Díjak
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21944
Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
Üdv Mindenkinek!<br> Ez a téma A gyűrűk ura első fejezetének Oscar esélyeiről szól. Várom hozzászólásaitokat azzal kapcsolatban, hogy ennek a filmnek milyen esélyei vannak a legjobb film és a többi kategóriában.<br> Nem vagyok elvakult Gyűrűk ura rajongó, de olvastam a könyvet és láttam a filmet. Persze mindent csak egyszer. Véleményem szerint ez a film lesz idén a legjobb film kategóriában a győztes az Oscaron. Már az Arany Glóbusz is lakmusza lehet ennek, mert ott komoly eséllyel nyerhet a drámai film kategóriában. Az Arany Glóbuszon a nagy ellenfél a Beautiful Mind lesz, míg az Oscaron komoly versenytársnak számít majd a Moulin Rouge is. Szerintetek?<br> Más: Gratulálok ezen honlap készítőinek, mert a Gyűrű legendájához méltóan színvonalas.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21875
Pedig elvileg lehetne. A teljes kártya listára kell rámenni, akkor baromi sokáig tölti majd a listát, aztán kidob 365 kártyanevet és számot. Arra kell ráklikkelni, hogy a képet is lehessen látni. <br> Egyébként sorrendbe van rakva, külön vannak a gondori, megyei, tünde stb. kártyák.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21871
Ilyesmit ne is írjál, mert már most borsózik a hátam... Főleg attól, hogy kijön majd néhány nagyokos a moziból, és kiterjedt GYU elemzést fog végezni a filmről, holott nem is fogta a kezében soha a könyvet.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21867
Éljen az origo (... (Bár ki tudja mit jelen neki a sztár szó? Gondolom ezek szerint Sean Astin bizots nem az. Na mindegy...)<br> Ja amúgy kösz Vic! Megnéztem. Egy kicsit csalódott is vagyok, hogy úgy néz ki a HP veri a bevételek alapján. Nameg, hogy csak 300millió dollár a várt összbevétel... Idegesít, hogy a HP jobban áll . Persze az sem rossz film de azért GYU rulez ). Nem baj. Bizakodjunk! A Titanic rosszabul kezdett és mégis minden rekordot megdöntött ).<br> De nem is a bevétel a fontos. Hanem, hogy végre legyen már csütörtök és láthassam a filmet!!!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21866
És az előzőre pedig itt a cáfolat: reuters.com:<br> Producers and cast of 'The Lord of the Rings The Fellowship of the Ring' (L-R) cast member Sean Astin, Bob Shaye, CEO of New Line Cinema, producer Barrie Osborne, cast member Elijah Wood and executive producer Mark Ordesky pose with their award for AFI Movie of the Year at the American Film Institute's first annual AFI Awards in Beverly Hills January 5, 2002. The Awards honor excellence in film and television. Photo by Mike Blake <br> <br> És persze egy fotó, amin ott mosolyog Elijah és Sean és a producerek. Ennyit ér a magyar tömegtájékoztatás ((
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21865
Na, ez aztán az ellentmondás:<br> Ezt az origo-ból szedtem le, egyébként hasonló jelent meg tegnap a Magyar Hírlapban:<br> <br> Tolkien világhírű fantasztikus regényének filmváltozata, A gyűrűk ura kapta a legjobb film díját az Amerikai Filmintézet (AFI) eredményhirdetésén. <br> <br> Megkapta első komolyabb díját a Gyűrűk ura. A film sokak szerint mindent visz majd az évben, az Amerikai Filmintézet díja amúgy is az Oscar 'előszobája'. Ennek ellenére a Beverly Hills Hotelben tartott gálán a film sztárjai közül csak a főszereplő Frodót játszó Elijah Wood jelent meg. <br>
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21864
Napoleon: itt nézd meg, napra lebontva meg lehet nézni a LOTR bevételét, sőt, össze van hasonlítva a Titanic-HP-Episode1 trióval is: <br>
www.boxofficemojo.com/data/lordoftherings/
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21862
Kösz az infot a könyvről. Nem pesti vagyok de úgyis meg akarom nézni A FILMET eredeti nyelven is a Duna plázában úgyhogy majd ha arra megyek akkor megveszem.<br> Más. Első 3napos, első hetes bevételek összegét tudja valaki?
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21857
Most olvastam a CNN-en:<br> <br> The fantasy epic The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring won best-picture honors and two other prizes at the first American Film Institute Awards on Saturday. <br> <br> Ezen a díjkiosztón egyébként a legjobb film mellé megkapta a legjobb digitális effektekért és a legjobb produkciós designért is. <br>
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.616 másodperc