BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 10 hónapja #165893 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gratu! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #165891 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
"Ezt muszáj elmondanom..!"

Főleg, mert ti is jobban jártok, ha tudjátok...

OP lettem a chaten!!! :dance: :aragorn1: :deal: :bounce: 8) :evil3: :disappear: :mrfrodo:

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #165867 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én meghallgatlak és lehet fel is tudlak venni. (ha találok egy üres kazit de szvsz találok) Régen amúgy is mindig hallgattam a Danuviust

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 10 hónapja #165866 Írta: Léli

Ankalimon írta: Egy kis érdekesség (remélem nem nagyon off-topic):

De, igen, ez itt OFF, mint minden más ebben a topicban, szóval majd megkérem Eiát, hogy törölje :twisted: :disappear:

Több
20 éve 10 hónapja #165859 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egy kis érdekesség (remélem nem nagyon off-topic):

Ma este (január 15.) 23 órakor a Danubius rádión lesz egy beszélgetés a most megjelent "A Gyűrűk Ura filozófiája" könyv kapcsán a tolkieni világ filozófiai aspektusairól.

Szerény személyem lesz a beszélgetőpartner...

[size=9:jovewkj9]Ha valakinek van rá lehetősége, akkor esetleg rögzíthetné.....[/size]

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
20 éve 10 hónapja #165854 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Angwen: és én pont ezért szeretem annyira :D Douglas Adamsnek annyira egyedi, és érdekes (khm, néha, 'fura') stílusa van, hogy valaki vagy beleszeret, vagy nem. Ennyi :)

Deeee....ez az ember nem lehet Ford Prefect :cry: :cry:

i.imdb.com/Photos/Ss/0320691/underworld04.jpg

Akkor már inkább Szlarti 8)

I feel complete when I feel sick inside

Több
20 éve 10 hónapja #165842 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Brisa írta:

Angwen írta:

Supersonica írta: A forgatókönyvet még Douglas Adams kezdte el írni, majd miután szívroham végzett vele, a jegyzetei alapján Karey Kirkpatrick fejezte be.

Az egész hírből ez tetszik a legjobban. :evil: Szerintetek mi okozhatott neki ekkora megrázkódtatást?

Hát... ööö egy egész sor "dolog". Olvastad a könyveket?

Csak egyet, de őszintén szólva az is elég volt... Hogy is mondjam, kimeríti a fárasztó kategória fogalmát. Tény, hogy van benne néhány örökbecsű poén, de azért egymenetben végigolvasni kishíján agyhalál...

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 10 hónapja #165819 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Namarie írta: Gratulálok mindenkinek!

Én meg észre se vettem, de elhagytam a 800-at.

Gratula! :D

Nekem meg 400! 8)

Brisa: a 22. század meg az elrontott filmek újraforgatásának százada lesz... :roll:

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
20 éve 10 hónapja #165693 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

olorin.papa írta: jesszus! ez ütős lesz... eszembe nem jutott volna a galaxis útikalauzból filmet csinálni...

:mrgreen: Én már láttam egy filmet belőle vagy valami feldolgozás félét :up: rettentő nehezen lehetett nézni... :dead: pedig a könyv nekem is tettszett :itscool:

Én is láttam már valamit: egy hatszor félórás sorozat, a 60-70-es évek sci-fi stílusában. (Aki látta az Orion-űrhajó tudja, mire gondolok.) Nem volt túl jó. Szerintem a könyv hangulatát úgysem lehet visszaadni. Abban a legjobbak a pároldalas beszúrások, amiknek legtöbbször semmi közük a történethez. Ezeket szerintem nem fogják mind belerakni.

Elanor írta: Amúgy van benne egy interjú, amiben azt nyilatkozta, hogy fontolgatta, hogy ír még egy Útikalauzt. Valami pozitívabb befejezéssel...

Az ötödik könyvre már nagyon ellaposodott a történet meg a stílus. Jó is hogy folytathatatlan vége lett.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 10 hónapja #165682 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
jesszus! ez ütős lesz... eszembe nem jutott volna a galaxis útikalauzból filmet csinálni...[/quote]

:mrgreen: Én már láttam egy filmet belőle vagy valami feldolgozás félét :up: rettentő nehezen lehetett nézni... :dead: pedig a könyv nekem is tettszett :itscool:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
20 éve 10 hónapja #165584 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Angwen írta:

Supersonica írta: A forgatókönyvet még Douglas Adams kezdte el írni, majd miután szívroham végzett vele, a jegyzetei alapján Karey Kirkpatrick fejezte be.

Az egész hírből ez tetszik a legjobban. :evil: Szerintetek mi okozhatott neki ekkora megrázkódtatást?

Hát... ööö egy egész sor "dolog". Olvastad a könyveket?

Naggyon kiváncsi leszek arra a filmre. Úgy látszik a 21. század a megfilmesíthetetlen könyvek megfilmesítésének évszázada lesz. :D

Brisa

Több
20 éve 10 hónapja #165529 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Aiya!

Ha már a filmeknél tartunk...

Sir Ian McKellen a King Kong remake-ben?
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=11435

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 10 hónapja #165503 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Most olvasgatom épp A kétség lazacát (Douglas Adams hátramaradt/félbehagyott műveiből, és különböző publikációiból összeállított könyv), és abban is van szó erről a filmről, persze ott sincs semmi konkrétum, hisz akkor még nagyon kezdeti stádiumban volt a dolog.
Amúgy van benne egy interjú, amiben azt nyilatkozta, hogy fontolgatta, hogy ír még egy Útikalauzt. :cry: Valami pozitívabb befejezéssel... :cry:

I feel complete when I feel sick inside

Több
20 éve 10 hónapja #165491 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 10 hónapja #165478 Írta: Léli

Dínchamion írta: Te Léli, ez az emotikon marha jó, nem fejezi ki a teljes napunkat? :deal:

:lol:

(Egyébként meg a sörrel sincs semmi bajom :wink: )

Dehogynem :D 8) :x :evil: (Öh, Tomi, ez neked szólt :D )

(De nekem van ;) (bár kávét sem iszom...))

Léli

Több
20 éve 10 hónapja #165469 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát....MEGNÉZNÉM.
Fenntartásaim vannak...kiváncsi vagyok az olyan jelenetekre, amik bemutatják a könyv azon részeit, ahol kb. másfél oldalon keresztül semmi reális nem történik. :)
Egyébként az origo szerint Bill Nighy Szlartibartfaszt lesz. Legalább az biztató, hogy több hír szerint is ugyanaz a színész a téma a film kapcsán. Csak az nem tiszta, hogy kit alakít :)

Több
20 éve 10 hónapja #165442 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Supersonica írta: Filmre kerül a Galaxis útikalauz stopposoknak

2005-ben megfilmesítik végre Douglas Adams 25 éve készült Galaxis útikalauz stopposoknak című kultuszkönyvét. Arthur Dent földlakó, űrközi stoppos és földönkívüli barátja, Ford Prefect megtestesítésére a brit Martin Freeman és Bill Nighy szerződött le - tudta meg a BBC.

Bill Nighy
A földönkívülit játszó Nighy szuperlatívuszokban beszélt a technikai lehetőségekről, az eddig összeállt stábról és a forgatókönyvről. A helyszín egy izlandi gleccser lesz, a rendező pedig Garth Jennings, a Hammer & Tongs nevű videóklippeket készítő csapat tagja.

A forgatókönyvet még Douglas Adams kezdte el írni, majd miután szívroham végzett vele, a jegyzetei alapján Karey Kirkpatrick fejezte be. A történet hű az eredeti sci-fihez: Arthur Dent földlakó bolygóközi viszontagságait meséli el. A Földet felrobbantják, mivel egy bolygóközi szupersztráda nyomvonalán fekszik, Dent pedig kénytelen egy földönkívüli űrhajón stopposként menekülni.

jesszus! ez ütős lesz... eszembe nem jutott volna a galaxis útikalauzból filmet csinálni...

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 10 hónapja #165430 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gratulálok mindenkinek!

Én meg észre se vettem, de elhagytam a 800-at.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 10 hónapja #165419 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Telcontar Léli írta:

Sil írta: Ha már itt tartunk, nekem meg 3300 ... :mrgreen:

8O Öh, izé..... Ez szép.... Gratula! :) :aragorn1: :itscool: :sungl:

Köszi.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 10 hónapja #165413 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Filmre kerül a Galaxis útikalauz stopposoknak

2005-ben megfilmesítik végre Douglas Adams 25 éve készült Galaxis útikalauz stopposoknak című kultuszkönyvét. Arthur Dent földlakó, űrközi stoppos és földönkívüli barátja, Ford Prefect megtestesítésére a brit Martin Freeman és Bill Nighy szerződött le - tudta meg a BBC.

Bill Nighy
A földönkívülit játszó Nighy szuperlatívuszokban beszélt a technikai lehetőségekről, az eddig összeállt stábról és a forgatókönyvről. A helyszín egy izlandi gleccser lesz, a rendező pedig Garth Jennings, a Hammer & Tongs nevű videóklippeket készítő csapat tagja.

A forgatókönyvet még Douglas Adams kezdte el írni, majd miután szívroham végzett vele, a jegyzetei alapján Karey Kirkpatrick fejezte be. A történet hű az eredeti sci-fihez: Arthur Dent földlakó bolygóközi viszontagságait meséli el. A Földet felrobbantják, mivel egy bolygóközi szupersztráda nyomvonalán fekszik, Dent pedig kénytelen egy földönkívüli űrhajón stopposként menekülni.

Több
20 éve 10 hónapja #165405 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Wáááá, 3.000 regisztrált fórumos felett járunk!!!

Több
20 éve 10 hónapja #165388 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Telcontar Léli írta:

Dínchamion írta: Ja, igen.

Tegnap éjjel elfelejtettem beírni, úgyhogy picit outdated, de mindegy:

800!!! :!: :!:

:) :D :mrgreen: :wink: :agree: :bounce: :itscool: :dance: :pimp: :hello: :sungl: :tongue: :up:

Jövök föl, mint a talajvíz... :lol:

Üdv:

Gratula Dín, előadás-lelövők gyöngye! :D :cheers: (félreértés ne essék, ez kávé :D ) :dance: :deal:

Ehhe... :mrgreen:

Te Léli, ez az emotikon marha jó, nem fejezi ki a teljes napunkat? :deal:

:lol:

(Egyébként meg a sörrel sincs semmi bajom :wink: )

Sil: hát igen, még fejlődnöm kell, de jobb, ha elkezdesz visszafele tekintgetni, mert hamar beérlek ám! :D

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 10 hónapja #165380 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: Gratu, Dín!

Ha már itt tartunk, nekem meg 3300 ... :mrgreen: [img]

Mit tudsz ennyit írni... 8O
(Hiába, akinek sok ideje meg ADSL-e van :twisted: Nekem meg csak modem, de azért az első tízben én is benne vagyok! :lol: (Voltam én már harmadik is, a régi szép, bőbeszédű időimben :mrgreen: )

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 10 hónapja #165328 Írta: Zsizsik gazda
Zsizsik gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok! mindenki!

még csak most regisztráltam, remélem sokmindenkit megismerek majd
itt vszínű hogy megyek majd a feb 14. ei talira is!

üdv Zsizsik

Több
20 éve 10 hónapja #165310 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tarantino írta a Találkozások topikba, ahol ez off. A sajnálkozása a LEP-es afterpartira vonatkozik.

Tarantino írta: Sajnálattal olvasom, hogy "zártkörű" a buli. (Nem szerepeltem a darabban..se nem vettem részt az eddigi megmozdulásokba... :-( ...)... ennek ellenére, azért eljöttem volna, főleg hogy célom beolvadni a Mtt-be....minthogy már tagja vagyok én is. Csak még maga a közösséget nem ismerem nagyon...bár célom mostmár..elmentem a tolkien napra is..meg voltam a multkori találkán is..És nem csak most jöttem a fórumba se..már körülbelül másfél éve idejárok..csak mindig más nevem lett...( már volt szárnyas nazgul, bandi3120, és tolkienke is...)..ám ezen nevet találtam a leg találóbbnak..mert ki ismer rájön hogy milyen filmeket szeretek::(Tarantino).....bocs mindenkinek az életrajzi részletért...csak gondoltam sorokba folytom bánatom..::)))).....végül egy teljesen nem ide vágó kérdés..minek megválaszolását e-mail címemre kérném: Van aki már végig vitte a játékot, a return of the king-et?..csak mert lenne pár kérdésem....címem: sleepy-@freemail.hu ......szóval, bocsánat a sok nem ide vágó dologért

Megkérek minden topikgazdát, hogy végezze a munkáját! Nem díszítőelem a neve a topikok címe mellett! Tudomásul kell venni, hogy a LEP után több a moderálnivaló, de már nagyon unom, hogy nekem kell átnéznem és gatyába rázni őket. :rmad2:

Brisa

Több
20 éve 10 hónapja #165307 Írta: Léli

Sil írta: Ha már itt tartunk, nekem meg 3300 ... :mrgreen:

8O Öh, izé..... Ez szép.... Gratula! :) :aragorn1: :itscool: :sungl:

Több
20 éve 10 hónapja #165304 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: Gratu, Dín!

Ha már itt tartunk, nekem meg 3300

8O 8O 8O

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 10 hónapja #165301 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gratu, Dín!
Ha már itt tartunk, nekem meg 3300 ... :mrgreen:

Telcontar Léli írta: :cheers: (félreértés ne essék, ez kávé :D ) :dance: :deal:

Hát, nem úgy néz ki... :roll: Jó, hogy nem már ... :lol:
A kávé, az ilyen: vagy ilyen: :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 10 hónapja #165247 Írta: Léli

Dínchamion írta: Ja, igen.

Tegnap éjjel elfelejtettem beírni, úgyhogy picit outdated, de mindegy:

800!!! :!: :!:

:) :D :mrgreen: :wink: :agree: :bounce: :itscool: :dance: :pimp: :hello: :sungl: :tongue: :up:

Jövök föl, mint a talajvíz... :lol:

Üdv:

Gratula Dín, előadás-lelövők gyöngye! :D :cheers: (félreértés ne essék, ez kávé :D ) :dance: :deal:

Több
20 éve 10 hónapja #165206 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ery írta: Az emberi ostobasággal valahogy úgy vagyok mint Gandalf a hobbitokkal. Mindig újra és újra, újabb és újabb meglepetésekkel szolgál...

A :twisted: mit hány éve is tanulmányozol..??????

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.483 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére