Díjak
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 9 hónapja #22058
Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
Hahó, mindenki!!! Ezt érdemes megnézni, a britek már jó úton járnak az Oscar előtt. A jelölések a következők a BAFTA díjátadón:<br> <br> THE LORD OF THE RINGS: FELLOWSHIP OF THE RINGS is the hottest nominee for this year's BAFTA-Awards. <br> <br> - Best Film <br> - Achievement in Direction <br> - Screenplay (Adapted) <br> - Performance by an Actor in a Leading Role, Sir Ian McKellen (!) <br> - Achievement in Film Music <br> - Cinematography <br> - Production Design <br> - Costume Design <br> - Editing <br> - Sound <br> - Achievement in Special Visual Effects <br> - Make Up/ Hair <br>
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #22056
Aki esetleg angolul akarná letölteni Tolien munkáit:<br> <br> Szovjet szkennelők szorgoskodása: <br> <br> <a href=http://www.tolkien.ru/download/texts/>
www.tolkien.ru/download/texts/
<br> <br> A History of Middle Earth csak töredékesen van ott meg, de elég sok könyv rendesen, Wordben betördelve szerepel.<br> <br>
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21943
jango: örülök, hogy Te is szereted a Star Warsot. Már kezdtem aggódni... Az Episode 1 tényleg nem olyan lett, mint ahogy azt sokan vártuk, de azért azt nem szabad elfelejteni, hogy az eredeti trilógia soha nem jött volna létre Lucas nélkül. <br> Én mindenesetre jót röhögtem azon a petíción, amit a SW rajongók írtak Lucasnak, hogy engedje át az Episode 3 rendezését Peter Jacksonnak.... és végül én is visszatértem a GYU-hoz <br> <br> Ha még esetleg nem láttad volna, és van időd, ezt olvasd el:<br> <a href=http://www.stuff.co.nz/inl/index/0,1008,1078158a11,FF.html> Jackson says directors' guild nomination is 'great'
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21941
Eheh Jango Fett-et tisztelhetjük személyedben? Hamarabb be akartam írni, de féltem a meghurcoltatástól )) <br> <br> Ha már tollat ragadtam Lucast én is úúúútálom amit a SW-al művelt, mélyen egyet tudok érteni jangoval. Egy másik fórumon ezért valami B omarrr majdnem leszedte a fejemet:)) Dehát istenem a vak is látja, hogy az E1 egy suxx lett.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21940
Aragorn:<br> Azzal, hogy a filmszakmában dolgozom semmilyen jogosítványt nem adtam magamnak arra, hogy az én véleményem szent. Pusztán csak azért mondtam el, hogy valahol én is konyítok ehhez az egészhez valamit. Sőt (állítólag!) még mielőtt jártam vagy beszéltem volna, csak a mozgó dolgok érdekeltek, az álló nem. Na ennyit rólam:)<br> A rendezésről viszont nagyon nem értünk egyet. <br> Vic: Nem dühödtem meg. Már mondtam, hogy beszélgetni járok ide, nem mérgelődni. A Lucas-t tényleg hurcolom a fórumon, mint a véres rongyot. Nem neki kellene rendezni a Star Wars-t! Máshoz ért!!! Egyébként Die Hard STAR WARS fan vagyok. Külön ómen, hogy aznap születtem, amikor Amerikában bemutatták a New Hope-ot. Hidd el imádom, szinte mint egy idióta:))) Ez van, mindenkinek van valami hisztije...
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21939
Én is nagyon szeretem a StarWarsot,mert korszakalkotó volt,és egy jó történet,nevesincs szereplökkel. Persze Ford azóta az lett!Összességében volt jó,mert mindenki megtalálhatta a kedvencét benne,és egy jó,mese.<br> Lucast pedig nagyszerü üzletember,meg azért neki köszönhetjük,hogy létrejött akárcsak most Peter Jacksonnak!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #21937
jango:Érdekes amit írtál.Mivel te a filmszakmában dolgozol,akkor a te véleményed több mint aki csak szereti a filmeket.Én nemértek hozzá,meg vakon ülök be a moziba,meg egyszerüen fogalmam sincs a filmkészitésröl,meg mindenröl.<br> Tudod,ez úgy fest,hogy akinek nincs jogositványa ,az nemtud vezetni.A Moulin Rouge-zsal kapcsolatban,ha kimegy a fél mozi,az minösiti az alkotást.Persze van akinek nagyon tetszik,mint neked is,ezzel semmi bajom,mert jó,hogy mindenkinek más ízlése van.Én a 22 év alatt egyszersem hagytam ott mozit,pedig voltak bűnrossz filmek köztük!<br> Még a Honfoglalást is végignéztem.<br> De mindig végignéztem,mert akkor tudtam elmondani a véleményem a filmröl.Igaz,hogy csak baráti társaságban,de mindig megbeszéltük.Sokszor mondták,miértnem ezzel foglalkozom,mert eléggé otthonvoltam benne.Na,de most nem ez a lényeg.A Filmeket megis kell rendezni,nemcsak szervezni.Az a producer dolga szerintem,bár egy rendezö átvállalhatja azt,de azért ő rendezi.<br> Vic-nek:Igazad van Globe ügyben!Nem a legjobb musicalt kell megnyernie,meg a drámát,hanem ami a sajátossága.Látvány ,rendezés,vizuális dolgok,meg a zene.<br> Schuminak sem kell biatlonvilágbajnokságot nyernie!<br> Egyébként amint írtam már évekóta csak a szinészi alakitások érdekelnek,mert azt lehet látni,a rendezés csak reklám,marketing,és promóció.Persze azt is észrelehet venni,de az inkább a stúdiók harca.<br> Ennyit,és tényleg jó,hogy megoszthatjuk nézeteinket itt egymás között.<br> Üdvözlettel:Aragorn a kósza,aki király lett.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #22051
Kósza Tündelány: kiadoták a sonkádi Egyed gazdát külön is, de a Tolkien meséit jobban megéri megvenni, mivel olcsóbb is, meg több minden van benne. Ha van valami még magyarul azt lécci küggyétök mán fő ide. Köszi!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #22049
pl.:<br> -A Gyűrű keresése /Igaz ezt a fia adatta ki úgy, mint a Szilmarilokat./<br> -A Babó<br> -A Szilmarilok<br> -Tolkien meséi<br> -Kóborló és a varázsló<br> Javítom magam. A fa és levél nincs meg.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #22047
A szilmarilokat nem olvastam,de most van díszkötéses és anya( a jólelkű) megígérte, hogy péntekre megkapom! meg egyik nap láttam még itt pár címet ami vadidegenül hatott. Sötét hely ám ez a Somogy, homály üli meg...
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 10 hónapja #22045
Nekem megvan minden (az életrajzi könyvet kivéve), ami Tolkientől megjelent, de csak A Szilmarilok, meg a Kóborló és a varázsló van itthon. Az előbbi azért, mert kicsit nehéz kezdőknek, az utóbbi meg azért mert én olvasom. (Imádom a meséket!)
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Oldalmegjelenítési idő: 0.591 másodperc