Díjak
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22305
Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
A drukkolást én is megígérhetem, de még nem döntöttem a Moulin Rouge és a Gy.U. között. Nem mintha számítanék, de akkor is. (Nehogy megkövezzetek! Nekem nagyon tetszett mindakettő. De feláldozom a MR-t, csakhogy lássam ahogy az egész stáb (és remélem a színészek) kimennek átvenni a legjobb filmért járó díjat. Muszáj nekik.. <br> <br> <a href=http://www.geocities.com/orlandobloomsite/> A Magyar Orlando Bloom oldal!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22297
Végülis az oscart nézhetem csak közben nem netezhetek,mert arra felébrednek ha itt nézem a TV-t.Viszont a szobámban lévő Tv-n nincs CNN.Pedig most nagyon érdekelne az oscar,máskor nem igazán izgat de most kíváncsi vagyok.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22293
Találtam nektek emil címnek valót!<br> <br>
www.frodo.com
<br> <br> Inegyenes emilt lehet csinálni, és az a vége, hogy @frodo.com<br> <br> POJÉN! (Csak az a kár, hogy az összes jó nevet ellőtték már, de szerintem a magyarokkal még érdemes próbálkozni!)
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22289
Hmm, ez érdekes, az előbb írtam be egy rakás dolgot, és most nem jelent meg. Leírom még1x. <br> Tehát, egy kis segítség:<br> (wáá, most rövidebb leszek..)<br> Annyit írtam az előbb, hogy a CNN-t is érdemes nézni, olyan fél 1-1 körül, mert tavaly is volt egy 1 órás pre show, ahol a CNN kérdezett színészeket/rendezőket, szóval vendégeket az estéről a vörös szőnyegen. Ezt sehol máshol nem adják le, az HBO-n is ált. csak 30 prc szokott lenni a preshow, de itt mindig legalább 1 óra. Tehát hajrá! Egyszerre 3 csatornát kell nézni. Na jó, elég 2-t, mert a Pro7 és az HBO ugyan azt adja, csak a Pro7-en nem pofáznak bele. Az HBO-n viszont fordítanak.. Nehéz a döntés..
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22281
Hát, mindenesetre szurkolunk, és élőben szorytunk nekik. VELETEK VAGYUNK FIÚKLÁNYOK!!! És szerintem megkapja a legjobb filmért. Eddig nem hittem benne, de most egyszerűen muszáj. Higgyünk benne mind, és akkor talán sikerül! -ezt a nyálas szöveget, komolyan, nem ismerek magamra...
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22279
Morgana: nem, a kritikusok a Golden Globe-ot szavazzák (ott a GyU semmit nem nyert), az Oscart az amerikai filmesek szavazzák meg, szóval az adja az elismerés értékét, hogy mindenkit a szakmabeliek értékelnek.<br> <br> Hajrá Howard Shore!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Oldalmegjelenítési idő: 0.584 másodperc