BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 10 hónapja #89675 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sok sikert a bulira, és Ryana: hallgass meg egy Béres csepp reklámot. [size=9:ez9oesi7]Nem vagy egyedül[/size] :oops:

'Is there anybody out there?'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #89672 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog születésnapot Tolkiennek és minden általa teremtett jószándékú lénynek, és természetesen a Tolkien- rajongóknak!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #89651 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Remélem, mindenki jól szóraxik, én is itt, csak kicsit magányosan... :wink:
Addig is
Valin nostare, Tolkien bácsi!
[size=9:27551dv8]Bocs, ezt muszáj ide:[/size]

Olyan aaaranyooos!

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 10 hónapja #89649 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én meg hát nem nemmeek??? 8O deee :!: :?

Hát,akkor:
Boldog szülinapot,J.R.R.Tolkien!!! :cooljump:
Ti meg érezzétek jól magatokat... :itscool:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #89643 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nu, úgy volt h tok menni (anyuék elengedtek :D ), de bekavartak a naccülők, szal valszeg mehetünk hozzájuk vendégségbe!Hurrá! :x Mindössze két órányira laknak!Hurrá :x ! De ha visszaérünk még időben, spurizok a Corvinba :)

Boldog szülinapot J.R.R. Tolkien!!

Ti meg érezzzétek jól magatokat :wink: !

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #89611 Írta: Namarie
nyertem két jegyet én is, de sajnos nem tudok elmenni. Most mit csináljak? Írtam Füzessy Tamásnak, de ezen kívül?

Sok sikert a szervezőknek, és kívánom, hogy mindenki érezze jól magát! Még a szervezők is!

Több
21 éve 10 hónapja #89605 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egész kellemes a társaság, holnap jó napunk lesz. :D Boldog örültekházát!

Több
21 éve 10 hónapja #89589 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdv!!

Nos az a helyzet, hogy nyertem egy-két jegyet a holnapi GY.U.-ra De ahogy mindig most is megszívtam és egyetlen barátom sem ér rá. Szóval ha valaki nagyon ráér és szeretné megnézni az privizzen rám vagy írjon minél hamarabb. Mert egyedül nem csípem a mozibajárást....

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum

Több
21 éve 10 hónapja #89585 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tolkien szülinapja holnap lesz ;) Na megyek...pusza mindenkinek holnap talizunk a LEPen ;)

Több
21 éve 10 hónapja #89581 Írta: [Nerwen]
Hát a JB télleg egy katasztfófa!Még nem láttam a legújabbat, de régen vmi Aranyszemet meg még vmit néztünk a bátyámmal meg belenéztem az HBO-sba is, és phfúú arra nincsenek szavak...borzalom... :dead:
(Ezt se vegye senki magára!)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #89577 Írta: zsoffija
Rago:köci az infót... :D (asszem idén sem veszítünk sokat HBO nélkül)

Jujjdegagyi :!: a szülejimmel megnéztük az új Dzsémszbondot...az a film...egy katasztrófa!!!(szerintem,na!ne vegye senki a lelkére... 8O :oops: )A végére majdnem elaludtam,pedig igazán mozgalmas volt... :roll: talán ez is volt a baj vele... :?
Naerrőlennyit...
Ja,és ez előtt is volt TTT trailer-amikor iet látok-vagy akár a tvben a raklámját... :( -majdnem elönt a hiszériás roham(Mooooooostakarooooom!!!!!!!!! :bawling: )

Holnap mostmár igazán megcsinálom a rajzleckémet...muszály :!: :bawling:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #89555 Írta: Namarie
Sziasztok! Boldog új évet mindenkinek, erőben, egészségben, minden jóban! :P

Kérés: ha valaki tudja Brisa telefonszámát, akár a vezetékeset is, kérem, írja meg. Ha nem akarja ideírni, akkor arra kérném, szóljon neki, hogy Namarie írt neki, és nem magánkín, hanem két kisgyerekről van szó. nagyon sürgős a dolog!!!

Hálásan köszönöm!

A holnapi naphoz minden jót! :P

Több
21 éve 10 hónapja #89547 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
nem is tudom, hova írjam:
BOLDOG 111. SZÜLETÉSNAPOT J.R.R. TOLKIEN!!!!
:hello: :cheers: :bounce: :cheers: :hello: :cheers: :bounce: :cheers: :hello:

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 10 hónapja #89477 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BUÉK mindenkinek!!!

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 10 hónapja #89431 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!
Elöször is: Bujjék! Boldog Júlét!
Másodszor: a Bond filmeket NAGYON lehet szeretni. :) És nem volt meglepi az HBO-n, mert már egy hónapja reklámozták, hogy adni fogják, csak az elsö idöpontot nem árulták el.
Harmadjára: Affrancba, hogy sok a munkám, és a LEP elsö feléröl lemaradok... majd ott találkozunk!

Minden jót!

Több
21 éve 10 hónapja #89406 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na Mazsolák...hazatértem 8) 8) jeje....Csak annyit hogy Mindenkinek B.U.É.K. !!!!!!

Ja és cöcöcö :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #89402 Írta: [Nerwen]
Én se csináltam még semmi leckét, na majd kb vasárnap összedobom, meg utána 2 napig megyünk suliba ozt gyün síííszünet!!Juhhé :D !!
Az HBO-n a James Bond ment :x *blöh*
"My name is Bond.James Bond" - Úristen!Hogy a fenébe szeretheti ezt vki 8O :twisted: !Jó, azt megértem hogyha vki a JB-korszakban nőtt fel...de egyébként 8O ...phfú

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #89392 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagyon Boldog új évet kivánok mindenkinek!!! :cheers:
Remélem mindenki jót bulizott... :lol: :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #89390 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Legelőszöris BUÉK mindenkinek utólag is!

Ragoran írta: Elanor:mi LEP??? :?

Long Expected Party, tehát a Rég Várt Ünnepély:

Mint közismert Tolkien "A Gyűrűk Ura" című művéből, a 111. születésnapnak nagy jelentősége van: "épp száztizenegy éves lesz, vagyis eléri a három egyest, ami különös szám, és igen tiszteletreméltó kor a hobbitok közt."

A Magyar Tolkien Társaság a XX. század egyik legnagyobb írója, az utolérhetetlen mítoszteremtő és nyelvész életműve előtt tisztelegve 2003. január 3-án, J.R.R. Tolkien 111. születésnapján a Corvin Budapest Filmpalotában nagyszabású rendezvényt szervez "Egy rég várt ünnepély" címmel.

Bővebb információ: www.origo.hu/tolkien/index.html

Üdv
Léli és Eia

[/quote]

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 10 hónapja #89342 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Elrond:Hát erről lemaradtam, de legalább láttam azt a werfilmet!!!! Úgyhogy nem kell engem annyira sajnálni! :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #89338 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ragoran írta:
Kb fél mp-ig, mert Ettünk, utána meg az Öcsi ült a TV elött őt meg nem érdekelte! :evil: :cry:

Teszegény! Sajnállak nagyon, mer' nagyon jó volt!!

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 10 hónapja #89336 Írta: Ragoran

Elrond írta: Rago: Nézted a koncertet?

Kb fél mp-ig, mert Ettünk, utána meg az Öcsi ült a TV elött őt meg nem érdekelte! :evil: :cry:

Több
21 éve 10 hónapja #89330 Írta: Elrond
Rago: Nézted a koncertet?

Több
21 éve 10 hónapja #89328 Írta: Ragoran
Elanor:mi LEP??? :?

Elrond:Biztos csak a Gyűrűt szorongatta a kezében... :wink:

zsóffija:
meglepi film asszem a James Bond volt, de nem 100%..
én se csináltam leckét,kellene...
Goll-nyusz kép: Hát attól függ! Ha az illető GyU/Goll mániás és nem érti félre....

Több
21 éve 10 hónapja #89325 Írta: Elrond
Én csak fizikából, de az rázós lesz.

Több
21 éve 10 hónapja #89316 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én egy csomó dogát fogok írni az első hetekben, de még nem igazán tanultam rájuk, és nem is lesz túl sok időm, mert LEP, meg premier... ;)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #89311 Írta: Elrond
zsoffija: még én se csináltam meg semmit.
Amúgy meg most lett vége a koncertfilmnek amit néztem. Nagyon Aragorn volt!!!!

[size=9:4piay0bj]Az angol trónörökös egy nagy tahó: beszélt az egybegyűlt milliós tömegenek zsebre vágott kézzel!![/size]

Több
21 éve 10 hónapja #89310 Írta: zsoffija
Télleg-Mi volt a meglepi film a HBOn???
Mi nemrég mondtuk le(nemnéztükoansokatmintamennyitmegérazára...),de ienkor eccem anyámmal mindig képernyőre tapadó szemekkel vártuk,hogy mit adnak le :arrow: aztán,10perces késéssel jött valami(nanemmondomhogyrosszdenemnekünkvaló) családi dráma,thriller,eltúlzott vígjáték... :roll:

:oops: Nyugtassatok meg:ugye nem én vagyok az egyetlen,aki most, a szünet vége felé sem áll sehogy a leckéivel????? :bawling: :bawling: :bawling: pánikban vaok... :(

Éhenhalok :arrow: most jöttünk haza kirándulásból,a lencse meg csak nem fő,csak nem fő... :dead:

Jujj,volt a DunaTVn egy dinka Fehérelefántos film...Nézte valaki?Nekem naon teccett...oanjókat newettem rajta... :roll:

Ugye nemnaongáz,h. valakinek Boldogújévet címen átküldtem azt a képet,amin a filmbeli Gollam van a "nyulackával"?(a döglöttel)
(én minden hátsószándék nélkül küldtem...)

[size=9:3usdp9yn]najó,leállítom énközléskényszerbenszenvedőségemet...[/size]

Több
21 éve 10 hónapja #89286 Írta: Ragoran
Elrond:Köcc!!!! :bounce:

Több
21 éve 10 hónapja #89285 Írta: Elrond
1.: Mindenkinek sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánok!!
2.: A Magyar Televízió egyes csatornáján 14:35-ös kezdettől lesz a Parti a palotában c. koncert második része. Paul McCartney, Queen, Robiee Williams, Tom Jones, stb, egy színpadon, szal én nem hagyom ki...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.538 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére