Díjak
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21892
Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
Olórin: Az Oscar még nem ugrott... legalábbis amiatt, mert nem nyert Golden Globe-ot, még nem. <br> A LOTR idén már megnyerte az Amerikai Filmintézet díját, amit az Oscar 'előszobájának' is neveznek. <br> A Golden Globe a külföldi kritikusok díja - akik Cannes-ban még áradoztak a GYU-ról, illetve azóta is azt teszik folyamatosan. Ezért nem értem a végeredményt.<br> <br> Az Oscar tulajdonképpen nem más, mint a már valamikor Oscart nyertek (ők az Akadémia tagjai) szavazásának eredménye. Pl. a valamikor nyert operatőrök szavaznak a mostani operatőrökre stb. stb. <br> Sokan ezért nem tartják igazi eredménynek az Oscart (nálunk is nagyon sok ellenzője van), mert nem a kritikusok és a közönség szavazása alapján osztják, hanem azoknak az ízlése alapján, akik valamiért korábban már foghatták a szobrocskát...
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21890
Vic,<br> <br> megnéztem, egy csomó hétköznapi celebrity-jellegű kép... <br> <br> Inkább szomorú, hogy a film nem nyert semmit...Az Oscar is ugrott? (nam vagyok túl büfé ezekben a díj-rendszerekben...)<br> <br>
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21889
<B>
www.theonering.net/perl/newsview/8/1011591146
</><br> <br> Ezen a lapon egy csomó kép látható a Golden Globe-ról. Cate Blanchett - interjú, Sean Austin - vörös szőnyeg, Elijah Wood - tapsol, Peter Jackson - csalódott...<br> <br> Nézzétek meg, mert érdemes!!!<br>
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21888
Mi ez a film???? Ez kapta a legjobb rendezést!!! - ROBERT ALTMAN - Gosford Park <br> <br> Én még hallani sem hallottam róla... bár nem hinném, hogy a rendező 6 évet áldozott volna fel az életéből érte ((((<br>
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21887
Nem hiszem el. Ezt nem lehet elhinni!!!<br> <br> Egyetlen díjat sem vitt haza a Golden Globeról a LOTR!!!<br> Még a legjobb filmzenét is a Moulin Rouge nyerte!!!<br> <br> Akit érdekelnek a nyertesek, az a <br>
www.goldenglobes.org
<br> honlapon megnézheti - és átkozódhat...<br>
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21884
Végignéztem minden létező TV program keresőt, de sajnos itt Európában csak fizetős csatornák adják le a Golden Globe-ot idén. Marad tehát a jó öreg net, meg a reggeli kereskedelmi adók által adott néhány perces összefoglalók (
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21883
Most kaptam az HBO-tól egy levelet. Sajnálattal értesítenek, hogy az HBO lemondott a Golden Globe és a Grammy díjkiosztók közvetítéséről, mert a hajnali kezdés miatt nagyon alacsony volt a nézettsége. Így idén először még nem tudom, hogy miként fogom tudni nézni... ha jól emlékszem, a LOTR 4 díjra esélyes... Az Oscarra a levél nem tér ki, remélem, hogy legalább azt rendesen le fogják adni. <br> <br> Ha valaki tudna arról, hogy hol fogják adni a Golden Globe-ot élőben, vagy felvételről, írja meg ide!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21985
Komolyan nem tudom, de tényleg, hogy mennyire esélyes a GYU akár az Oscarra akár a Glóbuszra. Ha nem tarolt volna a Gladiátor, akkor azt mondanám, hogy nincs esélye, nem elég elvont. Ugyanez érvényes a legjobb rendezésre. Talán a legjobb adaptált forgatőkönyv kategóriában megkaphatja. Az biztos, hogy a legjobb női főszereplőért nem fogja megkapni. A zene esélyes. Egyelőre ennyi. Érdeklődve várom majd az eredményt.<br> ÉSzAH
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító