Díjak
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 9 hónapja #22113
Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
Nos, nem hiszem, hogy hangoztatnám. Éppen azért, mert nem hiszem, hogy jelent bármit is. Ugyanúgy, ahogy nem tartom a Titanicot minden idők legnagyobb filmjének, mert tudom, hogy 11 Oscart kapott.<br> A lényeg még csak nem is a Titanic, vagy a vetélytárs-nélküliség. A lényeg a 'szakmai megítélés' egyre nagyobb hiánya, a szakmai szempontok háttérbe szorulása. De ebben csak negatív kompetenciára hivatkozhatok: ezt csak arra alapozva állítom, hogy évente látok rosszabbnál rosszabb filmeket, amint Oscart kapnak...
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 9 hónapja #22108
Nem tudom, de ezekkel a dijakkal mar regen nem tul jo a helyzet, es meg kell szokjuk, hogy nem jelentenek semmit. Oscarrol szolva: ugz megis, mennyi 'szakmai' vagy 'hozzaerto' hitele van egy olyan dijnak, amibol a Titanic 9-et kap? Meg aztan gondoljuk csak meg: _jelent_, vagy _valtoztat_ konkretan a filmen, hogy x. Oscart vagy barmi mas dijat kap? Az egvilagon semmit; ez egy demokratikus ertekelesi es kanonizalasi keret, aminek szakmai alapja egyre kevesbe van (nos, egyre kevesbe lathato).
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 9 hónapja #22104
ha esetleg most nem adnak oda olyan sokat, akkor lehet, hogy a későbbi részeknél talán.....bár ezt nem tudom, de mindenesetre furcsa, hogy akkor nyilván majd a többi részét is hasonnlóan sok kategóriában kell jelölni....én drukkolok neki nagyon, mert nem ártana, ha egy ilyen legendát igenis értékelnének, mégha sokaknak nem is tetszett ez az adoptálás......
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 9 hónapja #22100
Hát, ez igen biztató. De látott már olyat a filmtörténelem, hogy az a film, ami a legtöbb jelölést kapta, egyetlen díjat sem vitt el. Nem akarok itt károgni, de azért még ne tápláljatok túlzott reményeket. Én azért utálom az Oscart, mert még véletlenül se az nyer, akit én jónak tartok. <br> ÉSzAH
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Oldalmegjelenítési idő: 0.583 másodperc