BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 10 hónapja #90648 Írta: Mike
Mike válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Cicafül írta:

Mike írta: Tényleg ezeket az avatarokat ki csinálta, honnan vannak?

Melyeket? A saját avatarokat? Azokat Svinnek köszönhetjük! :D (Köszi Svin! :wink: )

Min: szívesen!!!

Úgy általában gondoltam egy részt amiket bárki választhat aki regisztrál. Svin hogyan csinálja őket. Ő ilyen kis kreatív emberke?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #90647 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Cica: az a nőszemély elég provokatív... Ha ilyennek ismertél meg engem, akkor vagy nagyon félreismertél, vagy én nem ismerem saját magamat... :oops: De azért marha jó kép! :itscool:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #90645 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Mike írta: Tényleg ezeket az avatarokat ki csinálta, honnan vannak?

Melyeket? A saját avatarokat? Azokat Svinnek köszönhetjük! :D (Köszi Svin! :wink: )

Min: szívesen!!!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 10 hónapja #90644 Írta: Minerva
Köszönöm, kedves druszám! :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #90643 Írta: Mike
Mike válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tényleg ezeket az avatarokat ki csinálta, honnan vannak?

Több
21 éve 10 hónapja #90642 Írta: Cicaful
MIn: elküldve...ahogy megismertelek, kedves druszám, szerintem nagyon fog tetszeni!!! :wink:

"A kihívás:

Több
21 éve 10 hónapja #90638 Írta: Minerva
Igen, küldd át légyszi!!! :bounce: :D

Több
21 éve 10 hónapja #90635 Írta: Cicaful
Min: a tiédet el tudom küldeni (mert ezt én küldtem Svinnek, mikor saját avatart kértem...)
De Svinét, Ferestéét, Darkyét és még akikét én küldtem (+ a sajátomat) már láttam. :wink:

"A kihívás:

Több
21 éve 10 hónapja #90619 Írta: Minerva
Tényleg, megtaláltátok már az avatarjaitok eredetijét? Én még csak Brisáét meg Elanorét láttam, azt hiszem, mindkettő Galadriel, de nem biztos...

Több
21 éve 10 hónapja #90617 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Olórin! Szijjja!!! Betettem közvetve a Lassiba a Gimli-naplódat, ugye nem haragszol? Csak mert mindenki odáig van érte, lassan 1 éve már... :) )))

Háááát, rám baromira nem hasonlít az avatárom. De annyit elárulhatok, hogy nagyon szeretem a meleg színeket és a melegszívű embereket :) Eredetileg a kép magát a szerelmet ábrázolja.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 10 hónapja #90606 Írta: Minerva
Hát, rám nem hasonlít az avatarom... :evil3: Vagy igen???? :lol: :mrgreen:
Namarie: sajnos nálunk nem esik a hó... :( :(

Több
21 éve 10 hónapja #90601 Írta: Minerva

Olórin írta:

Minerva írta: Olórin, ic gúd tu hev jú bek!!!

Minerva, hát, nekem is jó ismét erre járni...
Tudod, hogy van ez, egy maia, pláne ha istar, elég sokszor elkóborol, Eru tudja, miféle ügyeknek jár utána :)
De annál nagyobb az öröm, ha ismét felbukkan.

Mostanában szétvizsgázom magamat, de azért igyekszem időnként ide sandítani, hogy kedves rajongóimnak fényt lopjak a napjaiba...

:) )

Nagyon régen nem láttunk... (Legalábbis én) Tessék gyakrabban talikra járni! :D

Több
21 éve 10 hónapja #90559 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Telcontar. jó 5let :D

Augra hasonlít az avatarja

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 10 hónapja #90538 Írta: Manwe
Manwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jó ötlet, de először találkozzunk egymással.
Mostmár egyre többmindenkire vagyok kíváncsi a földi valójában.
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

"A köntöse kék és kék a szeme lángja is,
és zafír kezében a jogar, melyet a noldák
készítettek neki."

Több
21 éve 10 hónapja #90535 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Lehet, hogy szervezni kellene egy akciót, amikor is mindenkit szándéka szerint sminkelünk és jelmezbe bújtatunk, lefényképezzük, aztán a képeket Avatárként felhasználjuk :) Vagy legalábbis egy hasonló elvü fényképes adatbázist létrehozunk magunkról...

Több
21 éve 10 hónapja #90506 Írta: Manwe
Manwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Augustine: Rád nem hasonlít az avatarod???
Mert jó lenne.

"A köntöse kék és kék a szeme lángja is,
és zafír kezében a jogar, melyet a noldák
készítettek neki."

Több
21 éve 10 hónapja #90500 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szerintem Thaurra, Dodieera, és Kriszanára (egy kicsit) hasonlít az avatarja!!
Én a legeslegutolsó pillanatban vettem észre a sajátomat, amikor regisztráláskor nézegettem őket! Annyira +tetszett, hogy azt mondtam, hogy "na, ez lesz az!!"... :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #90495 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Namarie: itt is esik. (Pécs) Én nem örülök neki, mert mert 2 napja olyan szép tavaszias ido volt (16 fok!!!), és már reménykedtem, hogy úgy is marad... :roll:

Én úgy választottam avatart, hogy olyat, amilyet még nem láttam másnál. (Azóta se láttam - ugye nem nyúltam le senkiét sem?) Meg ami úgy megteccett... Azt már nem tudom, miért pont ezt, de talán mert olyan... Fekete-fehér. :P
De egyáltalán nem tükrözi a földi valómat.

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 10 hónapja #90421 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Olvasgatom a LEP-es hozzászólásokat, és bár én nem voltam, még egyszer őszintén gratulálok. Ezúttal ahhoz, hogy milyen kötélidegekkel tűrtétek azt a rengeteg hülyeséget, amit kérdeztek tőletek. :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 10 hónapja #90419 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Olórin, de jó újra látni téged! :D Üdv köreinkben ismét. Remélem nem tűnsz el megint... :wink:
Voltál 3-án a LEP-en?

Brisa

Több
21 éve 10 hónapja #90395 Írta: Namarie
Én se a visszavágást. :) Szeverevetlek Benneteket!

nem tudom, Budapesten, Pécsett, Sátoraljaújhelyen, Győrben, Debrecenben és egyéb helyeken mi van, de itt gyönyörű, nagy pelyhekben ömlik a hó, tisztára, mint a mesében.

Több
21 éve 10 hónapja #90394 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jó csak viccvolt, nem hagyhattam ki... :wink:

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 10 hónapja #90393 Írta: Namarie
Elrond! Ki beszélt itt rólad? :P A Te avatarod is nagyon jó, de én Arwen papájáról írtam. Amúgy férfi tündék közt számomra is ő az egyik legnagyobb.

Több
21 éve 10 hónapja #90391 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Manwe: A nővérem kezdte el hallgatni, amikor kicsi voltam, aztán ez belém nevelődött, hál'istennek nagyon!!
Namárie: Méghogy Elrond Úr??!! Inkább ELROND ÚR, sőt inkább ELROND A LEGESLEGESLEGNAGYOBB KHIRÁLY!!!! :) :)

Hajrá Olórin!! :itscool:

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 10 hónapja #90389 Írta: Namarie
A régi avatáromat nem szerettem, de nem is teljesen én választottam. A fiú, aki segített regisztrálni, mindenáron egy édeskés, rózsaszínű képet akart nekem, én meg tiltakoztam.
Lehet, hogy olyannak látott, de nem ismert igazán. Kompromisszum eredménye lett a régi kép, a régi nevemet meg kínomban választottam, és nagyon nem volt idevaló.

Több
21 éve 10 hónapja #90385 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
engem ez az avatárom teljesen tükröz :D 100 %osan :D
még régebben volt egy ronda avatárom, de azt csak azért választottam, merha a legrondábbat választom, azt más úccse fogja, és akkor nem lesz velem egyező avatárú emberke :D
de a mostanit úccse választja senki, mer nem lehet, és ez csak az enyém, és naonnaon engemet tükröz :D

Több
21 éve 10 hónapja #90384 Írta: Namarie
Avatarok: Vic, Darkman, Ancalimon, Lamorak és Elrond avatarja se kutya. És: nekem is van jegyem.

Olórin és a többiek: hajrá, minden sikerülni fog, méghozzá ötösre!!! Ezt én, Namarie mondom, és Glorfindel mester is megerősítette, meg Elrond Úr is! :P

Több
21 éve 10 hónapja #90377 Írta: Cicaful
Szerintem az enyém különösen hasonlít magamra... :lol: :twisted:
De viccet félretéve, pl Aralataioné nagyon, Áfié, Estel és Fin (amiko hossú volt a haja) is egészen, Angi...per pill ennyi jut eszembe.
De ahogy elnéztem az avatar valahol mindenkinek tükrözi az egyéniségét! :wink:

"A kihívás:

Több
21 éve 10 hónapja #90373 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ööö... mittudomén :) először egy másik volt, amit őszintén szólva örülök, hogy lecseréltem :)
Ez meg csak úgy megtettszett (jó tudom, vlsz. mindenki azért választotta, mert megtetszett neki 8) ), szeretem a kék színt...nemtom... :)

De igazából úgy értettem, hogy tudatalatt miért pont azt választottuk :twisted: csak ezt nem lehet így elmondani, lehet, hogy még magunk sem tudjuk :wink:

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #90371 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szerintetek kire hasonlít nagyon az avatrja???

Ela: Te pl. mért azt választottad? :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.771 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére