BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 9 hónapja #95382 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Min!!!!!
Árpád??? Árpád-híd???
1ébként tök jó sulid van! :wink:
Nekem Kedden,Szerdán,Csütörtökön 7-órám van,Hétfőn 6,Pénteken:5... :roll:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #95379 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Namarie írta: Milyen tánccal foglalkozol, Elrond?

Más: átmentem a Humorba. Olvastam. Körülöttem őrjöngő szakdolgozók. /Elvileg én is szakdolgozom/. A folyosón kötöttem ki...No comment

Ilyen nagyon gyakran történik Veled :D :D

Én hétfőn, kedden és szerdán 9-re megyek suliba, csütörtökön hétre/nyolcra, pénteken hétre. Hétfőn van 6 órám, ebből 1 lyukas, kedden 5 órám, ebből egy lyukas :D szerdán négy :D ebből egy sem lyukas :D , csötörtökön nyolc, ebből egy lyukas :mrgreen: pénteken 7, de egy sem lyukas :(
:lol: :lol: Ez most hosszú lett, és nem mintha bárkit is érdekelne, de azért leírom :D

Amúgy suliba kb. negyed óra alatt érek. Felszállok a HÉV-re Aquincumnál, az meg Árpádnál letesz, onnan kb. 100 méter a sulim. :lol:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #95331 Írta: Ragoran
Nekem gyalog kb 1óra lenne,tömeg közlekedéssel kb 35 perc,de hazafelé gyalogolok...kivéve,ha naon időre megyek
Nekem 2.-ban(általános) néptáncolnom kellett! *blöá!*

Több
21 éve 9 hónapja #95319 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Köszi, Elrond.

Nekem a táv 35-40 perc gyalog. Ha csak lehet, gyalogolok, mert utálom a tömegközledést. Meg így szebb is. Lehet nézelődni, elmélkedni, rácsodálkozni dolgokra. A hóesésben a könyvtárig az amúgy 15 perces út 30-ra változott. Sok értelme nem volt buszt várni, meg olyan klasszul tudtak menni a járművek, hogy vagy kipörögtek, vagy tolták őket, mint pl. egy taxit.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 9 hónapja #95307 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
mindenféle tánc, osztályszonten van, kötelező, a táncot nézni néha jól esik nekem (fúú, de magyaros voltam :) ), de csinálni már nem nagyon szeretem

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 9 hónapja #95306 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én pl. 20 km-t. Oda. + vissza még egyszer annyit. Ez kocsival 20-30 perc alatt megvan (na, amikor olyan "hószakadás" volt, rekordot döntöttünk: 55 perc kocsival, pedig apa aztán megy, mint a meszes :roll: ). Busszal meg 3/4 óra.

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 9 hónapja #95304 Írta: Namarie
Milyen tánccal foglalkozol, Elrond?

Más: átmentem a Humorba. Olvastam. Körülöttem őrjöngő szakdolgozók. /Elvileg én is szakdolgozom/. A folyosón kötöttem ki...No comment

Több
21 éve 9 hónapja #95298 Írta: Ragoran
Mondjuk az is kérdés,hogy ki-mennyi ideig utazik reggel-este a suliig/hazáig.... :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #95297 Írta: Elrond
Hétkor indul a HÉV 7:06-kor ér od a hozzámk, 7:40-kor befut Szentendrére, onnan egy negyedóra sulilig, 8:15-kor kezdünk, 13:40-kor végzek, általában kettő ora tájt indulok el, a 14:22-el jövök, azzal meg pont hármra érek haza. Csütörtökönként 0-ik órám van, szerdán tánc, pénteken ECDL. Szal kissé fárasztó, de már hozzászoktam.

Több
21 éve 9 hónapja #95292 Írta: Namarie
Elrond, Fiona: mi a bánatot csinálnak ott veletek annyi ideig? Merthogy főiskolán, egyetemen van alkalom, hogy az ember reggel nyolctól este nyolcig ott van, azt megértem. Meg azt az ember önként vállalja. De veletek miért kell ezt csinálni, az egyáltalán nem érthető. :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #95280 Írta: Ragoran
Fio:Én nem biztos,hogy bírnám... :roll: mondjuk mindenhez hozzá lehet szokni...

Több
21 éve 9 hónapja #95277 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én negyed hétkor kelek, hétkor megyek suliba, hétfőn és csütörtökön 7-ig, kedden 2- fél 3 között szerdán négy körül és pénteken 1/2 5 kor érek haza. De már jól bírom én. :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 9 hónapja #95276 Írta: Ragoran
Area:Ez már majdnem rímelt! Csak a vége nem yó... :roll: :lol:

Több
21 éve 9 hónapja #95273 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én 6-kor kelek, 7-kor megyek, hétfőn 5-kor, a többi napon 14:30-kor érek

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 9 hónapja #95267 Írta: Ragoran
Elrond:Te cegény!
Én fél 8-kor indulok,általában fél 4-re érek haza utána előkészítő... :cry: :roll: majd túljutok ezen is!

Több
21 éve 9 hónapja #95262 Írta: Elrond
Én negyed hétkor kelek, hétkor meg már megyek a suliba. Általában 3-kor érek haza. Néha később. :evil:

Több
21 éve 9 hónapja #95253 Írta: Ragoran
Ész:Boldog szüli napot!

Namarie írta: Mágia: át kéne vele menni a Gondolatokba. Hmmm?

Hát..én épp kezdtem örülni,hogy van vmi tartalma a topiknak :roll: Sztem ez az egész mágia van-e kérdés nagyon függ attól,hogy ki-mit ért mágia alatt...

Ryana írta: Bezzeg péntek reggel fél 7kor senki nincs fönn. :wink:
Nem akarja vki megosztani velem ezt a magányt? :roll:
De most komolyan! Ti nem is tudjátok, micsoda élmény fél hattól hétig itt ülni a gép elott... Csodálatos! Egész napra feldob! [size=9:1xcsxb81](pláne, ha átalszod a dolikat...)[/size] Na, vki kedvet kapott? :twisted:

Én idönként 7-fél 8-ig szoktam itt lenni! Utána suli.. :evil: de legalább egy pozitiv dologgal kezdődik a nap! :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #95095 Írta: Minerva
Boldog szülinapot, ÉSzi!
[size=9:xozy48qm](Komolyan, Svin, nem akarod még egyszer megfontolni ezt a szülinapos dolgot? :roll: )[/size]

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 9 hónapja #95090 Írta: Namarie
Áfonya, én is gratulálok! :P

ÉSZAH, utólag is sok boldog születésnapot! :P :P :P

Több
21 éve 9 hónapja #95079 Írta: Minerva
Köszi, rám fog férni...
Aki akar és van fölös 1200 pénze beugróra ;o) :tongue: jöjjön el! Vasárnap (19-e) 18.00, Körcsarnok... :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #95072 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Minerva írta: Gratulálok, Áfi!!! :itscool: :bounce: :dance:

Köszönöm! :hello: :dance: :mrgreen: Aztán nekem ügyes legyél szalagavatón! Drukkolok! :wink:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
21 éve 9 hónapja #95036 Írta: Minerva

Namarie írta: Drukkolok, Minerva, hogyne tenném, mindenkinek, aki kéri.

Köszi szépen! Neked is, Rayan!!! :D

Namarie írta: Tablótok vagy a tablókép már megvan? Hánykor lesz? Ti is táncoltok, ha jól emlékszem, ugye?

A tablókép megvan :dead:, a tabló még nem (hálaerunak)

Több
21 éve 9 hónapja #94926 Írta: Namarie
Mágia: át kéne vele menni a Gondolatokba. Hmmm?

Több
21 éve 9 hónapja #94883 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Micsoda, zárolva lett a LEP-es topic??? :bawling: (Újabb meglepetés... :twisted: )
Nem mintha írni akartam volna vmit, de még egy hónap se telt el, sztem még mindenkiben dolgoznak az élmények... :roll:

Hmm...mégegy meglepi... a LOTR kártyajáték című topic visszakerült az aktív témák közé... mi jöhet még??? ;)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 9 hónapja #94882 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jaj Istenem... egy napig nem jövök, és mit látok? Három ( :!: ) új topic... meg persze a rengeteg hozzászólás (csak a filmes rész tartott egy óráig...hehe... :) ) na de nem baj... :)

Nekem nem lesz szalagavatóm [size=9:2igwhgdu](csak jövőre), [/size]hanem a mi osztályunk csinálja a felettünk járóknak :) Szóval én is parázok, remélem, nem lesz égés... :) Még meg kell tanulnunk vagy két táncot, és alig egy hónapunk van rá... :?

A mágia témához: sztem ez a topic nem a legmegfelelőbb ennek kitárgyalására, erre egy egész témát kénne szánni (persze nem ezen a fórumon :) ), de az tény, hogy nagyszerűen lehet róla vitatkozni :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 9 hónapja #94838 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Minerva írta: Drukkoljatok vasárnap a szalagavatómon, ne égjek túlságosan nagyot... :oops: :lol:

Drukk-drukk :up: A miénk már megvolt :cheers: Mamám, akkora élmény volt, sosem fogom elfelejteni...

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 9 hónapja #94817 Írta: Namarie
Drukkolok, Minerva, hogyne tenném, mindenkinek, aki kéri. Ne félj, nem fogsz égni, ha meg netán mégiscsak besikeredne valami, egy hét alatt elfelejtitek, lesz annyi bajotok. /Jó biztatás, de általában így van/

Tablótok vagy a tablókép már megvan? Hánykor lesz? Ti is táncoltok, ha jól emlékszem, ugye?

Ne félj, fog az menni, senki se fogja nézni, mit rontotok, hanem meg lesz mindenki hatódva. Ha gubanc van, az kollektív szokott lenni, nem egyéni hülyeség. Az egyéniek nem túl vészesek. Fel a fejjel, és hajrá! :P

Egyébként anno én is csináltam egy kisebb bakit. Egyszer megjegyeztük, és el lett felejtve.

az új topicocért köszönet, akárki is nyitotta.

Több
21 éve 9 hónapja #94804 Írta: Minerva
Ja, igen, köszi, ÉSzAH! :oops: :lol:

Drukkoljatok vasárnap a szalagavatómon, ne égjek túlságosan nagyot... :oops: :lol:

Több
21 éve 9 hónapja #94800 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Faramirt nem ÉSzAH nyitotta? :roll: De azért köszi, Svin! :twisted: ..és Neked is kösz, ÉSzAH :wink:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 9 hónapja #94793 Írta: Minerva
I'M BACK!!! Sajnos csak Ulmi modemével tudok netezni, de tudok, és ez is valami!!!! Nevedet örökké áldani fogom, Te Drága! ;) :oops:

Miket látok! Faramir és Éomer topic! Királyság!!!! ;) Köszi, Svin! :)

Gratulálok, Áfi!!! :itscool: :bounce: :dance:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.416 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére