BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 10 hónapja #91144 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
De rendesek vagytok! / Remélem , nemcsak a hó, hanem a város és a tali miatt is írtátok/ :)

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #91143 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nálunk esik... az életszínvonal.. meg a hó.. északa óta... :D és hideg is... (mien meglepő.. nem? :) )
Ha én szegedi lehetnék... 8) :lol:
Vonatok/buszok: és persze az első óránk német.. és persze nem vidéki vaok.. és persze a sulink volt már olyan kedves pár éve, hogy akik vidékiek, előbb elmehetnek.. és én persze nem vidéki vaok... kár, hogy a lábbusz még jár... 8)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #91141 Írta: Namarie
Itt nem hullik, hanem ömlik a hó és a csakúgy kavarja a szél. Reggel hatkor kezdett úra esni, a szél zúgására ébredtem.
A VOLÁN nem indít távolsági buszokat ha jól tudom, az egész országban. A vonatok 10-15 perc késéssel, de még mennek.

Több
21 éve 10 hónapja #91140 Írta: Sagrat
Sagrat válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Namarie: itt, Pesten is hullt, sőt hullik a hó!!! kár, hogy szegedi vagy, én is úgy mászkálnék a hóban, de egyedül nem olyan hangulatos.
hm, az én avatarom nem tudom, honnan van. egy kupac avatarnak ismerem az eredetijét, ennek nem. azt se tudom, más használja-e már, én nem láttam. de nemrég vagyok itt ezen a fórumon.

Több
21 éve 10 hónapja #91130 Írta: Namarie
Kedves Olórin! Csodálatos az avatarod! Hát még a neved!

Kérdés. felétek milyen idő van? Itt annyira esik, hogy reggel hóekék takarították- a járdákat. Ilyenre nem is nagyon emlékeznek a szegediek. A Belvárosban a híd lábánál egy taxit az utasai toltak.

Ide is beteszem: ha valaki szegedinek van kedve ma vagy holnap egy találkozóra, jelezze. Nekem este 9-ig bármikor jó, ma is/jan.7./ és holnap is.

Ha csütötökön 2-kor a Belvárosi Moziba nézi a filmet, azt is jelezze, ha szeretné! Köszönöm!

Cikk: annyira nem rossz. Legalább a rendezőt eltalálta. Többet a film után...

Több
21 éve 10 hónapja #91113 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ja, csak a cikk azt hagyta ki, hogy Faramir a Gyűrűvel akarja eljegyezni Éowyn-t... :evil3: Na jó, ez csak az én hülyeségem. De azért PJ is kitett magáért... :heu:

Képzeljétek, Frodó is úgy tudja, hogy a Gyűrű Szövetsége 7 tagú. No comment.

Brisa

Több
21 éve 10 hónapja #91112 Írta: Olórin
Olórin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hahó mindenkinek...

Megint erre jártam, micsoda idő...
(az Ő keze lehozta a nyakunkra a Caradhras havát :) )

Dicsérjétek az és avataromat is :) és olvassátok a TTT kritikát az indexen!
klikk:
index.hu/kultur/mozi/lotr0107/

Üdv!

Több
21 éve 10 hónapja #90928 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem is tetszik :wink: olan aranyos, szelíd v mi :? , mindegy szal jó :)
Lehet h avatart változtatok?(Persze nem a tiédre Telu...)Már nem is tetszik ez a csaj a képen :? , ha találok vmit ami tetszik és még tudtommal senkié akko lecsapok :twisted:

Tom, tom...túlsokszor változtatok magamon, de hát ez van :oops:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #90920 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:D ugye milyen jó az avatarom 8) ??? Egyébként szerintem tök szupi a kép..olyan igazi Bombadil/Aranymagos az egész :)

Több
21 éve 10 hónapja #90903 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
fú, ez a kép így egészében naon yo. nem mintha egyébként nem lenne yo, csak hát így vhogy kislányosan hat, de ezen a teljes képen vmi fantasztikus! 8O

Több
21 éve 10 hónapja #90834 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Telu:itt vagy...(vigyázat,lassan tölt... 8O ) :wink: : img-fan.theonering.net/rolozo/im ... dberry.jpg

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #90782 Írta: Namarie
figyeltétek, hogy kb. negyed órája 28-an voltunk? Majdnem rekordot döntöttünk. :P Mi lesz itt jövő hét csütörtökön-pénteken...Elbírja majd a Fórum?

Több
21 éve 10 hónapja #90772 Írta: Telumehtar

Namarie írta: Telu! azt hiszem, Aranymagot. Szerintem hasonlít Rád, már amennyit én láttam belőled egyszer a félhomályban. Ezt nem a nem-feltűnésre mondtam! És nem dicsekvés volt, hogy csak egyszer láttalak... :? Na, Elanor, lelőttél. :P ahhoz képest, hogy Hildebrandt, jó.

Fereste: eléggé Boris Vallejora vall.

Oh...köszönöm :oops: néhányan már mondták :) (Bár nem vagyok Aranymag :roll: )

Fereste: Nekem marhára teccik az avatarod ;)

Több
21 éve 10 hónapja #90771 Írta: Namarie
Telu! azt hiszem, Aranymagot. Szerintem hasonlít Rád, már amennyit én láttam belőled egyszer a félhomályban. Ezt nem a nem-feltűnésre mondtam! És nem dicsekvés volt, hogy csak egyszer láttalak... :? Na, Elanor, lelőttél. :P ahhoz képest, hogy Hildebrandt, jó.

Fereste: eléggé Boris Vallejora vall.

Több
21 éve 10 hónapja #90766 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Telu: így elsőre Éowyn...

Más holnapután, szerdán, 8-án lesz a LEP elvileg a fókuszban

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 10 hónapja #90764 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Elanor írta: Apropó: felvette vki ezt a műsort?

A Reggelit? Én felvettem. De én is csak onnan tudtam, hogy véletlenül elcsíptem, amikor kérdezte valaki a LEP-es előkészületek közben (2-án vagy 3-án), hogy ki vállalja, hogy megy a Reggelibe hétfőn.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 10 hónapja #90763 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Telu: Aranymagot ábrázolja, és a Hildebrandt testvérek festették :) (van tőlük egy könyvem, abban is benne van).

Most olvastam, hogy Sil felvette azt a műsort :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #90761 Írta: Telumehtar
Avatarok: Az összes többi avatarom már volt valakinek ezért kiválasztottam a legnemfeltünőbbet és betettem...mostmár annyira a szivemhez nőtt hogy ölni is tudnék érte :twisted: (Nem tudja valaki hogy kit ábrázol? :roll: )

Alyr: Volt :mrgreen: csak nem szokásom zárt helyiségen sapkában lennem...talán ezért nem láttad ;)

Több
21 éve 10 hónapja #90759 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Minerva írta: Tényleg, megtaláltátok már az avatarjaitok eredetijét? Én még csak Brisáét meg Elanorét láttam, azt hiszem, mindkettő Galadriel, de nem biztos...

Ne viccelj, Min, hiszen együtt nézegettük 23-án a Galadriel-képeket. :wink: Az én saját különbejáratú avatárom egy számítógépes játékból származik, csakúgy, mint pl. Augustine-é (ha jól emlékszem, azt is én küldtem be). És nem hasonlít rám, bár ÉSzAH az alakuló közgyűlésen azt mondta, hogy hasonlít. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 10 hónapja #90757 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hmmm...hmmm... szóval most olvasom a LEP-es topicban, hogy az MTT volt az RTL Klub reggeli műsorában....ez mind szép és jó, de erről mi miért nem tudunk??? :nono:
Amikor Evenék voltak a Budapest Rádióban azt is csak tök véletlenül kaptam el, mert apám az hallgatta...
Most majd leszünk a Fókuszban, azt tudom, de, ha bármi ilyesmi lesz vhol, vmikor jó lenne, ha szólnának, akik tunak róla!!! :roll:

Apropó: felvette vki ezt a műsort?

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #90755 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
én a régi és új avatáromnak egyaránt láttam az "eredeti változatát". a régi az asszem Lúthien volt, a mostani pedig eredetileg egy Boris Valejo kép, amely egy boszorkányt ábrázol :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #90754 Írta: Alyr Arkhon
Gyors válasz. nem csak neked

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 10 hónapja #90750 Írta: Telumehtar
Közbe 1 gyors kérdés: Csak nekem nem műxik a chat? :?

Több
21 éve 10 hónapja #90749 Írta: Alyr Arkhon
Telu: volt sapkád?
Nem is emlékszem...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 10 hónapja #90745 Írta: Telumehtar

kriszana-Celandine írta: sziasztok!

Ez az avataros dolog saját fényképpel tényleg jó 5let!
Itt is szólok, hogy BIRTOKOMBAN VAN EGY SÖTÉTKÉK ESPIRIT-NEVŰ SAPKA, a jogos tulajdonosa nem én vagyok, szóval keresem gazdáját. Szóljon,ha vki elhagyott a LEP-en egy ilyet! És légyszi adjátok tovább! köszi

A sapkááááááám :oops: mát mindenhol kerestem :oops: Ana, majd visszakaphatom vmikor ugye???? :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #90730 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Minerva írta: Tényleg, megtaláltátok már az avatarjaitok eredetijét? Én még csak Brisáét meg Elanorét láttam, azt hiszem, mindkettő Galadriel, de nem biztos...

Nem hiszem, hogy Gandalfét ne láttad volna... Léliét és Battiét megtalálod a KSz oldalán, egy-kettőt a waroftheringen... (meg tegnap találtam még valahol 2-t... :roll: ) És igen, Brisa és Elanor Galadirel... (akkor is a Lúthienek a legjobbak! :P )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 10 hónapja #90712 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
sziasztok!

Ez az avataros dolog saját fényképpel tényleg jó 5let!
Itt is szólok, hogy BIRTOKOMBAN VAN EGY SÖTÉTKÉK ESPIRIT-NEVŰ SAPKA, a jogos tulajdonosa nem én vagyok, szóval keresem gazdáját. Szóljon,ha vki elhagyott a LEP-en egy ilyet! És légyszi adjátok tovább! köszi

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #90690 Írta: Alyr Arkhon
Üdv néktek!

Az avatarok gondolom a különböző tolkien oldalaon található galériákból származnak... és egy egy nagyobb kép részletei

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 10 hónapja #90657 Írta: Namarie
Jaj, de régen voltam már ilyen felszabadult és jókedvű! Kimentümk ketten havaskodni, és úgy viselkedtünk, mint a gyerekek, aki látta, csak nézte. Vízkereszt éjszakáján két nagy szamár a szemmel láthatólag gyerek méretű hintán és libikókán éjfélkor havat dobál egymásra. :P ...de nagyon jó volt! Ajánlom nektek is! :P :P :P Olyan jó társaság vagytok!! élvezzétek az örömöket és legyen belőle siok- sok mindenkinek! Ég áldjon Benneteket!

Több
21 éve 10 hónapja #90649 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szerintem nem Svin csinálja...o csak összegyujtötte oket.
Ja... azt h neki köszönhetjük, azt úgy értettem, hogy o tette be nekünk az általunk kiválasztott képeket.

Min: nem úgy gondoltam, hogy ilyen vagy, csak azt mondtam, hogy tetszeni fog!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.538 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére