Díjak
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22237
Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
Hmmm.. elég sok van, nem is tudom. Hát, az Es?ember jó volt, meg a Forrest Gump (pont ezek kaptak a szellemileg viszamaradott alakításokért Oscart:)) meg a Hatodik érzék tetszett... meg még elég sok olyan van, ami tetszett(pl. A Múmia aranyos volt de a folytatás elég bóvli) de igazán fanatikus csak a GyU meg pár anime irányában vagyok:)))
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22236
Sziasztok!<br> Ha valaki kiváncsi az Oscar eredményekre még hajnalban, és nincs HBO-ja vagy más hasonló csatornája, ahol leadják a ceremóniát, miért nem beszél vkivel, aki nézi és chatel vele közben?
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22235
remélem az akadámia igazságosabb lesz, mint néha szokott!!<br> Pj meg a többiek sokat dolgoztak!!!<br> és én nem vagyok olyan elfogult, mint a többiek álltalában , de a gyu tényleg egy remekmu lett.<br> persze más filmek is...<br> neked mi a kedvenc filmed aieless???
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22233
naughty: igazad van! Phoenix eléggé lejátszotta rásszelt! de amúgy azért kapott a gladi annyi Oscart, mert abban az évben elég silány volt a filmtermés. Na de most NEM AZ! Remélem az Akadémia is fel bírja ezt fogni:))
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22231
szerintem egyébként a gladiért nem érdemelte meg...<br> phoenix sokkal jobban megérdemelte volna...<br> de russel jó volt a bennfentesben is..<br> a bjúifult még nem láttam , de szombaton megyek valószínu!!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22225
Mi elöfizettünk (nem ír hosszú ö-t) sirekt erre a hónapra:))) Persze most alig adnak vmi jó filmet, régebben meg csak csorgattam a nyálam:((( Na jó, volt a Halálsoron.<br> Egyébként szerintem elég er?sen veszélyezteti a Bjutiful májnd a GyU-t, mivel a skizofrének/retardáltak/autisták sztorijai mindig mély benyomást tesznek az Akadémiára. <br> De most gondoljatok bele! PJ HÉT ÉVE, HÉt ÉVE dolgozik a GyU-n!!!!!! Ez már magába megérdemelne valamit! A többi filmet összeütötték max. másfél év alatt? Ez egy giga.. mage... izé na, elakadt a szavam.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22220
Hello emberek!Volt vmelyik újságban,hogy a GYU valami British Nemtommilyen Awardson vagy 3 díjat+1 közönségdíjat elvitt!Legjobb rendező,legjobb film,a harmadikat nem tudom...hát nem éppen Oscar,de egyelőre ez is valami,nem?
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22218
Szerintem az oscarral a szakma ismeri el a teljesítményét. Mi nézok a nézettség és a befolyt bevétel után (de inkább ne is keverjük bele a piszkos anyagiakat) - tehát mi a nézettséggel adhatunk visszajelzést. Bár biztos van vmiféle közönségdíj, csak annak nem tudom a nevét. Mindenesetre PJ megérdemel egy mind nézoi, mind szakmabeli vállveregetést! Nálam már nyert!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22216
Elanor: ebben nagyon igazad van. Az elismerés mindenkinek fontos, főleg ha mindent beladott valaminek az elkészítésébe, egy kis vállveregetés mindig jól esik. PJ bár azt mondta, hogy az a fontos neki, hogy az emberek elmenjenek a moziba és élvezzék a filmet, azért pl. egy díj mégiscsak kézzelfoghatóbb visszajelzés. Én szurkolok nekik! <br>
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.582 másodperc