BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 9 hónapja #96148 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Túlélőtábor? Jó ötlet, apámmal olyan túrákat csináltunk már végig 8O amitől még a legedzettebb kószák is kifeküdnének... :D Persze elég rég volt, asszem, azért el keéne kezdeni újra az edzést... :roll: Görkorit lehet vinni? :lol:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #96145 Írta: Minerva

Brisa írta: Szóval asszem sok pizsamás ember lesz azon a hegytetőn... :wink:

Én pizsamában is megyek, feltéve, ha visztek... :evil3:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #96144 Írta: Minerva

Namarie írta: Minerva! Hogy vagy? Sikerült?

De cuki vagy! :D Köszönöm kérdésed, hála Erunak, qrva jól sikerült a szalagavatóm!!!! :bounce: :hello: :itscool: :D :D :D :D :D Ulmo tanúsíthatja, ugyanis közületek egyedül Ő volt ott... :nono: :lol:

Több
21 éve 9 hónapja #96121 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Még egy kis reklám:

Aki még nem tud róla: FEBRUÁR 7.-8.-9.-én Tolkien-konferencia SZEGEDEN, aki szeretne jönni, az LAMORAKNAK szóljon emailben v. priviben. :wink:

További infók az MTT-s topicban.

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
21 éve 9 hónapja #96090 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
REKLÁM:

A McDonald's-ban iszonyat finom a banános fagyi!!! Tessék elhúzni a legközelebbi gyorsétterembe.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 9 hónapja #96085 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Pontosítok, nem fórumos, hanem MTT-s tábor.

(Köszi Gyömgyszem. :wink: )

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #96083 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Brisa írta: Hékás, Tokajra nem táborozni, hanem dolgozni megyünk. :wink:

Persze lesz fórumos tábor is. Hagyományt teremtünk ebből. :D Meg aztán ne felejtsük el, hogy a (külsős) gyerkőcök számára is szeretnénk tábort szervezni...

Tokaj???
Az itt van a közelben...
Fórumos tábor? Mikor? ??? Hol?
Megyek!!!

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 9 hónapja #96082 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na épp azért..Tokajon dolgozni fogunk és nem az erdőben túlélősdit jáccani :P :)
Namarie: Köszi :)

Több
21 éve 9 hónapja #96071 Írta: Brisa
Hékás, Tokajra nem táborozni, hanem dolgozni megyünk. :wink:

Persze lesz fórumos tábor is. Hagyományt teremtünk ebből. :D Meg aztán ne felejtsük el, hogy a (külsős) gyerkőcök számára is szeretnénk tábort szervezni...

Telu: Telcontartól már én is kezdek félni... :D

[size=9:2lsv4hjv](Remélem, hamarosan nyílik egy külön topik a táborok számára...)[/size]

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #96070 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ne félj, Telu, akármi lesz, :P ha megyek, majd húzlak, és vigyázok, hogy el ne botoljál..Meg kedves vezetőnk is megteszi ugyanezt. :P ..de a többiek is.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 9 hónapja #96060 Írta: Telumehtar
Jujj...most szórakozni megyünk azaz normálisan táborozni vagy tulélő tábor lesz???? Kezdek félni :) Öh... feltudok kelni 2 óra alvás után is legfeljebb menet közben elalszom ;) Huhh...a hobbit enü csábitó...még jó hogy hobbit vagyok :) Jajj..azzzal az ébresztéssel csak óvatosan...ha olyankedvem támad akkor nagyon nyügös tudok lenni...magyarul kibirhatatlan :) Huhh..inkább átgondolom ezt a tábort :roll: :)

Több
21 éve 9 hónapja #95960 Írta: Namarie
Jó, már megijedtem. Álmatlanság ellen kiváló a Herbária Jéjszakát tea, vagy borsmenta tea. Különben nekem a maximális idő reggel 9. Ha jól vagyok.

Telcontar: az ébresztéshez: csak finoman, nem a szívgörcs elérése a cél.. :wink: Föl lehet valakit úgy ébreszteni, hogy azzal tényleg szépen induljon a napja, de úgy is, hogy sírvafakadjon az ijedtségtől. Ez utóbbit velem megtették néhányszor. Elég keserves érzés volt.

Több
21 éve 9 hónapja #95955 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én spec nem tudok olyan sokáig aludni. Szegeden is hajnali 5-ig néztük a Gy.U. DVD-t, és reggel 8-kor már ébren voltam.

Több
21 éve 9 hónapja #95952 Írta: Namarie
Ulmo! Nem tudsz, vagy nem lehet aludni?

Több
21 éve 9 hónapja #95935 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Igen Brisa, már aki tud annyit aludni...

Telcontar írta: Szerintem csak az viselhesse a kósza nevet, aki eljön velem tavasszal a Gerecse50 teljesítménytúrára és végig is csinálja. :)

És aki volt már Meteor21 és 48-as emléktúrán, az kaphat felmentést? :) Egyébként az ötletek nagyon jók!

Több
21 éve 9 hónapja #95932 Írta: Brisa
Na jó, azért mi szeretnénk élvezni is a táborokat. És ebben bizony benne van, hogy éjjel jó sokáig fent vagyunk, a délelőttöt pedig átalasszuk. Így van, emberek? :D

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #95929 Írta: Namarie
Telcontar!

Engem nem kell a hátadon vinned, megyek én magamtól is, csak menni lehessen! Legalább lesz miért elkezdenem a Ligetben futni! Meg felüléseket csinálni! Csak öö izé... bénázni azt tudok, rendesen. :oops: De ha valakit vinni kell, vagy megtartani, azt általában meg tudom csinálni.

Több
21 éve 9 hónapja #95915 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Semmi baj, lányok, majd szólunk, mikor hová kell menni. :) A honlap föoldalán úgyis mindig minden ki lesz írva.
Lehet, hogy a társaság nagyja nem kósza, de én olyasféle vagyok és elviszem a hátamon, aki nem bírja... akár harmincat is (bár lehet, hogy több fordulóban). :D
És a seregben megtanultam, hogy kell rendbeszedni a lusta népséget, azt a hét meg a nyolcát! Kószát faragok belöletek, ha belehaltok is! :)
Kitaláltam közben az étkezést a táborba. Kósza menü: csak reggeli és vacsora. Ember menü: három étkezés. Tünde menü: vegetáriánus koszt. Törpe menü: mint az ember, de jár hozzá sör vagy bor is. Hobbit menü: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, tea, vacsora, a második reggeli és a késö esti vacsora opcionális. :) A vicc az, hogy kivitelezhetö... (a kisebb étkezések csak egy szendvics vagy süti vagy gyümölcs).
Szerintem csak az viselhesse a kósza nevet, aki eljön velem tavasszal a Gerecse50 teljesítménytúrára és végig is csinálja. :) Aztán tartunk némi vívógyakorlatot, vadonbeli túlélést, gyógynövénytant stb...
(mielött elkezdtek rajta komolyan filózni, megsúgom, hogy viszonylag könnyen megoldható, ha valaki havonta egy szombatot rászán).
No, abbahagyom az ötletgyártást mert rosszul lesztek tölem... :)

Több
21 éve 9 hónapja #95851 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nemtom, én olvasom azt a topicot is, de ez vhogy kimaradt... :roll:
De ez tökjó!!! :hello:

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 9 hónapja #95849 Írta: Telumehtar
Jaaa...hupsz :oops: Bocsi Brisa csak éppenséggel egy csomó topicot hanyagolnom kell mert annyit írtok hogy 1Xüen nincs időm végigolvasni az összeset :?

Több
21 éve 9 hónapja #95846 Írta: Brisa
Lányok, a "tokaji buli" [size=9:1mqlyufo](Hát nem olvassátok az MTT topikját? Milyen tagok vagytok ti? :heu: )[/size]:

Batti írta: Van egy másik, szintén érdekes fejlemény is. Sebők Anikó barátja Kémeri Péter Rendezvényszervező. Ez azért érdekes nekünk, mert történetesen Péter szervezi a Tokaj hegyalja fesztivált, ki gondolná, hogy Tokajban. Valószínűleg eljutott hozzá a LEP híre, mert meg invitált bennünket a fesztiválra, mint program. Kapnánk egy sátrat (kb. 10x4 métereset), amelyben saját programjainkat tarthatnánk. Mivel emelnénk a rendezvény fényét több dolgot is kapnánk. A Rendezvényen dolgozó (természetesen csak a mi programunkon) MTT tagok szállását és esetleg az utazását fizetnék ezen kívül valami tiszteletdíjat is, fizetnének. A rendezvény 2003. július 9-12 között lenne megrendezve a tokaji camping-ban. Csak eső ne essen. Mivel ez már nem az első (4.) a korábbi rendezvényekről lehet tájékozódni a www.hegyaljafesztival.hu címen. Arról a környékről származom és ismerem a helyet (legalábbis emlékeimben) Bizonyos hasonlóságok miatt az esetleges sátrunknak a Suhatag nevet adnám. Magányos hegynek ott a tokaji hegy, folyónak pedig a Tisza. Sárkány ugyan nemigen él arra, de majd viszünk.

Ugyancsak Péter egy másik rendezvényre is hívott bennünket hasonló feltételekkel. Ez Augusztus 20-24-én Szödligeten kerülne megrendezésre Hetedhét Határ címmel. A rendezvény anyagát holnapra megkapom. Ebben az esetben a környező országok is jelentőséggel bírnak, tehát érdemes lenne meg keresnünk az ottani esetleges Tolkien társaságokat, hogy velük együtt jelenjünk meg.

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #95845 Írta: Telumehtar
Jajj..télleg nagyon szép volt a vonatos naplemente..mindenki az üvegre tapadt és nézte...nagyon szép látvány :) Meg Debrecenben hajnali 1kor újévkor a csillagos eget nézni a hidegben..miylen szép volt... tisztán láccot az Orion...huhh...csodálatos :)

Több
21 éve 9 hónapja #95842 Írta: Elanor

Brisa írta: Előre figyelmeztetlek, ez egy kimondottan lusta népség. Csak felvágásként mondják egyesek magukra, hogy kószák. :heu: De most komolyan. A nyáron voltunk egy fórumos tábor keretében a Kő-hegyen (Pilis). Lehettünk vagy 40-en (jó ez azért túlzás, csak 35-en), ebből összesen 7 ember volt hajlandó eljönni kirándulni!

Persze ők azzal védekeznek, hogy valakinek főznie is kellett. De el tudod képzelni, amint 30 ember állja körül a bográcst szurkolva a kajának, hogy főjön meg? :evil3:

Szóval asszem sok pizsamás ember lesz azon a hegytetőn... :wink:

Ehhhe, ehhhe..... *Elanor szép csöndben elsunnyog a helyszínről...*
Én mindig is mondtam, hogy én egy kószának álcázott hobbit vagyok...... 8)

Több
21 éve 9 hónapja #95840 Írta: Telumehtar

Yavanna írta: Telcontar: Mi ez a tokaji buli? És hogyhogy az MTT testületileg? *Yavi vakarja a fejét* Bár ha hajnali 4-kor kell kelni a napfelkeltéhez, akkor ez valamikor nyáron lehet csak... :roll:

Na igen, ilyenről én sem tudok :roll: elmagyarázná valaki mi lesz ez a tokaji dolog?

Több
21 éve 9 hónapja #95838 Írta: Elanor
Bizony, Telcontar, ennyivel nem úszod meg! Elhúzod itt előttünk a mézes madzagot! :nono: Azonnal kérünk bővebb felvilágosítást! ;)

Amikor mentünk Debrecenbe, Anához, akkor mi a vonatból a naplementét láttuk, és mondhatom djönyörűű volt!!! Óriási, vöröslő napkorong a látóhatár alján... [size=9:2wgpmjd4](kicsit Szauron szeme style volt... :roll: )[/size]

Nagyon-nagyon szép volt, sose felejtem el...szippp :)

Több
21 éve 9 hónapja #95834 Írta: Brisa

Telcontar írta: Ok, mindenki jöjjön le Tokajba a Hegyalja Fesztiválra (ha minden igaz, MTT tesületileg lesz ott) és akkor majd mindenkit felverek hajnali négykor és felcammogunk a hegyre napkeltét nézni. :) Aki nem kel fel magától, azt pizsamástul visszük...

Előre figyelmeztetlek, ez egy kimondottan lusta népség. Csak felvágásként mondják egyesek magukra, hogy kószák. :heu: De most komolyan. A nyáron voltunk egy fórumos tábor keretében a Kő-hegyen (Pilis). Lehettünk vagy 40-en (jó ez azért túlzás, csak 35-en), ebből összesen 7 ember volt hajlandó eljönni kirándulni!

Persze ők azzal védekeznek, hogy valakinek főznie is kellett. De el tudod képzelni, amint 30 ember állja körül a bográcst szurkolva a kajának, hogy főjön meg? :evil3:

Szóval asszem sok pizsamás ember lesz azon a hegytetőn... :wink:

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #95807 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Telcontar: Mi ez a tokaji buli? És hogyhogy az MTT testületileg? *Yavi vakarja a fejét* Bár ha hajnali 4-kor kell kelni a napfelkeltéhez, akkor ez valamikor nyáron lehet csak... :roll:

"Aure entuluva!"

Több
21 éve 9 hónapja #95805 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Augustíne írta: Jah! Vk. be tudná tenni az én avataromnak az eredeti képét is, ha van? :?

Van neki drágaszágom, van neki eredetije... Még anno én raktam be az avatarodat. Az eredetije valahol az 'Elfwood' rengetegében leledzik, de ott több ezer kép lehet fent. Sajni már kitöröltem a gépemröl... :(

"Aure entuluva!"

Több
21 éve 9 hónapja #95800 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Elbírsz, Telcontar? ;) :twisted:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 9 hónapja #95799 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ok, mindenki jöjjön le Tokajba a Hegyalja Fesztiválra (ha minden igaz, MTT tesületileg lesz ott) és akkor majd mindenkit felverek hajnali négykor és felcammogunk a hegyre napkeltét nézni. :) Aki nem kel fel magától, azt pizsamástul visszük...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.382 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére