BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 3 hónapja #132176 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
na akkor most én jövök... [size=9:rk4qa3rw](bár az eddigiektől kicsit rendhagyó lesz...)[/size]
Cradle of Filth,Sear Bliss,Christian Epidemic,Marduk,Mayhem,Immortal,Emperor,Ancient, Rhapsody, Ahriman,Cross Borns stb...

Örökké nem eshet...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• bodri
  • Látogató
  • Látogató
21 éve 3 hónapja #132167 Írta: bodri
bodri válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Queen :itscool: Him, Metallica, Tankcsapda, Ossian :agree: :cooljump: :itscool: :itscool:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #132165 Írta: Ringil
Ringil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
HIM! HIM! HIM! Guns N';Roses, Ossian, Sum 41

"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"

Több
21 éve 3 hónapja #132155 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na jó, beszállok én is, bár nincs konkrét kedvencem, nagyon sokakat szeretek :arrow: Guns N' Roses, Nirvana, Metallica, Ossian, (régi) Pokolgép, Saviour Machine, és vannak még jó páran, akiknek nem ismerem túl sok számukat, de az a pár is megfogott: Rhapsody, Iron Maiden, Nightwish, Cross Borns. ;)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 3 hónapja #132145 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Endenar: RHAPSODY, Nightwish, Hammerfall, Edenbridge, Avantasia, Blind Guardian........... (ha többet is ismernék azt is szeretném biztosí) :D

Szürke G. : már csak a csucsos süveg hiányzik :wink: :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 3 hónapja #132133 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Endenar: Apocalyptica, HIM, Nightwish, Cross Borns, Hammerfall, Children of Bodom, Cradle of Filth, Metallica :mrgreen:

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 3 hónapja #132113 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Cross Borns, Blind Guardian. És nem metál, de QUEEN mindenek előtt! :itscool:

Több
21 éve 3 hónapja #132098 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rhapsody, Nightwish. + egyéb nem metál dolgok..
Ja igen, s még szerepjátékos is vagyok!

Több
21 éve 3 hónapja #132096 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Endenar: Cross Borns, Blind Guardian, Demons&Wizards, Nightwish.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 3 hónapja #132082 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Endenar írta: Ja amúgy , a szerepjátékosok 50% -a fémszivű.(sztem) :lol:
V :o alami Blind Guardian-t olvastam.Aki szereti a fémzenét (is) ,akkor
leirja , hogy mi a kedvenc zenekara. :?: :arrow:

Cross Borns, Blind Guardian, Nightwish, Hammerfall ;)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 3 hónapja #132078 Írta: Ryana

Vilya írta: Köszönöm szépen a válaszokat, csak azért kérdeztem, mert ilyen könyvvel még nem találkoztam. :oops:

Na most már látol ilyet is. : ) Nagyon hasznos, ha vmi a magyarban homályos, megnézed eredetiben. :D
(Amúgy a másik 3 zöld pedig Szilmarilok és Gyűrű keresésék, gondolom, olyat se láttál még, mert az meg saját kötés. ;) )

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 3 hónapja #132076 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ryana írta:

Laurelen írta:

Vilya írta:

Szürke Gandalf írta: Készülünk a táborba. :twisted: Olvassuk az ajánlott irodalmat.
Mint a képen látható :lol: :lol:
(Nézd meg a kép alját is! :P )

Szürke Gandalf érdeklődhetek, hogy az a nagy zöld könyv a földön micsoda? Köszönöm! :wink:

elnézést a beleszólásért, de én nagyon úgy látom, hogy egy GYU angolul... 8)

Nagyon jól látod. ;)

Köszönöm szépen a válaszokat, csak azért kérdeztem, mert ilyen könyvvel még nem találkoztam. :oops:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 3 hónapja #132073 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Szürke Gandalf írta: Készülünk a táborba. :twisted: Olvassuk az ajánlott irodalmat.

:D
Es mindez mily mutatos a BKV jaratain... (merhogy egesz heten fol meg ala rohangaltam, mint egy hiperaktiv szocske.)

Több
21 éve 3 hónapja #132061 Írta: Ryana

Laurelen írta:

Vilya írta:

Szürke Gandalf érdeklődhetek, hogy az a nagy zöld könyv a földön micsoda? Köszönöm! :wink:

Nagyon jól látod. ;)

Több
21 éve 3 hónapja #132047 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Vilya írta:

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
21 éve 3 hónapja #131979 Írta: Endenar
Endenar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ja amúgy , a szerepjátékosok 50% -a fémszivű.(sztem) :lol:
V :o alami Blind Guardian-t olvastam.Aki szereti a fémzenét (is) ,akkor
leirja , hogy mi a kedvenc zenekara. :?: :arrow:

Aki keres az mindig talál, csak nem éppen mindig azt, aminek keresésére indult.

Több
21 éve 3 hónapja #131958 Írta: Vilya

E. Eia Ayna írta: Mert moderátor... 8) (de vigyázz, mert boszorkány is :twisted: )

Köszönöm a választ! Nem gondoltam volna, hogy Morgana boszorkány! 8O :lol:

Több
21 éve 3 hónapja #131957 Írta: Vilya

Több
21 éve 3 hónapja #131922 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én viszem a dupla-CD-t sima CD-formában is. :wink: Amúgy nem rossz (szokni kell), de a 3. határozottan jobb (Lee sokat dob rajta). :wink:

Mp3-ban meg főleg Blind Guardiant fogok vinni (végre sikerült levadásznom az egész Demons & Wizards albumot is :roll: :wink: )...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 3 hónapja #131898 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Oisin: nekem megvan a Tolkien Ensemble 3 albuma mp3-ban: An Evening at Rivendell, Night at Rivendell és Dawn at Rivendell. Az utóbbin Christopher Lee is közreműködik! Ahogy a Gyűrűverset olvassa, az csúcs! 8O :itscool: Viszem a táborba!
Egyébként az együttes dán, és az albumokon a Gy.U. megzenésített versei vannak.

Több
21 éve 3 hónapja #131864 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ismeri valaki a Tolkien Ensemble nevű együttest? Most láttam a MediaMarktban akciós dupla CD-jüket, rendkívül fantáziadús címmel, úm. Lord of the Rings. Valami sötét alapon a Gyűrű és talán a Narsil van rajta. Jó?

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 3 hónapja #131851 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

Végre ide is eljutok!

Akkor tehát: utólag is sok boldog születés-és névnapot minden kedves érintettnek, erőben, egészségben, minden égi-földi-jóban!

A Nap süssön utatokra!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 3 hónapja #131838 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
köszönöm a jókivánságokat! :)

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 3 hónapja #131791 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Készülünk a táborba. :twisted: Olvassuk az ajánlott irodalmat.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
21 éve 3 hónapja #131737 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Vilya írta: Lenne egy kérdésem, de lehet, hogy nem tartozik rám. Az lenne a kérdésem, hogy Morgana neve méirt fekete a a felhasználók között?

Mert moderátor... 8) (de vigyázz, mert boszorkány is :twisted: )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 3 hónapja #131736 Írta: Vilya

E. Eia Ayna írta: BSz, akinek ma van! :cheers: :hello:

Csatlakozom az előttem szólóhoz! :D
Lenne egy kérdésem, de lehet, hogy nem tartozik rám. Az lenne a kérdésem, hogy Morgana neve méirt fekete a a felhasználók között?

Több
21 éve 3 hónapja #131721 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BSz, akinek ma van! :cheers: :hello:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 3 hónapja #131720 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ja és Beleg, Elanor én is megfáztam! És Beleg: ezer köszönet!

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
21 éve 3 hónapja #131717 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog szülinapot Nilraen!

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
21 éve 3 hónapja #131688 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog Születés- és névnapot, Kíra!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.545 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére