BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 10 hónapja #95796 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Óh, a napnyugta a Balaton partján... Nyáron voltunk Örvényesen, és péntek este tóparton néztük végig, ahogy lenyugszik a nap. Hát az valami csoda volt!

Amúgy meg a reggel attól is függ, hogy mi lesz aznap. Mert pl amikor három dogát írunk(ami most, a félév tájékán gyakori :( ), akkor vmiért kevesebb lelkesedéssel kelek föl, mint pl amikor három éve angliába indultunk hajnali 5-kor (na vajh miért? :mrgreen: )

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #95790 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nam írta: mondjuk finom teával és valami klassz zenével. :P

Ezt nem kellett volna.. 8) :lol: :lol: :lol: :P :twisted: :wink: [size=9:1hl9mxxp](Bocsánat, magyarázattal nem szolgálhatok, csak anyám engedélyével, de azt nemhiszem hogy megkapom, meg talán akkorse...)[/size]
Szerintem szép a reggel... habár itt nemsokat látni belőle :roll: (Igaz, vidéki vaok.. de attól még... :P ) Igazán cíp vonaton ülve nézni, ahogy kel fel a nap.. vagy a Balatonon... :roll:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #95787 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mit nézel meg, Elrond?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 10 hónapja #95783 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Öh..én nem azt írtam hogy a belvárosban laksz :oops: Aztirtam hogy én arrafelé lakom :) Egyébként Óbudát nem nagyon ismerem...

Több
21 éve 10 hónapja #95782 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én a belvárosban??? Óbudai vasbeton lakópark!
[size=9:gk4txc7l]Na még egy Pink Floyd számot megghallgatok, aztán indulok színházba.[/size]

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 10 hónapja #95781 Írta: Telumehtar
Akkor úgyírom hogy belváros, mert Te szép helyen lakhacc ott a Duna mellett...de én.. mindenhol beton :(

Több
21 éve 10 hónapja #95778 Írta: Elrond

Telumehtar írta: Namarie: Biztos lehet egy reggel jó..vidéken...sajnos a városban nincs napfelkelte nem lehet semmit szépen természetesen látni :(

Azér' ez nem teljesen igaz. Lakótelepen lakom a Duna mellet, amikor megyek gyönyörű a Duna, estefel, pedig a hegy szép.

Több
21 éve 10 hónapja #95774 Írta: Telumehtar
Namarie: Biztos lehet egy reggel jó..vidéken...sajnos a városban nincs napfelkelte nem lehet semmit szépen természetesen látni :(

Több
21 éve 10 hónapja #95773 Írta: Elrond
Attól, hogy egy nap jól indul, a folytatás még nem biztos, hogy jó... :)

Több
21 éve 10 hónapja #95771 Írta: Namarie
Márpedig, csakazértis: lehet egy reggel jó! Új nap, új remény. Ha nehéz a nap, akkor meg eljön az este, és az feledteti a nehézséget...De egy szép napon úgyis csodálatosan fog ragyogni a nap...

Picit nehezen kelek fel, de állítólag nem is jó rögtön kiugrani. Mitől szép a reggel? Mondjuk: esik a haó, tavasz van, süt a nap, vagy ezer éve nem volt eső, de éjjel estt és most olyan jó friss minden. De ha ocsmány az időjárás, akkor is lehet jó a reggel, csak jó kell indítani, mondjuk finom teával és valami klassz zenével. :P

Van úgy, hogy nagyon hajnali busszal /fél négy/ utazom. Csodálatos a napfelkelte! Valamiért jobban fel bírok kelni éjjel 2-kor, mint fél hétkor, reggel. De a nap akkor is csodálatos. :lol:

Minerva! Hogy vagy? Sikerült?

Holnap szép jó reggelt mindenkinek!

Több
21 éve 10 hónapja #95762 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ugye egy átlag nap amikor nem történik semmi naon rossz,de semmi naon jó se! Oan átlagos!(ezt jól Lmagyaráztam!) :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #95758 Írta: Telumehtar
Jó...akkor most kezdek belejönni a "mit értesz azalatt hogy" kérdésekbe:
Szal mit értesz az alatt hogy átlagos nap? :D

Több
21 éve 10 hónapja #95717 Írta: Ragoran
Egy átlag napban hátha nem...egy rossz napban biztos... :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #95712 Írta: Telumehtar
Azért vannak sajnos rosszabb dolgok is egy átlagnapban mint a felkelés :( :)

Több
21 éve 10 hónapja #95711 Írta: Ragoran
Nem lehetetlen,de egy átlag napnak ez a legrosszabb része!

Több
21 éve 10 hónapja #95696 Írta: Telumehtar
Hm...felkelni szerintem senki sem tud könnyen..főleg reggel :) De azthiszem nem lehetetlen felkelni :)

Több
21 éve 10 hónapja #95679 Írta: Ragoran
Maffia:Cicákra jó lehet ébredni! :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #95654 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Könnyen felkelni??? ugye: Jó reggelt!-két ellentétes szó. Hogy lehetne egy reggel jó? (hihi, ez még rímelt is :mrgreen: ) Avagy: "Jobban szeretném a reggeleket, ha később kezdődnének"

Szóval: fél 7-kor csörög a vekker-telefon (a rendes vekker már rég nem műxik). kikapcsolom. Jön anya: Ébresztő! Jön Csoki és Whisky (a két macska :wink: ), elkezdenek mászkálni (jobbik eset) vagy rohangálni össze-vissza (rosszabbik eset) rajtam. Jön apa: Na most aztán felkelni! Én: Jó-jó, megyek már. És még ilyenkor is megelőzöm az öcsémet a fürdőszobában! :tongue: :biggrin2:

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 10 hónapja #95527 Írta: Ragoran

Minerva írta:

Ragoran írta: Min!!!!!
Árpád??? Árpád-híd???
1ébként tök jó sulid van! :wink:

Igen, Árpád híd, miért? :D A sulim, háátháát... Hát lehet egy suli jó? :D :D

Mert az Árpád-híg Pesti hídfőjénél lakok! :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #95487 Írta: Namarie
Van valaki a chaten?

Több
21 éve 10 hónapja #95485 Írta: Namarie
Telcontar: ezt végülis ő adta a házának. :? Vándornak előtte hítták, és nagy volt a megrőkönyödés, amikor a jónép előtt így szólították. de azért aranyos, hogy nem feledkezett meg a múltjáról.

Na, az én napirendem: attól függ. Most még. Majd jön a rendszeres világ..
Tényleg: Ti könnyen föl tudtok kelni? Van, aki csakúgy kipattan, aztán megy is? Mert én sajnos nem, kivéve, ha valami nagyon jó dolog van kilátásba, vagy rádöbbenek, hogy izé, elaludtam.

Minerva: igen, lehet egy suli jó! Még ha néha kínlódasz is miatta, mint kutya a kútban. A többi most már tiszta.

Több
21 éve 10 hónapja #95481 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Elanor írta: Telu: ez tök aranyos!

Amikor kiírta, hogy Elanor, a KIRÁLY, akkor arra gondoltam, hogy ezt Aragornnak kéne megcsinálnia :lol:

Nekem Telcontar a királyt írt ki, ez stimmel? :) Végül amikor király lett, már úgy hítták...

Több
21 éve 10 hónapja #95479 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én hétkor kelek, nyolcig vakaródzom (tisztálkodás, visszafekvés, öltözködés stb), aztán öt perc alatt beérek a munkahelyemre :) Belváros rulez...

Több
21 éve 10 hónapja #95474 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Telu: ez tök aranyos!

Amikor kiírta, hogy Elanor, a KIRÁLY, akkor arra gondoltam, hogy ezt Aragornnak kéne megcsinálnia :lol:

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #95473 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Telu ez tökjo komolyan elmosoloytdam rajta-))))

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 10 hónapja #95428 Írta: Telumehtar
www.lba.hu/csinald/dicseret.php

Ha eossz kedvetek van akkor nézzétek meg ezt..de egyébkénti is ;)

Hm...én fél 7kor kelek fél 8kor meek suliba 8kor már benn vagyok (2 perc a suli otthonról dehát :mrgreen: ) aztán hétfőn 3kor jövök kedden 2kor szerán 3kor csütörtökön fél5kor pénteken 1 körül :)

Több
21 éve 10 hónapja #95424 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ragoran írta: Min!!!!!
Árpád??? Árpád-híd???
1ébként tök jó sulid van! :wink:

Igen, Árpád híd, miért? :D A sulim, háátháát... Hát lehet egy suli jó? :D :D

Cica: én is örülök! :D

Namarie: gyakran mész ki röhögve a folyosóra a Humor olvasása után. :D :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #95416 Írta: Namarie
Minerva! Mi történik velem nagyon gyakran? "Namarie má' megint lemaradt"

Több
21 éve 10 hónapja #95415 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Minerva írta: Amúgy suliba kb. negyed óra alatt érek. Felszállok a HÉV-re Aquincumnál, az meg Árpádnál letesz, onnan kb. 100 méter a sulim. :lol:

Min: komolyan??? Majdnem egy köpésre jársz tolünk suliba - és ugyanott laksz, ahol a legjobb barátnom! :D :wink: (ennek most vhogy tök örülök!)

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 10 hónapja #95405 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én nekem hétfőn 7 óra azután meg zenei külön órák. Csütötökön is, csak akkor hat órám van.Kedden hat órám van, Szerdán nyolc és pénteken hét +másfél óra különmatek. Nekem a táv gyalog kb. 1óra csak az egyik suliig, tömegközlekedéssel 30-40 perc és szálllítással negyed óra.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.684 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére