BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 9 hónapja #91795 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jaj, a többiek már nézik a TTT-t, de jó nekik :D

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #91793 Írta: [Nerwen]
Eltudom képzelni :lol:

I hate my pathetic life"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #91791 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tudom, hogy a személy hülye, és nem a hajszín tesz azzá, de ez nagyon gáz jelenet volt...

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 9 hónapja #91790 Írta: [Nerwen]
Hüleség ez a szőke hülye dolog - legalábbis többségben.Az egyik bném szőke és naon jó fej :D

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #91788 Írta: Namarie
Szőke nők. Egyszer három ment a vonaton. Én voltam az egyik. És viccalappá váltunk. Pedig mi néztünk ki a legértelmesebbnek, nem saját döntés alapján.

Több
21 éve 9 hónapja #91772 Írta: [Nerwen]
Én még nem hallottam.Meg ma olyanokat meséltek nekem h phfú "két szőkenő megy az utcán..." :x :x Azokhoz képest... :roll: :lol:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #91771 Írta: Namarie
szakállas, de nem bírtam megállni...

Több
21 éve 9 hónapja #91770 Írta: [Nerwen]
Namarie:hehe :lol:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #91769 Írta: Namarie
Apróra, mindig csak apróra! Nehogy már valami is egybe maradjon... :lol:

A lámpákról jut eszembe egy vicc:

Félszemű Joe iszik a szalonba, egyszer csak bejönnek a banditák, kitör a lövöldözés. találat éri Joe megmaradt fél szemét is, mire barátunk elkezd nagy boldogan üvölteni:
-Ez az, fiúk, bravó fiúk, mindig mondtam, hogy először a világítást kell szétlőni!

Több
21 éve 10 hónapja #91682 Írta: [Nerwen]
Maffia:mi 4500-öt fizettünk a lámpákért...

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #91670 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Svindler: köszike! :D

A lámpák nálunk úgy voltak, hogy ilyen fénycsövek (három sorban), és kis műanyag vacak védők voltak rajtuk. Na, azokat dobálták még le a fiúk ilyen alufóliagalacsinokkal meg teniszlabdákkal! Év végén meg fizethettük őket 70 Ft/Stückért :? (később 100 Ft is volt)

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 10 hónapja #91628 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
jólva, kicsit elkéstem a friss hírrel :oops: de én annyira büszke vagyok rájuk :roll: :wink: :dance: :bounce:

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
21 éve 10 hónapja #91627 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én meg a végénél veszem észre hogy nem indult el a video :evil: :cry: Nem ééér....

Szerintem nagyon jók voltatok...minden elismerésem ;)

[size=9:qxgrp59l]Csak én hallottam volna úgy hogy Ancalimonnál azt mondták hogy az elnök? 8O :) [/size]

Több
21 éve 10 hónapja #91623 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Láttátok a fókuszt :?: :!: :!: :!: :!: :!:
Benne volt Varda és Ancalimon!!!!! :!: :!: :!:
8O 8O 8O :eek2: :bounce: :bounce: :bounce: :cheers:

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
21 éve 10 hónapja #91621 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ilyen a mesében sincs! Beállítom a kazit, a videót, a tévét, mindent. Eljön a nagy pillanat, erre a videó bedöglik... grrr :evil:

De azért láttam Ancalimont és Vardát. Jók voltatok. :itscool:
(A szokásosnál kevesebb baromságot hordott most össze a Fókusz... :D )

Brisa

Több
21 éve 10 hónapja #91582 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
csatlakozom Cicahoz;legyen nagyonnagyon jo estetek!! :D :D :D
pusssz

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Több
21 éve 10 hónapja #91577 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Telcontar írta: Cica, én biztos, hogy gátlástalanul kiröhögtelek volna. Söt, megteszem most. Höhöhöööö. De csak miután felsegítettelek és meggyözödtem róla, hogy kék folton kívül más bajod nem esett. Ez esetben talán lökök rajtad egy újabb esés reményében... :D

Telcontar: bíztam Benned... bár lehet, hohy egy ilyen porcelán lelku fiúban nem kéne annyira... :roll: :twisted: Najó ezt még eldöntöm...

Namarie: hál'Istennek hamar újra talpon voltam...egy újabb esés reményében (hisz, ha már lent vagyok onnan már nem eshetek mélyebbre :P )

És szórakozzatok nagyon jól ma este!!!
(én is de mennék - mocsok valszám :evil: - de én már láttam...de a Társaság... :( )

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 10 hónapja #91568 Írta: equus5
equus5 válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ma mentek?
Érezzétek jól magatokat, és meséljetek!! :D 8)

Több
21 éve 10 hónapja #91551 Írta: Namarie
És ne legyen csalódás a film!

Több
21 éve 10 hónapja #91545 Írta: [Nerwen]
Érezzétek naggyon-naggyon-naggyon jól magatokat a premin :wink:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #91508 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
egy kis info:

A GYŰRŰK URA - A KÉT TORONY (Lord of the Ring: The two Towers)
Színes, magyarul beszélő amerikai - új-zélandi film
Rendezte: Peter Jackson
Főszereplők: Elijah Wood, Ian McKellen, Viggo Mortensen, Sean Astin

A várva várt trilógia második része, A két torony végre megérkezett a magyar mozikba. A film, mintha egy perc sem telt volna el, felveszi a történet fonalát, és mi újra elmerülhetünk Középfölde csodálatos, de igen nagy veszedelemmel sújtott világába. Frodó és Samu folytatja reménytelen útját a Tűz hegye felé, ám a kis csapat kibővül Gollammal, a gyűrű Bilbó előtti tulajdonosával. Aragorn, Legolas és Gimli a Trufát és Pippint fogságba ejtő orkokat üldözi, miközben Szarumán és Szauron végső szövetségre lép, hogy megsemmisítsék Középfölde minden szabad népét - és mindez még csak a hihetetlen kalandok kezdete.
Bővebben itt olvashat a filmről:
www.mozinet.hu/szamlalo.php?nev= ... s&szam=972
Hivatalos weblap: www.lordoftherings.net
Hazai weblap: www.agyurukura.com

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #91504 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Maffia írta: Az enyém szerintetek kit ábrázol?

Sajnos ez tudtommal nem Tolkien muveihez keszult grafika, hanem csak egy fantasy kep...

Több
21 éve 10 hónapja #91501 Írta: Olórin
Olórin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Maffia írta: Olórin: a te avatarod Gandald, és a Hildebrandt fivérek festették

Azt tudom, hogy Gandalf (elvégre csak nem választok más avatart, mint aki vagyok :) ), de nem tudtam, kiknek a műve, köszi!

A tiédet sajnos nem tudom...

Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #91500 Írta: Namarie
Én se azt nézem azóta, hogy miben illik, hanem azt, hogy miben tudok elmenni.. :lol:

Ja, és egyszer estem egy akkorát, mert papucsban óhajtottam szaladni...Mindössze azt felejtettem el, hogy a táska az út közepén van... :oops:

Több
21 éve 10 hónapja #91499 Írta: [Nerwen]
Tel:a kis kedves... :lol:
Osztálytársnöm mindig magassarkúba flangál és csodálkozik ha elesik, tnap elött is megpróbált belémkapaszkodni, de kicseleztem.Hehe :twisted:
Ma lementünk az udvarra és hóembert akartunk építeni, de nem tapadt a hó és egy nyomi domb lett belőle, amit átalakítottunk, szal lett egy tök nagy fotel két fa között :lol: Szereztünk a gondnoktól hólapátokat pontosabban nyelet amire a szék ülőizéje volt rászögelve.Egy el is tört...

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #91496 Írta: Namarie
Énrám a minap úgy vigyáztak, de úgy, nehogy véletlenül elessek. Akivel jöttem haza, fogta a karomat, mondtam is, hogy remek, legalább ha esünk, ketten esünk. Kicsit lett volna félreérthető egymáson fetrengeni a város közepén.... :wink:

Egyébként jégen esni magassarkúban a legjobb, én mondom nektek..
De vizsgára menet leesni a buszról úgy, hogy mindkét cipősarok letörjön, az se semmi....

Több
21 éve 10 hónapja #91435 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Cica, én biztos, hogy gátlástalanul kiröhögtelek volna. Söt, megteszem most. Höhöhöööö. De csak miután felsegítettelek és meggyözödtem róla, hogy kék folton kívül más bajod nem esett. Ez esetben talán lökök rajtad egy újabb esés reményében... :D

Több
21 éve 10 hónapja #91409 Írta: Namarie
Cicafül! Remélem, nem fetrengtél vagy fél órát, míg fel bírtál kelni. Ne haragudj, de én alig bírok a röhögéssel, elképzelvén, amint a földön fekve majd felnyársalod a pékeket, akik a kenyeret sütik Neked... :)

Több
21 éve 10 hónapja #91406 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én ma dobtam egy hátast az elottünk lévo pékség elott, ahol árgus éjszakázó pék szemekbe botlottam, akik csak somolyogtak - mert röhögni nem mertek, mert úgy néztem rájuk... :twisted:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 10 hónapja #91403 Írta: Namarie
Az angyali hozzászóló meg teljesen használhatatlanná tett egy széket a minap. Megfogtam, félig kezembe maradt a támla, gondoltam, visszarakom, megütögettem, aztán darabjaira hullt a szék. Máskor az asztalra ültem, és majdnem leborult a teteje velem együtt. T. Kollega: csak kulturáltan kisasszony, csak kulturáltan boruljon az asztal alá!

Máskor leültem a jégre, szépen kinyújtott lábbal, miközben az almák csakúgy gurultak szerteszét a szatyromból. Mindezt egy iskolányi gyerek előtt...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.399 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére