BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 10 hónapja #88114 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kaptam egy Tolkien-éveket!!!
Úgyhogy most van egy éktelennagy poszterem...falakat lepucolni!

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #88106 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
GYU & Karácsony: A TTT Filmzene CD-t kaptam meg otthon (hallgatom is azóta szorgalmasan... :D ) És egy THE SILMARILLION-t Fintől!! ;) ("Puszi érte /is/ ezúton is: :*" [size=9:3017u31r]bocsi, Brisa, de nem láttam copyright-jelzést :roll: [/size])

RTL-Klub "Visszatérés Középföldére" rulz! :hello:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #88075 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A balrogos cikket lefordítom (holnapra, vagy legkésőbb hétfőre), ha valakit érdekel, és beteszem ide. Végülis német szakfordító volnék, vagy mi. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 10 hónapja #88073 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát én a TTT-filmzeneCD-t kaptam, Aragornos borítóval, de ezt már mondtam.

A tegnapi werkfilm naon aragorn volt! Teljesen lehidaltam tőle. Ma is biztos megnézem még 2-3-szor. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 10 hónapja #88066 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok, sziasztok :)
Nekem sem volt GYU mentes karácsonyom, mert a húgomtól megkaptam karácsonyra a díszkötetes GYu-t,+ a díszkötetes Szilmarilokat is!
Gyönyörűségesenszép :-)
Puszi mindenkinek, remélem nektek is hasonló örömökben volt részetek,mint nekem.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #88033 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Brisa írta: Valakinek volt GyU-mentes karácsonya? Úgy értem, van köztünk olyan, aki nem kapott semmi GyU-val kapcsolatos ajándékot? :mrgreen:

Hát én!!! Igaz kértem a Gyűrű keresését, de nem kaptam meg. De nem is baj, mert kaptam egy csomó olyan dógot aminek iszonyatosan örültem.

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 10 hónapja #88031 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Zizz...van már kinderes Faramir-babánk :!: naonédi :? (bár,elég "gááázos" :P )

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #88007 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nézz körül a Film/2. rész, ill. Előzetesek topikokban. Ott vannak vélemények 8)

Több
21 éve 10 hónapja #88005 Írta: Carneandúmiel Nillómeiel
Carneandúmiel Nillómeiel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:heu: :crazy: :triste: :evil: :rmad2: :rmad2:
Fene! Fene! Fene!
Lekéstem!
Pedig akartam nézni, de én hülje, interneteztem!

Egybként legalább valami érdekes volt benne? :closed:

"Örült" - mondták énrám, s rád, hogy: "Hülye". Vajon rád vagy rám irigyebbek-e? /Blake/

Több
21 éve 10 hónapja #87953 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Emberek!

MA 23:55-KOR AZ RTL KLUBBON: ÍGY KÉSZÜLT A GYURUK URA-A KÉT TORONY lesz!!!!!!!!!!!! :twisted: :mrgreen: :bounce: :hello: :hello: :dance: :dance: :evil3:

Csak gondoltam szólok. :sungl:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 10 hónapja #87949 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na nekem volt/lesz GYU a javából... megkaptam a diszkötetes Szil-t én is :) Meg a nagymamámék állitólag megvették a bövitett DVD-t csak még nem volt alkalmuk odaadni...ja és a tesóm másolt TTT filmzenét :mrgreen: Úgy örülök :)

Több
21 éve 10 hónapja #87918 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Természetesen nálunk sem maradhatott ki a Kariból GYU!
Képzéljétek, megkaptam a bővített DVD-t! Nem tom, ti láttátok-e már, de nekem nagyon tetszett!!! :D
A nemestündés új rész olyan gyönyörű! :eek2: :mrgreen: És az énekük is!!!

Brisa:Az a díszdobozos, amiben az Argonath szobrocska van? 8O De tök jó!!! :D

És bár nagyon utólag, de Boldog Karit mindenkinek!
Rayan:Ari vagy, mi is a tiédnek!

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
21 éve 10 hónapja #87913 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hi!

Képzeljétek, illusztrált Szilt kaptam nagymamámtól és a húgától :mrgreen: Kész gyönyör!

De azért mégiscsak a karácsonyi üdvözleteknek örültem a legjobban...Köszi srácok! I love ya all!!!

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #87908 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valakinek volt GyU-mentes karácsonya? Úgy értem, van köztünk olyan, aki nem kapott semmi GyU-val kapcsolatos ajándékot? :mrgreen:

Én megkaptam a díszkötetes GyU-t!!!!!!!!!!!!!!! Svintől... :D (Puszi érte /is/ ezúton is: :* ) Meg a szüleimtől egy Enya válogatást, aminek az első két száma a May It Be (ez egy feldolgozás, ami rosszabb, mint az eredeti szerintem. Kábé olyan, mint amikor a kórus a Margitszigeten elénekete a dalt: fél óráig tart, míg egy hangot kibök :D Kissé nyúlik a szám, mint a rágógumi.) és az Aníron.

Brisa

Több
21 éve 10 hónapja #87895 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdv!

Csakúgy szörfözgetek a neten (najó, egy Tolkienes honlapon) és mien címbe botlok? Hatten Balrogs flügel? (azaz tudnak a balrogok repülni?) Érdekes olvasmány (azóta is azzal szenvedek), szíves figyelmébe ajánlom mindenkinek, akinek van türelme hozzá (német tudás is ajánlatos...):
www.barrowdowns.com/darticles_balrogs.asp?Size=

Egyébként szerintük a válasz: Persze, de nem repülnek. :? :D

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 10 hónapja #87879 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hello...!
Nos akkor most kifejezetten Rago kedvéért mesélek:
KAPTAM KARIRA GYU-T!!!! Yeah... :bounce: :hello:
Vmint elmentünk moziba, és néztünk... Hát... Szal HP-t :oops: , DE! Ugye, TTT-trailer van elotte. :mrgreen: OLYAN GYÖNYÖRUUU VOLT!!!!!
Utána mentünk haza, és beszéltük, hogy milyen volt:
anyum: háát, a könyv azért sokkal jobb...
én: hu, sztem gyönyöru volt!
anyum: az lehet, de még mindig nem adta vissza a könyv hangulatát...
én: és a zene hozzá...
anyum: milyen zene?
én: és az Aragorn szemei... :wink:

Ja, és ugye tudjátok, hogy (tévéújság szerint) 23:55-kor RTL klubon GyU-werkfilm?!

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 10 hónapja #87828 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én is elutazok majd holnap és csak szilveszterkor kerülök elő....
De legyetek jók meg minden!

Több
21 éve 10 hónapja #87826 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Holnap valszeg (még nem bizti) elutazunk a naccülőkhöz, de csak egy napra...szal sziasztok :)
Meg jóccakát :sleepy: ...

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87798 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagyon szépen köszönöm Mindnyájotoknak a jókínságokat!

Megkésve bár egy cseppet...
(de ugye jobb késobb, mint soha :wink: )

Gyertyafényes, meghitt karácsonyi ünnepeket kívánok minden idelátogató tündebarátnak!

Karácsonyi pusszancs:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 10 hónapja #87791 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Lord_III_Aragorn írta: Üdv. Boldog Karácsonyt és Kellemes Új Évet, valamint Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!!

Húsvétig nem is jössz?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #87787 Írta: Ragoran
Lost:lehet, hogy igazad van...(a topikkal kapcs) :cry:

Több
21 éve 10 hónapja #87624 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ide írom be, mert ide tartozik talán a legjobban:

A telefonszámom megváltozott: ezen as számon hívjatok erre írjatok SMS-t stb... : 06 70 510 61 05

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 10 hónapja #87623 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ma olan szép napfelkeltét láttam (csak h ne mindig telihold legyen :D ) !
Úgy 30 méterre tőlünk van egy nagy tó és már befagyott, körülötte meg minden csupa hó és a felhők félig eltakarták a vöröses-sárga napot!Jaaaj :cry: .... :)

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87580 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Area írta: Jah, és tud valaki ajánlani nekem egy oldalt, ahol a neveket középföldi nevekké lehet alakítani????

www.barrowdowns.com :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #87573 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én is szeretnék
Áldott, Békés Karacsonyt kívánni mindenkinek!

Több
21 éve 10 hónapja #87566 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog karácsonyt minden rokonomnak, és nem rokonomnak a Fórumon!

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 10 hónapja #87555 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!

Jah, és tud valaki ajánlani nekem egy oldalt, ahol a neveket középföldi nevekké lehet alakítani????

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 10 hónapja #87553 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagyon boldog, békés karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánok minden fórumozónak!

Szórakozzatok, pihenjetek, nevessetek sokat, de mindenekelőtt:
szeressetek.

Csók

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 10 hónapja #87548 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin Estare minden Évának s Ádámnak!!! :D

Alassea Hrístronostare ilquenen!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 11 hónapja #87533 Írta: Ragoran

Losttűrwen írta: De hát mit lehet tenni...ha vki elkezdi h BK-t akkor a többi ösztönösen megy utána :) Ez a topic nem hiszem h megfog változni :x ...

Szerintem azért megéri próbálkozni... :roll: Én mindíg pozitivan látom a dolgokat...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.653 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére