Díjak
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22332
Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
Csá mindenkinek:<br> nagyon izgulok hogy a gyu kapjon oscart! szerintem sokkal jobban megérdemelné mint egy molen rúzs és mint az az eszement agyilag zokni BU. De szerintem az egész oscar egy kamu. olyan filmek kapnak oscart amit hollywood-ban forgattak meg ami tök elvont hülyeség. elég ritka az amikor tényleg egy jó film kap oscart és sajnos ez a fájó igazság <br> És ha a gyu most nem kap aranyszobrot akkor már a többi részre sem adnak lásd: Star Wars a IV.epizód kapott egy csomót a folytatás meg semmit.<br> <br> De szerintem 9999999999999999999999999999999999X megérdemelné az oscart mint egy vanília égbolt vagy ehhez hasonló erőltetett szar film.<br> Eddig a Gyűrűk ura volt a legjobb film amit láttam életemben! a Star Wars és a Mátrix elbújhatnak mögötte.<br> na hát akkor izguljunk a szobrocskákért!<br> <br> u.i.: Ian McKellen télleg megérdemelné<br> <br> na csá
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22318
Mi transzparenseket készítünk GyU RULEZ!!! és Le rásszel króvval!!)) felirattal, azokat fogjuk dobálni és még elképzelhetitek...<br> nekem nem kell hétf?n mennem (szardán töriverseny), de 3 szerencsétlen osztálytársamnak igen..<br> Fizikán nagy szunya lesz, az tuti:))
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22317
Mert engem nem érdekelnek a magyar vélemények. Inkább nézem a trailereket.<br> Életműdíj.. majd akkor nem alszom el rajta, ha Sarah Michelle Gellar, vagy Devon Sawa kap életműdíjat.. vagy esetleg Orlando Bloom.. HA ez a nemzedék is odajut, majd nem fogok elaludni..
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22309
Az a baj, hogy a pre-show-val együtt nem fér rá egy 240 perces kazettára az egész műsor, én is azért maradok fenn, hogy a híradó-szünetekben - mikben két éve még nyálcsorgató előzetesek voltak, de most a magyar Oscar-bulit közvetítik - kikapcsolhassam a videót. Nincs rosszabb, mikor ki kell centizni a perceket, vajon a legjobb film-kategória még ráfér-e a kazettára, vagy kapcsoljam ki, és tegyek be újat, miközban beszélnek?
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Oldalmegjelenítési idő: 0.637 másodperc