BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 3 hónapja #133508 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A tábor népének megszavaztatását kezdeményeztem ANCIvsANCALIMON ügyben. A felszólítást addig is levettem a fórumról. Annyit a dolog hátteréhez, hogy rajta kívül minden tábvez. elvégezte a számára kitalált feladatot. Szerintem igazságtalan lenne kihagyni a mókából Ancalimont! ;)

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #133503 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Oisin írta: Közhírré tétetik:

ANCInk övön aluli módon, moderátori jogaival csúful visszaélve felvette az ANCIt a fórum tiltott szavainak a listájára! ;) Eme Ost-in-Edain nemes népén esett csúfság megtorlásául ezért a város minden szabad polgára felszólíttatik, hogy a mai naptól fogva a csapatvezetőket dicsőítő vers elkészültéig és a város Fórumán való közzétételéig Ancalimont csak és kizárólag ANCInak nevezze!

Oisin a Király

Én mondjuk nem lelkesednék érte, ha módszeresen Cuncinak szólítanának, és versben kéne esedeznem az ellenkezőjéért. Egyszer-egyszer jó és elmegy a tréfa. És nem akarok mulatság rontó lenni, de mi lenne, ha mostantól -csak úgy- akceptálnánk az ójahát... :nono: Legalább egy darabig :twisted:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #133501 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gandalf, Alyr fogadjátok gratulációimat! Ügyik... akarom mondani okosak és khirályok vagytok. :hello: :up:

Boldog névnapot Kincsőnek és Kingának (Pippin)! :dance: :cheers:

Brisa

Több
21 éve 3 hónapja #133496 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog névnapot minden Kingának és Kincsőnek! :hello: :cheers: :hello:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 3 hónapja #133487 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ne aggódj Iru! Mi lélekben mindig veled leszünk!
Az erő veled van! (meg a kulacs.)
És ne hidd hogy megszabadulsz tőlünk! :wink: 8) :sungl:

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"

Több
21 éve 3 hónapja #133484 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Emberek!
Valakiknek el kell mondanom! Felvettek a Pázmányra!!!!!!!!
Csak egy baj van, hogy még távolabb leszek Tőletek. Már most hiányoztok. :cry:

Iru. :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 4 hónapja - 21 éve 3 hónapja #133387 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Javaslom h Ancalimon megszólításával illetve az ominózus vers megírásával kapcsolatban szavazzunk!!! (szavazógép kérése folyamatban)

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 4 hónapja #133356 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ryana írta: Nekem is hiányoztok, nagyon... Nincsen közlekedési akadály a lépcsőn, nem tesco gazd kolbász a reggelim... ;)

És egészitsük ki azzal, hogy nincs többé olyan mondat, hogy: Pistike apja alkoholista... :D :cry:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 4 hónapja #133354 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Drága bátyóm, és minden sikeres felvételiző: DRAKULA!!! Ügyik vagytok! :hello:

Nekem is hiányoztok, nagyon... Nincsen közlekedési akadály a lépcsőn, nem tesco gazd kolbász a reggelim... ;)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 4 hónapja #133311 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem is, lányom! :cry: :wink:
Gratulálok Gandalf, Alyr!! :D :itscool:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 4 hónapja #133291 Írta: Utahu Shiree
Utahu Shiree válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szervusz!

Hidd el, te is hiányzol nekünk, de főleg nekem!
:(
Utahu

Kered az örökkévalóságban...
Keresd meg életed átkát!
Noinenak

Több
21 éve 4 hónapja #133230 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Drakula, drakula!

Hiányoztok :( ((

Több
21 éve 4 hónapja #133226 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Engem is felvettek, az ELTE BTK történelem szakra.

Ez annyit jelent, hogy kapok íjat...

;)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 4 hónapja #133167 Írta: E. Eia Ayna
Drakulálok annak, akit felvettek! :hello: :hello: :hello:

És mélységes részvétem a sikerteleneknek :cry: :bawling: :cry: :bawling: :cry:

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 4 hónapja #133166 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
FELKERÜLTEK A NETRE A FELVÉTELI PONTHATÁROK!!!!!!!!!!!!!
www.felvi.hu

Engem felvettek kommunikáció szakra!!! 8) :lol:

Több
21 éve 4 hónapja #133095 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Aki kapott egy olyan novella szerűséget hogy "Az éj köve" kérem szépen semmisítse meg, meg dobja kukába, mert olyan full hibásan írtam meg hogy én magamnak is hányingerem támad tőle! Szóval újra írom az egészet. Ennyi.

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"

Több
21 éve 4 hónapja #133089 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tescoban láttam:

Női kismamaruha :roll:

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 4 hónapja #132909 Írta: E. Eia Ayna
Emeberek, Dúnadánok, Tündék, Törpök, Hobbitok, Orkok, Nazgúlok, Balrogok, Mágusok meg mindenki!
Nagyon keveset írtak az itthonmaradottak a héten! :evil: :nono:

Viszont Nyócszáááz ! :hello:
Hát ennyit írtam eddig a fórumba... az új fórumba... gondoltam ezt a topicot választom beírni, lévén ez az én topicom, meg ha nem ide írnám, akkor sok topic tele lenne örömömmel... Örülök, hogy ennyi időt eltölthettem Közöttetek!

Továbbá:
Boldog szülinapot és névnapot akinek volt, akinek van és akinek lesz! :cheers: :hello: :cheers:

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 4 hónapja #132907 Írta: Augustíne
Aril: tudod, ez feltehetőleg azért van, mert regisztrálták magukat, de
1. nem írnak, csak olvassák a fórumot
2. egy ideig írtak (vagy még azt sem), és elmentek egy idő után innen (vagy csak nagyon nagyo ritkán néznek fel)
3. regisztráltak, de többet vissza sem jöttek :wink:

Engem mondjuk ez kifejezetten zavar, dehát mitcsináljak? :wink: :?

Több
21 éve 4 hónapja #132899 Írta: Arilyn
Arilyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
valszeg off:
most néztem a memberlistát és a 30 oldalból 19 és felet tölt meg azoknak a neve, akik 5nél kevesebbet szóltak hozzá. ez azért érdekes...
(egyenlőre én is ide tartozom, de ez majd még változik 8) )
on

-= Arilyn =-

Több
21 éve 4 hónapja #132807 Írta: Augustíne
Car: megyünk!!!! Jó lesz (én asszem csak max. 2napig leszek)
Gyöngyszem: menj az MTT-tábor 2003, v az ÉLménybeszámolók topicba!!! Lesz mit olvasni!!! Nagyon RULZOTTUNK!!!! :D

Több
21 éve 4 hónapja #132761 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
sokáig gondolkoztam hogy miért pang a fórum ezen a héten, mire rájöttem, hogy most van a tábor!!!!!

remélem h mindenki jól értezte magát, és meséljétek h mi volt!

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 4 hónapja #132605 Írta: Carnimirie
Carnimirie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ehhh...mentek szigetre? van valaki, aki megy szigetre??? mert én nagyon szerettem volna..........de nem mehetek...... :(

"everybody’s changing and I don’t feel the same"

Több
21 éve 4 hónapja #132368 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
En is voltam vasarnap a palotajatekokon ferjurammal.
Sajnos nem tudtunk sok idot ott tolteni mert eleve 12 korul ertunk oda, es videkre kellett hazamenni, de bejartuk a foutcat, meg felmasztunk a fellegvarba. Na ott meg a parom alig tudott elcibalni az ijaszoktol, allandoan lottem :D :D :D Dehat mit csinaljak, imadom :D

A lovagi tornakra nem mentunk be mert kicsit sokalltuk a belepot arra hogy most masfel orat ott toltsunk, de jovore lehet hogy ott toltunk egy-ket egesz napot.

Amugy tok jo volt.
En egyszer nagyon regen voltam, amikor meg 7-8-os altalanos iskolas voltam. Az asszem 1989-ben volt.
Akkoriban indult az egesz, ha jol tudom. A sulinkkal epp egy egesz even at tarto tortenelmi versenyen vettunk reszt, aminek a "Matyas kiraly emlekezete" volt a cime, es a palotajatekok keretein belul volt megrendezve a donto. Ott nyertunk is egy egy hetes reneszansz tabort, ami a Mogyoro-hegyen volt megtartva a Jurta-taborban.
Nagyon kiraly volt, bar volt egy-ket taho egyed :D
Szoval azota reneszansz imado vagyok. :P

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 4 hónapja #132362 Írta: Morwen (TV2-Chat)
Morwen (TV2-Chat) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jöttem vendégeskedni!!! :D

Huhhh, de belebonyolódtatok a zenekarokbaaa! :roll:
Sil, drááágaszááágom. Ölellek, csókollak! Hiányozódnak a régi izgalmas c6-tündebarát találkozók! Ellaposodott az egész. Én is már csak kötelességnek érzem a jelenlétet. Summoning cd-m ugye jól van? Aggógom érte egy picit! :wink: Miért nem nézel át a Gondolatok topicba? :(
Aki rám kíváncsi, az kattintson a bemutatkozásomra. (Elnézést, hogy ugyan olyan Avatar-om van, mint egyikőtöknek! Tudom, ez olyan kellemetlen...)
Egyébként érdekelne, milyn sátra lesz az MTT-nek a Szigeten. Olyan, mint a főút menti kis, nyitott sátrak, ahová be-be lehet ülni?
Cross Borns-ra tuti nem megyek, de My Dying Bride-ra igen, meg az Asian Dub Fundation-ös napra.
Te Sil! Éowynnal megbeszéltük, hogy össze kéne hozni egy live-tündebarát talit, például nálam, hogy végre megismerjük egymást. Egy délutánt mindenki rááldozhat, nem gondolod? Süthetnénk szalonnát, ilyesmi... :D Csak egy felvetés volt...
Annyira jól éreztük magunkat a visegrádi várjátékokon!!!!! Képzeld! Telcontarunk a vár megrohamozásánál felmászott, és beesett a díszlet mögé... Harcban letört a fogából egy darab... Annyit röhögtünk!!! A sólymász, meg néhány lovag, az indián zenészek, az íjászok folyton minket zaklattak. Aztán valami hihetetlen nagy after party volt!!! Képzelj el 20 dobost, ahogy ugyan azt a beteg ütemet játsszák három órán keresztül. Jövőre sátorral megyünk, három napra. Ahogy vittem Telcontar íját, Éowyn olyat szólt, hogy úgy nézek ki, mint valami sötét tünde íjásznő... :wink:
Na... mennem kell! Minden jót mindenkinek!!!!

Csók, Morwika, a visegrádi turulősanya.

"Meghalni nem halhat meg, mi öröklétig áll,
Számlálatlan korok során enyészik a Halál."
:cry:

Több
21 éve 4 hónapja #132353 Írta: Diego de la Moota
Diego de la Moota válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok.
Új vagyok még, de azt hiszem jó helyre jöttem. :twisted:
Voltam kinn Children of Bodom, Nightwish, Anthrax koncerten. :twisted: :twisted: :twisted:
Ezen felül Cradle Of Filth, Carpathian Forest, Black Sabbath, Pantera, Nevermore. De nincs bajom a Sinergyvel, Gamma Ray, Rhapsody hármassal sem. :wink:

"Chaotic Evil means never having to say you're sorry"

Több
21 éve 4 hónapja #132302 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
huh de sok HIM-rajongo van itt.....én is az vagyok :) )))

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 4 hónapja #132226 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Carnimirie írta: meg Ír zene(Loreena McKennitt)

Őt is sokan szeretik ám itt... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 4 hónapja #132222 Írta: Carnimirie
Carnimirie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Dejó! itt mindenki ilyeneket hallgat?.......akkorn én is hozzászólok:
Nightwish,Rhapsody,HIM,Grave Digger,Stratovarius,Children Of Bodom,KoRn,Sinergy........meg Ír zene (Loreena McKennitt)

"everybody’s changing and I don’t feel the same"

Több
21 éve 4 hónapja #132183 Írta: Augustíne
Britney, Christina, BSB... :mrgreen: Na, jó! Csak vicc volt! :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.536 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére