- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Ringbearer
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Be the change you want to see." Gandhi
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Léli
- Nem elérhető
Főleg, mert ti is jobban jártok, ha tudjátok...
OP lettem a chaten!!! :dance: :aragorn1: :deal: :bounce: :evil3: :disappear: :mrfrodo:
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Léli
- Nem elérhető
De, igen, ez itt OFF, mint minden más ebben a topicban, szóval majd megkérem Eiát, hogy törölje :disappear:Ankalimon írta: Egy kis érdekesség (remélem nem nagyon off-topic):
- Ankalimon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 2
Ma este (január 15.) 23 órakor a Danubius rádión lesz egy beszélgetés a most megjelent "A Gyűrűk Ura filozófiája" könyv kapcsán a tolkieni világ filozófiai aspektusairól.
Szerény személyem lesz a beszélgetőpartner...
[size=9:jovewkj9]Ha valakinek van rá lehetősége, akkor esetleg rögzíthetné.....[/size]
- Elanor
- Nem elérhető
Deeee....ez az ember nem lehet Ford Prefect
i.imdb.com/Photos/Ss/0320691/underworld04.jpg
Akkor már inkább Szlarti
I feel complete when I feel sick inside
- Angwen
- Nem elérhető
Brisa írta:
Angwen írta:
Supersonica írta: A forgatókönyvet még Douglas Adams kezdte el írni, majd miután szívroham végzett vele, a jegyzetei alapján Karey Kirkpatrick fejezte be.
Az egész hírből ez tetszik a legjobban. Szerintetek mi okozhatott neki ekkora megrázkódtatást?
Hát... ööö egy egész sor "dolog". Olvastad a könyveket?
Csak egyet, de őszintén szólva az is elég volt... Hogy is mondjam, kimeríti a fárasztó kategória fogalmát. Tény, hogy van benne néhány örökbecsű poén, de azért egymenetben végigolvasni kishíján agyhalál...
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Aeglos
- Nem elérhető
Namarie írta: Gratulálok mindenkinek!
Én meg észre se vettem, de elhagytam a 800-at.
Gratula!
Nekem meg 400!
Brisa: a 22. század meg az elrontott filmek újraforgatásának százada lesz...
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- sebcsaba
- Nem elérhető
Én is láttam már valamit: egy hatszor félórás sorozat, a 60-70-es évek sci-fi stílusában. (Aki látta az Orion-űrhajó tudja, mire gondolok.) Nem volt túl jó. Szerintem a könyv hangulatát úgysem lehet visszaadni. Abban a legjobbak a pároldalas beszúrások, amiknek legtöbbször semmi közük a történethez. Ezeket szerintem nem fogják mind belerakni.olorin.papa írta: jesszus! ez ütős lesz... eszembe nem jutott volna a galaxis útikalauzból filmet csinálni...
Én már láttam egy filmet belőle vagy valami feldolgozás félét :up: rettentő nehezen lehetett nézni... :dead: pedig a könyv nekem is tettszett :itscool:
Az ötödik könyvre már nagyon ellaposodott a történet meg a stílus. Jó is hogy folytathatatlan vége lett.Elanor írta: Amúgy van benne egy interjú, amiben azt nyilatkozta, hogy fontolgatta, hogy ír még egy Útikalauzt. Valami pozitívabb befejezéssel...
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Én már láttam egy filmet belőle vagy valami feldolgozás félét :up: rettentő nehezen lehetett nézni... :dead: pedig a könyv nekem is tettszett :itscool:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Brisa
- Nem elérhető
Angwen írta:
Supersonica írta: A forgatókönyvet még Douglas Adams kezdte el írni, majd miután szívroham végzett vele, a jegyzetei alapján Karey Kirkpatrick fejezte be.
Az egész hírből ez tetszik a legjobban. Szerintetek mi okozhatott neki ekkora megrázkódtatást?
Hát... ööö egy egész sor "dolog". Olvastad a könyveket?
Naggyon kiváncsi leszek arra a filmre. Úgy látszik a 21. század a megfilmesíthetetlen könyvek megfilmesítésének évszázada lesz.
Brisa
- Orsie
- Nem elérhető
Ha már a filmeknél tartunk...
Sir Ian McKellen a King Kong remake-ben?
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=11435
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Elanor
- Nem elérhető
Amúgy van benne egy interjú, amiben azt nyilatkozta, hogy fontolgatta, hogy ír még egy Útikalauzt. Valami pozitívabb befejezéssel...
I feel complete when I feel sick inside
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Léli
- Nem elérhető
Dínchamion írta: Te Léli, ez az emotikon marha jó, nem fejezi ki a teljes napunkat? :deal:
(Egyébként meg a sörrel sincs semmi bajom )
Dehogynem (Öh, Tomi, ez neked szólt )
(De nekem van (bár kávét sem iszom...))
Léli
- Vewy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Fenntartásaim vannak...kiváncsi vagyok az olyan jelenetekre, amik bemutatják a könyv azon részeit, ahol kb. másfél oldalon keresztül semmi reális nem történik.
Egyébként az origo szerint Bill Nighy Szlartibartfaszt lesz. Legalább az biztató, hogy több hír szerint is ugyanaz a színész a téma a film kapcsán. Csak az nem tiszta, hogy kit alakít
- Laurelen
- Nem elérhető
Supersonica írta: Filmre kerül a Galaxis útikalauz stopposoknak
2005-ben megfilmesítik végre Douglas Adams 25 éve készült Galaxis útikalauz stopposoknak című kultuszkönyvét. Arthur Dent földlakó, űrközi stoppos és földönkívüli barátja, Ford Prefect megtestesítésére a brit Martin Freeman és Bill Nighy szerződött le - tudta meg a BBC.
Bill Nighy
A földönkívülit játszó Nighy szuperlatívuszokban beszélt a technikai lehetőségekről, az eddig összeállt stábról és a forgatókönyvről. A helyszín egy izlandi gleccser lesz, a rendező pedig Garth Jennings, a Hammer & Tongs nevű videóklippeket készítő csapat tagja.
A forgatókönyvet még Douglas Adams kezdte el írni, majd miután szívroham végzett vele, a jegyzetei alapján Karey Kirkpatrick fejezte be. A történet hű az eredeti sci-fihez: Arthur Dent földlakó bolygóközi viszontagságait meséli el. A Földet felrobbantják, mivel egy bolygóközi szupersztráda nyomvonalán fekszik, Dent pedig kénytelen egy földönkívüli űrhajón stopposként menekülni.
jesszus! ez ütős lesz... eszembe nem jutott volna a galaxis útikalauzból filmet csinálni...
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Namarie
- Nem elérhető
Én meg észre se vettem, de elhagytam a 800-at.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Köszi.Telcontar Léli írta:
8O Öh, izé..... Ez szép.... Gratula! :aragorn1: :itscool: :sungl:Sil írta: Ha már itt tartunk, nekem meg 3300 ...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Supersonica
- Nem elérhető
2005-ben megfilmesítik végre Douglas Adams 25 éve készült Galaxis útikalauz stopposoknak című kultuszkönyvét. Arthur Dent földlakó, űrközi stoppos és földönkívüli barátja, Ford Prefect megtestesítésére a brit Martin Freeman és Bill Nighy szerződött le - tudta meg a BBC.
Bill Nighy
A földönkívülit játszó Nighy szuperlatívuszokban beszélt a technikai lehetőségekről, az eddig összeállt stábról és a forgatókönyvről. A helyszín egy izlandi gleccser lesz, a rendező pedig Garth Jennings, a Hammer & Tongs nevű videóklippeket készítő csapat tagja.
A forgatókönyvet még Douglas Adams kezdte el írni, majd miután szívroham végzett vele, a jegyzetei alapján Karey Kirkpatrick fejezte be. A történet hű az eredeti sci-fihez: Arthur Dent földlakó bolygóközi viszontagságait meséli el. A Földet felrobbantják, mivel egy bolygóközi szupersztráda nyomvonalán fekszik, Dent pedig kénytelen egy földönkívüli űrhajón stopposként menekülni.
- Supersonica
- Nem elérhető
- Dínchamion
- Nem elérhető
Telcontar Léli írta:
Dínchamion írta: Ja, igen.
Tegnap éjjel elfelejtettem beírni, úgyhogy picit outdated, de mindegy:
800!!!
:agree: :bounce: :itscool: :dance: :pimp: :hello: :sungl: :tongue: :up:
Jövök föl, mint a talajvíz...
Üdv:
Gratula Dín, előadás-lelövők gyöngye! :cheers: (félreértés ne essék, ez kávé ) :dance: :deal:
Ehhe...
Te Léli, ez az emotikon marha jó, nem fejezi ki a teljes napunkat? :deal:
(Egyébként meg a sörrel sincs semmi bajom )
Sil: hát igen, még fejlődnöm kell, de jobb, ha elkezdesz visszafele tekintgetni, mert hamar beérlek ám!
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Minerva
- Nem elérhető
Sil írta: Gratu, Dín!
Ha már itt tartunk, nekem meg 3300 ... [img]
Mit tudsz ennyit írni... 8O
(Hiába, akinek sok ideje meg ADSL-e van Nekem meg csak modem, de azért az első tízben én is benne vagyok! (Voltam én már harmadik is, a régi szép, bőbeszédű időimben )
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Zsizsik gazda
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
még csak most regisztráltam, remélem sokmindenkit megismerek majd
itt vszínű hogy megyek majd a feb 14. ei talira is!
üdv Zsizsik
- Brisa
- Nem elérhető
Tarantino írta: Sajnálattal olvasom, hogy "zártkörű" a buli. (Nem szerepeltem a darabban..se nem vettem részt az eddigi megmozdulásokba... ...)... ennek ellenére, azért eljöttem volna, főleg hogy célom beolvadni a Mtt-be....minthogy már tagja vagyok én is. Csak még maga a közösséget nem ismerem nagyon...bár célom mostmár..elmentem a tolkien napra is..meg voltam a multkori találkán is..És nem csak most jöttem a fórumba se..már körülbelül másfél éve idejárok..csak mindig más nevem lett...( már volt szárnyas nazgul, bandi3120, és tolkienke is...)..ám ezen nevet találtam a leg találóbbnak..mert ki ismer rájön hogy milyen filmeket szeretek::(Tarantino).....bocs mindenkinek az életrajzi részletért...csak gondoltam sorokba folytom bánatom..:))).....végül egy teljesen nem ide vágó kérdés..minek megválaszolását e-mail címemre kérném: Van aki már végig vitte a játékot, a return of the king-et?..csak mert lenne pár kérdésem....címem: sleepy-@freemail.hu ......szóval, bocsánat a sok nem ide vágó dologért
Megkérek minden topikgazdát, hogy végezze a munkáját! Nem díszítőelem a neve a topikok címe mellett! Tudomásul kell venni, hogy a LEP után több a moderálnivaló, de már nagyon unom, hogy nekem kell átnéznem és gatyába rázni őket. :rmad2:
Brisa
- Léli
- Nem elérhető
8O Öh, izé..... Ez szép.... Gratula! :aragorn1: :itscool: :sungl:Sil írta: Ha már itt tartunk, nekem meg 3300 ...
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Ha már itt tartunk, nekem meg 3300 ...
Hát, nem úgy néz ki... Jó, hogy nem már ...Telcontar Léli írta: :cheers: (félreértés ne essék, ez kávé ) :dance: :deal:
A kávé, az ilyen: vagy ilyen:
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Léli
- Nem elérhető
Dínchamion írta: Ja, igen.
Tegnap éjjel elfelejtettem beírni, úgyhogy picit outdated, de mindegy:
800!!!
:agree: :bounce: :itscool: :dance: :pimp: :hello: :sungl: :tongue: :up:
Jövök föl, mint a talajvíz...
Üdv:
Gratula Dín, előadás-lelövők gyöngye! :cheers: (félreértés ne essék, ez kávé ) :dance: :deal:
- Namarie
- Nem elérhető
Ery írta: Az emberi ostobasággal valahogy úgy vagyok mint Gandalf a hobbitokkal. Mindig újra és újra, újabb és újabb meglepetésekkel szolgál...
A mit hány éve is tanulmányozol..??????
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"