- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Léli
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Artemisz (Celebthil) írta: Jesszumanyám, gyerekek, MÁR A 10 LEGAKTÍVABB FELHASZNÁLÓ KÖZÖTT VAGYOK?!! :eek2:
Bődületes!!!!
Pedig egy csomó mindenhez nem is szólok hozzá.. A Gondolatok meg a Vallás topicot pl. régóta meg se közelítem.. Lusta vagyok hozzá...
[size=9:fmk6jlv9]Ez aaaannyira gáz! Kezdem magam élősdi betolakodó, vérszívónak érezni... [/size]
Gratula!
Ne érezd ezt, mert alaptalan Szeretünk mi téged
Én csak Fiacskámmal versengek, csak az a baj, hogy most a Konf. szervezése miatt állandóan ilyen-olyan beírásai vannak, ezért eléggé elhúzott ( Nembaj, attól még preme próbálja utól érni
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Artemisz
- Nem elérhető
Mert szómenésem van, azééér..... De amíg nem emelnek ellenem egyöntetű óvást, addig talán nem gáz...Suhifarok írta:
Artemisz (Celebthil) írta:
[size=9:2at1lo2b]Ez aaaannyira gáz! Kezdem magam élősdi betolakodó, vérszívónak érezni... [/size]
Mosméééééééééééér????????????
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Suhifarok
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta:
[size=9:4v0d2mtm]Ez aaaannyira gáz! Kezdem magam élősdi betolakodó, vérszívónak érezni... [/size]
Mosméééééééééééér????????????
- Artemisz
- Nem elérhető
Bődületes!!!!
Pedig egy csomó mindenhez nem is szólok hozzá.. A Gondolatok meg a Vallás topicot pl. régóta meg se közelítem.. Lusta vagyok hozzá...
[size=9:2klo8n8y]Ez aaaannyira gáz! Kezdem magam élősdi betolakodó, vérszívónak érezni... [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Fio
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta: Csodaszép, a Grahame-Johnstone ikrek által illusztrált, varázslatosan gyönyörű dizájn..
Igen, ez van meg nekem is.
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Artemisz
- Nem elérhető
Permí kapálózva jelentkezik!!! :closed:Morgana írta: Emberek,
most láttam a Pán Péter című filmet.
Varázslatos...
Nem akarok felébredni belőle.
Megvan valakinek könyben - aki kölcsön is adná?...
HOZOM A KONFERENCIÁRA, MORGANA, EGYET SE FÉLJ!!
(Csodaszép, a Grahame-Johnstone ikrek által illusztrált, varázslatosan gyönyörű dizájn.. már Dodiee-nak is megígértem!)
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Fiona írta: Nekem is ilyen nagy kék könyv van rajzokkal.
nekemis.
Nem tudod megnézni kinek a rajzai meg efféle? (én most nem vagyok otthon úh nem)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Fio
- Nem elérhető
Brisa: esetleg vmi szép idézetet, vagy magadtalálsz ki, sztem az is jó.
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Artemisz
- Nem elérhető
"A gyermekek olyanok a szülők szerelmének univerzumán, mint a bolygók a Naprendszer szélén. Fényük csak sápadó visszfénye a két Napnak, melyektől azt kapták, s a két Nap középen kering örökkön-örökké...."
Objektíve talán kicsit nyálas, de én szeretem.. Sajna a szerzőre nem emléxem...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Artemisz
- Nem elérhető
Khalil Gibran libanoni filozófustól tudnék idézgetni, de csak szerelem, halál, gyerekszületés meg egyéb témákban van tőle idézet itt a fejemben.. Sorry..
Mindenesetre:
SOK SZERETETTEL GRATULÁLUNK BRISA SZÜLEINEK A HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓHOZ
MEG A LÁNYUKHOZ....
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- brokkoli
- Nem elérhető
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Morgana írta: Emberek,
most láttam Pán Péter című filmet.
Nem éééééér!!!! Én még MINDIG nem láttam Nem akarja vk megnézni?? :crap: léciléciléci
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Morgana írta: Emberek,
most láttam Pán Péter című filmet.
Varázslatos...
Ui.: Bűn megírni ezt a kritikát...
Magyarul vagy angolul?
Ha jól tudom nekünk megvan mindkét nyelven ugyanaz a típus nagyalakú és rajzokkal (asszem az író rajzai de lehet h nem. Szvsz ez az eredeti sztori)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
most láttam a Pán Péter című filmet.
Varázslatos...
Ui.: Bűn megírni ezt a kritikát...
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Ulmo
- Nem elérhető
Cicafül írta: Basszus, valaki rugdosson már meg, hogy így nem lehet tanulni, ahogy azt én csinálom...... A mai 3 zhból csak 2ről nem tudtam és a 3dikra is épp hogy csak készülgettem. Kezdek összeveszni magammal - mi lesz így velem......?? A francba!
Ezek után egy kis ungabunga meg miegymás jól jönne: délután 5től és háromnegyed 8tól.....
[size=9:13gr6v7v]Ezeket túlélem, és utána, mint a kisangyal fogok tanulni, órára járni stb. Cicabecsszó![/size]
Összekötlek egy névrokonoddal, boldogíthatjátok egymást Addig is:
Hajrá Cica, hajrá Vikik! :bounce: :fight:
- Jocii
- Nem elérhető
Cicafül írta: Basszus, valaki rugdosson már meg, hogy így nem lehet tanulni, ahogy azt én csinálom...... A mai 3 zhból csak 2ről nem tudtam és a 3dikra is épp hogy csak készülgettem. Kezdek összeveszni magammal - mi lesz így velem......?? A francba!
Ezek után egy kis ungabunga meg miegymás jól jönne: délután 5től és háromnegyed 8tól.....
[size=9:249po106]Ezeket túlélem, és utána, mint a kisangyal fogok tanulni, órára járni stb. Cicabecsszó![/size]
ejnyeeee Cicafül
de azé kapsz egy Grosze Ungabungát
- Artemisz
- Nem elérhető
Mi is téged, Silme!Silmeniel írta: SZERETLEK TITEKET!!!!
Köszönjük hogy vagy, és hogy olyan vagy, amilyen! Maradj is ilyen!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
De persze ez csak az én problémám, nem vagyok képes megszokni
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- Silcucc
- Nem elérhető
Szóval csak meg akarom köszönni Nektek az elmúlt fél évet... Ha jól számolgattam, kb. fél évvel ezelőtt mentem el az első énekkaros meghallgatásra CDfű-be, aztán meg okt.23-án a győri talira... Nem akarok itten mély érzelmes, nyálas, stb. dolgokba belemenni, csak tényleg mindenkinek köszönöm a szeretetet, a jó bulikat, a beszélgetéseket, az együttlétet... Ti vagytok a második /sőt, inkább az első... / családom!!!
Köszike...
SZERETLEK TITEKET!!!!
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Artemisz
- Nem elérhető
Nem a fórum a gond, sőt, az tökállat, még ismerős is a dizájn, hanem lesül a pofim, hogy bemászok oda, semmi angoltudássalé, és úgy, hogy még SEMMIT SE HALLGATTAM tőlük, de hát ez is Min miatt van, mert még nem vette át nekem..Ulmo írta: És ugyan mi a gond azzal a fórummal :hein:
Meg miattam, mert nem vittem neki CD-t..
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ulmo
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta: Na, gyerekek, csináltam egy nagy-nagy őrültséget.
Beregiztem a Blind Guardian oldal fórumára! (Celebthilként természetesen)
GÁÁÁZ!!! Iszonyú!
SIL EZ MIND MIATTAD VAN! A Lassis cikked felkeltette a kíváncsiságom!
(de talán jót fog tenni az angoltudásomnak)
És ugyan mi a gond azzal a fórummal :hein: Egy metálbanda rajongóitól mit vársz? Egyébként van egy Tolkien-részleg is, találhatsz ismerős nevet
- Artemisz
- Nem elérhető
Beregiztem a Blind Guardian oldal fórumára! (Celebthilként természetesen)
GÁÁÁZ!!! Iszonyú!
SIL EZ MIND MIATTAD VAN! A Lassis cikked felkeltette a kíváncsiságom!
(de talán jót fog tenni az angoltudásomnak)
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Dínchamion
- Nem elérhető
Konferencia: www.tolkien.hu/view.php?&c=3&a=1076
Jane Chance előadása: www.tolkien.hu/view.php?m=8&c=3&a=1077
Az információk megtekinthetőek a Tolkien Tanulányok topikban is, katt ide !
Arra kerünk mindenkit, hogy töltse le a plakátokat ( egyik , másik ), nyomtassa ki és terjessze mindenhol, ahol tudja!!
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Rayan
- Nem elérhető
Laurelen írta: ÓÓÓRIÁSI Tünc-tapsvihar Leguannak! Kémia Oktv. 1. helyezés!
O_X
Ö ö[size=9:166xi96q]ö[/size], néha majd felhívhatlak telefonon? Mondjuk PH-számítás ügyben?
Nem semmi vagy.
Így tovább!
Különben, nem is vártam jobbat.
=))))
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- sebcsaba
- Nem elérhető
Léli: azért az alkmat sem olyan nagyonrossz, ott legalább valami érdekeset is tanulhatsz
p.s: Ungabunga és szurkolás/szürkülés Elenielnek és Cicának!
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"