen és Petinek hívnak. :D
Szürke Vándor

tünc! azaz légy üdvözölve köreinkben! :D veled együtt már kb. 4re emelkedett a közgazdászok száma, gyarapodunk, gyarapodunk... :wink:

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #188291 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog névnapot Tivadar,icke denevérje,Gusztáv rokona : )=

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 7 hónapja #188286 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Silmeniel írta: Toma, nekem meg is van... Ugye a Michael Mittermeier - Guano Apes páros számára gondolsz? :D

asszem igen :D

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 7 hónapja #188275 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Celeb írta: Sziasztok!
Mint már egyszer írtam, holnap kisérettségizek. Szóval ha lehet holnap mindenki úgy negyed 11 körül teljes erejéből szurkoljon...légyszi.... :) :? :( :cry: :arrow: semmit sem tudok...

kriszana szurkol mostantól kezdve holnap délig: szurk, szurk, szurk, szurk, szurk, szurk, szurk....etc

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
20 éve 7 hónapja #188273 Írta: Celeb
Celeb válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

"...bolondok vagyunk és mind belehalunk..."
by Mau

Több
20 éve 7 hónapja #188241 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Szürke Vándor

Isten hozott közöttünk!
Reméljük, jól fogod itt érezni magad
[size=9:1stfhu37]Egyébként én is debreceni vagyok/voltam - ott éltem 19 évig[/size]

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
20 éve 7 hónapja #188232 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Toma, nekem meg is van... Ugye a Michael Mittermeier - Guano Apes páros számára gondolsz? :D

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
20 éve 7 hónapja #188216 Írta: Szürke Vándor
Szürke Vándor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hali Névrokon!

Úgy sejtem vagyunk egy páran még :D

Én is Boldog Szülinapot, akinek van, bár fogalmam sincs kinek. Nekem egy hete volt. :wink:

Bye!

Több
20 éve 7 hónapja #188174 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Udv, Szurke Vandor!

Kisse mintha nevrokon lennel...

Aztan jo szurkulest! :wink:

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 7 hónapja #188163 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Öööö...Esgal te mit is tettél ?

Felvételiztem az Iparművre. És túl vagyok az első fordulón. Ez mondjuk még nem nagy cucc, majd akkor lesz, ha átjutok a másodikon is! :)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
20 éve 7 hónapja #188151 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog születésnapot!! :)

:?: :geek:
:geek: :?:

Több
20 éve 7 hónapja #188139 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin nostare ar estare, meldonyar!!!

S gratula, Ádám!!!
Alcar

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 4.582 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére