BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 3 hónapja #133879 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ezt most nem tudom, hova írjam, de készül egy dokumentumfilm "Ringers: Lord of the Fans" címmel a rajongókról.
www.theonering.net/ringers/index.html

Egy új-zélandi rádió riportot fog készíteni az alkotókkal, amit élőben meg lehet majd hallgatni 27-én vasárnap, 13:30-kor itt:
www.95bfm.com

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #133859 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: MINDEN ANNÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!! (közöttük nekem is-) :lol:

csatlakozom az elottem szolokhoz! ß)

Rabyn: Morgana kulon puszil ß)

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #133848 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
MINDEN ANNÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!! (közöttük nekem is-) :lol:

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 3 hónapja #133839 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog névnapot, szülinapot, felvételit mindenkinek, akit illet... :cheers:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 3 hónapja #133837 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Aham, ez az a kép. :D
Najó, komolyabban. Hallottam, hogy kisebb nézeteltérést robbantottam ki, amit már kitakarítottak, mire ideértem. Szóval ezúton szeretnék elnézést kérni, mindenkitől, akit megbántottam, és akinek ezzel munkát okoztam (moderálást). :oops: Nem volt bennem semmi ártó szándék, én spec. fetrengtem a röhögéstől, mikor megláttam... Gondoltam, élvezzétk ti is. :twisted:
Na mindegy, jóvátételül hoztam egy másik képet. Sajnos kissé bemozdult. :oops: [size=9:1hv4ku2k](a táborban már meséltem róla, hogy kinek, azt már ne kérdezzétek)[/size]
:arrow: ryana.fw.hu/hold.jpg
És mert ez bemozdult, mégegy:
:arrow: ryana.fw.hu/naplemente.jpg - ezen meg villanyoszlopok vannak, dehát semmi sem tökéletes. ;) Azért szép.

Na üdv néktek, és hiányoztok!!

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 3 hónapja #133778 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Supersonica írta:

Ryana írta: Úgy érzem, EZ a kép mindent elárul... (Még azt is, hogy tv-t fényképeztem, szóval a feladat: keress meg engem a képen! A helyes megfejtéseket privátban kérem! Plusz feladat: milyen egyéb berendezési tárgyakat ismersz fel? A helyes megfejtők között értékes nyereményeket sorsolunk ki! :mrgreen: )

Kedves Ryana, ezúton jelezném, hogy a fenti kép Orlando DUBLŐRÉT ábrázolja. Konkrétan emléxem a képre.

Bocs! Ellent kell mondanom! :wink: Ez ez a jelenet ( a dublőrje mellette áll, ez tuti az ő arca!):
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... bttt11.jpg

:arrow: asszem le kell menteni a képet, h megnézhesd!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 3 hónapja - 21 éve 3 hónapja #133750 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ja. Boldog névnapot mindenkinek akinek ma van!

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 3 hónapja #133722 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Oisin írta: Boldog névnapot MorgAnának, KriszAnának, Panninak, és minden Annának!

:hello: :cheers: :hello:

Csatlakozom!!! 8)

Több
21 éve 3 hónapja #133717 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Köszi!

Mindegyik jó!

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"

Több
21 éve 3 hónapja - 21 éve 3 hónapja #133716 Írta: E. Eia Ayna

Orome/Peredhil írta: Valaki most gyorsan mondja meg hogy mi a névgenerátor címe!

Melyiké?
Hobbitnév ; Elfnév ; Barrowdowns

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 3 hónapja #133712 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valaki most gyorsan mondja meg hogy mi a névgenerátor címe!

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"

Több
21 éve 3 hónapja #133664 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Az én képeimet gondolom már letöltötte...

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 3 hónapja #133663 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ryana írta: Úgy érzem, EZ a kép mindent elárul... (Még azt is, hogy tv-t fényképeztem, szóval a feladat: keress meg engem a képen! A helyes megfejtéseket privátban kérem! Plusz feladat: milyen egyéb berendezési tárgyakat ismersz fel? A helyes megfejtők között értékes nyereményeket sorsolunk ki! :mrgreen: )

Kedves Ryana, ezúton jelezném, hogy a fenti kép Orlando DUBLŐRÉT ábrázolja. Konkrétan emléxem a képre.

Több
21 éve 3 hónapja #133649 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Most, hogy befejeztétek a csetelést ( :evil3: ), egy kéréssel fordulnék hozzátok és mindenki máshoz.

Bizti láttátok már az új galériát a főoldalon, és Svin felhívását, hogy képfeliratozókat keres. Nos, jónéhány képet én már elláttam némi szöveggel, de egyedül nem bírom. Ezért hát keresünk olyan emberkéket, akik ráérnek, sokat ülnek a net előtt, ismerik az ittenieket személyesen is és szívesen segítenének nekem.

Ezenkívül pedig a Svin várja a táboros képeket is. Tekintettel azok hatalmas mennyiségére, arra kérjük a fényképészeket, hogy csak a jobbakat mellékeljék, valamint ha ugyanarról a dologról több kép is készült, csak egyet küldjenek.
FONTOS: a fényképész teljes-, nick- (esetleg bece-) nevét is kérjük megadni!

Brisa

Több
21 éve 3 hónapja #133626 Írta: Oisin
Most néztem, nekem csak katt és már itt is van. :) Szóval úgy tűnik, a hiba az Ön készülékében van. :(

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 3 hónapja #133623 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Miért, te értetted félre...én teljesen normálisan fogalmaztam (:wink:) Na mindegy. Nem chatelek, mert Eia megmoderál :twisted:

Több
21 éve 3 hónapja #133619 Írta: Oisin
Jujjj, Arwen , ez fájt! :crazy:

Üdv, Oisin

Több
21 éve 3 hónapja #133618 Írta: Rogue
Buta, buta Oisin. :D A gép nem hozza be a képeket. Nekem tetszenének, ha meg tudnám őket nézni.( :cry: ) PPffff :wink: :wink:

Több
21 éve 3 hónapja - 21 éve 3 hónapja #133616 Írta: Oisin
Rogue/Arwen,

Egészen össze vagyok törve! :bawling::bawling::bawling: Elárulod h miért? :?

Üdv, Oisin

Több
21 éve 3 hónapja #133615 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog Névnapot minden kedves Annának!!!!!!!!!!!!!! :D :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 3 hónapja #133611 Írta: Rogue
Oisin, nem jönnek be nekem a képeid :( :(

Több
21 éve 3 hónapja #133608 Írta: Oisin
Boldog névnapot MorgAnának, KriszAnának, Panninak, és minden Annának!

:hello: :cheers: :hello:

Üdv, Oisin

Több
21 éve 3 hónapja #133606 Írta: Rogue
Sziasztok :wink:
Utahu!!!!!!!!! :D :cry: :D Kedves Lányom, hiányzol! Majd válaszolj ám az sms-emre :evil: Képek?? :)
Minden felvételizőnek gratulálok!

Több
21 éve 3 hónapja #133602 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
[size=9:3mu3a3rv]Remélem, befejeztétek... :o h: [/size]

Min, fogadd te is gratulációmat. Természetesen rád is iszunk: :cheers: . És persze te is :aragorn1: vagy! :wink:

Brisa

Több
21 éve 3 hónapja #133584 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Engem a PSzF-re vettek fel... :P Közgáz szak... :P Na most már mindegy.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 3 hónapja #133578 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Legolas nem b***, de Haldír (mármint a filmben)........ :D

BOLDOG SZÜLINAPOT IDRIL!!!!!!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 3 hónapja #133577 Írta: E. Eia Ayna

Gandalf írta: Nagyon boldog szülinapot, Idril!!!

+ :hello: :cheers: :cheers: :hello:

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 3 hónapja #133576 Írta: Gandalf

Több
21 éve 3 hónapja #133537 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ryana: hát én látok még talán egy kanapét meg 1 párnát! meg téged! És mellesleg csak a forgatás miatt van ilyen ruhába a drága! Ja, és még vm.:
Bátran állíthatom, h LEGOLAS NEM B***!!!!!! (najó! csak 1 kicsit... :mrgreen: )

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 3 hónapja #133524 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nos, van még vkinek kétsége afelől, hogy Legolas NEM B**I??!! Legolas LÁNY!
Úgy érzem, EZ a kép mindent elárul... (Még azt is, hogy tv-t fényképeztem, szóval a feladat: keress meg engem a képen! A helyes megfejtéseket privátban kérem! Plusz feladat: milyen egyéb berendezési tárgyakat ismersz fel? A helyes megfejtők között értékes nyereményeket sorsolunk ki! :mrgreen: )

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.858 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére